Elvira Öberg Pojkvän

Elvira Öberg Pojkvän
Elvira Öberg Pojkvän

Elvira Öberg Pojkvän – Under det pågående världscupen i Kontiolahti, Finland, har skidskyttesuperstjärnan Elvira berg en ny backer. Axel Frost, en skidåkare som hon själv, är hennes nya pojkvän. Hon säger att det är underbart att ha någon att prata med hemma. Både Elvira Berg, 23, och hennes storasyster Hanna Berg, 27, tävlar nu i skidskytte-VM i Kontiolahti.

Efter uppbrottet med landslagskollegan Jesper Nelin blev skidskytten Hanna berg nyligen romantiskt kopplad till idrottskollegan Martin Ponsiluoma. Senare började Jesper Nelin dejta Fanny Johansson, en annan skidskytt som inte är med i landslaget med Ponsiluoma. Fanny och jag hade ett långt samtal, och det var ganska fördelaktigt.

Då var det som att jag äntligen träffade Fanny och vi hittade varandra. Samtidigt som Nelin berättade för Sportbladet att han och Ponsiluoma kanske eller inte kan vara vänner igen, tillade Nelin: “Hanna kommer förmodligen att vilja säga något annat, men det var de som startade det.”

berg, Elvira. “Han är lite utanför…”

Nu har även Bergs yngre syster hittat kärleken, med 27-årige Axel Frost. Axel är ingen skidskytt men jobbar i samma bransch som sin flickvän som tränare på Alpine Ski Pool. I mitten av november delade Elvira en bild på paret på Facebook. Att ha någon att prata med hemma är tröstande. Och när du lever i din egen skidskyttebubbla, hjälper det att han är en touch där ute också. Berg sa till Expressen att även om det är underbart att höra om en vanlig dag på jobbet så finns det mer i livet än jobbet.

Elvira Berg, 23, har stora skor att fylla efter förra säsongens breakoutprestation. Men hon vet att hon har stöd av sin nya pojkvän, Axel Frost, när skidskyttesäsongen drar igång på allvar. Elvira berg tycker att det är underbart att ha någon att prata med hemma. Världscuptävlingen i skidskytte startade i går i Kontiolahti, Finland, med tidig framgång för Sverige då Martin Ponsiluoma vann distanstävlingen för män. Och nu har damerna sin tid på maraton.

Elvira berg är en fansfavorit. Hon var tvåa i världscupen förra året. Det blev också ett individuellt guld och ett stafettguld vid OS i Peking. Elvira Berg erkänner att hon är mer stressad än vanligt inför den kommande säsongen. Elvira berg understryker att hon nu kan räkna med ytterligare stöd, om än på ett visst avstånd, och att detta är både förväntat och naturligt mot bakgrund av hennes tidigare säsongs prestationer.

Axel Frost, 27, hennes pojkvän, sa samma sak

Att ha en förtrogen hemma är en välkommen lättnad. Och när du lever i din egen skidskyttebubbla, hjälper det att han är en touch där ute också. Även om det kan vara intressant att höra om någons typiska arbetsdag, är det viktigt att komma ihåg att det finns mer i livet än jobbet.

Då är jag som starkast

Elvira berg är optimistisk inför dagens tävlingar. Det är bekvämt, och jag har upptäckt en säkerhetsnivå vid benskjutning som jag inte visste var möjlig. Jag tycker om utmaningen i dessa klasser. 23-åringen hoppas att hon ska få en liknande introduktion som Martin Ponsiluoma. Jag presterar alltid bra tidigt på säsongen, och det är självklart att jag vill göra det den här gången också.

Elvira Öberg Pojkvän

Därför är säsongen inte avgjord just nu, seriöst. Tja, jag antar att det är ganska bra. Det är avgörande att behålla sin styrka under hela säsongen. Individuella resultat ska inte heller stressas för mycket. I goda och dåliga tider är det avgörande att ha någon att stödja sig på. Lillasyster Elvira hade en mardröm samtidigt som storasyster Hanna berg gjorde sitt livs VM.

Det är därför hon tycker att det är fantastiskt att ha en älskare som hejar på mig på små sätt. Efter att Hanna berg vunnit världsmästerskapet i masstarten var det kramfest i målområdet. Elvira, huvudpersonens yngre syster, var den som faktiskt kramades. Världsmästerskapen för Sveriges främsta medaljfavorit och total tvåa i världscupen förstördes när han blev sjuk och missade alla lopp utom tre. Stafetten var hennes tur och hon kommer att ta hem sin första världscupmedalj (brons) samtidigt som hon inte skryter om hur svårt det har varit.

Pojkvännen till Evlira berg är närvarande

På söndagen såg hon när hennes storasyster avslutade ett rekordsettande världscup för Sverige och sedan gick hon upp på scenen för att (för sent) ta emot stafettlagets bronsmedalj. Sedan bjöd Axel Frosts mamma Viktoria, pappa Tomas och deras älskare på en kramfest. Även om han bara såg Elvira köra i ett lopp på grund av sin sena ankomst till Oberhof, var det meningsfullt för henne att han gjorde resan.

Det här mästerskapet har varit ganska utmanande för mig. Jag fick hålla mig för mig själv utanför truppen, så hans uppmuntran betydde mycket, förklarar Elvira. Det betyder mycket att ha mina föräldrar här för att bevittna Hannas två guld och min första VM-medalj efter att ha nekats publik i två år på grund av pandemin.

En hyllning till “Ponsi” av Hanna berg

Elvira berg och Axel fro st har dejtat för ungefär ett år. Martin Ponsiluoma, Hannas storasyster, är en stöttepelare i landslaget och hennes älskare. Efter att han slutade tvåa i masstarten gav Hanna honom en björnkram innan hon gick ut och vann guld.

Wow, Hanna, det är en stor kostnad för din art

Ja, det var kul att se pojktävlingen tidigare (där Sebastian Samuelsson tog hem guldet). Naturligtvis tände det mig till loppet och inspirerade mig att göra mitt bästa. Både Sebbe och Martin har mina djupaste gratulationer, men det säger sig självt att jag är mest glad för Martins skull. Det var jättebra, säger Hanna berg, eftersom han får en rättvis chans att vinna varje gång han tar planen.

Elvira berg är favorit i alla distanskategorier inför det kommande världscupen i skidskytte. Det du behöver veta om hennes partner, hennes ekonomi och tillägget som gjorde henne till världens bästa finns här. Elvira Berg började nästan inte gymnasiet alls, men efter lite övertygande från sin mamma Viktoria Berg skrev hon in sig på ett skidskytteprogram. Den unga kvinnan, då 23, tog ett beslut som hon inte skulle ångra: hon vann en guldmedalj och två silvermedaljer vid OS i Peking.

Elvira bergs ålder

Den 26 februari 1999 gick hon in i världen.

Elvira berg bergs föräldrar och syster, Hanna

Elvira berg är uppfostrad av sin mamma Viktoria, pappa Tomas och syster Hanna som också är skidskytt. Folket är också rutinerade skidskyttar.

Jag behöver veta Elvira bergs adress

Elvira Berg, medlem i det svenska skidskyttelandslaget, är en lokal i stersund.

Varifrån kommer hon?

Jukkasjärvi, Norrbottens län är hennes födelseort.

Axel Frost, Elvira bergs pojkvän

Den skicklige skidskytten är tillsammans med 1995 födda Axel Frost. Att ha någon att prata med hemma är tröstande. Och när du lever i din egen skidskyttebubbla, hjälper det att han är en touch där ute också. I en intervju med Expressen diskuterade hon partnerskapet och sa “Det kan vara skönt att höra om en vanlig arbetsdag, det finns liv utanför det här också.”Elvira Bergs ex-pojkvän är den professionella skidåkaren David Larsson.

Längd på Elvira berg

Hon står på höga 176 cm. Sveriges bästa chans att vinna världscupen i skidskytte är Elvira Berg.
Nu 23 år gammal berättar hon om familjens villkorslösa kärlek och uppmuntran. Och förklarar varför hon har dolt sin relation med Axel för alla. Elvira berg är Sveriges bästa skott för en guldmedalj vid det pågående världscupen i skidskytte. 23-åringen hade enorma framgångar i fjolårets OS i Peking och vann en guldmedalj och två silver.

Bergs prestation

Efter fyra individuella världscupsegrar och åtta totala pallplatser slutade Lillasyster berg på andra plats totalt i världscupen. Hittills denna världscupsäsong har det varit tre olika vinnare och totalt fem olika pallplaceringar genom både individuella och lagliga evenemang.

Elvira Öberg Pojkvän
Elvira Öberg Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!