Alexandra Zazzi Längd

Alexandra Zazzi Längd
Alexandra Zazzi Längd

Alexandra Zazzi Längd – När Alexandra Zazzi vann Expedition Robinson 1998 skrev hon historia som den första kvinnan att göra det. Hon har nu blivit en välkänd kändiskock som har varit med i många tv-program. Nästa höstsäsong 2023 har “Battle of the Chefs” Alexandra Zazzi som tävlande.

De som är relaterade till Alexandra Zazzi

Peter Jademyr och Alexandra Zazzi har varit gifta i 26 år och har två barn tillsammans. Efter att ha träffats i Thailand 1992 och gift sig 2006 uppgav Alexandra Zazzi på Instagram att hon och hennes man hade bestämt sig för att skiljas 2019. 2018 gick Biggest loser-deltagaren Alexandra Zazzi ner 25 kg.

Två år efter det dramatiska hälsoskiftet och ett svårt uppbrott har hon hittat stabilitet. Efter att ha bott i Göteborg i 26 år bestämde hon sig för att återvända till Stockholm för ett drygt år sedan. Alexandra Zazzi, kändiskocken och ämnet för ett tv-inslag, säger att hon känner att hon känner sig “som att komma hem” när vi äntligen får kontakt med henne. Jag känner mig äntligen bosatt här i Stockholm. Midlife-övergångar är svåra, men givande, som Alexandra Zazzi har upptäckt.

Alexandra Zazzi Längd : 179 cm

Alexandra Zazzi, på uppbrottet

Det har skett betydande förändringar för kändiskocken under de senaste två åren. Alexandras liv har sett två stora förändringar nyligen: den första var en fysisk och känslomässig återställning på grund av hennes engagemang i Biggest Loser, och den andra var en svår skilsmässa som fångade henne. Det var en period av intensiv övergång, med många faktorer som konvergerade samtidigt. Därför krävdes det lite tid att sortera igenom idéerna och stå ut med upp- och nedgångar. Men nu när jag kommer in i ett mönster kan jag ta ett steg tillbaka och bedöma mina alternativ för framtiden. Jag går in i nästa steg av min nya början.

Enligt Alexandra har hennes slarv varit källan till flera hälsoproblem under hela hennes liv. Efter en lång dag skulle hon känna sig bortskämd om någon kom med gott bröd och ost till henne och lät henne koppla av framför tv:n. Nu när hon har etablerat en hälsosam näringsbalans vill hon ändra sin inställning till självnjutning. Jag anstränger mig för att ändra min syn på självtillfredsställelse. Nuförtiden försöker jag ge min kropp de godsaker den förtjänar när jag äter. Grönsaker, inklusive de i smoothies, ger mig inte bara energi utan smakar också fantastiskt.

Jag väger fem kilo tyngre nu än min högsta avhopp

Efter att ha tappat 25 kilo på Biggest Loser slutade Alexandra på andra plats. Men de regementerade dieterna och rigorösa träningsrutinerna på slottet ger en extremt rigorös livsstil. Alexandra har lagt på sig lite sedan förra avsnittet, liksom många av de andra tävlande. Störst är en orättvis tävling där vinnarna endast bestäms av sin vikt.

Alexandra Zazzi Längd

Jag tappade mycket muskler när jag tappade kilon så snabbt. När jag kom hem upptäckte jag att jag inte kunde lyfta samma tunga föremål som tidigare. Sedan jag började programmet har jag gått upp 10 kilo, men jag känner att jag äntligen har nått min optimala vikt. Alexandra lärde sig också att acceptera sina personliga tränings- och kostrutiner som ett resultat av träningen. Och en av slottsritualerna utövas än idag.
Jag gör en fem kilometer lång morgonpromenad med min hund varje dag. Vid ett tillfälle under promenaden gör jag en serie utfall, och vi springer alltid uppför fyra kullar längs rutten. Det är vad jag har gjort, och det har hjälpt mig oerhört, speciellt här i Corona, där jag inte känner mig helt bekväm på gymmet.

När Alexandra fattar ett beslut, tenderar hon att se igenom det till slutet. Hon liknar att slå på den som en ljusströmbrytare: när du väl gör det kan du inte låta bli att stanna på den väg du har bestämt dig för. Men det är också viktigt att pausa då och då för att se till att du fortfarande är på rätt spår. Omedelbart efter operationen kände Alexandra Zazzi som om hennes kropp hade ett eget sinne. Okänd för henne väckte det invändningar. Bra kost och regelbunden motion kan lindra stress och förbättra den mentala hälsan. Nu känner jag att jag har ordning på mitt liv.

Alexandra var nöjd med den hon var och såg ingen anledning att ändra sitt beteende. Jag är en jättestor tjej som alltid har varit lång (180 cm) och inte haft några problem att gå upp i vikt. Det har funnits tillfällen då jag gjorde motstånd men till slut gav mig. Från det italienska köket hos min mormor till snabbmatsköket där jag arbetade som tonåring och så småningom blev en kändiskock, mat har varit en konstant i mitt liv och en källa till tröst.

När Biggest Loser VIP (en svensk dokusåpa där framstående personer kämpar för att gå ner i vikt) ringde, tackade hon ja direkt. Hennes inbyggda racingmaskineri aktiverades omedelbart. För att parafrasera Pippi Långstrump så tänkte jag “det har jag inte provat så det borde nog gå bra” för jag tycker om att ta mig an nya uppgift

Biggest Loser VIP-rullar laddade med fyllningar

Kroppen gav varningssignaler om att något var felflera år tidigare. Alexandra fick en ihållande feber efter ett ingrepp på hennes livmoder. Många förfrågningar senare var hon oförståndig. Men hon hade en strategi – hon skulle ta bättre hand om sin egen kropp. På en affärssemester till Spanien valde jag en vegetarisk kost. Situationen förändrades plötsligt. Efter en dryg vecka bröt äntligen febern som jag lidit så länge.

Tillbaka till det normala, sa hon. Hon behöll sina nya rutiner även efter hemkomsten. Det är verkligen märkligt att jag, som har instruerat andra i korrekt matetikett, inte har följt mina egna råd. Delarna i pusslet passar ihop på en gång. Godis, pasta och bröd, som alla hade varit frestande tidigare, var nu mindre så. Jag vet inte varför, men helt plötsligt fann jag mig själv ointresserad.

Jag inser att detta är en ny idé, men när du gör smarta val och tar hand om dig själv kommer det naturligt att säga “nej”. När poletten träffade marken visste jag att det var den här typen av liv jag ville leva. Allt kändes i harmoni nu. När Biggest Loser VIP ringde hade Alexandra redan börjat sin nya kurs. Jag hade några semlor som mellanmål före inspelningen. Och sedan började allt. Kalle Moraeus, Carl-Jan Granqvist och före detta hockeymålvakten Pekka Lindmark var bland dem som deltog. De tillbringade alla sina vakna timmar tillsammans med att arbeta med sina atletiska och kulinariska färdigheter.

I slutprodukten ligger tyngdpunkten på träningen, men inte på deltagarnas dieter. Maten var ganska varierad. Enligt Alexandra fick vi även en lista över kalorier och ett välfyllt kök. Eftersom hon känner sig mest hemma i närheten av spisen tog hon mer ansvar där. avsevärt även om hon hade seger i åtanke, fann hon att hon plötsligt brydde sig om andra saker betydligt mer. När alla närvarande är självmedvetna om sin vikt tappar själva tävlingen en del av sin lyster. Då måste alla vinna och ha möjlighet att ändra sitt sätt att leva. Det överträffar ansträngningar att gå ner i vikt eller gå upp i vikt.

Var inte rädd för att vara sårbar på TV

Hon har alltid varit bekväm som den som andra kan lita på. Den pålitliga som sköter uppgifter och hittar svar på frågor. Sedan började dock en annan aspekt av Alexandra ta mer plats. Jag hade stor nytta av att prata med de andra där. att jag var kapabel att visa svaghet. Jag har lärt mig den hårda vägen att jag måste prioritera mina egna behov framför andras. Jag har äntligen gett efter för lusten att vara ensam och bortskämd.

På kort tid växte gruppen väldigt tätt. Vi delade vår oro och erkände våra mänskliga svagheter. Hon upprätthåller kommunikationen med resten av dem. De värdesätter varandra och deras nystart.
Även om hon njöt av spänningen av sin egen svåra viktminskningsupplevelse, förespråkar hon det inte. Jag skulle vilja hitta en positiv metod för att gå till väga. Mat, mineraler, vitaminer och antioxidanter är alla viktiga för att hålla kroppen frisk och fungera ordentligt.

ställer alltför höga krav

Hon säger att hennes nya inställning till livet är “80-20”. Hon är vanligtvis ganska samvetsgrann till 80 procent av saker och ting och glömmer ibland bort de andra 20 procenten. Många av oss ställer överdrivna förväntningar på vår egen förmåga och på dem omkring oss. Det går inte att göra. Veckorna kan bli hektiska och jag hinner inte alltid träna så mycket som jag skulle vilja. Ibland är det så det behöver vara. Dessutom vill jag ta minst en timmes promenad varje vecka. Det är underbart, och jag känner mig underbar över det.

Alexandra Zazzi Längd
Alexandra Zazzi Längd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!