Molly Nutley Pojkvän

Molly Nutley Pojkvän
Molly Nutley Pojkvän

Molly Nutley Pojkvän – Den 27-åriga skådespelerskan Molly Nutley föddes i en familj av filmstjärnor. Hon föddes till Colin Nutley, en filmare, och Helena Bergström, en skådespelerska, som hennes föräldrar. Bergström Helena, Nutley Molly och Nutley Colin. Bilden är tagen av Stella Pictures. Rikard Wolff var också Mollys gudfar.

Filmer och tv-program med Molly Nutley

2010 porträtterade Molly rollen som Fannys dotter Alice i “Änglagård – tredje gången gillt”, som markerade hennes filmdebut. Då spelade Helena Bergström, som är Mollys biologiska mamma, Fanny. Filmer och tv-program som “Thicker than water” och “Missing” har inkluderat Molly sedan dess. “Dancing queens” (Netflix) och “Feed” (Hellena Bergströms skräckfilm) inkluderar båda Molly för tillfället.

Finns det en pojkvän till Molly Nutley?

Självklart! Han är 33 år och går under namnet André Nellerup Sund. Hur introducerades då Molly och hennes älskare? Efter att ha träffats på en sommarfest 2018 började Jo, André och Molly dejta i september samma år. Jag var lite sugen när vi träffades på midsommarfirandet. Jag gick fram till André och komplimenterade hans luvtröja.

Jag tänkte på André och skrev till honom dagen efter, men vi sågs inte igen den kvällen. Som Molly avslöjade i en intervju med Hälsoliv drack de en öl, och det var faktiskt ganska utmärkt. Gustav Lindh var förlovad med Molly Nutleys ex-pojkvän, som dejtade Let’s Dance-stjärnan Calle Sterner. Tidigare var Molly Nutley i ett förhållande med hennes sju år äldre, dansaren Calle Sterner. Ett framträdande 2012 på “Let’s Dance” förde dem samman.

Andraplatsen gick till Calle och Molly. Vinnare det året blev Anton Hysén. Gustav Lindh, en skådespelare som Molly träffade under inspelningen av “Vilken jävä circus” (filmen som Mollys mamma Helena Bergström regisserade), blev Mollys pojkvän efter uppbrottet med Calle Sterner. Happy Jankell, en vän till Mollys, tog till Instagram för att tillkännage Gustav och Mollys förlovning 2017. Gustav och Mollys förlovning slutade dock fem månader senare.

Molly Nutley Pojkvän

Vad är Molly Nutleys bostad?

Den 27 kvadratmeter stora lägenheten på Södermalm i Stockholm delas av Molly Nutley och hennes pojkvän André. Vi kan anta att Mollys hus utstrålar en hel del sekelskifteselegans eftersom det, som byggnadsregistret intygar, uppfördes 1913. Fastigheten är värd cirka 2,9 miljoner kronor och ligger i ett av de trevligaste kvarteren. på Södermalm.

Vad är Molly Nutleys nettovärde?

Kapitalinkomster på 520 157 kronor ackumulerade Molly taxeringsåret 2021. Det uppgår till 43 346 svenska kronor varje månad. Förlovningen mellan Gustav Lindh och Molly Nutley, som blev romantiskt inblandade på inspelningsplatsen, upplöstes fem månader senare. Detta är den nuvarande dynamiken mellan spelarna.

Skådespelarna Molly Nutley (27 år) och Gustav Lindh (27 år) har varit med i ett flertal svenska scenshower. Änglagård, Dancing Queens, Wedding, funeral & dop, och andra har bland annat varit Molly, som är dotter till Helena Bergström och Colin Nutley. Gustav Lindhs senaste filmer inkluderar Dark Heart, The Northman och Diorama.

sprang på varandra under tejpning

Dessutom finns det mer gemensamt mellan de två skådespelarna än bara deras yrke. Molly och Gustav blev inte bara romantiskt involverade på skärmen i Helena Bergströms Vilken illaluktande cirkus, utan de blev också snabba vänner under inspelningen. De började bland annat dejta och dök upp tillsammans på premiärens röda matta.

Inspelning har varit en förtrollande och överdådig upplevelse. Molly Nutley fortsatte med att berätta för underhållningswebbplatsen Hänt, “Vilken jäkla cirkus med Gustav, min pojkvän, som har huvudrollen.” Hon fortsatte med att säga: “Vi bor tillsammans nu.” Han bodde tidigare i Malmö, men nu bor han hos mig för att vi är så kära.

Avbröt förhållandet efter fem månader

Gustav friade till Molly i oktober samma år. Något som Happy Jankell, en kollega och vän, la upp på Instagram tidigare. “Vackert, nyförlovad, framgångsrik”, textade Happy en innerlig ögonblicksbild av det nygifta paret. Förlovningen upplöstes dock och romansen avslutades fem månader senare.

Efter att Gustav lämnat Mollys Stockholmslägenhet och registrerat sig i sin hemstad Västerås ändrade han sin relationsstatus på Facebook till singel, och Molly tog bort alla Gustav-bilder från sitt Instagramkonto. Ingen av dem har dock diskuterat skälen till sitt beslut att skiljas åt. André Sund, musiker, blev Mollys andra kärlek ett år senare.

Omvänt har Gustav Lindh varit diskret om sitt privatliv. Efter deras splittring slutade Molly och Gustav följa varandra på sociala medier och dök aldrig upp i en produktion tillsammans. Tidigare förlovad med skådespelaren Gustav Lindh, Molly Nutley och Lindh broke av deras förlovning 2018. Molly har återupptäckt kärleken idag! Här avslöjar hon historien om hur hon och André Sund började dejta.

Dancing Queens, en ny Netflix-film, har Molly Nutley som Dylan. Producenten och regissören Helena Bergström (Mollys mamma) hade sin filmdebut på streamingplattformen i början av juni. Fredrik Quinones, Claes Malmberg, Marie Göranzon, Christopher Wollter, Rakel Wärmländer och Ann Westin är bland skådespelarna som medverkar tillsammans med Molly Nutley i filmen.

Detta är dock inte Mollys debut i en huvudroll. Vi har sett henne i filmer som Änglagård tredje gången gillt och Vilken jajen cirkus, och tv-program som Bröllop, begravning och dop och Tjockare än vatten. Hon har varit skådespelerska länge.

GUSTAV LINDH var förlovad med Molly Nutley

Gustav Lindh, en annan skådespelare, och Molly Nutley har förlovat sig, och de två har gjort sällsynta röda mattanframträdanden tillsammans. Gustav Lindh, som också var med i bland annat Älska mig och Top Dog, spelade tillsammans med Molly i Vilken stinkande cirkus. Dessutom spelade de inte bara romantiska par. Medan de gjorde filmen blev Molly och Gustav ett par; de dejtade redan i verkligheten. De förlovade sig 2017, men var bara förlovade en kort stund innan de bestämde sig för att separera.

KÄRLEKEN HITTADES PÅ SÅ SÄTT, MOLLY NUTLEY

André Sund är Mollys pojkvän nu. Nu berättar hon hur de blev ett par i en intervju med Hälsoliv. En kille träffar mig. Hej, jag är André Sund. Jag kommer bra överens med den här trevliga, anständiga mannen. Det är vackert och det förenklar saker och ting. Jag är mer explosiv än André, som är lugn. Våra kompetenser kompletterar varandra.

När jag var regissör för Hold Your Breath komponerade han all musik. Han är gitarrist och frilansande musiker. Vi firar tre år i september. Jag var lätt berusad när vi träffades på en midsommarfest. Jag gick fram till André och komplimenterade hans luvtröja. Jag tänkte på André och skrev till honom dagen efter, men vi sågs inte igen den kvällen. Hon hävdar att ölen vi hade var anständig. Vi ska alla motiveras av Mollys attityd och initiativ.Enligt henne når hon en brytpunkt när hon inte längre orkar bry sig.

Billy Nutley: “Jag känner att jag hittade min person”

Och resultatet är verkligen fantastiskt. Jag brukade lägga mycket kraft på hur jag såg ut när jag gick på dejt, men när André kom förbi mitt hus för första gången bestämde jag mig för att hoppa över sminkningen. “Ta det eller lämna det” . Han kände mig igenom och allt, brister och allt. Att sminka mig är ett slöseri med tid eftersom jag ser bäst ut när jag inte gör det. Tills han bestämmer sig för att gå är han inlåst här. Jag känner att jag äntligen har träffat den.

Dansaren Calle Sterner och skådespelaren Gustav Lindh är bland Molly Nutleys ex. André Sund, professionell musiker, är hennes nuvarande rumskamrat. “Hur träffades de?” frågar Molly. Molly Nutley, en 26-årig skådespelerska, och Calle Sterner, en 32-årig professionell dansare, medverkade i säsongen 2012 av Let’s dance på TV4. De hade turen att ha träffat varandra, så även om de kom på andra plats var de inte utstötta.

Calle och Molly var ett par när de lämnade tävlingen, och de var lyckliga i alla sina dagar. Men två år senare, när gnistor flög, upplöstes romansen. Molly blev kär igen efter ett tag. Den lyckliga den här gången var 26-årige skådespelaren Gustav Lindh. Tillsammans kunde de förlova sig och flytta ihop. Tyvärr bleknade kärleken också längs vägen. Paret bestämde sig för att dela upp i slutet av året.

Molly Nutley Pojkvän
Molly Nutley Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!