Daniel Suhonen Pojkvän

Daniel Suhonen Pojkvän
Daniel Suhonen Pojkvän

Daniel Suhonen Pojkvän – Daniel bor på Folkungagatan 55 i Stockholm och är en man som kom till denna värld den 18 april 1979. Det är den 11 december, dagen då Daniel föddes. Det har gått exakt ett år sedan han bosatte sig i sin nuvarande lägenhet (11 juni 2022). Han och Tobias kallar denna plats hem.Fler letar efter Daniel än normalt.

Det har varit 117 olika tillfällen den här månaden då vi har gjort offentliga tillkännagivanden om honom. Daniel är mycket engagerad i organisationen eller företaget där han fungerar som styrelseledamot.
Tillsammans med tjugoåtta andra individer delar han trapphus med sin lägenhet. Samma år som Daniel gjorde det, flyttade åtta andra personer – inklusive han själv – in i fastigheten och är fortfarande kvar.

Stockholms stad verkar vara där de flesta av Daniels potentiella arbetsgivare finns. Hela nationen behöver enas mot Kristersson och Åkesson ett år efter valet. Svaret han får från en arbetarrörelseikon är: “Du är på Grand Hôtel, för helvete.” Kanske beror det på att vi är på Grand Hôtel – fan, det är en mer korrekt skildring av Sverige nu än det var under hela inspelningen.

Här är vi nu. Efter att den första högeradministrationen med postnazistiskt inflytande i Sverige bildades ett år efter valet den 11 september 2022. Någonsin. Det inträffade inte under andra världskriget, då den exakta omfattningen i vilken en totalitär regering kunde underkuva en demokrati förblev okänd. Året var 2022. De styrande i Sverige är alla före detta medlemmar i nazistpartiet.

Jimmie Åkessons SD liknar Fredrik Reinfeldts nya moderater genom att det är ett försök att maskera kärnan, likt en makeover. Här är vi, mitt i klasskampen och kulturkriget. Kulturstriden har varit i centrum 2023. Det pågår fortfarande diskussioner om hbtq-rörelsen, dragläsande sagor och höjda matpriser, bankräntor och hyror till följd av lönesänkningar, och det finns också pågående incidenter av koranbränningar.

Daniel Suhonen Pojkvän

Det tillkallas av SD med stor fingerfärdighet. Människor som tidigare i första hand ägnade sig åt invandring, muslimer och kriminalitet – anti-invandringskomplexet – bombarderar nu sociala medier med hundratals arga kommentarer närhelst du kritiserar regeringens passiva ekonomiska politik. De vakar nu över Moderaternas klasspolitik.

Moderaterna har genomgått en förändring och vid varje presskonferens med justitieminister Gunnar Strömmer inskränks en ny rättighet. Regeringens Moderater ansluter sig strikt till Tidöavtalet som liknar en grundlag. De utförde bara direktiv. Som om Tidöavtalet vore en grundlag höll man sig till den.

Ulf Kristersson står för fortsättningen på detta varje dag som han låter Jomshof twittra, Björn Söder anstiftar mot queers och Åkesson tupplur på under sitt skollånga sommarlov. Ulf Kristersson är inte skyldig att leda den enda regering i världen som växte fram ur nazisttiden. Han behöver inte genomföra en SD-liknande försvagning av rättsstatsprincipen. Han är inte skyldig.

“Du älskar det du gör,” sa en kompis till dig en gång. Om du vill veta vem du ska tro, titta på deras handlingar snarare än deras ord. Även om någon påstår sig älska att jogga men aldrig lämnar soffan, kan en soffpotatis bara fångas i sin egen villfarelse om sin sanna konditionsnivå. Om man ska tro Ulf Kristersson är han en befrielsekämpe, hbtq-allierad och demokrat.

Det är dock inte hans verksamhet. Hans förflutna i regeringen, hans nuvarande verksamhet och hans beslut – eller brist på sådana – utgör Ulf Kristersson. Vi kommer att se till att de hålls ansvariga. Ett sardoniskt leende gör inte uppgiftslämnarlagar inom välfärden till mindre whistleblower.

Kommer snart till en BVC-mottagning nära dig. På samma sätt som Liberaler och Kristdemokrater förlitar sig på att 4% av rätten ska passera 4%-spärren i riksdagen vart fjärde år, gör de samma sak på valdagen. Demokraterna? Ignorera dem. De har helt struntat i sin egen identitet. I mina ögon är det mest levande minnet av detta nya Sverige veckan i slutet av april 2023, då Jimmie Åkesson skickades för att prata med media efter att ha blivit något upptinad.

Under en uppsjö av intervjuer med alla svenska medier upprepade Jimmie Åkesson några uttalanden som redan gjorts. Han tävlar om ministerplatserna i den tillträdande administrationen. Att bli premiärminister är hans ambition. Efteråt förblev han orörlig i sex månader och lämnade politiska journalister att spekulera om var han befann sig.

Inte långt efter det gick han med på att bli intervjuad i en vecka, och sedan tog han ett långt sommaruppehåll som började in maj och pågick till augusti. Även om jag tror att han är glad över att sova, Törnrosa, kunde jag inte låta bli att lägga märke till den extrema dekoren, det faktum att alla svenska medier samtidigt förklarade att de hade intervjuat Den store ledaren, och det faktum att frågorna som ställdes var så gott som identisk.

Timbro citerar Lenin när de säger att huvudstaden nu sitter på alla kommandohöjder; det här är det nya Sverige. De har fullständig kontroll över alla grenar av statlig myndighet, inklusive rättsväsendet, de väpnade styrkorna, pressen och huvudstaden, såväl som alla deras lobbyverksamhet och ekonomiska intressen.

2022 vann högern knappt i valet, även om de har en överraskande nittiotio procent majoritet vid makten. Dessutom förbereder högern ett enormt skifte inom public service som kommer att påverka alla problem i SVT och SR, och de viker sig för fri forskning genom att störa högskole- och universitetsstyrelser och mandatperioder.

Även om det inte är så vettigt så är Socialdemokraternas plan att förbjuda sitt lotteri faktiskt ett enormt steg mot Sveriges urbanisering, där villkoren för oppositionen störs av en riksdagsmajoritet. En ny grundlag som ytterligare skyddar den privata äganderätten och i förlängningen privata skolägares rikedom bör utredas utan dröjsmål, och facklig frihet och statlig finansiering till studieförbunden bör skäras av.

Bristen på både avhämtningspizza och hyrbilar kommer att orsaka en ökning av arbetslösheten bland arbetarklassen. Detta är en ny, till och med fördemokratisk, praxis i Sverige. Historiskt sett har parterna arbetat tillsammans för att skapa grunden för demokrati. Utan stöd från VPK hade socialisterna gjort av med äganderätten och kungafamiljen under sin femtioåriga majoritet.

Alternativt kunde man ha skapat enmansvalkretsar med majoritetsröst och regerat ytterligare ett halvt sekel utan Vänsterpartiet. Men de avstod från att göra det eftersom de förstod – liksom alla borgerliga partier från 1921 till 2021 – att demokratins regler inte ska bestämmas av ett enda parti, precis som den starkaste spelaren i ett monopolspel inte ensidigt bestämmer reglerna. genom att använda fysisk kraft. Men detta gör Ulf Kristersson.

För det andra var jag i år en del av vänsterrörelsen som fick finansminister Svantesson att sparka livsmedelsförsvarsgrupperna. Sedan krävdes det på grund av vänsterkritik det som tidigare var omöjligt. Varför? Vi fick stöd av verkligheten. Kriget i Ukraina, tillsammans med företagens girighet och genvägar, är skyldiga till inflationen.

Liksom de varit de senaste veckorna när de var tvungna att sluta höja den statliga skattesänkningen, var Svantesson tvungen att backa. De är lätta att svänga. Så låt oss påverka deras åsikter. Vi måste arbeta tillsammans under de följande tre åren. Chansen att ta kontrollen ligger hos vänstern. Fler och fler människor börjar förstå allvaret i klimatkatastrofen, dess potentiella faror och hastigheten på accelerationen bortom någons vildaste drömmar.

Allvarligheten bevisas av lågorna, värmen, regnet och de svarta sorgelinjerna på de översvämmade källarna; dessutom leds vår SUV vilse av högeradministrationen. De måste hållas ansvariga. Det kan bli en stor ekonomisk katastrof även i Sverige. Huvuddelen av bolånen kommer att refinansieras under nästa år, vilket utsätter låntagarna för räntechocker på mellan 1,5 och 4,5 eller 5 procent. De som fortfarande har lite köpkraft kommer att se den urholkas.

För att hålla sina räntor hanterbara måste miljoner drastiskt minska sina utgifter. Bristen på både avhämtningspizza och hyrbilar kommer att slå hårt mot arbetarklassen, vilket leder till en ökning av arbetslösheten. Vi kan förvänta oss ännu kraftigare nedskärningar än 2024 när kommunerna några år på vägen tvingas minska arbetslösheten. Till följd av minskade löneinkomster sjunker skatteintäkterna och socialbidragen stiger.

Regeringen kan lägga beslag på banker om den så önskar; bankerna kommer att dra ned 200 miljarder dollar i år, främst från våra bolån. Regeringens åtgärder för att minska inflationen kan ta formen av ett nationaliserat kraftsystem med sänkta elpriser, hyresstopp, avskaffande av matmoms och skatter på de rika.

Att vara passiv och låta människor bli skadade är inget de måste, borde eller kan göra. Men i verkligheten är det troligen högerns plan hela tiden. När människor har det svårt ekonomiskt är det lätt att de blir arga och SD är mästare på att kanalisera den ilskan i negativ riktning. På inget sätt ska du någonsin klaga till de personer som ansvarar för att hitta lösningar.

Gatorna ska vara vår mötesplats. Vi måste göra ett uttalande. Att vi måste ha en respektabel regering som värnar om sina medborgares rättigheter. Friheten att konsumera en obegränsad mängd mat. Barn har rätt till utbildning och möjligheten att leva på sin pension. Frihet att älska och dyrka vem som helst som behagar ens hjärta.

Att vår nuvarande administration omedelbart måste börja ta itu med klimatkrisen genom att göra allt i sin makt för att göra det. En liknande summa sätts in på konto oavsett om du väljer att förse varje hushåll med en elbil och en gratis laddstation eller inte. Konstens frihet och kollektivtrafik bör vara våra högsta prioriteringar. Eftersom kultur är väsentligt för att förstå vårt förflutna, nutid och framtid är det absolut nödvändigt att Nationalmuseum inte tvingas flytta och att Norrköpings och landets kulturinstitutioner värnas.

Daniel Suhonen Pojkvän
Daniel Suhonen Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!