Ellinor Löfgren Pojkvän

Ellinor Löfgren Pojkvän

Ellinor Löfgren ska bli mamma för första gången. Graviditeten beräknas börja i början av 2021 för 25-åringen och hennes pojkvän, Philip Österlund. Enligt Löfgren “känns det jättebra, såklart”, men hon kan inte ta till sig känslan fullt ut. Sedan mötet i mars 2016 har Ellinor Löfgren och hennes älskare Philip Österlund varit i ett engagerat förhållande i mer än fyra år.

Det lyckliga paret har redan en hund som heter Bruno, och på onsdagen meddelade Ellinor nyheten på sin blogg och Instagram, vilket gör deras familj på tre ännu större. Hon fortsätter med att säga: “Det känns fantastiskt, så klart, även om jag inte riktigt kan ta in det” innan hon växlade för att förklara att medan hennes älskare hävdar att det var chockerande, tyckte hon att det var mycket mindre så.

Till mig själv kom orden “det här blir sista skidsemestern i vår, då blir jag gravid”. Det var oundvikligt, men jag förutsåg inte att det skulle hända så snart. Vad som än händer kommer saker och ting att förändras i framtiden. Enligt Ellinor Löfgren hade paret mäklarbesök förra veckan. Hon planerar att hålla sina konton i sociala medier fungerande, men kommer snart att lägga till mer graviditetsrelaterat innehåll.

Nu låter jag bara saker hända medan jag är gravid. Med det sagt har jag övervägt möjligheten att mitt barn en dag kan dominera mina konton på sociala medier. Jag skulle ha sjukskrivit mig på grund av alla graviditetssymptom om min graviditet varit normal. Min migrän och ägglossning har varit de svåraste delarna.

Enligt Ellinor Löfgrens blogg är förlossningsdatumet för bebisen satt till sista veckan i februari 2021. Ett Saltsjö-Boo-hus tillhör Linnea Viktoria Ellinor Lövgren. Hennes livssituation delas med Philip Österlund. Den 3 oktober föddes hon och den 11 juli namngavs hon. Det uppskattade marknadsvärdet på hennes bostad är cirka 15 400 000 svenska kronor.

Med hjälp av sin pojkvän Philip Österlund väntar 25-åriga influencern Ellinor Löfgren sitt första barn. Hon reflekterar över sin egen fysiska förvandling och andras fysiska förvandlingar i ett blogginlägg hon skrev efter att hon blivit gravid. Det förväntas att Ellinor Löfgren kommer att välkomna sitt första barn i februari nästa år.

I en bloggartikel lyfter Löfgren fram motsättningen mellan hennes förväntningar och verkligheten av att vara gravid, samt den kroppslighet som andra upplever. Jag var mentalt och fysiskt redo för de förändringar som sker i kroppen under graviditeten. Det skulle man kunna tro.

“Jag hade dock aldrig föreställt mig att andras komplimanger skulle ha blivit så inrotade i mitt sinne att de blev som spöken”, skriver hon i blogginlägget. Var tvillingar på väg? Eftersom det här är så ur karaktär för mig, skäms jag över min mentala process när jag ser tillbaka.

“Bort så många kilon” är Ellinor Löfgrens betoning

Enligt hennes egna ord försvann hennes gamla kroppsuppfattning för några år sedan och ända sedan hon blev gravid har förändringarna i hennes kropp varit mer påtagliga, något hon var oförberedd på. När jag kom till vecka nio tänkte jag dock ha mina vanliga jeans… Det gick bra tills det trasslade in sig på låren, något ovanför knät.

Jag undrade om något var fel först. Fram till version 18 upplevde ingen jag kände det här problemet. 20? Jag var redan orolig innan jag ens vägde mig hos en släkting och såg deras höjda ögonbryn över den snabba viktökningen. Som svar på en fråga angående hennes känslor kring förlossningen blickar profilen nu framåt, och hon skriver på sin blogg, “Jag känner mig mentalt väldigt förberedd.”

Ellinor Löfgren, mer känd som “Pdotter” på internet, föddes i Gnesta den 3 oktober 1995. Philip Österlund, hennes pojkvän, och hon är för närvarande bosatta i Stockholm. Den här bloggaren diskuterade öppet sina erfarenheter av mobbning när hon var elev på sin blogg. Från och med juli 2009 började hon publicera sin blogg på flera portaler. Pdotter har varit bloggare för bloggsidan Nouw sedan juni 2015 och affärsutveckling för Ingager sedan april 2017.

Ellinor och bloggaren Hanna “Hannalicious” Friberg har en podcast som heter “Måndagpepp” som de samarbetar med. Från februari 2015 till april 2016 sändes podden. Bloggar har sedan podcastens slutsats spekulerat i huruvida Ellinor och Hanna verkligen är kompisar eller inte. Deras båtfärdigheter i Grekland har också fått uppmärksamhet.

Jag upplever nu vissa svårigheter i min relation med min pojkvän. Jag har ingen aning om hur vi ska slippa denna sylt. Fortsätt diskutera den bästa tillvägagångssättet. När du och P är oense, vad tror du? Och vad händer om du fortfarande är osäker?” Såvitt jag vet har det inte funnits en situation där vi har gjort dethar bett om varandra ännu, så jag antar att det är svaret.

Jag har dock hört att klassikern är en tre-, fem- eller sjuårskris, och du når nu 2,5 år. Men vi har ställts inför stora utmaningar när vi arbetar ensamma. Saker och ting gick snabbt under de första månaderna av deras förhållande, från att P:s pappa fick höra nyheten om sjukdom till deras bröllop. Han försvann efter bara några månader.

En exceptionell människa. Trots svårigheten kom vi ur den prövningen starkare än tidigare. Istället kunde du. Att hantera förlust tar aldrig slut. Dessutom har det varit jobbigt att vara med när mitt humör har sjunkit på grund av saker som jobb eller familj. Trots hur mycket vi älskar och uppskattar varje dag, är vi hemska på att göra saker ensamma.

Eftersom vi sällan är ensamma är även en enkel middag ett speciellt tillfälle. Som en försiktighetsåtgärd föreslog jag dock parterapi, vilket han blankt avvisade. Jag har aldrig i hela mitt liv haft några tvivel. Varken mitt i våra svåraste konflikter eller mitt i våra mest vardagliga utmaningar. MEN! Inget förhållande är i sig problematiskt om en partner gör det; Jag fattar.

Perioder är oundvikliga, och du måste lära dig att leva med dem. Jag får ta allt skräp, och han får ta alla bra saker. När man är livspartner är det bara så det är. Jag rekommenderar dock starkt att göra psykologikurser på egen hand eller tillsammans med en partner!

“Var skulle du och P tänka dig att bo om ni fick möjlighet att flytta till Skåne eller ha ett sommarhus här?”

Vi är båda stora fans av Falsterbo och Skanör. Men igår var mitt första besök i Malmö, och jag måste säga att det var riktigt härligt. Tyvärr är jag inte bekant med Skåne; ändå vore det idealiskt om det ligger nära Danmark så att vi båda kan hitta jobb i Köpenhamn. Hehe, det är definitivt jag. Ystad, Torekov och liknande skulle vara kul att se mer av. Efter kanske tre veckors dejting blev vi officiellt ett par denna kväll.

Hoppsan. Jag slutar bara prata när jag är extremt arg. När han väl tappar det försöker han prata med mig. Jag blir så jobbig ibland att han blir irriterad och frågar mig varför jag är arg, hehe! Men jag blir sällan så arg. På baksidan bråkar vi ständigt eller gör lätt åt varandra. Och inför andra också; våra kompisar är väl medvetna om detta, hehe. Efter det fnissar vi båda för, ja, han är mindre snabb på fötterna än jag. Men definiera en vuxenkamp för mig.

Förfrågan: “Har ni helt gemensam ekonomi eller hur delar ni upp den?”

Kort sagt, nej! Egentligen har vi helt olika… Utanför ett delat kreditkort, förstås. Allt du behöver till huset, inklusive mat, möbler, gas etc., täcks. I det här fallet är resultatet irrelevant eftersom de båda kommer att få hälften av summan. Utöver det betalar vi av våra lån varje månad med medel från ett delat sparkonto.

Vi lägger alltid in mer pengar än vad som ska betalas ut varje månad, så det betraktas fortfarande som ett sparkonto. Det beloppet skulle vi dra av i händelse av att värmepumpen till exempel skulle ha gått sönder. Försörjning för potentiella evenemang. Å andra sidan har vi alla våra egna check-, spar- och affärskonton. Jag använder inte vårt delade kort för att gå ut med honorna; Jag använder mina egna pengar. Vi delar och erövrar i stort sett, och han tar ett par extra måltider varje månad.

Varför är du så arg på P? Kommer du aldrig att visa honom utan hans nyanser?

Till en början var det för att det verkade som att många av er läsare kände till hans namn. Han hade varit ute mycket innan vi träffades, och jag föredrog att se honom i en atmosfär fri från kritik. Jag strävade efter att formulera min egen synpunkt. Du måste förstå och respektera hans önskemål om han verkligen inte ville vara förlovad.

Jag vill berätta för världen om honom och oss just nu. Å andra sidan vill jag inte att han ska vara en del av min blogg. Oavsett om det var på jobbet eller i kommentarerna så skulle jag inte orka om han fick tåla skit. Det är här jag jobbar och gör mitt jobb, så nej. Dock kanske på vägen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!