Daniel Adams Ray Föräldrar

Daniel Adams Ray Föräldrar
Daniel Adams Ray Föräldrar

Daniel Adams Ray Föräldrar – Rapparen, sångaren och modedesignern Daniel David John Adams-Ray föddes den 18 augusti 1983 i Nairobi, Kenya. Han och den svenske hiphoppionjären Oskar Linnros grundade ensemblen Snook. Daniel röstades fram till “Årets rappare” 2006 efter att tidigare ha vunnit SM-guldet i freestyle rap 2005.

Nairobi, Kenyas huvudstad, är där Daniel föddes till en indonesisk mamma och en svensk pappa. Mamman var skoladministratör och pappan var en av Kenyas få praktiserande kirurger på 1980-talet. När Daniel Adams-Ray och hans familj flyttade till Holland 1996 var Arjen Robben en lagkamrat till honom i fotbollsklubben.

Familjen flyttade från Nederländerna till Lidingö, Sverige, 1997, när Daniel var 14 år gammal. Hans föräldrar äger en plastikkirurgisk verksamhet där. Enligt Daniel var flytten en fruktansvärd prövning. Trots att han kommer från en rik bakgrund hävdar han att han blev mobbad och förolämpad när han spelade i det lokala fotbollslaget.

Trots att han i allmänhet uppfattades som svensk, föredrog Daniel att se sig själv som en invandrare. Därför bestämde han sig för att gå över till Engelska skolan i Gubbängen eftersom den tjänade en mer mångsidig elevkår än skolorna på Lidingö. Han gick på Viktor Rydberg Gymnasium efter att ha avslutat grundskolan, där han träffade sin blivande Snook-partner, Oskar Linnros.

År 2000 började de göra musik som Snook, en rapgrupp som skulle pågå till 2006. Han började sin solokarriär efter att ha skapat musik till en modevisning sommaren 2009. Det här är “kenyansk pop-disco-indie-punk”, enligt hans åsikt. Han har blivit influerad av Motown-disco, afrobeat, hiphop och 60-talssurf i sitt senaste låtskrivande.

Den tidigare Snook-rapparen Daniel Adams-Ray flyttade in på pensionatet Gr Gsen under mitten av säsongen Så mycket bättre. Den 38-årige sångaren har haft massiva hits med låtar som “Gubben i ldan” och “Dum av dig”, men innan han gick solo bildade han och Oskar Linnros rapduon Snook. De två hade enorma framgångar i början av 2000-talet innan de blev tysta. Hur exen kommer överens nu för tiden diskuteras mer i detalj här.

Daniel Adams Ray Föräldrar

Isabel Serrander är damen i Daniel Adams-Rays liv

När sångaren Daniel Adams-Ray inte uppträder på tv bor han i en hemlig lägenhet med sin 38-åriga flickvän Isabel Serrander. 2019 flyttade paret ut från vinden som de hyrt i Birkastan. Isabel Serrander är Daniel Adams-Rays långvariga flickvän, men hon är inte allmänt känd. Tillsammans har Daniel Adams-Ray och hans flickvän Isabel fostrat två barn.

Enligt Hänt föddes båda som män i antingen mars 2018 eller maj 2021. Kärleksballaden Daniel Adams-Ray skrev för sin flickvän Isabel. En av låtarna på EP:n 2016 som Daniel Adams-Ray gav ut var en dedikation till Isabel Serrander, hans dåvarande flickvän. Det är så perfekt att vi har bestämt oss för att kalla det “Isabel” för kort.

När Daniel Adams-Ray gick till Nyhetsmorgon sa han att hans flickvän inte reagerade så bra på beskedet. Han nämnde i intervjun att hon inte är ett stort fan av låten men att hon uppskattar gesten att han gjorde en låt till henne. Men det dämpade inte parets humör alls. Enligt Daniel Adams-Ray var allt som skadade hans eget ego.

Daniel Adams-Rays ålder och plats är okänd

Den 18 augusti 1983 gick Daniel in i denna värld. Trots att han är född i Nairobi bor han nu i hjärtat av Stockholm. Daniel och hans mångåriga flickvän bor sedan en tid tillbaka som “sambor”. Isabel Serrander, den 38-åriga flickvännen och älskaren, heter hon. Hon föredrar att stanna i skuggan och har vidtagit åtgärder för att göra det, bland annat att göra sitt Instagram-konto privat.

Finns det en familjeenhet som involverar Daniel Adams-Ray?

Tillsammans har Daniel och Isabel fostrat två barn. Lee, en liten pojke född i mars i år. Sonen är nu tre år och bor hos sina föräldrar. Lees mellannamn är Bill, som står för “bill”. Så, Daniel Adams Ray är en pappa två gånger om. För över ett decennium sedan upptäckte Daniel ett nytt intresse för cykling när han började en samling japanska Keirin-cyklar.

Musikern avslöjade sin längd på 178 cm i en intervju med We love cycling. Instagram-handtag för Daniel Adams-Ray, tack. Daniel är ganska aktiv i både allmänhetens rampljus och online. Han använder handtaget @danieladamsray på Instagram och har, när detta skrivs, över 26 000 följare.

Men Daniel avslöjar inte för mycket om sig själv på det sociala nätverket. Det är sällan något annat än musikrelaterat postas. Han ger sällan glimtar av sitt personliga liv. Snook, en kritiskt ansedd hiphop-trio, var på modet vid millennieskiftet. Daniel, 30, och Oskar Linnros, 37, var också på plats. Spåret “Mister Cool” från deras sista album, som kom ut 2006, blev en stor succé.

Som både Daniel och Oskar har rönt framgångar som soloartister, duon är inte tekniskt över utan “vilar” snarare för tillfället. Svensk plastikkirurg och förälder till Hollywoods a-listad Daniel Adams-Ray heter Bill Adams-Ray. Han träffade Daniels mamma, som är av indonesisk och holländsk härkomst, medan han arbetade som kirurg i Kenya på 1980-talet.

Daniel Adams-Ray föddes till dem i Nairobi, Kenya 1983. Bill Adams-Ray föddes i Stockholm 1944 till Anna-Lisa Larsson (dotter till en grosshandlare) och Johan Friedrich Edvard (ofta känd som “Jack”) Adams-Ray. Jack praktiserade medicin och undervisade på universitetsnivå. Bill Adams-Ray blev läkare som sin far före honom.

På 1980-talet, när han arbetade i Nairobi, Kenya, stötte Bill Adams-Ray på en skoladministratör vars accent var en blandning av indonesiska och holländska. 1983 gifte de sig i Nairobi och välkomnade en son tillsammans. När Daniel var 13 år gammal lämnade hans familj äntligen Kenya. Familjen bosatte sig så småningom i Nederländerna, där Daniel började spela fotboll tillsammans med Arjen Robben, en holländsk yttermittfältare.

Efter att ha bosatt sig på Lidingö, Sverige, i drygt ett år, grundade Bill Adams-Ray Adams-Ray Plastik Kirurgi AB 1994. 2018 upplöstes företaget till följd av en sammanslagning. Lidingös egen rapstjärna, Daniel Adams-Ray. Daniel “Big Danne” Adams-Ray är välkänd i Sverige och spelar i hiphop-, pop-, disco, indie-och punkscenerna.

År 2000 inledde han och studiekamraten Oskar “Kihlen” Linnros från Viktor Rydbergs Gymnasium sin karriär som medlem i hiphopduon Snook. Efter att ha lanserat klädkollektionen Lagom 2007 släppte Daniel Adams-Ray sitt debutsoloalbum, Svart, vitt och allt dérelmelen, 2010. Tillsammans med sin partner Isabel Serrander har Daniel Adams-Ray fostrat två barn i Stockholm.

Den svenska radioprogramledaren Kersti Adams-Ray är ett känt namn

Kersti Adams-Ray, en välkänd svensk journalist som har varit med i flera TV- och radioprogram, föddes 1941. Kersti Adams-Ray satt i Melodifestivalens jury 1972 och 1983 intervjuade hon John Travolta för Sveriges radio. Hon har sedan dess gjort ett framträdande i Diggiloo också. Kersti Adams-Rays slutprojekt för Sveriges Radio var P2:s Aurora och hon gick i pension 2007.

Istället för att vara Bills fru är Kersti Adams-Ray hans storasyster och Daniels faster. Ninna och Lisa Adams-Ray är Kerstis döttrars förnamn. När 27-årige Daniel Adams-Ray från Vasastan, Stockholm, öppnar sin kontorsdörr på jobbet är klockan strax efter klockan 8. Det här är nu hans ögonblick.

Han grundade ett klädmärke tillsammans med två kompisar, och nu har det blivit uppmärksammat över hela världen. Hans förestående solodebut har redan släppt två singlar. Även om den ex-Snook-medlemmen är upphetsad känner han fortfarande en viss oro inför albumets släpp så snart efter det kritikerrosade albumet av hans tidigare Snook-bandkamrat, Oskar Linnros.

För han experimenterar hela tiden med nya ljud. Att rappa är naturligt för mig, men att sjunga är ett helt nytt bollspel för mig. Det var utmanande i början. Eftersom jag inte var närvarande som sångare övergavs många av de 150 låtarna jag skrev. Han är dock mycket nöjd med de tio spåren som gjorde det.

Många har noterat likheter med Oskar Linnros, men Daniel Adams-Ray verkar oberörd. Det är vettigt, säger han, eftersom vi växte upp tillsammans. Men jag spelade inte in ett tävlingsalbum. För att uttrycka det enkelt, jag tycker att det är inspirerande att någon som jag har känt så länge kan få sådan framgång. När duon släppte sitt andra album 2006 lades Snook på. Frontmännen splittrades för att de fick slut på nya idéer.

Daniel Adams Ray Föräldrar
Daniel Adams Ray Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!