Antonio Lindbäck Gift

Antonio Lindbäck Gift
Antonio Lindbäck Gift

Antonio Lindbäck Gift – Speedwayhjälten hade en spännande kväll i Kumla, trots förlust mot tabelljumbon. Antonio Lindbäck verkade dock oberörd av detta faktum när han spred beröm för sin nya brud. Masarna, som är en game up i serien, spelade mot indianerna i Kumla en tisdagskväll. Slutresultat: 50-40 till förmån för värdlaget och serieledarna över Masarna. Det vi rapporterade i oktober bekräftades slutligen på fredagen.

Den svenske speedwayföraren och konkurrenten i Grand Prix-serien Antonio Lindbäck har förklarat att han går i pension. Det är dags för mig att börja en ny era. Efter 20 år på spelets högsta nivå kände jag att det var dags att uttrycka min tacksamhet. Svensken meddelade på Facebook att han går i pension från tävlingsspeedway.

Med det svenska landslaget vann han VM två gånger. Utöver sina tretton pallplatser har han vunnit tre Grand Prix-tävlingar. I världsmästerskapen som hölls senare samma år placerade han sig på 15:e plats totalt. Han spelade för lag i Wrocaw, Czstochowa, Rybnik, Bydgoszcz, Gniezno, ód, Daugavpils, Grudzidz och Zielona Góra under sin tid i den polska ligan.

Trots att han hade ett kontrakt fram till säsongen 2021 i den senare släpptes han av Falubaz efter ett katastrofalt år (genomsnitt på 1,259 poäng per run på 14 matcher). Flera center i I-League försökte värva honom, men han tackade nej till deras erbjudanden. Bussen och motorcyklarna såldes och han släppte mekanikerna. Det blev då uppenbart att han kommer att avsluta sin atletiska karriär vid 35 års ålder.

2020 var ett unikt år. De lärdomar jag lärde mig av mina motgångar var mer värdefulla än alla utmärkelser jag kunde ha fått vid den tiden. Nu vet jag att jag måste ändra riktning i mitt liv. Jag känner mig nöjd och nöjd med mina prestationer. Jag kommer att sakna att höra bulten från speedwaymotorcyklisterna och känna lukten av metanolen vid banan. Så länge jag lever kommer Speedway att vara ett värdefullt minne.

Att spendera mer tid med min familj, se mina barn idrotta, koppla av på fredagar och göra andra saker som är viktiga för mig som förälder, är vad jag har bestämt mig, sa Lindbäck. Den svenske landslagsmannen, inkallad för att ersätta den skadade Hans Andersen, har återigen drabbats av en magsjuka.

https://youtu.be/GcgcC7q1tEM
Antonio Lindbäck Gift

Ikväll är den andra delen av semifinalen mellan Poole och Wolverhampton, där Dorset-laget reser dit med en ledning på 12 poäng. Rio Rocket, som genomgår medicinska tester i sitt hemland, kommer att ersättas av en ersättande ryttare under turisternas vistelse. Lindback blir borta i minst ett par dagar. På lördag tävlar han i Grand Prix på Torun.

Piraternas manager, Matt Ford, släppte ett uttalande där han sa: “Vi är förkrossade över nyheterna vi fick i morse”. Klubben är på en fruktansvärd plats inför säsongens största match på grund av detta. Eftersom Danny King och Chris Harris båda för närvarande fyller i som ersättningsryttare för Belle Vue respektive Wolverhampton, har vi inget annat val än att använda denna tjänst.

Det kommer att sätta mer press på hela truppen, så jag håller tummarna för att spelarna kan vinna dagen på planen om vi ska hålla våra titelhopp vid liv. Bjarne Pedersens frånvaro från piraterna hade märkts redan när Lindbacks mag-tarmtillstånd dök upp. Rohan Tungate från Swindon är Pedersens gäst idag.

Ford gjorde sina kommentarer till klubbens officiella hemsida. Antonio Lindbäck sa att han var klar med speedwayracing efter säsongen 2020, men han ändrade sig snabbt och uttryckte intresse för att återvända till tävlingen. I februari greps han flera gånger för rattfylleri. Antonio Lindbäck, ett bekant ansikte från speedwayen, kommer tillbaka.

Radiosporten rapporterar att den 36-årige spelaren har bekräftat sin återkomst till Masarna, den nuvarande serievinnaren efter 20 år på högsta nivå gick Lindbäck i pension efter säsongen 2017–18. Han vann även lagvärldscupen 2004 och 2015 med Sverige, vilket utökade SM-guldet han vann förra året.

Den 1 juni ställs Lindbäcks Masarna mot Smederna i den första omgången av toppserien i speedway. REDIGERAD för att rätta till ett fel som förekom i ett tidigare utkast. Ja, comebacken har verifierats. Antonio Lindbäck häktades den 17 februari i Avestas kvarter Krylbo med en promille på 1,82 %. 36-åringen har gripits och åtalats för grov DUI. Det är första gången som racerföraren avslöjar sin identitet.

Han säger till SVT Sport, “Har du gjort en dum sak måste du göra rätt för dig själv”. Framgångsrik idrottare Antonio Lindbäck tävlar just nu i Mästarnas Mästare som speedwayförare. Hans karriär inom idrotten har dock överskuggats av juridiska frågor under hela hans liv. 2015 dömdes Lindbäck för rattfylleri och dömdes till fängelse; 2018 står han inför ytterligare anklagelser för att ha kört berusad. Något rättegångsdatum har inte schemalagts för närvarande. På den gången funderade jag på alla möjligheter. Antonio Lindbäck erkände för SVT Sport att han har övervägt sitt potentiella straff.

Addiction Recovery’s “Tolv steg”

Lindbäck valde att gå in på en behandlingsanstalt i Filipstad efter att han greps i februari. Han sa att han måste undersöka problemen och lära sig mer om dem. Tillfrisknande av missbruk är en process i tolv steg. Jag strävar efter ordning och gör mitt bästa för att ha en. Jag skulle vilja lära mig mer om problemet och få några svar från andra. Att återvinna människors förtroende kommer att kräva mycket arbete.

Det kommer att bli tufft. Enligt honom var hans vistelse på rehabiliteringsanläggningen ungefär som att göra en obligatorisk resa. Att älska mig själv först och främst. Ta mig på allvar. Att sätta Antonio åt sidan från mina atletiska prestationer. Oavsett hur saker och ting blir på jobbet måste Antonio vara en tillräckligt bra person att älska. Masarna sa upp sitt kontrakt med Lindbäck efter hans rattfylleri.

Men förtroendet kan återuppbyggas, och det är anledning till optimism. Tyvärr har jag aldrig tidigare fått den hjälp jag behövde. Jag har självmant försatt mig i denna situation. Kritiken är välförtjänt. Jag måste göra vad jag kan för att vinna tillbaka stödet från mina fans och beundrare.

Omröstningen i Masarna

Framtiden för Lindbäcks speedwaykarriär är nu oklar, men Masarna är inte helt stängd. Klubbens styrelse avgör Lindbäcks framtid på sitt möte på måndag. Du kan antingen ge upp och ge efter för smärtan, eller så kan du kämpa dig tillbaka. Om jag lägger mig ner och dör vill jag inte. Så småningom hjälpa andra som upplever liknande problem och har svårt att stå upprätt.

För före detta fightern Frida Wallberg var det en traumatisk upplevelse att läsa “Mästarnas mästare”. 2013, efter att ha drabbats av en allvarlig hjärnblödning i ringen, tvingades Frida Wallberg avbryta den. Att komma tillbaka till det normala var en lång och svår process. Vi har inte sett henne än. Hon har tackat nej till framträdanden på “Master of Masters” innan hon äntligen kände sig bra nog att acceptera.

Inspelningen till årets upplaga skedde i Spanien under hösten. Frida Wallberg känner sig glad att hon deltog därefter, trots svårigheten i inspelningsprocessen. Hon får fortfarande huvudvärk och är mental utmattning. För mig var detta en extremt svår uppgift. Innan jag gick var jag livrädd och jag förväntade mig att en kraftig explosion skulle följa.

Den tid då hon och de andra deltagarna fick reflektera över sina karriärer var en prövande tid. Man ska försöka hålla blicken framåt, men det är inte lätt heller. Att lämna ett område som du tycker om att arbeta inom. Att du har mått så hemskt och sjuk den senaste tiden. Trots vad Wallberg kan berätta för dig, måste du acceptera verkligheten att ditt liv är annorlunda nu än det var förr.

Samtidigt var hennes kropp i fantastisk form. Hon uppger att hon i turneringarna fram till inspelningen blev taggad frekvent och fick genomgå rigorös styrketräning. Både ditt adrenalin och din vilja att vinna har återvänt. Det var en behaglig sensation, om än en med en säregen kvalitet.

Det var ingen större affär alls. Det var en trevlig påminnelse om Sofia Lofts största prestationer som styrkelyftare. Det var första gången jag kände att jag kunde slappna av och njuta av mina prestationer. När du är i botten med saker professionellt ser du alltid framåt till nästa steg.

Antonio Lindbäck Gift
Antonio Lindbäck Gift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!