Aron Andersson Fru

Aron Andersson Fru
Aron Andersson Fru

Aron Andersson Fru – Ungefär ett år efter sin skilsmässa har Aron Andersson hävdat att han hittat kärleken igen. Till Hänt kan han visa sin flickvän Maria intima bilder som han har tagit. Den 35-årige Aron Andersson blev vida känd efter sitt framträdande på Let’s Dance 2022, där han parades ihop med den professionella dansaren Jasmine Takács.

Han skrev historia som den första personen som någonsin deltog i rullstol. När programmet sändes gick Aron igenom en stor personlig övergång: han och hans dåvarande fru, nu ex-fru Anja Malmberg, splittrades efter åtta års äktenskap.

Återigen är Aron Anderssons kär

Sedan dess har Aron varit något sned om sin romantiska status, men han har äntligen kommit rent. Aron tar upp ryktena rakt av i en nyligen intervju med Hänt. Goda nyheter: Jag fick en tjejkompis som hette Maria. Så, som Aron uttrycker det, vi umgås, och det är jättekul.

Hur upplever du kärlek?

Det är förtjusande; i själva verket är det fantastiskt.

Hur seriöst är ert förhållande?

Jag tror att det är säkert att säga att vi är ett par. Ikväll ska hon följa med mig på middag med Jasmine. De är inte heller nya för våra ögon. Fallskärmshoppning förde Aron och Maria samman hösten 2016. Hon använder fallskärm, så det är tydligt att fallskärmshoppning är det sätt på vilket hon gör detta. Det är inte en typisk plats för människor att umgås på, men det är bra för de aktiviteter vi båda tycker om. Eftersom mitt tidsfördriv är tidskrävande är det vettigt att du delar mitt intresse.

Att Aron Anderson för närvarande är tillgänglig för dejting

Aron och hans före detta fru, Anja Malmberg, har båda 43 och är angivna som boende på olika boenden i statliga register. Båda har nyligen flyttat till centrala Stockholm. Efter att ha dejtat i åtta år och adopterat Vacchi som ett par, bestämde sig paret för att gå sina egna vägar. Det tidigare paret tillbringade fyra år tillsammans i Täby, norr om Stockholm. Men tidigt på våren 2021 sålde de Viggbyholmsvillan och tog in på ett nytt liv.

Aron Andersson Fru

Anja Malmberg, en gång Aron Andersons flickvän, är vem?

Anja jobbar med Human Resources och enligt hennes Linkedin-sida är hon HR-chef på Opticom Group. Hon använde frasen “Jag tror på personen och på laget” för att definiera sig själv där. Att leda och vårda mitt team är det som håller mig igång, och vi har nått stora framgångar som en enhet. Rätt person med rätt personer kan göra otroliga saker.

Dessutom pennor Anja

“Som ledare är jag dedikerad, självsäker och kapabel att genomskåda min vision med hjälp av mitt team. Mina medarbetare säger till mig att de tycker om hur jag välkomnar och omfamnar nya idéer, perspektiv och förslag.

Om Anja Malmberg har ledig tid, hur spenderar hon den?

Den Linkedin-profil Anja upprätthåller ger också en inblick i hennes personliga liv, där hon karaktäriserar sig själv som en “globetrotter” som “har många saker på gång hela tiden.” Jag avgudar också min stora och mångsidiga familj. Aron Anderson informerade oss innan Let’s dance 2022 att han nyligen var singel. Det har gått ett helt år sedan han och exfrun Anja Malmberg skilde sig. Han gav just en intervju till Hänt där han diskuterar sin nyfunna ungkarl.

Förra årets Let’s dance bjöd på en rad kändisar, däribland äventyraren Aron Anderson. Där blev han den första individen i sportens historia att tävla i rullstol. Aron fick blodad tand av all dans han och hans Let’s-danspartner, Jasmine Takács, gjorde i somras och hösten. Aron och Anja Malmberg skilde sig nyligen, och han avslöjade nyheterna innan våren 2022 säsongsdebut av TV-programmet. Nu, ett år efter uppbrottet, tar han upp det i en ny intervju med nöjessajten Hänt.

Ett år efter sin skilsmässa njuter Aron Anderson av livet som singel

Aron Anderson hävdar att han och hans exfru hade ett enkelt samtal som ledde fram till uppbrottet, men att tiden efteråt var svår. En mindre positiv utveckling är att jag inte längre är tillsammans med exet, även om jag tror att detta beslut var ömsesidigt fördelaktigt. Fast det har varit tufft så klart, säger han.

Han hävdar vidare att han är ifred nu när han lämnat det Täbyhem som de delade som före detta fruar. Han slutade i februari, en hel månad innan släppet av Let’s Dance. Det är bra; Jag trivs här på min nya plats, och jag känner att mitt liv flyter på. Det är uppmuntrande. Å andra sidan blir skillnaderna uppenbara.

Han understryker hur mycket han tycker om sitt nya kvarter trots att det skiljer sig väldigt mycket från hans gamla. Aron berättar också att han har varit på några dejter sedan han blev singel, men inget romantiskt har kommit ut av det (ännu).

Jag håller med om att det här har varit en fantastisk tid. O Under årets gång har jag gått på ett antal dejter med människor som visade sig vara fantastiska vänner men som jag aldrig var romantiskt intresserad av. Att träffa fantastiska människor är mycket glädje. Han antyder att du kan ha blivit förvånad.

Enligt Aron Anderson är hans hälsa sämre på utsidan än inuti

Aron Anderson, som är rullstolsbunden efter att ha diagnostiserats med skelettcancer vid en ålder av sju år, har dock uthärdat ett år av vikande fysisk hälsa. I slutet av december delade han en berättelse på Instagram om att ha gått igenom en svår patch med feber och nervsmärtor som orsakats av “skitsjukdomen” cancer.

Han bromsades och fick antibiotika i omgångar efter att ha ådragit sig en fotbesvär. Efter att ha återvänt hem åkte han till sjukhuset eftersom läkarna trodde att ett infekterat sår han fick när han reste utomlands gjorde honom sjuk. Ja, det har varit en minst sagt prövande tid när det gäller Arons fysiska hälsa. Men den psykologiska stabiliteten kvarstår. Vilket han alltid är tacksam för.

Trots segern över cancern tappade Aron Andersson användningen av benen

Aron Andersson, vid åtta års ålder, fick utstå en enorm utmaning. Den fruktansvärda nyheten att han hade cancer i korsbenet kom i januari. Arons cancer var resistent mot kemoterapi och strålbehandlingar, så den måste avlägsnas kirurgiskt. Tyvärr gjorde denna procedur honom orörlig. Och om det inte vore illa nog så kom cancern tillbaka.

För den stora majoriteten var denna strid så enorm att deras efterkrigsliv främst kretsade kring överlevnad. Aron å sin sida var sugen på mer. Med andra ord siktade han på att uppleva livet fullt ut. Aron var angelägen om att spela fotboll trots att han nyligen hade tappat benen och var rullstolsbunden. Som 16-åring deltog han i sina första paralympics efter att ha blivit förtjust i segling, friidrott och kälkehockey.

Den vågade Aron Andersson

Fyra paralympiska spel arrangerades av Aron Andersson under sin idrottskarriär. Till en början tävlade han som seglare, men senare gick han över till friidrott och kälkhockey. Aron Anderssons friidrottskarriär tog stopp 2012 när han slutade spela kälkhockey på grund av komplikationer efter en höftoperation.

Framtiden bjöd på spänning för Aron Andersson. Han var fast besluten att se hur långt han kunde gå i sin rullstol och på sina egna förmågor. Redan året han slutade med kälkhockeyn satte han sig för att bli den första rullstolsbundna som skulle nå toppen av Kebnekaise. I sin rullstol, på kryckor, och ibland genom att dra sig fram med enbart armstyrkor, navigerade Andersson i den steniga, kuperade och oerhört ojämna terrängen.

Under åren som följde satte Aron Andersson två världsrekord: han var den förste i rullstol som nådde toppen av Kilimanjaro, och han var den första rullstolsburna som klarade ett svenskt klassiskt lopp på under 24 timmar. År 2015 försökte han och avslutade framgångsrikt en 43 kilometer lång simtur över landhavet i 14-gradigt vatten med bara armarna.

Aron Andersson har ansökt om skilsmässa

När du googlar på “Aron Anderssons fru” får du ganska omgående reda på att han tidigare var gift med en kvinna som heter Anja Malmberg. Aron och Anja blev ett par redan 2014 och bodde tillsammans i åtta år. De knöt ihop säcken 2018, men Aron Andersson och Anja har varit lagligt separerade sedan 2022. Paret hade separerat redan 2021, då de sålde sin Täbyvilla som ett par men vägrade bekräfta det.

Under hela sin tid på Let’s dancing var Aron Andersson tvungen att skingra spekulationer om att han och hans danspartner, Jasmine Takács, dejtade. För till Aron Anderssons olycka blev Jasmine den första professionella dansaren i programmets historia att dansa med någon i rullstol. Sedan showens slut har de inte bara fortsatt att dansa tillsammans utan även rest till USA. Jasmine och Aron placerade sig sist i Let’s Dance.

Aron Andersson Fru
Aron Andersson Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!