Aus Ayob Ursprung

Aus Ayob Ursprung
Aus Ayob Ursprung

Aus Ayob Ursprung – Aus, en kvinnlig bosatt på Jönköpings Lovisagatan 28, föddes den 9 juni 1995. För ett år sedan, den 21 mars 2022, flyttade hon till sin nuvarande lägenhet. I denna egenskap är australiensarna mycket efterfrågade. Hittills denna månad har vi avslöjat 566 uppgifter om henne. Hon bor i en lägenhet med gemensamt trapphus som delas av tjugoåtta andra personer.

Hon kom in i byggnaden samma år som fem andra boende, som alla är kvar än i dag tillsammans med Aus. Staden Stockholm är där de flesta som söker efter Australien börjar sin sökning. Aus Ayobs hus på Kärhröksgatan i Rslätt är där vi träffas. Hennes passion för musik utvecklades när hon växte upp i en annan enhet i samma lägenhetskomplex.

Aus minns att hon var en uppmärksam lyssnare redan som liten, och att förskolesångerna var de bästa hon hade hört fram till dess. Många av hennes förfäder spelade instrument, gjorde musik och sjöng, så musik har alltid varit en integrerad del av hennes liv. Det bor 3 004 miljonärer i Aus Ayobs hemstad Jönköping. Den genomsnittliga årsinkomsten i hennes postnummer är 334 878 kronor och andelen invånare som har betalningsanmärkningar är 3,4 %. I detta postnummer tjänar kvinnor i genomsnitt 74,8 % lika mycket som män, vilket är högre än riksgenomsnittet på 73,6 %.

Aus Ayobs officiella adress är Lovisagatan 28, lägenhet 1201, i Jönköpings postkommun. Hennes adress i Jönköpings församling är där hon är bosatt. Aus Ayob (28 år) är den enda personen med fast adress där. Ingvar Carlsson, Socialdemokraterna, var Sveriges statsminister när Aus Ayob publicerades första gången.

Det året hade Sverige totalt 8 837 496 invånare och IFK Göteborg vann fotbollsmästerskapet för herrar medan lvsjö AIK vann damerna. Hon kom in i världen som en sommartid Tvilling (kinesiska zodiaken Year of the Pig). 1990-talet var hennes storhetstid. Om tvåhundrafyrtiosex dagar kommer hon att vara 29. Hon har aldrig knutit ihop säcken.

Aus Ayob Ursprung

Rby-artisten tog scenen för säsongsavslutningen av TV4:s Idol på en fredag. Tack och lov att det är bakom oss! Saga Ludvigsson sa till Mark-Posten på plats att det var underhållande, men hon var lättad över att veta att hon skulle sitta nästa vecka. Studioarbetaren började få folkmassan att roa sig och studion, som ligger i en förslappad industriell del av Spnga, värmdes snabbt upp.

Stockholmskvällen hade en dystopisk känsla på grund av det kraftiga regnet. Men inne i studion gick energin i taket när jurymedlemmarna gick upp på scenen och tog plats vid domsbordet. Applåderna blev allt starkare när programledaren Pär Lernström gick på scenen. Du har anlänt till Stockholms mest levande stadsdel. Alla på pendeltåget skrattade och log på väg ut till fabriksdistriktet, säger han skämtsamt.

Sedan började programmet sändas live. Amie Bramme Sey sa: “Det här är inte vilken fredag som helst, det är årets första fredagsfinal.” Här är dina tolv bästa, utropade Pär Lernström. Idolerna intog scenen till dånande applåder och framförde “All of the lights” av Kanye West. Saga Ludvigsson intog en central position och utstrålade kunskap.

Finalerna började i fredags

Kvällen inleddes med “I will survive” av Cimberly Wanyonyi, fortsatte med “Number 5” av Saga Ludvigsson, och avslutades med “Bed I Made” av Simon Näslund. Pär Lernström skrek, “Skåpen har satts!” efter att Cimberly Wanyonyis initierat tävlingen. Juryn och andra publikmedlemmar gav henne en stående ovation.

Skulle Saga Ludvigsson kunna ta det till en ännu högre nivå?

Fredrik Strand, Saga Ludvigsson och Jordan Rawling följde Aus Ayob (“Superkänsla”, tyckte Alexander Kronlund) och Isak Uddström (“Du har ett helhetsgrepp”, tyckte Katia Mosally). – Intensivt, men det har också varit väldigt roligt, sa Saga Ludvigsson till programledaren Amie Bramme Sey när hon frågade om veckan innan.

Goliatliknande beskriver Saga Ludvigsson. Efter det behövde rbys ego smekas. Saga Ludvigsson öppnade upp för Amie Bramme Sey om hennes erfarenhet av American Idol så här långt. Det här är så mycket roligare än jag hade förväntat mig. Hon sa “det undrar jag också, jag vet inte riktigt vad det kan vara”, som svar på frågan om varför hon besöker sina svenska släktingar.

Därefter börjar hon med “Goliat”. Domen från juryn var positiv men dämpad. Alexander Kronlund sa “Du är en sådan potentiell superstjärna”, innan han klappade entusiastiskt till melodin. Kishti Tomita sa: “Du lyser, du är en stjärna, du har en sådan närvaro.” Katia Mosally gillade Sagas scenspråk, även om hon inte var helt nöjd med låten själv. Anders Bagge ville däremot höra mer country från Saga. Du klär dig och agerar som en gästartist, men låten låter inte likae en, tyckte jurymedlemmen.

Direkt efter beskedet blev lösningen klar

Flera andra fan-favoriter kom ut efter Saga. I motsats till Louisa Hoxhas “Where have you been”, som applåderades allmänt, fann juryn att Jordan Rawlings val var ganska formellt. Kishti Tomita sa, “Jag bara älskar det” efteråt. De flesta utmärkelser gick dock till Olivia Aliotti för hennes framförande av “Diamonds” av Rihanna. Anders Bagges tanke på Olivia var så häpnadsväckande fantastisk att jag knappt kan hålla tillbaka min upphetsning.

Simon Näslund, juryns favorit, framförde Allens stens innerliga “Bed I made” som sitt sista nummer, till vilket tre fjärdedelar av domarna spontant reste sig på fötter i stående ovationer. Nästa omgång var för den svenska allmänheten att rösta om vilka tävlande som skulle slås ut ur Idol 2023 och vilka som skulle få fortsätta. TV4 skulle dock innan dess ta sin vanliga nyhetspaus.

Saga är avgjort – och fortsätter

Vi fick inte vänta förgäves. Sverige och Saga nådde båda framgångar. Innan Saga Ludvigsson, Louisa Hoxha, Jordan Rawling, Olivia Aliotti, Tilda Vodusek och Aus Ayob äntligen fick det lugnande beskedet “Du är säker” fick de vänta ganska länge. Idol-sagan av Saga fortsattes alltså för Mark och rby. Antranik Khantarashian, Fredrik Strand och Isak Uddström hade alla ett vickrum, men det var Fredrik som fick hoppa av skolan.

Saga Ludvigsson säger: “Det är det värsta med Idol”

Efter att föreställningen avslutats träffade ett sändebud från Mark-Posten Saga Ludvigsson för ett samtal. Mark och Idol-stjärnan var både lättade och exalterade inför nästa omgång. Det var underhållande, men det är inte lätt att sitta på vad som känns som en vecka till. Med hänvisning till den feedback hon fick från juryn var Saga Ludvigsson också kritisk till sitt eget arbete. Jag var lite nere på mig själv, men jag kanske är för kritisk mot mig själv.

Hur länge fick du vänta på resultatet?

Det var ganska oroligt och lite tomt på samma gång. Du ville inget hellre än att bli kallad vid namn och få din framtid utredd.

När en nära vän går, hur känner du dig?

Attans. Det som gör den här situationen ännu värre är det. Ärligt talat trodde jag inte att vi skulle bli så nära. Mitt första intryck var att det skulle bli en tävling, men i verkligheten är din enda motståndare du själv.

Du belönades med ris och juryns lovord. Håller du med om att de var korrekta?

Jag är nöjd med resultatet eftersom mitt huvudmål var att göra en fantastisk prestation. De efterfrågade en annan låt, som jag förhoppningsvis kommer att kunna framföra för dem nästa vecka. Mormor, mamma, pojkvän och killarna var alla där för att stötta Saga på Idol. Det har varit en viskning. Det är inte hemskt att min mormor, som är 80 år, fortfarande kommer hit på besök. Mark får också ett unikt avsked av Saga Ludvigsson: Stort tack för din hjälp!

Aus Ayob Ursprung
Aus Ayob Ursprung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!