Bingo Rimér Föräldrar

Bingo Rimér Föräldrar
Bingo Rimér Föräldrar

Bingo Rimér Föräldrar – Den svenske fotografen Bingo Rimér föddes som Björn Oluf Rimér den 23 juni 1975 i staden Hällaryd i Blekinge län. Slitz och Café är bara två av mäns publikationer som har innehållit Rimérs fotografi. Han hade en period som svensk agent för Playboy magazine. Han utsågs till Moore Magazines chefredaktör i augusti 2003.

I oktober 2006 introducerades hans underklädesbutiker på Sexy By Sweden och Sexy.se. Han återupptog sin roll som utgivare av Moore Magazine 2011. En dokumentärserie som sändes 2006 på TV6 var Being Bingo. Tittarna får följa Rimér i sju avsnitt. Hans självbiografi, A girl photographer’s confession, kom ut 2010. Han dök upp på Fångarna på fort 2016. Bingo & Julia, en dokusåpa som Rimér och Julia Franzén arrangerade tillsammans, debuterade på Amazon Prime Video den 25 augusti 2023.

Integritet

Han välkomnade en dotter 2003 med Erika Moen. Rimér gifte sig med Angelica Bremert 2006. Han var i ett förhållande med Katrin Zytomierska från 2009 till 2015, och paret fick två barn tillsammans. 2023 förlovade Rimér och Julia Franzén, som han har träffat sedan 2022. Instagram är en vanlig plats för Bingo Rimér att ladda upp roligt och intressant innehåll.

Han öppnar för sina fans om sina kamper med sorg efter sin fars bortgång, och avslöjar en mer sårbar sida av sig själv. Enligt Bingo skapar det ett stort hål. 2009 hade den 42-åriga entreprenören Katrin Zytomierska nyligen tagit beslutet att förbli singel under en längre tid. Däremot blev hon kär i 44-åriga fotografen Bingo Rimér samma år, och paret flyttade ihop kort efter.

Innan de bestämde sig för att skiljas 2015 fick Bingo och Katrin barnen Ringo, 10, och Rambo, 7, tillsammans. Bingo och Katrin är bara för olika, säger Katrin, varför de gjorde slut. Baserat på vad Katrin sagt till tidningen Pause tidigare har vi kommit till insikten att vi kommer att bli lyckligare på båda sidor, enligt Aftonbladet.

Bingo Rimér Föräldrar

Romansen som involverar Katrin Zytomierska

Katrin och Bingo är kanske inte längre ett intimt par, men de fortsätter att samexistera harmoniskt. Deras barn, både biologiska och adopterade, samt Bingos 17-åriga dotter Nova och Katrins 3-årige son Falke från ett tidigare förhållande, är ofta med i deras inlägg på sociala medier tillsammans. Eftersom de har barn tillsammans betraktar Katrin Zytomierska och Bingo Rimér sina täta möten som inget utöver det vanliga.

De är överlyckliga över att det går bra i deras förhållande. När vi är tillsammans skrattar vi och njuter, och vi är alltid glada och intresserade av barnens liv. Bingo hade redan berättat detta för Hänt i en intervju, så det måste fungera som det ska.

Angående den familjära tragedin, Bingo Rimér

Det verkar som att Bingo är nöjd med sin dagliga rutin och sällskap med sina nära och kära. Den enorma kärleken saknas dock fortfarande, vilket är en avgörande komponent. Fotografen har inte gjort någon hemlighet av sin önskan att träffa en ny dam de senaste åren. Live date, en serie på Viafree, visade honom dejta i realtid.

Bingo sa nyligen att det går långsamt på dejtingappen Tinder, även om hon har provat det själv. Bingo Rimér framställs ofta som en positiv och optimistisk person i sociala medier. Ett nytt inlägg slår dock sönder den glada tonen när han öppet diskuterar sin ångest över sin fars bortgång.

Sorgen över den alltför tidiga bortgången

Familjen ska först nu skingra askan efter Bingo Rimérs pappa, Björn Åke Rimér, som gick bort i september. Bingo minns glatt sin far i inlägget. En excentrisk, humoristisk och medkännande person har gett sig ut på sin sista seglingsresa. Utanför Matvik, på havet, kommer vinden att sprida din aska. Bingo Rimér har fått stöd av både vänner och följare i kommentarsfältet.

Bingo Rimér och Julia Franzéns passionerade kärlek är något de inte håller tillbaka för att dela med sina Instagramföljare. Rimér diskuterar också sina tankar om att vara farfar och far samtidigt i sin senaste frågestund. Bingo Rimér och Julia Frantzéns relationsstatus tillkännagavs i februari i år. Älskarna har varit öppna och ärliga om sina känslor för varandra sedan dess.

Rimér delade med sig av några detaljer i en fråga-och-svar-session som han spelade in på sin Instagram Story i torsdags; paret befinner sig för närvarande på Maldiverna. Frågan om hans önskade familjestorlek dök upp och han svarade med att säga att han kunde “klara” ytterligare två barn. Bingo Rimér att han kan få en stroke och bli farfar och pappa på en gång.

Följande förfrågan, som likaså är barnrelaterad, dök upp: “Vad är dina tankar om möjligheten att bli farfar och pappa med några års mellanrum?” NackdelarIdering Bingo och Julia är båda i engagerade relationer med 18-åriga döttrar, är utredningen troligen om möjligheten att Nova skaffar ett barn med Bingo. Frågeställaren hade fel om de antog att Bingo skulle få ett dåligt intryck av det potentiella scenariot.

Som svar skrev Bingo Rimér, “Det får mig att känna mig ung och gammal på samma gång.” Hon skickade också en leende emoji och en hjärtemoji. Katrin Zytomierska fick precis reda på att Falkes pappa, Bingo Rimér, står på barnets födelseattest. Alexander Klingstedt är dock den biologiska pappan. Enligt hennes Instagram-inlägg, “Så du tror att du bor i ett civiliserat land med ordning,”

Paret Falke föddes i mars förra året till Katrin Zytomierska (40) och Alexander Klingstedt (38). Men för två månader sedan gick de sina egna vägar. Ringo, 8, och Rambo, 5, är Katrins barn från ett tidigare förhållande med Bingo Rimér, 42, fotograf. Nu meddelar Katrin på Instagram att de precis fick reda på att Falkes pappa är Bingo, inte Katrin. Stockholms stad utgår från att en flickas relation till sin biologiska pappa kommer att förbli konstant oavsett om hon har barn utanför äktenskapet. Jag fick nyss veta att @bingorimer är pappa till Falke igår.

“Ganska pinsamt faktiskt”

Problemet är att ett enkelt telefonsamtal inte löser det. Är det möjligt för mig att göra en förändring? För att vara ärlig så är jag inte säker. Jag håller inte med. Det är viktigt att skicka ut blanketter. Signering kommer att göras av Bingo och Alex. Bingo meddelas nu via e-post att Falke har säkrat en plats i en plantskola tillsammans med alla relevanta detaljer.

De lyckas dock skratta bort det till slut. Det var en rolig prövning; förskolan ringde till och med för att höra om jag hade anmält fel pappa. Eftersom han nu har möjlighet skämtar Bingo om att begära ensam vårdnad. Det är så individer tror att de bor i en civiliserad nation där ordning råder. Egentligen är det ganska förödmjukande. Dock underhållande. Som det gäller oss.

Alla i hushållet reagerar

Det exakta fallet diskuteras aldrig av Stina Löfström, som berättar hur det brukar gå till efter förlossning, men hon är enhetschef på familjeenheten Östermalms stadsdelsförvaltning. När ett barn föds av ogifta föräldrar avgör familjerätten vem den biologiska fadern är. Sammanfattningsvis, för att intyga faderskap, måste båda föräldrarna underteckna en särskild blankett och uppvisa legitimation. Därefter skickas pappersarbetet vidare till skattemyndigheten, som sedan kommer att registrera faderskapet.

Även om Nöjesbladet nått ut till Katrin Zytomierska har hon valt att inte kommentera. Rambo, son till Katrin och Bingo, gick ut gymnasiet idag. Bingo ville fånga ögonblicket för framtiden, precis som andra föräldrar gör, så hon bestämde sig för att filma och ta bilder. Bingo har dock valt att ladda upp många videor på sin Instagram-berättelse, som har över 230 000 följare, i motsats till andra.

Förutom att filma flera barn skjuter han även vuxna. Han zoomar också in på barnen så att du kan se dem ännu bättre när de är framme i kyrkan. När du fotograferar ett känt motiv är det acceptabelt att filma åskådare i offentliga utrymmen. Att dela detta på sociala medier är dock olämpligt. Bingo är så oförskämd att han vårdslöst filmar alla och allt omkring honom. Bingo bestämmer sig för att visa skyddsbarn för sina hundratusentals fans, även om ungdomarna kanske lever under fruktansvärda förhållanden.

Den intensiva kritiken som Hugo Rosas fick för att filma inne i ett badhus för några år sedan berodde på att han visade andras barn. Nu är frågan om Bingo kommer att visa någon ånger för att ha publicerat bilder eller filmer på andras barn eller om han kommer att envisas med att vara respektlös framöver.

Den 30-årige Bingo Rimér gick från att vara en sorglös ensamstående förälder till en hängiven förälder. För en man som aldrig var hemma – hans lägenhet var möblerad med falska prylar – var resan lång. Bingo halkade på hennes badbyxor den natten medan mamman låg i sängen med en smärtsam kramp. Det var framgångsrikt – det var det inte. Hans nya liv började några timmar efter det.

Upprätthålla dubbla identiteter

Nu är han bara en av många föräldrar som väljer att få barn varannan vecka. Två väldigt skilda liv. Nova, hans dotter, alternerar mellan honom och sin före detta fästmö på fredagar; de bor ett kvarter ifrån varandra i Stockholm. En varm kväll är där vi börjar. Enligt Bingo, så fort Nova kommer, bultar hon till sitt rum. Efter det dricker de kaffe och spelar spel hela natten lång.

När hon är med sin dotter hela veckan står hon i centrum. Morgnar är lugna angelägenheter. Att väcka Nova känns helt fel. Jag föraktar att bli en morgonkälla till ångest för henne. Vi lägger oss och småpratar medan hon äter välling och vi tittar på barnprogram när hon vaknar. Att ha lite fritid gör att vi kan leka och springa runt lite. Vi har gjort det till en punkt att vara på dagis vid tio, jag erkänner det.

Bingo Rimér Föräldrar
Bingo Rimér Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!