Bruce Springsteen Förmögenhet

Bruce Springsteen Förmögenhet
Bruce Springsteen Förmögenhet

Bruce Springsteen Förmögenhet – Den amerikanske singer-songwriter-gitarristen Bruce Springsteen. Born to Run, The Ghost of Tom Joad och Darkness on the Edge of Town är några av hans mest välkända album. Låtar som Thunder Road, Dancing in the Dark och The River av den Grammy-vinnande artisten är bland hans mest populära.

Det beräknade nettovärdet för den fjärde rikaste rockstjärnan är 500 miljoner dollar. Allt från The Bosss lön och rekordförsäljning till hans ytterligare intäktskällor diskuteras i den här artikeln. Bruce Springsteen är en gitarrist, sångare och kompositör som har släppt soloalbum och regisserat det legendariska rockbandet E Street Band.

Hans album började få beröm från kritiker i början av 1970-talet, och hans genombrott kom med 1975:s Born to Run. Hur rik är Bruce Springsteen? Artist inom rockmusikgenren. Den 23 september 1949 fann hon att hon föddes i Long Branch, New Jersey. Det nuvarande värdet av Bruce Springsteens förmögenhet är cirka 4,3 miljarder kronor.

Springsteen har fått monikern “The Boss” på grund av hans långa, energiska framträdanden på scen och socialt sinnade, poetiska låtskrivande. Han har arbetat inom både rock- och folkgenren, och hans låtar tar ofta upp vanliga arbetarklassamerikaners svårigheter och kamper.

År 1949-09-23 Bruce Springsteen, mer känd under sin scenmoniker “The Boss”, föddes i den amerikanska staden Long Branch, New Jersey. The Boss, E Street Band och hans lyriska poesi hjälpte honom att tjäna sin mångmiljonförmögenhet till 2023. Bruce Springsteen, som nu är 73 år gammal, föddes under stjärntecknet Vågen.

Försäljningen av låtkataloger och andra musikrättigheter har gjort “rockare” från 1970- och 80-talen snuskigt rika. Expert på musikrättigheter Josh Gruss säger till Rolling Stone att ägande är först till kvarn. Enligt Rolling Stone tjänar många artister, särskilt äldre artister, mer pengar nu än de gjorde när covid-19 störde musikvärlden.

Bruce Springsteen Förmögenhet

Enligt Round Hill Musics VD och skapare Josh Gruss, “finns det ett begränsat antal riktigt högkvalitativa hitlåtar från det förflutna, och det är en först till kvarn-först till kvarn-situation att äga dessa.” Bruce Springsteen är årets mest tjänande musiker, men inte på grund av en turné eller ett nytt album.

Istället har han sålt Sony Music för cirka 4,5 miljarder kronor (cirka 45 miljoner dollar) för hela sin låtkatalog. Detta är den högsta summan som någonsin betalats för en artists diskografi. Endast tre artister kom in på topp tio utan att först sälja rättigheterna till sin musik: Jay-Z, Kanye West och Taylor Swift.

Det är just därför de återstående namnen finns på listan. Den amerikanske sångaren är värd uppskattningsvis 4 500 000 000 $ från och med 2019. Majoriteten av hans rikedom kommer från försäljning av studioalbum samt turnéer och liveframträdanden.

Bruces första band hette Rogues, och de uppträdde på 1960-talet. När han först började var han bara en grannskapsartist. Steel Mill och Earth är bara två av de band han har varit en del av genom åren. Columbia Records insåg hans potential och skrev på ett skivkontrakt för honom 1972.

Låtar som “Born in the USA”, “Dancing in the Dark”, “Human Touch” och “Streets of Philadelphia” hjälpte till att göra honom känd. Totalt 19 album, inklusive 23 studioalbum, 8 samlingsalbum, 17 videoalbum, 7 utökade spelningar och 17 hyllningsalbum, har getts ut under hans karriär.

Det finns 59 musikvideor, 70 singlar och 7 boxset som han har lagt ut. Han arbetade på partituren till filmer med Tom Hanks och Denzel Washington (1993:s Philadelphia), Tom Cruise och Ben Afflecks Jerry Maguire (1996) och Johnny Depps Blow (2001). Han har hedrats med 20 Grammys och introduktion till Rock & Roll Hall of Fame sedan 1999 för sina musikaliska insatser.

Här är några goda nyheter för alla er fans där ute. Enligt Daily Mail sa rocklegenden till radiopersonligheten Howard Stern, “Jag kan inte tänka mig att gå i pension.” Bruce Springsteen, nu 73 år gammal, kommer inte att låta fansen vänta för länge. I sommar spelar han inte en, utan tre gånger för utsålda publik i Ullevi.

Och det är möjligt att han kommer tillbaka till Sverige mer än en gång. “The Boss” har ingen avsikt att dra sig tillbaka från tävlingen eller sin karriär. Om jag någonsin nått en punkt i livet där jag var handikappad eller något, kanske, men tills dess… Jag menar titta på Johnny Cash, Pete Seeger, säger han till radio-DJ:n Howard Stern.

Här är mer från Springsteen: När jag tänker på hur långa de här killarnas uppsättningar vanligtvis är, inser jag att jag har mycket mer material att arbeta med än alla dessa män tillsammans.

Extremt nöje av låtarna

Bruce Springsteen har också en Broadway-musikal som han tror att han skulle kunna framföra på obestämd tid.Tillfredsställelsen med ens anställning är riktigt hög. Enligt Springsteens intervju har han “världens lyckligaste jobb” eftersom han får mycket betalt för arbete han gjort gratis.

Bruce Springsteen är den ende musikern från det sena 20-talet och början av 2000-talet vars musik så exakt återspeglar stämningen hos det amerikanska folket. Även om han har släppt några duds (nämligen Working on a Dream), har hans karriär tagit fart först när han först slog igenom på 70-talet.

Ta en visuell resa med mig genom uppkomsten av en Amerikansk ikon, från Bruce Springsteens ödmjuka början till de legendariska höjder han nådde under sin karriär. Bruce Springsteens födelsedatum är den 23 september 1949 och hans hemstad är Long Branch, New Jersey. Douglas och Adele tog sina första barns bilder dagen han föddes eftersom de var så glada över att fira sitt första barns existens. Även om han föddes i Long Branch tillbringade han större delen av sin barndom i Freehold.

Bruce Springsteen är den enda musikern från det sena 1900-talet och början av 2000-talet vars musik så exakt återspeglar det amerikanska folkets stämning. Även om han har släppt några duds (nämligen Working on a Dream), har hans karriär tagit fart först när han slog igenom först på 70-talet. Ta med mig en visuell resa genom framväxten av en amerikansk ikon, från Bruce Springsteens ödmjuka början till de legendariska höjder han nådde i sin karriär.

Bruce Springsteens födelsedatum är den 23 september 1949 och hans hemstad är Long Branch, New Jersey. Douglas och Adele tog sina första barns bilder dagen han föddes eftersom de var så glada över att fira sitt första barns existens. Även om han föddes i Long Branch tillbringade han större delen av sin barndom i Freehold.

Liksom Elvis före honom välkomnas Bruce Springsteen i Barcelona med öppna armar. Bruce Springsteen må vara känd som The Boss, men han fick sin musikaliska mojo från The King. Springsteen förstod först att han ville bli musiker efter att ha sett Elvis Presley på Ed Sullivan Show. Han räknar Elvis Presley som en av sina främsta konstnärliga inspirationer. 1976 bröt han sig in i Elvis Presleys herrgård i Graceland.

Författaren som så vackert beskriver det amerikanska samhället var själv en utomjording. Han gick inte till gymnasiet eftersom han inte kände sig säker efter att en nunna påstås ha låst in honom i en soptunna under sitt skrivbord när han gick i tredje klass.

Inledande gitarr

Även om han nu föredrar Fender-instrument, gav hans mamma Adele honom en Kent sexsträngad för hans sextonde födelsedag. Bruce Springsteen, en av de största amerikanska artisterna genom tiderna, kanske inte har blivit inspirerad att fortsätta musiken utan det första instrumentet.

Bruce Springsteen inkallades 1967 för tjänstgöring i Vietnam, men han vägrade att gå. Vänner till honom dödades eller lemlästades kroniskt under kriget, så han fejkade en drog högt vid sin arméintervju för att slippa tjäna. Han kallar sig själv en “stenkall drag-dodger”, men hans känsla av skam från att undvika utkastet driver honom till slut att lyckas. År efter Vietnamkrigets slut blev han inspirerad att skriva en av sina mest välkända låtar efter att ha träffat många krigsveteraner.

Få Steve Van Zandt och Bruce Springsteen att umgås. Sedan deras debutalbum 1972 har The Street Band varit Bruce Springsteens främsta stödband. Sångaren skapade inte bara en framgångsrik karriär utan fick också några livslånga vänner, inklusive Steven VanZandt, gitarrist för E Street Band.

Även när han närmar sig sin 60-årsdag spelar Springsteen fortfarande tre timmar långa shower på folkklubbar. Man tror att en av hans “privilegier” är tillgång till en vegetarisk kost, vilket hjälper honom att behålla sin ungdomliga vitalitet. Springsteen humor. Även om han sjöng om att vara “Born to Run” föredrar Springsteen nu ett långsammare tempo när det kommer till hans träningspass.

Om jag bara höjer kroppen ett hårstrå kan jag behålla min muskeltonus och nå det lutande bandet. Jag är nu en rullator och en icke-hoppare. Vilka rutiner följer Bruce Springsteen för att hålla sig i form? Chefen själv har förklarat, “Den största är diet, diet, diet.” Förutom de sällsynta gånger jag vill unna mig, äter jag inte för mycket eller onyttig mat. Detta får mig att tro att.

Bruce Springsteen Förmögenhet
Bruce Springsteen Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!