David Ritschard Allsång På Skansen Full

David Ritschard Allsång På Skansen Full
David Ritschard Allsång På Skansen Full

David Ritschard Allsång På Skansen Full – Skådespelaren svimmade på scenen och fick hjälpas av på en bår. Efter att David Ritschard sjungit “Duplantis Blues” anslöt publiken till allsången med “Jag hade en gn en bt”, ledd av programledaren Pernilla Wahlgren. Ritschard lyckades dock inte göra en enda ton innan katastrofen slog till. Det här är inte alls bra. När kameror panorerade över myllret hördes Wahlgren säga: “Jag tror att vi måste bryta här.” David Ritschards kollaps på scenen och efterföljande bårtransport inträffade utanför skärmen, men det fick Wahlgrens reaktion.

“Stå upp rakt”

Resten av “Jag hade en gång en båt” lämnades åt Pernilla Wahlgren att fullfölja sång utan ackompanjemang. Hon kom strax efter att musikalduon Samir och Viktor intagit scenen på Skansen och kom med lugnande nyheter. David trivs i det området. Han är uppe och vi tar hand om honom. Vi kan verkligen slappna av nu, både här och hemma. Underbart, utbrast Wahlgren.

I likhet med vad som hände på Jills veranda,

David Ritschard, som har haft en raketande karriär sedan genombrottet 2021, har en historia av att svimma av på nationell tv. Han berättade för Aftonbladet att han svimmade under inspelningen av SVT-programmet Jills veranda i höstas. Det stinkade verkligen. Det är något annat att göra. Det här att hända framför statliga tv-kameror är lite hemskt för mig.

Fotograferingen på Jills veranda var tvungen att stoppas efter Ritschards fall och sjukhusvistelse. Hans egen förklaring var att han var för trött för att göra något annat. De i vita kavajer försäkrade mig om att mina värderingar såg bra ut, trots att de tyckte att jag var både trött och uttorkad. I “Allsong p Skansen” berättar David Ritschard äntligen om katastrofen.

“Tack och förlåt”, skriver artisten på Instagram. På ett dramatiskt sätt avslutades sommarens final “Allsng p Skansen”. Skansenanställda fick bära den 34-årige artisten David Ritschard från scenen och upp på en bår under en direktsändning. Allsngs ledare Pernilla Wahlgren meddelade att Ritschard återhämtat sig efter en tid. David trivs i det området. Hon rapporterade senare att han stod och mådde bra. För första gången har David Ritschard kommenterat hösten offentligt. Skaparen delar följande på Instagram:

Ingen svensk tjänsteman har såvitt jag vet någonsin haft två separata haverier inom sex månader. Den nuvarande situationen känns dock utmärkt. Vänligen acceptera mina ursäkter och uppriktiga tacksamhet. David Ritschard har lagt upp en serie bilder som börjar med en av Karl XII:s begravningar och slutar med att en av honom och Pernilla Wahlgren ligger på scengolvet under “Allsng p Skansen”.

Även David Ritschard behövde läkarvård efter att ha kollapsat under ett framträdande på “Jills veranda” på SVT tidigare i år. Enligt vad han skrev om den i “Bergfeldt” i våras slocknade den, vilket varken har hänt varken förr eller efter.

Invändningar till SVT

SVT har kritiserats för sitt ansvar gentemot artister efter evenemanget i “Allsang p Skansen”. Johan Lindqvist, krönikör på Göteborgs-Posten, skrev att SVT:s personal borde ha varit mer återhållsam med att låta David Ritschard medverka i kanalen. Publiken och kamerorna skulle aldrig ha sett honom befriad av SVT. Jag orkar inte om en annan begåvad person förstör sig själv i rampljuset. Han betonade att det var etikettens skyldighet att se till att deras artister blev väl omhändertagna.

SVT:s exekutiva producent, Haida Jamshidi, tog upp klagomålen. Att han mår bättre är av yttersta vikt just nu. Vi insåg snabbt att det inte var ett allvarligt hot mot våra liv. Allsng på Skansens säsongsavslutning var fylld av dramatiska händelser. David Ritschard, en artist, passerade medvetslös under en föreställning och fick bäras av scenen i en bår. Efter föreställningen berättar Pernilla Wahlgren, “Jag såg att han hade svimmat och var väldigt orolig.” SVT:s sista Allsng av sommaren medverkade 34-årige countrymusikern David Ritschard.

https://youtu.be/mzGSVNTHEis
David Ritschard Allsång På Skansen Full

Han skulle framföra sin egen komposition, “Duplantis Blues”, och uppmuntra publiken att vara med. Den 55-åriga programledaren Pernilla Wahlgren sa snabbt “oops” flera gånger. När David Ritschard svimmade på scenen fortsatte Wahlgren att leda sången medan publiken hjälpte honom iväg. De hoppas att David blir frisk snart så att de kan återvända till USA.

Den positiva rapporten kom efter att Samir Badran och Viktor Frisk gjort en fantastisk prestation. David har fina minnen från sin tid där. Vi fick upp honom och gick. Pernilla Wahlgren var imponerad. Efter deras framträdande sa Samir Badran att han var orolig över att ta scenen efter sin partner. Wahlgren: Ja, jag hade honom i tankarna.

När avsnittet går mot sitt slut säger Pernilla Wahlgren att hon kände “varje känsla på en gång”. Hon fortsätter med att säga att det fanns glädje, förväntan, stress och sedan befrielse. Efter att ha sett David Ritschard kollapsa kände Wahlgren sig tvungen att hjälpa till. När jag gick för att kolla på honom blev jag orolig när jag såg att han hade svimmat.

Samtidigt hade jag känslan av att föreställningen skulle fortsätta som planerat. Jag var rädd och orolig. Även om detta kan verka konstigt, “showen måste fortsätta” i vår bransch. I avsaknad av en friskrivningsklausul om att “vi kör inte” kommer du att vara den som kör fordonet under sändningen.

Under Samir och Viktors framträdande susade Wahlgren av David Ritschard på väg backstage. Då såg hon att han hade satt sig upp och såg ut att må bra trots omständigheterna. Detta är verkligen fantastiskt och lättande. Nattens viktigaste händelse var utan tvekan hans hälsa och tillfrisknande. Han har funnits i Pernilla Wahlgrens mycket på sistone.

Där stod “livrädd” Viktor Frisk

Efter akten gav Samir och Viktor en intervju där de diskuterade det känslomässiga sammanbrott de hade upplevt precis innan de gick upp på scen. Efter att ha insett att hela programmet måste hackas slog jag botten. Jag var faktiskt ganska rädd. Att höra att han mådde bra var en lättnad. Enligt Viktor Frisk är det väldigt läskigt. Försäkran om hans säkerhet gavs till oss direkt, som Samir Badran påpekar.

SVT:s officiella svar: “Vet inte vad som hände”

I ett sms till Aftonbladet sa SVTs exekutiva producent Haida Jamshidi “Vi vet inte riktigt vad som hände eller varför han kollapsade.” Men han kan räkna med att vi ger all hjälp han behöver. Han mår nu bättre tack vare detta. Ritschard mår bra nu, enligt artistens publicist. David hade precis avslutat en intervju och ett framträdande på scenen när han plötsligt svimmade. Presskontakten Ebba Lindqvist tillägger, “han mår bra efter omständigheterna” efter att ha fått läkarvård i tid.

När han filmade Jill’s Veranda svimmade David Ritschard framför kamerorna. Verkligen, det var hemskt. Det har aldrig funnits något liknande förr eller senare. Det är uppfriskande att prova något nytt. Att ha den här uppspelningen framför statliga tv-kameror får mig att känna mig lite illamående. Det var dags att agera igår, sa han.

Skansen, där allt ramlade

Till årets sista “Allsng p Skansen” var artisten David Ritschard på plats. Efter att ha framfört sin egen komposition, “Duplantis blues”, skulle Ritschard sedan leda publiken i en omgång med publikdeltagande. Men strax efter det blev Ritschard yr och fick hjälpas av scenen. När programledaren Pernilla Wahlgren började sjunga frågade hon publiken om de tyckte att låten borde förkortas för tv.

Uppdateringar om David Ritschards hälsa har varit uppmuntrande. Samir och Viktor dök upp i efterhand och Wahlgren gav lite tröst efteråt. David klarar sig bra under radarn tack vare det hårda arbetet från vårt medicinska team. Wahlgren deklarerade att alla, både lokalt och hemma, nu kunde slappna av.

förtärs av “hemsk oro”

När Wahlgren såg att Ritschard var vaken och satte sig upp under spelningen sa hon till TT att spänningen backstage sjönk som en sten. Mitt sinne började fyllas av överväldigande oro och rädsla. När han gick visste jag hur illa det faktiskt var. Dessutom, noterar Wahlgren, “Jag såg också att han andades, vilket var skönt.”

Frågan om Wahlgren fortsätter som allsångsledare eller inte var ett hett ämne på senaste Allsngvällen. Programledaren som själv sjöng “I’ll stay” i slutminuterna avslöjade hemligheten. Enligt Wahlgren passar layouten perfekt för hennes behov. Sommaren har varit fantastisk, med allmänt sköna temperaturer och stora, uppskattande publik. Hon säger till TT att det har strömmat ut ett aldrig tidigare skådat stöd från media, fans och publik.

David Ritschard Allsång På Skansen Full
David Ritschard Allsång På Skansen Full

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!