Glenn Strömberg Förmögenhet

Glenn Strömberg Förmögenhet
Glenn Strömberg Förmögenhet

Glenn Strömberg Förmögenhet – Fotbollen är där Glenn Strömberg gjorde sitt namn. Göteborgspersonan har dock tjänat på sin karriär genom att sälja pasta, vin, recept och sin egen klädsel. Han har bestämt sig för att dela hemligheten bakom sin affärsframgång med GT. “Jag kämpar för något som är legitimt och viktigt”, tillägger Glenn Strömberg.

Han sitter framför och mitt i butiken där hans nya klädlinje säljs. Glenn Strömberg har döpt Kappahls höstlinje av kappor, skjortor och byxor, och han är just nu i Göteborg för att marknadsföra linjen. Är inte pengarna hans enda motivation? Inte om du frågar fotbollsgurun. Det skulle vara oärligt av mig att skriva mitt namn till något som jag inte hade någon hand i. Jag har sett hur det ser ut i butiker med dig hela tiden. Glenn Strömberg säger sig ha haft en fantastisk tid.

Han tog sina ledtrådar från italiensk stil och designade hela outfiten. Först tänkte jag vara en smärta i ryggen. Jag har låtit dem lyssna på vad jag vill och göra det på det sättet. Jag siktar på en rolig, tillgänglig linje som alla kan bära. Glenn Strömberg har investerat i en rad verksamheter efter pensioneringen och klädlinjen är bara en av dem. Han har lånat ut sin likhet till allt från italienska delikatesser till vinetiketter och kasinon. Det har bortskämt mig så otroligt mycket. Glenn Strömberg hävdar att att ta med kläder, fotboll och mat till kontoret är en av hans favoritdelarna på dagen.

Verkade som en bra plan för mig

2002 började allt. Strömberg, en självskriven “fotbollspensionär” som latat på en schäslong i åtta år, reste sig. Balsamvinäger var hans uppdrag i Sverige. när han dök upp på ett möte med en enorm livsmedelsbutiksgrupp. Den före detta fotbollsspelaren var först orolig för att delta. Jag var inte säker på om jag fick tillräckligt att äta. Det tog fart som en anständig plan, men det gick fortfarande långsamt.

Pasta, pesto och skinka är bara några av de produkter som säljs under hans etikett “Glenn Strömberg Collection” idag. När det kommer till köket kan jag inte påstå att jag är en expert. Det var därför jag sökte efter Italiens kunskap. De lägger mycket kraft på matförsörjningen i sina egna regioner.

Hur nätverkade du med de många företagen?

Jag spenderar mycket tid på att utforska världen. Resultatet är en flod av nya kopplingar. Men sanningen är att jag aldrig aktivt sökt efter ett projekt. De kontaktade mig om det.

Glenn Strömberg Förmögenhet

Vilka insikter om affärspraxis har du?

Jag har vidgat mina vyer och kunskapsbas enormt.

Vad är det som lockar dig med att starta ett nytt företag?

Till vilket Glenn svarar, “Jag har faktiskt en hyperintressant sak på gång”, och antyder att han och de andra inblandade är en del av något väldigt spännande. Fråga mig igen om ett år, så kanske det bara har hänt. Cigaretter har en aktiv ingrediens.

Frasen “har inte tjänat mer pengar”

Är det mer lukrativt att driva eget företag än att spela fotboll? Egentligen har jag inte ökat min inkomst. Trots att det fanns merintäkter inom fotbollen på den tiden.

Men tjänar Glenn Strömberg fortfarande pengar 2015?

Det här är något han gör. Han lyckas behålla sin jämvikt. Är den här vägen något du skulle föreslå för andra människor som säger upp sig från fotbollen efter att ha upplevt det du har? Nej, du kan inte hänga med mig. Trots att jag erbjöds ett treårskontrakt var mitt mål att slutföra mitt arbete medan jag fortfarande var på toppen av min karriär och sedan gå i pension.

Vad anser du att du är skickligare på? Business eller fotboll?

En pensionerad fotbollsspelare är perfekt. Dagens ungdom är inte rädd för att säga “det är du som kommenterar” Sedan, efter att ha svarat, “Jag har spelat också”, får jag höra, “Nej, du har inte spelat.” Det finns ingen affärsman i mig alls. Tyvärr gör jag inte saker med någon tanke på hur mycket pengar jag kan tjäna på dem. Jag kanske är rikare nu än jag är nu.

Glenn Strömberg har varit en av de mest respekterade analytikerna i landet under ganska lång tid. Han fyller snart 60, men han njuter fortfarande av sitt arbete. Fotbollssporten är fortfarande hans främsta intresse, säger han. Glenn Strömberg firar sin 60-årsdag med sina nära och kära i Bergamo, en stad i norra Italien. Han är inte en som arrangerar extravaganta fester för att hedra sin födelsedag.

Jag bryr mig inte ens om att erkänna dagen. Allt går som vanligt; det är bara en annan dag. Milstolparna 40 och 50 var desamma. Han hävdar att spänningen över att få gåvor som barn tar slut när man väl når vuxen ålder. Han lider inte heller av ålderdomens effekter. Jag känner mig inte riktigt så gammal som jag borde vid 60. Du kanske trodde att det var uråldrigt när du var ung, men nu när jag är omgiven av så många människor i sextioårsåldern har min uppfattning förändrats dramatiskt.

Frasen “min stora passion”

Efter en strålande spelarkarriär med det svenska landslaget, IFK Göteborg, Benfica, and Atalanta har Glenn Strömberg tillbringat större delen av ett decennium som en av landets mest respekterade expertkommentatorer. Mitt intresse nummer ett i livet är fotboll. Han känner sig otroligt lyckligt lottad över att få denna möjlighet. Sedan EM 1996 har han jobbat som åskådare, och han trivs fortfarande med det. Men karaktären av detta arbete har utvecklats genom tiden.

Först och främst finns det en högre läskunnighet bland befolkningen. När jag först började fanns det inte mycket medvetenhet; nu när något går fel är det lättare att få reda på det, säger Glenn Strömberg. Men en retention är när du verkligen har gett tittarna något av värde i att titta på fotboll, när du har lyckats få någon att förstå något de inte gjorde tidigare. Som expert är det mitt yttersta mål.

Spelreglerna har utvecklats vid sidan av yrket. Under hela säsongen hade Premier League i England betydande oenighet om användningen av videorecensioner, och Glenn Strömberg fokuserar mest på den ligan. Jag har sagt ett tag att jag förväntar mig att öka uppmärksamheten på små detaljer kommer att göra saker mer utmanande. Detta är den nuvarande trenden, faktiskt. Mål i och för sig är inte i sig problematiska, men när de kräver en granskning av varje aspekt av livet har saker och ting gått för långt. Jag tycker att man ska släppa det när det är nära utvärderingar, säger han.

Snabb takt

Livets tempo för Glenn Strömberg har inte sänkts. Han arbetar även inom mat- och klädbranschen, där han har samarbeten med företag som Geks Ullared, förutom att kommentera fotboll. Men han har nyligen minskat några av sina fritidssysselsättningar. Det har blivit mer selektivt, och jag deltar bara när stämningen slår till. Som tidigare planeras månatliga utflykter. Totalt har jag minskat mitt årliga antal flygningar från cirka 210 till cirka 125. Glenn Strömberg hävdar att han inte längre automatiskt accepterar varje inbjudan.

Han hävdar att han de senaste åren har fått ägna mycket tid och kraft åt livsmedelsindustrin. Från trehundra till fyrahundra av Sveriges butiker har hans varumärke. I själva verket, hävdar han, hade han till och med mardrömmar om matinköp. Glenn Strömberg har dock inte för avsikt att helt gå i pension från branschen. Ju fler bollar (inte bara fotbollar) i luften, desto gladare är han. Enligt min mening berikar det ens existens. Jag vill inte bli av med något av det för att lära mig nya saker är så mycket nöje, säger han.

Har du funderat på dina långsiktiga mål?

Det betyder att jag kommer att stanna kvar på Viasat under överskådlig framtid. Men jag har drömjobbet, det som alla vill ha, och för det är jag evigt tacksam. Det finns andra i min ålder som har mycket mer krävande yrken, så jag anser mig vara otroligt lyckligt lottad som kan fokusera på det som ger mig störst glädje. När du tänker på hur många människor i världen som inte har tillgång till rent vatten och kämpar bara för att överleva varje dag, blir detta ännu mer uppenbart.

Frankrike stod värd för VM-finalen 1998

När Brasiliens startuppställningar tillkännagavs utan Ronaldo. Det var fullständig anarki. En säkerhetsvakt anlände och beslagtog uppställningslapparna innan en ny uppställning etablerades. Alla var oroliga och oroliga för Ronaldo.

2018 FIFA World Cup, Ryssland

Det var ett av de bästa mästerskapen jag har deltagit i, och allt gick utan problem. Du var skeptisk till en början, men det slutade med att du älskade det. Den allra sista dagen. När alla försökte åka på en gång var resan hem totalt kaos, och Chris Härenstam och jag hann knappt fram till grinden.

Barcelonas comeback i mars 2017 mot PSG

PSG tog den första kvartsfinalmatchen med 4-0 på hemmaplan, men Barcelona kom tillbaka med en dominerande 6-1-seger i returen. Stämningen efter matchen på Camp Nou och runt Barcelona var olik något jag någonsin känt förut.

Glenn Strömberg Förmögenhet
Glenn Strömberg Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!