Har Messi Dött

Har Messi Dött
Har Messi Dött

Har Messi Dött – Nyheten om Leo Messis död spriddes snabbt till 250 000 människor efter att hackare fick tillgång till det Latinamerikanska Fox Sports Twitter -konto. Den argentinska stjärnan är nu rasande över det okänsliga skämtet. Leo Messi skriver via Messi Foundation att detta har påverkat många. Vid söndag kväll hade Latinamerikanska Fox Sports skickat en tweet som hade blivit viral. Cirka 250 000 människor informerades om att Barcelona fotbollsstjärnan Leo Messi har gått när en obehörig användare tog över TV -kanalens konto.

“Vi blev hackade”

Lionel Messi gick tragiskt bort från ett hjärtstopp under övningen. Det fanns ett meddelande som angav #RipMessi, enligt spansk sport. Inte länge efter det motbevisade Fox Sports rapporten. För alla förolämpade av vår tidigare tweet, acceptera våra djupaste ursäkter. Det är uppenbart att någon hackade oss, “skrev TV -stationen.

“Skada familjen”

Messi är nu rasande över åtgärden när han är i Argentina med landslaget som förberedelse för lördagens VM -kval mot Ecuador. De nära familjen har tagit smärtan, enligt ett brev som Messi skickade via sin ideella organisation, Messi Foundation. Hulk, den stora och älskade hunden i Messi -familjen, är det bästa exemplet på varför Dogue de Bordeaux är en attraktiv hundras. Hunden som en man som Lionel Messi, som inte är bekymrad över pengar, valde att få är en Bordeaux -mastiff, ett annat namn för denna ras. Vad är priset? Läs vidare för att upptäcka.

I Barcelona gick Messi från Hulk

Hulk följde inte Messi -familjen till Miami, som den argentinska komikern Migue Granados chockerande avslöjade i en ny intervju. Med hänvisning till oro för valpens hälsa övergav de den 7-åriga franska mastiffen i deras Barcelona-hus. På grund av deras känslighet för förhållanden som höftdysplasi och hjärtsvårigheter är detta ganska typiskt för Bordeaux -rasen. Som en Dogue de Bordeaux närmar sig Hulk snabbt den typiska livslängden på cirka tio år.

Jag undrade vilken ras av hund Messi äger

Messis tog med sig en annan hund till Miami och anslöt sig till deras Dogue de Bordeaux med namnet Hulk. De antog aprikosleken Poodle i oktober 2020 och gav den namnet Abu; Rasen är ganska sällsynt.

Har Messi Dött

Jag undrade hur mycket en dogue de Bordeaux skulle kosta

En Dogue de Bordeaux -valp kan kosta var som helst från $ 1 800 till $ 2500, enligt hundraslistan. Man kan enkelt spendera mer än $ 3 500 på en valp med showkaliber. Enligt den brittiska Pet Charity PDSA är det bara minimum för en fransk mastiffs månatliga utgifter $ 125, vilket lägger till mer än $ 20 000 under hundens livstid.

En Bordeaux Mastiffs förflutna

En av de äldsta hundraserna i Frankrike, den franska mastiffen var tidigare en favorit bland adeln och en populär nötkreaturförare, enligt hundraslistan. De är lojala och pålitliga, vilket gör dem till idealiska vakthundar. Hollywood förde Dogue de Bordeaux till massorna 1989 med Tom Hanks “Turner och Hooch.”

Ett drag har ryktats med honom nyligen. Men 26-åriga Lionel Messi har borstat idén att lämna Barcelona.
Bland de klubbar som ryktas vara intresserade av att underteckna Lionel Messi nyligen är Manchester City och Paris Saint-Germain. Spekulationer om att få dragkraft efter den argentinska superstjärnens förändring med Javier FAUS, vice presidenten.

Det kommer dock inte att bli någon avgång från Barcelona. För att avsluta min karriär i Barcelona tänker jag stanna här, säger Messi, som rapporterats av Goal.com. En annan spelare som har antytt att stanna kvar på Barcelona är 22-åriga försvararen Marc Bartra. Slutet på hans kontrakt är nära.

När han berättar för Barca TV: “Just nu känner jag mig mer uppskattad i laget”, och tillägger att han har en mycket betydande position och att han inte tror att chefen är rädd att bänk honom. För att generera medel överväger Barcelona att sälja spelare. Rykten säger att Saudi Club al-Hilal är intresserad av att köpa Raphinha.

På grund av klubbens ekonomiska elände har Barcelona haft svårt att underteckna spelare under lågsäsongen under ett antal år. Flera spelare har kopplats till idén att det spanska kraftverket skulle kunna släppa dem under de kommande månaderna för att skaffa kapital. Vissa har spekulerat i att i sommar, Barcelona kunde tillåta en av sina försvarare – Jules Koundé, Ronald Araújo eller Andreas Christensen – att gå.

Ett annat potentiellt säljbart namn har hittats av klubben. En 27-årig kant från Brasilien med namnet Raphinha är ämnet. Barcelona är missnöjd och bekymrad över vingens spel, och de kan sälja honom i sommar om han inte börjar prestera bättre på våren. Den 27-åriga Raphinha kommer enligt uppgift att flytta till Saudiarabien i sommar, enligt den spanska tidningssporten.

Först och främst har Raphinha väckt uppmärksamheten från Elite Saudi Club al-Hilal, som är villiga att skala ut ett rättvist öre för ett offensivt hot. Kända spelare som Sergeej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly, Rúben Neves, Aleksandar Mitrovic och Neymar spelar redan för Al-Hilal. Manchester United är förmodligen intresserade av Raphinha också. Barcelona har brasilianska under kontrakt fram till sommaren 2026.

Raphinha har varit instrumental den här säsongen, vilket bidrar till tre mål och fem assists under 15 La Liga -uppträdanden. I Bombay resulterade ett tragiskt resultat från ett argument mellan två fotbollsfans.
Enligt Hindustan Times förlorade en 34-årig man sitt liv i en debatt om den relativa storheten av Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.

På söndagen inträffade en tragisk förändring i en lägenhet. En av männen, som var 34 år gammal och bodde med den andra, började argumentera om vem som var den bättre fotbollsspelaren: Cristiano Ronaldo från Real Madrid eller Lionel Messi från Barcelona.

En vän kastades ett glas av honom

I stället för att slå sin make krossade 34-åringen ett glas mot väggen. Den yngre mannen, som bara var 22 år gammal vid den tiden, avbröt äldste mans karotisartär med en bit glas. Grannar som kunde höra kaoset ringde 911. En 22-årig man togs i förvar och förväntas stå inför mordanklagelser, enligt Hindustan Times.

Hedrade sin födelsedag

Hanarna var båda medborgare i Nigeria. Två månader innan till hans bortgång hade den avlidens visum kört sin gång. Han var mitt i en födelsedagsfirande när han dog. Det var alkoholkonsumtion mellan honom och 22-åringen. Under den spanska ligan runt den senaste helgen tog både Ronaldo och Messi på spektakulära föreställningar.

Barcelona besegrade Eibar 4-0 på vägen, med Messi som gjorde två gånger. Real Madrid slog Celta Vigo 7-1, med Ronaldo som gjorde två gånger. John Guidetti var den motsatta tränaren. Hittills denna säsong har Ronaldo gjort 27 mål i alla tävlingar. Messi har komponerat tjugo bitar.

Du kan få fler sportnyheter levererade till din inkorg varje dag om du vill, sportfan

Håll dig uppdaterad med de nyaste och viktigaste idrottsnyheterna genom att följa SportExpress på Facebook och Twitter. Vid 13 års ålder lämnade Messi Argentina till Barcelona i Spanien. Han debuterade inte för klubben förrän i oktober 2004, då han var 17 år. Messi fick sin första Ballon d’Or det året, vid 22 års ålder, efter att ha snabbt blivit en oumbärlig del av Barcelona -laget under de efterföljande tre åren.

Under 2008–09, hans första hela säsong med klubben, bidrog han till klubbens historiska första diskant i spansk fotboll. Messi fortsatte med att ha ytterligare tre lysande säsonger, under vilka han blev den första spelaren som vann Ballon d’Or fyra gånger i rad. Han blev Barcelonas ledande målscorer hela tiden 2011–12 och bröt också rekord för de flesta mål som gjordes under en säsong i La Liga och Europa.

Messi ansågs vara en karriärrival av Cristiano Ronaldos, och under de kommande två åren hamnade han på andra plats i Ballon d’Or -röstningen. Under 2014–15 återvände han dock till sin toppprestanda, blev La Ligas ledande målscorer hela tiden och guidade Barcelona till en enastående andra diskant. 2015 hedrades han med sin femte Ballon d’Or.

Under 2018 blev Messi Barcelona kapten, och 2019 vann han Ballon d’Or för en rekordbrytande sjätte gång. Han lämnade sitt kontrakt i augusti 2021 och tillbringade två säsonger med Paris Saint-Germain, där han vann Ligue 1 två gånger. I juli 2023 anslöt sig Messi till Inter Miami, ett amerikanskt lag som fortsatte med att vinna Leagues Cup i augusti samma år.

Messi, en argentinsk landslagsspelare, har gjort fler mål än någon annan spelare i landets historia och har också rekordet för de flesta uppträdanden. Medan han fortfarande var en ung spelare, fick han Golden Shoe och Golden Ball vid FIFA World Youth Championship 2005 och fortsatte med att vinna guldmedaljen under sommar -OS 2008. Hans lilla status och vänsterfotade driblande stil förde honom likheter med Diego Maradona, som hyllade Messi som hans arvtagare.

Efter sin äldre debut i augusti 2005 bröt Messi rekord genom att ta sig till finalen i Copa América 2007 och utsågs till turneringens unga spelare. Han var också den yngsta argentinska att spela i och göra mål vid ett FIFA -VM (2006). Från och med augusti 2011 kaptenade han Argentina landslag till tre raka finaler, där han utsågs till turneringens mest värdefulla spelare: FIFA -VM 2014, Copa América 2015 och 2016 Copa América.

Han hade meddelat sin pension från internationellt spel 2016, men han ändrade senare sig och guidade sin nation till en plats i FIFA-VM 2018, en tredje plats i Copa América 2019 och en seger i Copa América 2021 , där han också vann Golden Ball och Golden Boot. Messi vann också sin åttonde Ballon d’Or det året.

Efter att ha ledat Argentina till en FIFA World Cup-seger 2022 fick han en rekordbindande åtta Ballon D’Or 2023, bröt rekordet för de flesta VM-matcher som spelades med 26, satte ett nytt märke för de flesta mål i en turnering med sju och vann en rekordbindande andra gyllene Boll.

Har Messi Dött
Har Messi Dött

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!