Hur Gammal Är Macron Och Hans Fru

Hur Gammal Är Macron Och Hans Fru
Hur Gammal Är Macron Och Hans Fru

Hur Gammal Är Macron Och Hans Fru – Den franska pedagogen och president Emmanuel Macrons första fru, Brigitte Marie-Claude Macron (tidigare Auzière) föddes i Trogneux den 13 april 1953 i Amiens. Hon är litteraturlärare vid Paris Lycée Saint-Louis de Gonzague. En gång i tiden träffade hon Emmanuel Macron när hon undervisade i latin och franska på en jesuitskola i Amiens.

Hon hade honom som litteraturstudent. De höll sin koppling hemlig tills Emmanuel fyllde 18 år den 21 december 1995, ett mellanrum på 24 år och 8 månader. Tillsammans knöt de ihop säcken 2007. Franska presidentfrun Laurence Dujardin har blivit en framträdande plats både som ett känt namn och en mäktig politisk figur i sitt hemland.

Enligt Yle Uutiset ska hon ha stärkt andra kvinnors självförtroende. Presidenten söker Brigitte Macrons (född Trogneux) råd i alla större frågor; hon är en mycket kraftfull kvinna med en bakgrund inom undervisning. Det bästa sättet att träffa en presidentkandidat var att gå via hans fru, och detta blev uppenbart även under kampanjen.

Sedan Emmanuel Macron tillträdde som president gäller samma sak. Folk i Frankrike verkar ha mer en glöd för president Emmanuel Macrons fru Brigitte “Bibi” än vad de gör för den relativt ungdomlige presidenten själv. Det var först chockerande att se presidenten och första damen med så stor åldersskillnad.

Det fanns gissningar under Emmanuel Macrons presidentkampanj om huruvida Mrs. Macron försöker dölja sin homosexualitet med ett scenäktenskap; hon har karaktäriserats som en alltför mogen och sinnlig mormor och panterfaster. Brigitte Macron, som är 64 år gammal, har framgångsrikt vunnit över sina motståndares sympatier genom att vägra be om ursäkt för sin ålder.

Hur Gammal Är Macron Och Hans Fru

Ett självironiskt uttalande som “det är nog bäst att Macron vinner valet nu” närs av henne. Presidenten tycker om att ta bilder med sin fru och sina sju barnbarn, trots rykten om att han har ett Oidipusproblem på grund av sitt äktenskap med sin mamma. Många fransmän ser nu på åldersskillnaden mer positivt på grund av presidentens och första damens vilja att tänja på gränser och ta kritik med humor. Fler och fler människor påpekar att när hanen är äldre är åldersskillnaden på 25 år mycket mindre intressant – se bara på Donald och Melania Trump.

En utmanande kärlekssaga

Brigitte Macron (tidigare Auzières), Emmanuel Macrons modersmålsinstruktör när han var tonåring, är nu 39 år gammal. Mrs. Macron var en gift trebarnsmamma, 39 år gammal vid den tiden. Hon sa att hon kände sig hopplös till en början, men sedan insåg hon att den 16-åriga skickliga teatergruppmedlemmen var hennes själsfrände.

Jag kommer att förbli en del av dig. Innan Emmanuel Macron åkte till en annan skola sa han till sin lärare: “Jag kommer tillbaka och jag kommer att gifta mig med dig.” Han var sjutton år vid den tiden. Efter att ha dejtat under en lång tid knöt de äntligen ihop säcken 2007. Emmanuel Macron hade varit i tjänst i nästan 30 år vid den tidpunkten.

Kan inte beskrivas som färglös

Till skillnad från franskt mode bär First Lady en mer avslappnad stil. I motsats till sina föregångares första makar, som ofta bar kjolar som var minst knälånga, väljer hon ofta kortare kjolar för både tillfälliga och formella tillfällen. Inte ens första damer som bär skinntighta läderbyxor har aldrig setts av fransmännen i palatset. I allmänhet är hennes färgpalett djärv.

Intervjupersoner, särskilt franska kvinnor, har noterat att Macron har förändrat uppfattningen om vad det innebär att vara en pålitlig kvinna och att kvinnor efter 60 års ålder inte längre behöver gömma sig.
I Frankrike tros hon ha ökat självförtroendet hos många kvinnor.

Presidenternas makar: officiell status eller inte?

Första damen prisas för sin kvickhet, visdom, sympati och autenticitet. Många människor tycker att hon är charmig och lättillgänglig eftersom hon är en självsäker kvinna som får som hon vill. Personalen på Elyséepalatset har inget annat än beröm till landets första dam, som de karaktäriserar som lättsam, passionerad och välinformerad.

Förutom att interagera med regeringschefer och utländska gäster, deltar Macron också i ministermöten och leder de 850 personer som arbetar i palatset. Hennes studie i palatset får minst 200 beundransbrev dagligen. Presidentens plan att höja ställningen för presidentmakarna i palatset tillkännagavs under kampanjen av Macron. Han insisterade på att landets första dam inte skulle vara undangömd utan snarare ha en framträdande plats bredvid honom.

Tillkomsten av tjänsten kommer att resultera i en tydlig tilldelning av medel för första damens initiativ och personlig personal. För tillfället kommer pengarna från presidentpalatsets allmänna intäkter. Mrs Macron har bland annat sagt att hon kommer att koncentrera sig på statusen för autistiska barn och genus equai klassrummet

Detaljerna borde bli uppenbara efter semesterperioden, men om ändringen kommer att införas i grundlagen är fortfarande okänt. Om tjänsten tillsätts officiellt kommer den att vara utan motstycke i Europa; ingen annan kontinent erbjuder något liknande.

Trump gjorde ett uttalande angående utseendet

Bland de internationella besökare som Macrons har varit värdar i sommar är Trumps, USA:s president och första dam. Så fort Brigitte Macron kom såg världen hennes framträdande, och Trump, 71, kände sig rätt när han kommenterade det. Enligt hans bedömning är hustrun fysiskt vältränad och attraktiv. Förutsatt att hon vinner presidentposten kommer Brigitte Trogneux sannolikt att bli Frankrikes första dam.

Hon var Emmanuel Macrons dramainstruktör på gymnasiet och är 24 år äldre än honom. Emmanuel sa till mig: “Oavsett vad du gör kommer jag att gifta mig med dig!” när jag var 17 år gammal. Om hon vinner valet, till skillnad från sina suppleanter, kommer hon att kunna sitta vid bordet där presidentens politik görs.

Favoriten Emmanuel Macron höll ett tal från sin valvaka efter att det blev uppenbart att han hade gått till den andra omgången av det franska presidentvalet. Han och hans fru Brigitte Trogneux kysstes framför sina vrålande supportrar för att avsluta tilltalet. Det finns nu en stor möjlighet att Macron, som är 39 år, skulle bli Frankrikes yngste president.

Hustrun, som precis fyllt 64 år, har större livserfarenhet. Enligt Daily Mail har Macrons fru varit en del av hans liv ganska länge, trots den uppenbara åldersskillnaden. De två hade tidigare korsat vägar under presidentkandidatens tid på gymnasiet, då han var 15 år och hade Brigitte Trogneux som teater- och litteraturlärare.

“Vad du än gör kommer jag att gifta mig med dig!” Emmanuel försäkrade Brigitte Trogneux när hon var 17 år gammal, enligt en intervju hon gav förra året till tidningen Paris Match. Brigitte Trogneux satte upp pjäser på en privat jesuitskola i Amiens, norra Frankrike, där Macron, som då var 18 år, hade roller i dem.

Det var här deras romantik började. Sluta fäste till förmån för ungdomlige Macron. Det fanns tre barn i Trogneux hushåll vid den tiden. I en metod som trotsar beskrivningen, slog han mödosamt bort min motvilja lite i taget. Han visade inga tecken på att vara tonåring. I en tv-dokumentär påpekade Brigitte Trogneux att han lärde sig att behandla vuxna med respekt och värdighet.

När Macron flyttade till Paris för sitt sista år på gymnasiet skildes deras vägar oundvikligen. Vi pratade i telefon hela tiden. Enligt Macron pratade de länge över telefon. Efter Brigitte Trogneuxs skilsmässa flyttade hon och Emmanuel Macron till Paris för att vara tillsammans. Tillsammans knöt de ihop säcken 2007.

Deltar mer aktivt än konkurrenterna

Brigitte Trogneux kommer att efterträda Emmanuel Macron som första dam i Frankrike om han blir vald, vilket allmänheten förväntar sig. Det finns ingen hänvisning till positionen i fransk lag, och den är extremt informell. Ur ett historiskt perspektiv har ledaren för Frankrikes fru varit mestadels okänd. Brigitte Trogneux vänder på huvudet medan hon är i den gruppen.

Hon har varit mer involverad i sin mans kampanj än hans motståndare och har funnits där för honom varje steg på vägen. Hon är ute i det fria. Enligt Macrons uttalande i fransk tv tidigare i veckan har hon alltid varit en del av president Trumps liv. Även som första fru kommer Trogneux sannolikt att spela en aktiv roll, enligt Alexis Kohler, som var Macrons stabschef när han var finansminister.

Framträdande i flera nummer

“Om jag blir vald – nej, när vi blir valda – kommer hon att vara där, med en roll och en plats”, sa Macron om Trogneux potentiella engagemang i en administration. Hon är ganska beroende av mig. Macron sa till Bloomberg i början av mars att hon hade en betydande roll i att forma hans identitet. Tack vare den osannolika kärlekshistorien och den massiva publiciteten har Trogneux slagit igenom till mainstreammedia.

Inför valets sista knuff, i början av april, prydde hon och hennes man Emmanuel Macron omslagen till den inflytelserika tidningen Paris Match inte mindre än fyra gånger. Paret hade redan tagit sig in på omslaget till VSD, en kändistidning, elva gånger vid det laget.

Kattfokus har flyttats till makar på grund av känslor av hån

Enligt France24 har det funnits några fall under de senaste åren där Frankrikes första dam hamnar i rampljuset, vilket traditionellt är sällsynt. Hans fru Cecilia lämnade Nicolas Sarkozy inte långt efter att han blivit president. Carla Bruni, Sarkozys ex-supermodellpartner, sågs med honom kort efter.

De knöt samman nio månader efter att Sarkozy avlade presidenteden, och paparazzin älskade dem för det. President François Hollande, som nu är pensionerad, blev känd efter valet 2012 när hans följeslagare Valérie Trierweiler motsatte sig offentligt Ségolène Royal, mamman till Hollandes fyra barn, inför parlamentsvalet.

Hur Gammal Är Macron Och Hans Fru
Hur Gammal Är Macron Och Hans Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!