Hur Lång Är Oscar Zia

Hur Lång Är Oscar Zia
Hur Lång Är Oscar Zia

Hur Lång Är Oscar Zia – Oscar Zias födelsedatum är den 10 oktober 1996, vilket gör hans stjärntecken Vågen. Hösten 2023 fyller han 27 år. Oscar Zia, den kända artisten och tv-värden, står på en höjd av 187 centimeter. Oscar Zia är medlem i en enorm, italiensk-amerikansk familj. En venetiansk patriark uppfostrade honom. Oscar Zia växte upp i Holmeja i Skne, men han är född i Italien och talar italienska som en infödd.

Släkten till Oscar Zia

Oscar Zia är en av fem bröder, och hans bror Dante Zia är bland dem. Elisabeth Zia är hans mamma, medan hans pappa heter Paolo Zia. Zia är läkare och Paolo är civilingenjör; båda föräldrarna är professionella. I ett inlägg i sociala medier nyligen hänvisade Oscar Zia till sin mamma Elisabeth med hashtaggen och bildtexten “Mamma Zia. Den bästa människan som finns. En av de smartaste hjärnorna i historien. Otrolig mamma. Hon lyckades uppfostra sex barn, behåll upp med sin vilda italienska familj, och avancera hennes jobb samtidigt som hon tar sin medicinska examen. Min hjältinna är hon.

Oscar Zia har en bror som heter Dante Zia, men vem är han?

Media har även presenterat Oscar Zias storebror. Dante Zia, trots att han har en bakgrund inom civilingenjör, hanterar nu ett matcentrerat Instagramkonto. Sedan dess har han gett ut “Pasta Al Dante”, en kokbok med italienskt tema uppkallad efter brödernas hemland. 2018 tävlade Dante Zia på “Sveriges Mästerkock” och fick ett känt namn som resultat. Min livslånga ambition är att öppna mitt eget matställe. Han försäkrar Allt om mat att drömmen inte är död.

“Weekend hos Zia” är ett populärt tv-program med Oscar och Dante, två syskon. Där gästade de en kändiskock och musiker från Sverige i sin farfars norditalienska by Feltre. Evenemanget innehöll en rad anmärkningsvärda gäster, inklusive den musikaliska duon Jireel och Miriam Bryant. Mästerkocken Marcus Samuelsson hade ett utmärkt framträdande mot säsongens avslutning.

Låtar av Oscar Zia; när föll “Human” från början?

2016 års release av Oscar Zias “Human” fungerade som artistens bidrag till Melodifestivalen 2016. Hans låtar “D tror du fel” och “Autopilot” är två av de mest populära på Spotify. Över tre miljoner människor har lyssnat på Anis Don Deminas “Stad i ljus” på Spotify.

När avslöjade Oscar Zia sin sexuella läggning?

Efter att ha kommit ut som homosexuell under Melodifestivalen 2016 hedrades Oscar Zia som “Årets Gay” på QX-galan 2017.

Vem är Oscar Zias älskare, om någon?

Enligt Aftonbladet meddelade Oscar Zia för vänner inför Musikhjälpen 2023 att han och hans pojkvän hade separerat. Hans ex-pojkvän är en radioproducent som heter Axel Winqvist, som är 30 år. Oscar Zia uttryckte både sin önskan om barn och sina farhågor om föräldraskap under ett framträdande i TV-programmet Benjamin. Ibland blir jag stressad av vetskapen om att jag behöver förbereda mig för det.

Hur Lång Är Oscar Zia

På X Factor, Oscar Zia

Oscar Zias stora genombrott kom när han bara var 16 år gammal, på den svenska versionen av X Factor. Han deltog i tävlingen 2012 och hamnade på åttonde plats. Oscar Zia har uppträtt i och varit värd för Melodifestivalen fyra gånger. Å andra sidan visades han minst tre gånger som artist. När han ursprungligen gick med var det för att fungera som bakgrundskonstnär. Hans soloinsatser, “Yes We Can” (2014) och “Human” (2016), placerade honom båda i tävlingen. Melodifestivalen 2022 introducerades Oscar Zia som programledare.

Var kan jag hitta Oscar Zias filmografi?

Både kändisen på tv och artisten är skådespelare. Oscar Zia har gestaltat Miron i den svenska tv-serien “Allt som blir kvar”, som är baserad på boken med samma namn av bloggaren och romanförfattaren Sandra Beijer. Tv-programmen “Cryptid” och “Skitsamma” inkluderade honom båda som gäststjärna.

Har Oscar Zia någonsin varit värd för Allsng på Skansen?

Det har gått obekräftade rykten om att Oscar Zia har blivit ombedd att fungera som programledare för Allsng på Skansen. Nyheter24 hade tidigare hört av sig till musikern för en kommentar. Du var satsningsfavoriten att leda “Allsng p Skansen”, och ryktet sa att du blev ombedd att göra det. Tror du att det är sant?

Jag känner mig otroligt privilegierad över att ha blivit utvald. Jag är glad att jag har kunnat. Men som artist kunde jag inte vara gladare över att vara här också, tillägger Oscar Zia. Oscar Zia har blivit kär, men han vill inte att någon ska veta om det. Programledaren för Melodifestivalen vill desperat ha en stor familj men är livrädd att han inte ska kunna få någon.

Jag är livrädd för att inte uppnå min idealiska familjesituation. Det är bara för svårt, konstaterade han i TV4:s Benjamins. Oscar Zia, den tidigare artisten som blev programledare, får all uppmärksamhet. När han bara var 16 vann han den svenska versionen av “X Factor”, och founder året gjorde han sin debut i Melodifestivalen.

Han deltog dock inte i tävlingen som sololåt förrän 2014, med Yes we can. Hans första album, I don’t know how to dance, kom ut kort därefter. Zia blev omedelbart berömmelse och tillbringade hela sommaren på vägen med Diggiloo-teamet. Många fans kanske också känner igen honom från hans bidrag till Melodifestivalen 2016, Human.

Från och med 2014 har Oscar Zia även varit radiovärd och varit programledare på P3 tillsammans med Emma Knyckare, Farah Abadi och Hanna Hellquist vid sidan av sitt jobb som musiker. Tillsammans med Anis Don Demina och Brita Zackari skulle han vara värd för det mest prestigefyllda radioprogrammet, Musikhjälpen, i december. Kodjo Akolor och Linnea Henriksson klev in som ersättare efter att Oscar och Anis insjuknat i corona och fått åka hem.

Oscar Zias ex-pojkvän dumpade henne

Oscar Zia röstades fram till Årets Gay på QX-galan 2017, ett år efter att han kom ut som gay i samband med sin medverkan i Melodifestivalen 2016. Zia och hennes sexårige älskare Jonathan Rander var tillsammans 2018 och 2019, men bröt senare upp, som han har tagit upp i sin musik. Det var första gången jag kände mig riktigt ensam och sårad, och jag är glad att det hände. Men en del av mig är nöjd med det. På grund av att du utvecklas.

Det har varit en lång resa, men nu kan du sätta pennan på papper och äntligen glömma honom. Sedan sprängde jag mig själv, umgicks med mina kompisar och blev krossad. 2021 sa Oscar Zia till Elle, “Det var typ det enda jag ville göra då, men nu är jag vid en punkt där jag inte gör det och istället fokuserar på mig själv och på att må bra.”

Enligt en intervju publicerad i Dagens Nyheter i januari i år ser Oscar Zia en man som deltar på den berömda kändisfest som Zia höll för att fira sin 25-årsdag. Men de delar inte mycket av varandra i sociala medier och Melodifestivalens programledare har inte avslöjat sin nya låga. Han är fantastisk och väldigt hjälpsam. Det är uppenbart, jag kommer att vara borta länge, men vår kärlek till varandra förblir stark. Oscar Zia säger till Expressen att när det väl händer så får de reda på hur länge han orkar.

Oscar Zia har å sin sida visat en vilja att utöka sin familjeenhet. Zia uttryckte sin oro över att inte kunna få barn på det sätt han vill i sin kompis Benjamin Ingrossos TV4-program Benjamins sista år. Men att veta att jag måste förbereda mig för det gör mig ibland orolig. Jag måste spara tillräckligt för någon sorts surrogatmoderskapsarrangemang eller så måste jag adoptera och jag kan inte göra någon av de sakerna eftersom jag är homosexuell, sa han i programmet.

Det finns mer än en förklaring till varför du skulle känna igen Oscar Zia. Sångaren, skådespelaren och programledaren Dante Zia och hans bror har varit i rampljuset det senaste året tack vare sina mångfacetterade karriärer och deras nyligen lanserade reality-tv-program. Men hur blev Oscar Zia så känd? vad är egentligen handlingen i “Weekend at Zia”? Allt du behöver veta finns här.

Idol

Oscar Zias karriär tog fart i underhållningsbranschen som så många andra före och efter honom. 2012, vid 16 års ålder, gick Zia på den svenska versionen av X Factor och vann både publikens och domarnas hjärtan. Nätverket tillgodosåg sin publiks önskan om mer Oscar Zia-tid genom att ge dem just det. Zia debuterade i Melodifestivalen året efter sin X Factor-framgång och uppträdde med Behrang Miri och Loulou Lamotte. Han deltog i tävlingen ännu en gång 2014, denna gång framförde han “Yes We Can” som en soloakt. Dagen efter tävlade han i mästerskapsomgången och hamnade slutligen på åttonde plats.

Hur Lång Är Oscar Zia
Hur Lång Är Oscar Zia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!