Joakim Lundell Bror

Joakim Lundell Bror
Joakim Lundell Bror

Joakim Lundell Bror – Joakim Alexander Lundell, född Joakim Berg, född Karlsson den 9 oktober 1985, är en svensk reality-tv-stjärna, musiker, författare, regissör och YouTuber. Han gick under artistnamnet Jockiboi. Yrkesliv År 2010 blev Lundell berömmelse i Sverige efter att ha medverkat i dokusåpan “Kungarna av Tylösand” på Kanal 5.

Därefter lanserade han en ökänd blogg där han la upp bilder på sig själv som onanerar i olika poser varje dag under titeln ” dagens runk” (“dagens onani”). Under lång tid gjorde hans pornografiska blogg och sexbandssläpp honom till en impopulär karaktär i svenska medier. Han hävdar att släppet 2013 av ett sexband han hade gjort med Jonna Lundell var en oavsiktlig läcka.

Vid samma evenemang där han vann priset “Årets stjärna” 2015 och priset “Årets dolda kamera” 2016, har han vunnit andra “Guldtuben”-priser för sitt arbete på YouTube och sin blogg. TV3-Play och TV3 presenterade en dokusåpa vid namn Jocke och Jonna i nöd och lust som följde Lundells och hans fästmö bröllopsförberedelser.

The Lundells hade ett framträdande i Viafrees Jocke och Jonna möter, en dokusåpa som sändes 2017. Monster, Lundells självbiografi, publicerades 2017. Hans samarbete med Lazee 2018 på låten “Hazardous” nådde femma plats på Sveriges singellista. Tillsammans med det kom hans debutalbum “Feelings” ut 2018.

i “Under Water” var ett samarbete mellan Lundell och den svenska singer-songwritern “Dotter” som släpptes den 14 februari 2020. Den 13 februari 2020 släpptes låtens musikvideo. Dag 22 av Big Brother Sverige 2020 gjorde han entré. Det hela var “bara ett spratt” enligt den svenska tabloiden Aftonbladet, och Lundell sparkades igång showen den 4 mars 2020.

Joakim Lundell Bror

Privatliv

Han gifte sig med Jonna Lundell 2013, året då han träffade sin fru. Han antog hennes efternamn när de gifte sig 2016. Attention deficit hyperactivity disorder och Aspergers syndrom har officiellt diagnostiserats med Lundell. Christofer Berg och Jakob Berg är två av hans bröder som också är YouTubers.

Christofer Bergs, bror till Joakim Lundell, sneda åsikter om hbtq-rörelsen (som han inte anser vara “normala”) och mot personer med utländsk härkomst har framförts vid flera tillfällen. En video där Berg diskuterar sina avsikter att “åka ner till Malmö och stänga gränserna” var en bland flera saker han delade på nätet i somras.

Han skulle åtföljas av “automatvapen, kalasjnikover och en jäkla massa handgranater” för att hjälpa honom. En uppmaning till de av icke-västerländskt ursprung som “skadegörare” i höstas av Christofer fick också uppmärksamhet. Alla från Joakims bror Christofer till “Granne Alex” till Christofers fästmö Julia visas på den här bilden.

Den 25 augusti togs bilden. Efter den händelsen bröt Joakim banden med sitt syskon. Källa till bilden: Instagram. Joakim uttryckte sina känslor för sin bror Christofer i flera Snaps som delades till hans Story på söndagen. Med “Christofer” menade Joakim att Christofer är en avkomma till sin egen familj.

Är det faktum att Crille kommer från en familj av fullblods psykopater – hans pappa är världens värsta rasist och homofob – någon ledtråd till varför han uttrycker sig offentligt på detta sätt? Oavsett vad du säger så skriver Joakim på Snapchat att han älskar sin bror. I ett efterföljande inlägg sa Joakim att han inte längre kommunicerar med sin bror och raderade alla deras Snaps.

Vi har brutit alla band och jag vägrar att på något sätt vara engagerad i min brors beteende. I ett Snapchat-inlägg senare på söndagen tackade han alla. Anledningen bakom Joakims beslut att lägga lite utrymme mellan sig själv och sin bror har nu avslöjats för Nyheter24. Vill inte att hans identitet ska avslöjas.

Vid den tidpunkten växte hans anhängare ännu större. Ännu fler individer tar upp hans skeva ideal; Joakim säger till Nyheter24 att det är bäst att undvika dem helt och hållet. Flera homofobiska och rasistiska kommentarer gjordes av Christofer och Jakob Berg, som är bröder till Joakim Lundell. Joakim Lundell uttrycker nu sina känslor över brödernas rasanmärkningar.

Christofer och Jakob Berg, som är bröder till Joakim Lundell, har gjort rasistiska och homofobiska uttalanden vid flera tillfällen. Christofer gjorde sommaren 2017 en video med påståenden om att “åka ner till Malmö och stänga gränserna” tillgänglig på sin YouTube-sida. Han skulle vara beväpnad med “automatvapen, kalasjnikover och en jäkla massa handgranater” för att hjälpa honom.

Individer av icke-västerländskt ursprung har också benämnts som “skadegörare” av honom.
Än en gång hade ögonblicket kommit tidigare i veckan. I en video som de delade på sin YouTube-sida spelar bröderna ett spel där de ställer 10 frågor till varandra. Det är det, säger Christofer och Jakon tillägger, “Men då kan det bli en trevlig afrikan.”

“Tja, det cskulle vara, men tre bålgetingar kan döda”, säger Christofer innan han slänger ett n-ord och drar ett kränkande rasistiskt skämt. Om du undrar varför Crille skriver som han gör offentligt, kanske du vill fråga dig själv om Crilles pappa är den största rasisten och homofoben på jorden och om hans mamma är en fullblodspsykopat.

Joakim Lundell har tidigare tagit avstånd från sina bröders beteende.Denna fråga ställde han i en Snapchat som han la upp i somras.Oavsett vad du säger, min bror är älskad av mig. Joakim skiljer sig nu från sina bröders åsikter ännu en gång. Joakim uttrycker sin frustration på Instagram och skriver: “Mina bröder laddade upp en video till YouTube som innehöll flera rasistiska kommentarer!” Jag avvisar på ett osäkra sätt deras påståenden och åsikter.

Så snälla, håll mig inte ansvarig för vad de har gjort. Han fortsätter med att säga: “Snälla hota inte mig eller mina nära och kära!” “Nu när de är vuxna måste mina bröder stå för sina misstag och äga sina åsikter! Varken förälder eller vårdnadshavare, det är jag inte heller! Det finns absolut ingen koppling mellan Jonna och mig. Tänk på att bara för att någon annat är fel betyder inte att du ska följa efter.

Jag avgudar mina syskon! Av den anledningen krossar det mitt hjärta när jag stöter på en video som innehåller äckliga kommentarer. Eftersom det handlar om mina nära och kära, tycker jag att det här scenariot är väldigt svårt. Tänk på möjligheten att det var en familjemedlem. Men jag kommer inte att böja mig för någons krav på att jag föraktar mina bröder. En dag, jag ber, kommer de att tänka efter och göra rätt!

Joakim och Jonna Lundell är föräldrar till Lunabelle som är tre år och ett barn till. Något som dottern konstaterade nyligen oroade pappa Joakim verkligen. Efter det frågade jag honom: “Var fick du det ifrån?” i en YouTube-video han lade upp. Kända YouTubers Joakim (36 år) och Jonna (27 år) Lundell blev berömmelse efter att ha lagt upp en mängd olika videor och vloggar på plattformen.

Parets kanal, som började som en oskyldig hobby, har vuxit till en av plattformens mest populära i Sverige. Deras första barn, en dotter som heter Lunabelle, föddes två år efter att Jocke och Jonna knöt ihop säcken 2016. Lionel, en yngre bror, föddes sommaren 2020, vilket tar familjen till fyra.

Tills vidare har Joakim gjort klart på Instagram att han inte är intresserad av att skaffa fler barn.
Jag kunde faktiskt inte vara lyckligare. Möjligen i framtiden, men tills vidare nöjer jag mig verkligen med de två bussfrön som jag har, konstaterade han.

Oenighet mellan familjemedlemmar

Under sin podcast, “The Truth Must Come Out”, avslöjade Jocke och Jonna att deras barn för närvarande är oense med varandra. Det nuvarande tillståndet är fruktansvärt utan motstycke. Enligt Joakim är en av dem för lite för att prata ordentligt och den andra har precis börjat utveckla sin egen personlighet, så de är helt oförmögna att spela tillsammans. Gråt, skrik och slagsmål är ständiga följeslagare.

“Om jag hade smink?” sa Lunabelle med en förödande ledsen röst

Joakim fortsätter med att berätta om en annan incident med Lunabelle och barnen. Hans redogörelse för hans diskussion med sin dotter delas med Jonna i en YouTube-vlogg. Han fortsätter, “Jag stoppade ner Lunabelle i sängen igår, men hon slogs mot mig.” Efter det började hon bete sig som om hon var tre år äldre genom att ställa riktigt konstiga frågor.

“Pappa, tycker du att mitt ansikte är fint?” , svarade jag med “visst, du är vackrast i världen” . Joakim är djupt störd av Lunabelles efterföljande uttalande till sin far.”Pappa, hade du gillat mitt ansikte mer om jag hade sminkat mig?” “Var fick du det ifrån?” Jag frågade efter det. “Varför är det nödvändigt för dig att sminka dig?” Oro som togs upp under diskussion med dotter

Lunabelle säger sedan: “Jag vill ha smink för då ser du snygg ut.” Bekymrad över sin dotters psykiska hälsa i så ung ålder anförtror Joakim Jonna sin oro. Dess ursprung är ett mysterium. Efter att ha berättat för Joakim att det inte är något hennes mamma lärde henne, klargör Jonna: Nej, du använder aldrig smink. Joakim säger att det inte är min idé i alla fall.

Den som räddade Joakim Lundells liv en gång tidigare är tillbaka i sitt liv. YouTube-sensationen får de chockerande nyheterna mitt i “Hellenius hörn” och börjar genast gråta. Att se honom efter all denna tid gjorde honom illamående, och han hävdar att han saknar ord. Det var 2010 på succéskandalsåpoperan “Kungarna av Tylösand” som 36-årige Joakim Lundell först blev känd för den svenska allmänheten.

“Hellenius hörna” är en redogörelse för hans patologiskt beroendeframkallande och självdestruktiva tillvaro på den tiden. Christian, en bostadsförespråkare, gav honom professionell hjälp, och det var vändpunkten. De träffades för att ta promenader tre gånger i veckan. Joakim Lundell berättar om händelsen i “Hellenius hörna”: “Då pratade vi om allt mellan kl. himmel och jord, och han fick mig att förstå att jag var bra som jag var.” Sent valde han att lyfta fram fler av de sidorna.

Joakim Lundell Bror
Joakim Lundell Bror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!