Johan Rheborg Sjuk

Johan Rheborg Sjuk
Johan Rheborg Sjuk

Johan Rheborg Sjuk – Komikern och skådespelaren Johan Rheborg öppnar upp om sin kamp med psykisk ohälsa i en gripande intervju i TV4:s Nyhetsmorgon. Han förklarar: “Jag skäms inte för det”, men medger att det är svårt att diskutera det. Från den förmögne Fredde Schiller i Solsidan till den socialt besvärliga Morran i Morran & Tobias har han spelat en lång rad roller under sin karriär. I TV4:s Nyhetsmorgon erkänner komikern och skådespelaren Johan Rheborg, 55, att han ibland befinner sig i “ett mörkt rum”, trots att han jobbar med komedi.

Johan Rheborg inledde året med ett långt Instagram-inlägg där han diskuterade sina psykiska problem. Jag är deprimerad, eller om jag ska vara ärlig så lever jag med depression. Denna egenskap är inneboende för vem jag är. Vanligtvis kan jag hålla mig kall och behålla kontrollen. Men det finns tillfällen då det blir för tungt och jag märker att jag inte kan röra mig.

Jag behöver verkligen bara lite tid ensam i mörkret. Titta på det tomma utrymmet. Den missnöjda svarte mannen. “Hej”, skrev han då. Inlägget, säger han nu till Nyhetsmorgon, var dåligt planerat. Det var så, berättar han, och han var i ett mörkt rum; nästa dag glömde han att han hade gjort det här inlägget att han var så deprimerad. Efter att ha läst vad han hade komponerat var hans första reaktion att det var för personligt för att dela med någon annan.

Enligt Johan Rheborg, citerad i Nyhetsmorgon, “kände jag att jag överskridit gränserna för graden av sekretess”. Över 2 500 kommentarer och 19 000 likes visade hur populärt inlägget var. Johan Rheborg insåg då att det kanske var mindre vanligt bland män att prata om psykisk ohälsa. Hans kompisgäng är kända för att vara uppriktiga mot varandra om sina innersta tankar och känslor.

Det kan bero på mina nuvarande handlingar. Det finns mycket ärlighet och öppenhet i våra samtal, våra manus och våra brainstormingsessioner. Sedan publiceringen har Johan Rheborg fått frågan om han planerar att ta itu med sin tidigare kamp med psykisk ohälsa. han svarade att han behövde mer tid att tänka på det och komma till sina egna slutsatser, men att han var öppen för möjligheten.

Eftersom det är så utbrett känner jag inget behov av att be om ursäkt eller försvara det. Det är så svårt att diskutera, fortsätter han, att han inte ens kommit fram till den slutsatsen än. Johan Rheborg går just nu i spetsen för två olika underhållningsformer: stand-up (Seker pn, jag tvivlar på det) och enmansshow (En man som heter Ove). I kväll i Göteborg blir det ingen föreställning av Johan Rheborg.

Johan Rheborg Sjuk

Han fick ersätta “En man som heter Ove” eftersom han var sjuk. Han beklagar på Instagram: “Jag ångrar verkligen det”. På grund av sjukdom går inte föreställningen av “En man som heter Ove” i kväll i Göteborg utan Johan Rheborg. Han diskuterade detta val på Instagram. “Jag blev så sjuk att jag inte kan framföra en föreställning”, sa han i sitt brev. Som det ser ut är Rheborgs individuella prestation inplanerad för resten av veckan. Huruvida det händer eller inte ligger i luften.

Hans brev avslutar: “Jag ångrar verkligen det” och han uttrycker förhoppningen att han kommer att må bättre i morgon. “Solsidan”-skådespelaren Johan Rheborg berättade i lördags om sin kamp mot depression. Rheborg tackade sina följare för det överväldigande svaret på hans Instagram-inlägg. “Jag trodde inte att responsen skulle bli så massiv”, skriver Johan Rheborg på Instagram. Johan Rheborg, 54, komiker och profil för “Solsidan”, lider av depression.

Skådespelaren skrev öppet på sin Instagram om utmaningarna med att hantera psykisk ohälsa. Rheborgs budskap om hans desperation möttes av enorm kärlek och intresse, med över 12 000 likes på en enda dag. Skådespelaren har sedan dess visat sin uppskattning för kommentarerna i ett nytt Instagram-inlägg. Jag uppskattar alla som tog sig tid att svara på gårdagens blogginlägg.

Jag hade ingen aning om att en sådan uppslutning skulle ske. Det går inte att förneka hur många som den här frågan berör och fascinerar”, skrev han. Den hängivenhet som Johan Rheborg kände för sin beskyddare skickar kärlek till dem som stöttar honom. Trots att jag läst alla dina e-postmeddelanden, skulle det vara omöjligt för mig att svara individuellt till var och en av er. Istället kommer jag att ge er hela mitt stora kollektiva hjärta”, skrev han. På bara en timme har det nya inlägget fått över 4 000 likes och den positiva feedbacken fortsätter att strömma in.

Det faktum att du, en framstående offentlig person, är villig att Att diskutera dina kamper med depression är inspirerande. Kanske nu någon förstår att det inte finns något att störa sig på för psykisk ohälsa. någon skriver. Andra har berömt ditt “mod” att skriva om dina känslor. Johan Rheborg blev offer för en brutal attack.

Skådespelaren vann en liten seger i rätten. Efter stjärnans våldsamma handling har Stoppa Pressarna exklusiv tillgång till stjärnans första bilder sedan händelsen. Särskilda bilder visas i ett bildspel nedan. Stoppa Pressarna säger att Johan Rheborg, 57, gjorde ett otäckt försök till en heminvasion. Den unga mamman med det lilla barnet agerade våldsamt efter att ha blivit avbruten av skådespelaren.

Konstnären kastades med skräp under en attack. Johan Rheborg såg detta avsnitt som en smutskastningskampanj mot hans heder. Du är särskilt utsatt som en viktig karaktär, och skådespelaren erkände att han misskötte inbrottsförsöket och våldet som följde. En dag på jobbet i juli var komikern och underhållaren ensam hemma. Skådespelarens telefon väckte honom klockan 11:10 med ett larm.

När jag slappade i min lägenhet fick jag ett sms som gjorde mig uppmärksam på att ett av mina trapplarm hade inaktiverats. En kamera i trapphuset har flyttats. Det finns en barriär som skiljer trappan från våningen under mig till min lägenhet på översta våningen. Johan Rheborg, förhörd av polisen, avslöjar att den komprometterade kameran finns nära ingången till lägenheten. Johan Rheborg såg detta avsnitt som en smutskastningskampanj mot hans heder.

Du är särskilt utsatt som en viktig karaktär, och skådespelaren erkände att han misskötte inbrottsförsöket och våldet som följde. En dag på jobbet i juli var komikern och underhållaren ensam hemma. Skådespelarens telefon väckte honom klockan 11:10 med ett larm. När jag slappade i min lägenhet fick jag ett sms som gjorde mig uppmärksam på att ett av mina trapplarm hade inaktiverats. En kamera i trapphuset har flyttats. Det finns en barriär som skiljer trappan från våningen under mig till min lägenhet på översta våningen.

Johan Rheborg, förhörd av polisen, avslöjar att den komprometterade kameran finns nära ingången till lägenheten. Det återstår att se om domen kommer att överklagas eller inte. Även om Johan Rheborg är ute på stan igen, har den våldsamma episoden tydligt förändrat hans beteende offentligt. Med tanke på Rheborgs engagemang under sommaren var den prisbelönte Stoppa Pressarna-fotografen noga med att hålla avstånd och agera diskret när han fotograferade stjärnan när han var i centrala Stockholm.

Som på väg till ett affärsmöte gick Johan Rheborg med avsikt. Uppenbarligen gick han inte bara runt; hans destination var mycket i åtanke. Ett ögonvittne försäkrar Stoppa Pressarna att han kan gå normalt. Johan Rheborg, skådespelare och komiker, mår inte bra. 54-åringen fick abrupt skjuta upp torsdagskvällens föreställning i Göteborg. Rheborg postar: “Jag ångrar verkligen det här” på Instagram.

Sedan början av 1990-talet är Johan Rheborg känd på den svenska landsbygden som en begåvad och uppskattad komiker och skådespelare. Den 54-årige skådespelarens soloframträdande av ‘En man som heter Ove’ på Draken i Göteborg blev en dundersuccé. Både publik och kritiker berömde Rheborgs arbete; Till exempel gav svenska tidningen Aftonbladet showen ett perfekt betyg på 5 och kallade det “helt magnifik”.

Min upplevelse på “En man som heter Ove i Göteborg” var fantastisk. Enligt Rheborg, som pratat med blixten.se, “var det en rolig, varm och mänsklig föreställning som utmanade mig och gjorde mig till en bättre skådespelare.” Föreställningen, som enligt matchschemat skulle pågå hela veckan, avbröts dock abrupt.

Johan Rheborg Sjuk
Johan Rheborg Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!