Jonatan Unge Alicia Hansen

Jonatan Unge Alicia Hansen
Jonatan Unge Alicia Hansen

Jonatan Unge Alicia Hansen – Den svenske ståuppkomikern Jonatan Anders Unge föddes den 4 januari 1979 i Oscars församling i Stockholm. Han har även gjort framträdanden i radio och tv. Han föddes av Ingemar Unge och Cecilia Hagen i Franska gästgiveriet i Stockholms Djurgrden och tillbringade sin barndom där.

Han har också varit medförfattare till Sista ordet: citat och fakta om att dö med Aron Flam. Grillad, som visades våren 2009, presenterade honom i SVT, medan Morgonpasset Sommar, som sändes sommaren samma år i SR P3, presenterade honom dagligen. Han medverkade i P3-radioprogrammet Tankesmedjan som redaktör mellan 2010 och 2014. Unge har medverkat i en rad poddar.

Innan 2013 hade Jonatan Unge ett hem hos Sissela Benn, en komiker och skådespelare mest känd för sin roll i TV4:s Kontoret. Paret har en dotter tillsammans, född 2011. Han har varit med i “P spret” och “Alla mot alla” i svensk tv, samt poddar, radio och tv-inställningar. Han har dock inte åkt på en soloturné förrän idag.

Det har sagts att många har önskat mig mer; ändå måste man vara försiktig med deras önskningar, för de kan gå i uppfyllelse. Varpå Jonatan Unge svarar “Ja, det har det nu. Den 21 april tar Jonatan “Jonatan Unge Solo – En alldeles egen standup-turné” till UKK i Uppsala! Utan hjulen är jag exalterad över att äntligen få träffa min publik.

Du kan aldrig vara säker på någontings kvalitet, men jag kan med full säkerhet säga att den här gången kommer vi att resa en lång sträcka. Efter år av att klämma in mig själv i trånga utrymmen har Jonatan äntligen tid att fokusera på det enda som varje man i hans ålder vill ha mer än något annat: att växa ut sitt hår.

Jonatan Unge Alicia Hansen

Sedan mitten av 2000-talet har den svenska komikern Jonatan Unge gjort stand-up. 2019 korades han till Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan och 2022 nominerades han till Swedish Comedy Award. Han har bland annat gjort åtta turnéer tillsammans med Branne Pavlovic och Ahmed Berhan under namnet SEMST och uppträtt med bland andra Petrina Solange och Magnus Betnér under Comedy Carneval tour-fanan.

Han är verkligen ingen duva i dessa sammanhang, men det är bara med “Jonatan Unge Solo – En alldeles egen standup-turné” som han verkligen ger sig ut på egen hand. Du har sett mig tidigare, men i den här presentationen finns ingen inramning alls, och jag hoppas att det inte stör dig, säger Jonatan.

Jonatan säger, “Den här showen kommer att handla om allt som intresserar mig, inklusive sex, mitt perspektiv på sex, samhället, mina åsikter om det, historia, mina tankar om historia, fenomen i allmänhet, mina vinklar på dessa fenomen och andra saker, liksom vad jag har att säga om andra saker.”

Den mycket efterlängtade säsongsöppningen av P Spret sändes äntligen fredagen den 18 november. Säsongen börjar i november 2022 och avslutas i februari 2023. Kristian Luuk och Fredrik Lindström är programledare. Vilka är egentligen en del av P Spret 2022–2023, och hur är de indelade i lag? Säsongen underlättas med hjälp av Nyheter24.

Varför sänds inte P Spret den 25 november?

På grund av fotbolls-VM 2022 i Qatar har 25 november-upplagan av P Spret schemalagts till nästa dag, 26 november. Jag förstår inte varför P Spret inte sänds fredagen den 9 december. Fredagen den 9 december sänds inte P Spret 2022 på grund av SVT:s bevakning av Nobelprisceremonierna. Under sitt första tävlingsår tog sig Cecilia Düringer och hennes parhäst Jonathan Unge hela vägen till finalen och vann överlägset på P Spret 2021. Andra säsongen av Düringer/Unge, parets succéprogram SVT, har precis börjat .

De som är relaterade till Cecilia Düringer

Cecilia Düringer, född i stgötaslätten, tillbringade sin barndom på gården. Till skillnad från flera av mina jämnåriga kamrater växte jag upp i en lantlig by. Hon har tidigare sagt till Dagens Nyheter att hon växte upp i en familj utan ekonomiska resurser dedikerade till studier. Men min mamma pressade oss alltid att göra det bra i skolan, så jag tillbringade större delen av min tid på biblioteket istället för att idrotta.

Har hon en partner?

David Rune är Cecilia Düringers make. Enligt hennes DN-profil var hennes nuvarande partner pilotproducenten P3 Historia som blev kär i henne efter att ha hört henne läsa.

Kan du snälla förklara Cecilia Düringers tatuering?

Cecilia Düringer diskuterar raderna som går underifrån hennes lillfinger nerför underarmarna i ett färskt nummer av Aftonbladet. Det är konstigt att folk är så intresserade av dem. Det hände mina elever också, och det händer fortfarande ibland närde känns igen från mediaframträdanden, särskilt de senaste åren.

Det är coolt att enklast möjliga tatueringsdesign – två parallella linjer – kan väcka intresse. Hon utvecklar i Expressen varför de har noll betydelse. Det finns ingen bakgrund, jag gillar bara rena, skarpa linjer.

Cecilia Dürings verk.

Cecilia Düringer undervisar i svenska och historia på en gymnasieskola. Hon leder programmet P3 Historia och skapar lektionsplaneringar som en del av sitt jobb. Hon släppte den pedagogiska texten Punkt Litteraturhistoria 2021. Men Jonatan Unge har inte haft det lika lätt i sitt privatliv. Jonatans värld rasade när hans flickvän sedan sex år, Nanna Johansson, valde att göra slut med honom utan goda skäl.

I ett tillstånd av rädsla diskuterade jag om jag skulle besöka Bishops Arms eller en psykiater. Istället tog han en taxi till sjukhusets psykakuten. När han kom behövde han göra en utredning för att bevisa att han inte var självmordsbenägen. Det är inte möjligt för mig att acceptera självmord. Jag är stark, men jag kunde inte hantera det. Jag är ganska hemsk på att fatta beslut, så jag väntar så länge att det slutar med att jag blir hungrig och så jag antar att jag stickar och äter istället, tillägger han.

Om Nannas nya pojkvän, enligt Jonatan Unge

Nanna, Jonatans ex-flickvän, har en ny pojkvän idag, ett faktum som Jonatan helst inte vill uppehålla sig vid. Det var det värsta. Så länge jag kan få tankarna borta från de två tillsammans, mår jag bra. Jonatan Unge är barn till Cecilia Hagen, 75 år, och Ingemar Unge, 77 år, som båda arbetade som journalister.

ADD/ADHD var ett tillstånd som debuterade i vuxen ålder för Jonatan. Eller inte. Jonatan Unges ex-flickvän, den 41-åriga skådespelerskan Sissela Benn, var hans före detta rumskamrat. Radiopersonligheten Cecilia Düringer, 42 år, och komikern och krönikören Jonatan Unge, 43 år, vann P sp ret 2021-upplagan på ett övertygande sätt.

Det kunde ha blivit Jonatan Unges vändpunkt i Sverige. Han är dock också en stor serie med ett antal framgångsrika poddar, inklusive Della Sport. Jonatan Unges personliga liv var dock svårare. Jonatan Unges ångestnivåer sköt i höjden efter att han och hans ex-flickvän gjorde slut. Situationen hade blivit så illa att han fick ringa en taxi för att ta honom till akuten. Det var en kväll hemma i Malmö. I ett tillstånd av rädsla diskuterade jag om jag skulle besöka Bishops Arms eller en psykiater.

Det var konstigt att gå tillbaka till Bishops Arms eftersom jag redan hade varit där, sa han i en intervju med Café 2019. Jonatan har också en knepig ekonomisk situation, något han varit väldigt öppen med. Han känner att hans ekonomiska ställning kan ha att göra med att han fick diagnosen ADHD som vuxen, vilket har plågat honom hela livet.

Jonathans hemlighet och dilemma

Men i dagarna kom det ett trevligt besked till På spårets vinnare. Jonatan delar med sig av sina goda nyheter via sin twitter – han ska bli pappa. Därför letar han nu efter en större lägenhet i Malmö via sin twitter. Det som kan sätta en dämpare på hjulet? Hans betalningsanmärkningar. Men i samma tweet indikerar han att han är flytande.

Jonatan Unge Alicia Hansen
Jonatan Unge Alicia Hansen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!