Jonatan Unge Sambo

Jonatan Unge Sambo
Jonatan Unge Sambo

Jonatan Unge Sambo – Jonatan Unge är en populär svensk komiker. Komikern och skådespelaren Jonatan Anders Unge föddes i Oscars församling i Stockholm den 4 januari 1979.

Biografi

Hans föräldrar, Ingemar Unge och Cecilia Hagen, drev Franska Värdshuset i Djurgrden i Stockholm, där han växte upp. Det faktum att Unges mamma är judisk och att han började gå i en judisk synagoga som ung är ofta foder för hans komiska rutiner. Tillsammans med Aron Flam skrev han boken Sista ordet, som är en samling dödsrelaterade fraser och fakta.

Han gjorde ett framträdande i SVT:s Grillad våren 2009, och han var ordinarie i SR P3:s Morgonpasset Sommar den sommaren. Han var redaktör på P3-radioprogrammet Tankesmedjan 2010 till 2014. Många poddar har bland annat haft Unge. Fram till 2013 delade Jonatan Unge hem med Sissela Benn, en komiker och skådespelerska som är mest känd för sitt arbete på TV4:s Kontoret.

Parets dotter föddes 2011. Deras efterföljande samarbete i komediserien P4 Shards of a Marriage var bara löst inspirerat av deras egen förening. 2021 spelade Unge huvudrollen i och var med och skrev den svenska tv-komediserien Drugdealer tillsammans med Isabella Rodriguez. Säsongen 2021–2022 av den svenska varietéen P spret vanns av honom och Cecilia Düringer.

Podcasting är en form av ljudpublicering online

2014 grundade han Podden Della Monde (då känd som Della Sport) tillsammans med Simon Svensson och K Svensson. Allt från de senaste sportnyheterna till konsten diskuteras.

Jonatan Unge Sambo

Inte mycket Drive

Från starten 2012 tills det lades ner i november 2015 var Unge med som värd för poddradioprogrammet Lilla drevet tillsammans med Liv Strömquist, Nanna Johansson, Moa Lundqvist, Ola Söderholm och Kristoffer “K” Svensson. När det första avsnittet av Little Drive släpptes den 9 december 2013, innehöll det programledarna som pratade om veckans undersökningar de hade gjort, varav de flesta hade att göra med politik eller popkultur. Lilla Drevet upphörde med sin verksamhet den 28 februari 2019.

Denna länk tar dig till februaripodden

Unge och Ola Söderholm hade premiär för sitt poddradioprogram Februaripodden den 14 april 2015. Denna podcast fakturerar sig själv som “En tidlös podcast med Ola Söderholm och Jonatan Unge” på sin hemsida. Trots upprepade försök att sätta stopp för det fortsatte februaripodden att sändas efter sin slutliga upplaga den 19 juni 2017. Programmet återkom ofta till frågan om erektil dysfunktion hos män.

Spela spel och ha det bra

En podcast som heter “Spela spel” sändes av Unge, Nanna Johansson och Daniel Johansson från den 27 mars 2016 till den 21 december 2018. De skrev, “med spel menar vi videospel, datorspel, smartphonespel och ibland till och med brädspel,” så uppenbarligen var detta en berättelse om spel på något sätt.

Vad Unge-Meyer fick utstå

Unge och Bianca Meyer arbetade med Jewish Chronicle på en podcast vid namn Unge-Meyer’s Sufferings mellan 28 mars 2017 och 2 juni 2018. Totalt tog de bort fem avsnitt.

Stormens väg

Unge är en återkommande karaktär i Ola Söderholms Stormens utveckling. Han har pratat om många andra saker, inklusive covid-19 och sociala normer, i sin podcast.

Bianca och Jonatans judiska bröllopsklockor

Unge och Bianca Meyers släpp har i genomsnitt varit ungefär två gånger varje månad sedan juni 2020. Meyer och Unge är värd för en podcast där de berättar om sina romantiska liv och fältfrågor från sina lyssnare. Podcasten döptes om till “Unge Meyers lidande” någon gång i början av det tjugoförsta århundradet.

De två var överens om att namnet bara var för catchy för att inte användas igen. Cecilia Düringer och Jonathan Unge, båda 43 år, tog sig hela vägen till finalen och vann P Spret 2021 under sitt rookie-tävlingsår. 2022 tävlade de igen och tog sig till mästerskapsspelet, där de återigen kom till korta och slutade på andra plats.

Föräldrar och syskon till journalisten Jonatan Unge

2019 utsågs Jonatan Unge till “Sveriges roligaste man” på Svenska Standupgalan. Komikerns föräldrar är journalisterna Cecilia Hagen (i 76-årsåldern) och Ingemar Unge (i 78-årsåldern). Hagen har liksom Jonatan tävlat i P sp ret och vunnit programmet. 1995 vann hon och Tomas Tengby en tv-quiztävling.

Är det någon som vet om Jonatan Unge dejtar någon?

Jonatan Unges privatliv är höljt i hemlighet. Alicia Hansen är dock namnet på hans trettioåriga älskare. Tillsammans delade de en lägenhet i Malmö.

Jonatan Unge och hans fru har en son 2022

I ett optimistiskt och ganska kryptiskt uttalande sa Jonatan Unge att han lämnade Twitter i år för att han hade blivit förälder igen. Fram till 2013 var Jonatan Unge gift med Sissela Benn, en 42-årig skådespelerska och komiker. Som ett par uppfostrade de en underbar tjej som de hette Dalia. Efter skilsmässan från Sissela Benn kom Unge tillbaka till tillsammans med sin barndomsälskling, Dan.

Vi bestämde oss för att börja dejta efter att ha insett att Dan för närvarande också var singel. Efter tre månaders försök tog vi ett steg, och jag fick snart veta att jag var gravid. Sissela Benn sa i en intervju med Allas “Vi ville verkligen ha fler barn, och att det gick så snabbt tror jag beror på att vi kände varandra lite sedan tidigare.”

De två är nu stora vänner och har arbetat på en komediserie som heter “Skärvor av ett äktenskap” för Sveriges Radio. Sissela medverkade både i Unges SVT-serie Drugdealer och den senares. Vissa kanske frågar om det är besvärligt eller utmanande att samarbeta med en före detta älskare. Tvärtom tycker jag att det är både informativt och roligt.

Vi har en fantastisk relation, och vi försöker göra saker så bra som de kan bli för vårt barn. Sissela sa att de regelbundet träffas med de andra två personerna för att diskutera idéer. Livets vändningar är aldrig förutsägbara. Inte ens P sp ret vinnaren Jonatan Unge. Han kunde identifiera sin inre konflikt efter att ha blivit dumpad av Nanna.

Det värsta verkar vara över nu. Så länge jag kan undvika att tänka på båda på en gång så klarar jag mig. Radiopersonligheten Cecilia Düringer, 42, och komikern Jonatan Unge, 43, har varit ostoppbara den här säsongen i SVT-succén P sp ret. Hanna Hellquist, 41-årig reporter för DN, och Ina Lundström, 39-årig radiosändare, förlorade mästerskapsmatchen i fredags.

Det personliga livet för Jonatan Unge har dock inte varit så lätt. När 36-åriga Nanna Johansson plötsligt bestämde sig för att hon inte längre ville vara med Jonatan, föll han in i en djup depression. Malmö, Sverige, upplevde en helt vanlig kväll. Jag var livrädd och kunde inte bestämma mig om jag skulle gå till Bishops Arms eller se en shrink.

På frågan om sin upplevelse på Bishops Arms sa han till Café: “Jag hade redan varit där, så det kändes konstigt att åka dit igen.” Istället tog han en taxi till akuten på ett sjukhus som specialiserat sig på mentalvård. När han kom dit var han tvungen att undersöka saker på egen hand för att bevisa att han inte var självmordsbenägen.

Jonatans trista tillvaro förbättrades successivt med hjälp av ångestdämpande medicin. Kan bara inte förmå mig själv att acceptera självmord. Men det är bortom min förmåga just nu. Eftersom jag inte är bra på att fatta beslut kommer jag nog helt enkelt att fortsätta sticka tills jag blir hungrig. Den nya mannen i Nannas liv som brukade dejta Jonatan Unge.

Idag har ex-flickvännen Nanna gått vidare med en ny kille, som Jonatan gärna undviker att tänka på. Det värsta verkar vara över nu. Så länge jag kan undvika att tänka på båda på en gång så klarar jag mig. Jonatan Unge är journalistisk avkomma till Cecilia Hagen, 75, och Ingemar Unge, 77. Jonatan konverterade till judendomen när han var tonåring. Jonatans ADD/ADHD manifesterade sig senare i livet. Han kan ha ekonomiska svårigheter till följd av diagnosen.

Eller inte. Min uppmärksamhetsstörning med hyperaktivitet (ADHD) eller min personlighet? Jag har ingen aning. Sissela Benn, en skådespelerska som nu är 41 år gammal och tidigare var rumskamrat med Jonatan Unge. Den lyckliga 43-årige Jonatan Unge har nu en son. I sin “Unge Meyers”-podcast delar komikern och Pulitzerpristagaren sina tankar om smärta på följande sätt: Sedan kom Putte. Det hela var jättebra. I podcasten hyllar han Alicias dygder.

Huvudpersonen i On the Run har precis blivit förälder. När Jonatan fick reda på att han skulle bli förälder för andra gången i maj, tog han till Twitter för att dela de glada nyheterna. Sedan började han leta efter en större plats att bo och hävdade att han behövde mer utrymme eftersom hans familj växte.

Dalia, 11 år, är Jonatans dotter från ett tidigare förhållande med skådespelaren Sissela Benn, 42. Hans bebis mamma och nuvarande flickvän föredrar att stanna i bakgrunden. Hon kallas helt enkelt “Alicia” genom hela avsnittet.

Jonatan Unge Sambo
Jonatan Unge Sambo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!