Katia Mosally Pappa

Katia Mosally Pappa
Katia Mosally Pappa

Katia Mosally Pappa – Capitol Records svensk-syriska internationella marknadsförare Katia Caroline Mosally föddes den 26 april 1987 i Vällingby församling i Stockholms län. Hon har en juristexamen från flera prestigefyllda institutioner, inklusive Harvard och Glasgow University.

Biografi

Efter att ha börjat sin karriär i Sverige med Sony Music och Universal Music, flyttade Katia Mosally till USA för att gå med i Capitol Records. Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Kendrick Lamar och Katy Perry är bara några av artisterna hon har samarbetat med. Hon var också en originalmedlem i besättningen som gav dig den musikaliska akten The Fooo, nu känd som FO&O. I den 17:e säsongen av Idol tog Mosally över för Nikki Amini som domare.

TV4 uppgav i maj 2023 att Mosally skulle vara en del av deras kommande höst 2023-satsning, Förrädarna. Mosally vann programmets senaste omröstning med 100 % stöd och mötte aldrig något motstånd. Från och med innevarande decennium delar hon sin tid mellan Stockholm och Hollywood. TV4:s nya säsong av “American Idol” har börjat.

Katia Mosally, en medlem av juryn, får tårar under det första avsnittet. Nu förklarar hon varför Hänt finns.
Den första showen av Idols nya säsong hade premiär på måndagskvällen. Som vanligt möttes den första omgången av auditiondeltagare av de fyra juryns medlemmar: Anders Bagge (54 år), Kishti Tomita (58 år), Alexander Kronlund (50 år) och Katia Mosally (35 år).

Det är möjligt att årets American Idol kommer att innehålla några oväntade vändningar också. En jurymedlem som verkade mycket bekant för Anders Bagge besökte dem. Ida Hallquist, ett bekant ansikte, levererar kraftfulla kommentarer som ger resonans hos jurymedlemmarna. Ida Hallquist, som spelade Fanny i filmen Ack Värmland, bestämde sig för att istället prova på en ny karriär som sångerska. Efter sin audition vinner Ida direkt över domarna och lämnar dem mållösa.

Katia Mosally Pappa

Hon börjar prata om sina senaste kamper efter sitt framträdande. Hennes syster gick precis plötsligt bort och hennes pappa ligger på intensiven med hjärtsvikt. Ida säger i programmet, “Jag har haft ett ganska bra liv, men i juni fick min mycket nära pappa en ganska allvarlig hjärtsjukdom, och sedan blev min svårt handikappade storasyster, som var 29 då, sjuk och dog i november .” Det var en påtaglig känslomässig respons från hela juryn, men det var Katia Mosally som har tagit ordet för att förklara varför Hänt belönades.

Katias verkliga anledning till att gråta under Idol-premiären: hennes pappas hälsokamp

Katia Mosally blev, som jag nämnde tidigare, riktigt rörd, och när hon gick upp till Ida för att erbjuda henne en gyllene biljett berättade hon att hennes pappa låg på sjukhuset av en mycket liknande anledning. När Hänt når jurymedlemmen börjar kvinnan äntligen prata om sin far och vilken inverkan han haft på henne.

Det var riktigt tufft i våras när pappa lades in på sjukhus på grund av hjärtoro. För att min födelsedag inföll mitt i allt, och för att jag är en pappas dotter, sög det. Ida kom in när jag inte hade sovit på flera dagar, och hennes ord slog an på mig på grund av min utmattning. Mitt hjärta gick ut till henne. Det var en konsensus bland oss. Katia säger till Hänt i ett hemligt meddelande, “Hon var så modig att diskutera det öppet.

Hon tillägger att även om hennes pappa mår mycket bättre nu, finns det några saker som hon skulle vilja ändra på hans rutin. Pappa mår bra och mår mycket bättre. Men han måste verkligen sluta röka! Detta är min formella order för honom att sluta röka. Katia Mosally älskar att slappa på den soliga terrassen och svalka sig i poolen i sin bostadsrätt i centrala Los Angeles. Dock är lugnet för närvarande över. Hon kommer att återvända till “Idol” den 28 augusti som medlem av domarpanelen.

Du har hittat en lägenhet i Los Angeles att hyra. Om du redan bor där, hur gör du det?

Mysigt! Just nu njuter jag av mitt kaffe på terrassen. Jag sträcker ut mig på mina nya utemöbler, fötterna stödda på två avlånga kuddar och blickar upp mot molnen och en kolibri. Lägenheten ligger i ett höghus i hjärtat av Los Angeles. Anläggningen har en saltvattenpool, bubbelpool och bastu. Många studenter från Sverige kallar detta paradiset hem.

Hur ser du på din livssituation utvecklas under de kommande åren?

Jag har varit bosatt ett tag nu och det är dags för mig att avgöra om jag ska vara kvar eller inte. När det händer, går du ut och köper ett hus? Jag har ingen aning. New York är på min lista över städer som jag måste besöka, men min favorit genom tiderna är London. Jag skulle säga runt 50/50 mellan London och Los Angeles.

Det där solskenet är underbart. När jag först gjorde “Idol” tänkte jag inte på stigmat för säsongsbetonad affektiv störning. Jag flyttade till Los Angeles för vädret och anställningsmöjligheterna.

Exakt hur skulle du karakterisera ditt hem?

Den har en golvyta på 74 kvm. Ett musikhus är omedelbarty uppenbar för dig. Min lilla ukulele och en målning av Capital Record hänger ovanför den öppna spisen. TV:n är omgiven av vinyl-LP-skivor och ett MTV-pris.

Beskriv den estetik som du föredrar i ditt hem

De är levande nyanser. Mjuka beige kuddar, en mjuk beige matta, ett vitt bord och ljusgrå stolar. Ett soffbord med fyra olika ytbehandlingar sitter framför min soffa. Någon som skulle flytta ut från staden sålde den till mig med rabatt, och det slutade med att jag köpte den begagnad. Jag skulle kunna sälja allt annat om jag skulle flytta, men det där härliga soffbordet måste följa med.

I så fall har jag ett stort bibliotek. Precis som Kishti har jag tre hyllor dedikerade till Harry Potter-böcker. Jag känner att jag förflyttas till ett annat universum när jag läser i sängen eller vid poolen.

Var har du hittat de bästa erbjudandena?

Förutom soffbordet har jag även flera stora fyrkantiga kuddar. De har varit i tvätten så många gånger att de har tappat sin fluffighet.

Hur skulle du beskriva din ideala hemmiljö?

Jag är ett snyggt freak och föredrar att saker och ting är i ordning. Det får inte bli för mycket stök. I det syriska hemmet där jag växte upp fanns det alltid en mängd nödförnödenheter. Jag förvarar ett förråd med dyksaker i en låda hemma, inklusive batterier, superlim, säkerhetsnålar och mobilfodral ifall jag skulle dyka på Hawaii. Det är också frågan om medicinkistan. Jag är orolig och rädd, och kaoset runt mig gör bara saken värre. Att behålla ett fläckfritt utseende är avgörande för mitt välbefinnande.

Hemförbättringsråd från Katia Mosally:

Se bortom utropspriset. Apparaten ska verka naturlig i sin inställning. Jag reser mycket och att komma hem är alltid en lättnad. Sängen, kuddarna, udda konstverk, familjefoton och stora kaffemuggar tillhör mig. Det ger ett mått av säkerhet. Sommaren 2022 valdes för denna intervju. Den 50-årige brodern till den 52-åriga välrenommerade kocken Zafer Taylor tappade lugnet under fredagskvällens livesändning av “Idol”.

Medan han satt i publiken sa han plötsligt “håll käften, det var bra” när Katia Mosally, 34, en jurymedlem, uttalade sig negativt om sin dotter Sunny Taylors (dåvarande 20) sång. Något som förstörde studion big time. Zafer Taylor förklarar för Aftonbladet att händelsen var ett “känslomässigt utbrott”, och fortsätter med att “Sunny har haft en tuff resa i det här programmet, från början till slut.” Hon har kämpat för att åstadkomma detta.

Katia har varit extremt kritisk mot Sunny från början. Hur fantastiska föreställningarna än har varit måste det alltid finnas något. Hon kan inte utvecklas med hård kärlek; hon behöver tillgivenhet. Mestadels gör Katia. Men också, ibland, av de andra.

Frasen “kunde inte stoppa det”

Han medger att beslutet i slutändan måste ligga hos juryn. Resultaten har dock inte visat sig användbara. Vad tror du Sunny tycker om när du sa “håll käften, det var bra” på Katia inför publik? Det var en dålig sak. Snälla förlåt mina synder; mitt utbrott var rent känslomässigt och jag hade ingen kontroll över det. Jag skrek: “Det är den ärliga sanningen!” Ge henne lite utrymme, tänkte jag.

Hon går på en show där hon vet att hon förmodligen kommer att få dåliga recensioner. Ska man som pappa vara här om man känner så här? Det enda sättet att ta reda på hur mycket du klarar av är att testa dig själv. Jag tror att detta är den enda gången som att förbli tyst lönade sig.

Ett citat från Mosally: “Vill ha sitt bästa”

Katia Mosally erkänner för Aftonbladet att hon vet att “Idol” får människor att känna starkt för sina familjer. Alla artister jag har samarbetat med har dragit nytta av min konstruktiva kritik eftersom jag tror på dem och vill det bästa för dem. Nu kan jag uppskatta hur en person som inte jobbar inom sektorn men är pappa kan ha väldigt olika känslor.

På fullaste allvar är jag inte en som slår ner andra. Verkligen, jag ber bara att Sunny inte ska bli fläckad av sina upptåg. Hon är otrolig och hon förtjänar inte att bli straffad. Hon har mycket lovande, och jag gillar henne mycket. Hennes pappa hävdar att du har behandlat Sunny orättvist i det förflutna och nuet; hur svarar du på denna anklagelse? Hennes pappa är han. Med nästan tio år under mitt bälte kan jag tala auktoritativt om detta ämne.

Katia Mosally Pappa
Katia Mosally Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!