Lena Ulvaeus Sjuk

Lena Ulvaeus Sjuk
Lena Ulvaeus Sjuk

Lena Ulvaeus Sjuk – Lena och Björn Ulvaeus har varit partners i 39 år. Paret har ett lyckligt äktenskap, men nyligen verkar de båda vara djupt oroliga. Lena har identifierats ha latent leukemi. När vi fick reda på det verkade det som om det skulle hända imorgon. Vi hade ingen aning om att det skulle gå så långsamt för tillfället. Hon är för närvarande symptomfri. Björn säger i en intervju till Dagens Nyheter att det är fantastiskt.

Lena Ulvaeus, Björns fru, är mycket sjuk. Sedan 1981 har Björn Ulvaeus och hans fru Lena varit tillsammans. Lena fick diagnosen 2003. Hennes diagnos av kronisk lymfatisk leukemi bekräftades senare av läkare. Sedan vi fick veta att Lena hade cancer har vi levt i ett gränsland där man aldrig vet vad som kommer att hända. Björn avslöjade i en intervju med Allas att Lenas leukemi är av en typ som kan förbli i stort sett vilande i många år.

Därför är det mer avgörande för Lena att behålla sin ensamhet i dessa Corona-ögonblick. Enligt Blodcancerförbundets hemsida: Ett stort antal KLL-patienter kan vara sårbara för infektion eftersom sjukdomen försämrar immunförsvaret. Min fru tar på sig ansiktsmask och gummihandskar innan hon beger sig upp till Konsum, som ligger strax intill, för att handla långt ifrån andra människor. Vi ägnar oss bara åt det. Björn säger till Dagens Nyheter att när barn och barnbarn hälsar på är vi oftast ute på balkongen.

Björn och Lena träffades på detta sätt. Björn och Lena korsades första gången på nyårsafton 1978, kort efter att han separerat från sin ABBA-kollega Agnetha Fältskog. Vi hade en sann kärlek vid första ögonkastet-ögonblick. Det är konstigt att du plötsligt blir kär efter att ha varit singel i en vecka. Men med tanke på att vi fortfarande är lyckligt gifta efter alla dessa år måste det ha varit rätt beslut, hävdar Björn till Dagens Nyheter.

I fyrtio år har Björn Ulvaeus och Lena varit lyckligt gifta. Hon har en obehandlad typ av leukemi, så de är fortfarande ständigt tvungna att slåss. De tvingades göra ett svårt val för framtiden av något. Till en början var det svårt att acceptera att det var på riktigt. Lena Ulvaeus hävdar att du vid det laget ljög i misär, kunde inte sova och trodde att du skulle dö. 75-årige Björn Ulvaeus behöver ingen introduktion.

Lena Ulvaeus Sjuk

Han och ABBA vann Eurovision song contest 1974. Filmen “Waterloo” blev en dundersuccé över hela världen, och resten är, som man säger, historia. Björn Ulvaeus, 73, Anni-Frid Lyngstad, 74, och Agnetha Fältskog, 70, ställde upp med oförglömliga singlar, och foursome räknas nu som en av tidernas största popgrupper.

Allt slutade dock lika snabbt som ABBA fick ett genombrott. På samma sätt som Björn Ulvaeus och Agnetha Fältskog skildes åt, gjorde Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad det också. Efter att ha varit gifta i åtta år skilde de sig 1979. Ingen av oss var dock särskilt deprimerad. Utan tvekan var det ett misslyckande, och man kan må dåligt över det, men vi kom båda fram till att det var bäst att vi gick skilda vägar. Björn Ulvaeus berättade för DN att vi vuxit isär, som vanligt när ett ungt par gifter sig.

En vecka efter skilsmässan hittade Björn Ulvaeus kärleken. Bara några veckor efter att separationen blev officiell slog amors pilar igen. Björn Ulvaeus var på en fest på nyårsafton där Lena Källersjö, som numera är Ulvaeus, var på plats. Sedan dess har de varit tillsammans och varit gifta i fyrtio år. Vi hade en sann kärlek vid första ögonkastet-ögonblick. Det är konstigt att du plötsligt blir kär efter att ha varit singel i en vecka.

Men med tanke på att vi fortfarande är lyckligt gifta efter alla dessa år måste det ha varit rätt beslut, sa Björn Ulvaeus till DN. Paret är föräldrar till två barn. Emma Ulvaeus kom 1982, följt av Anna Hydbom Ulvaeus 1986. Men. Björn Ulvaeus, och särskilt hustrun Lena, har fått utstå ett långt och lyckligt äktenskap, men det har varit en daglig och oerhört utmanande kamp.

Fyra valnötsstora knölar i nacken signalerade början på det. Läkare upptäckte att hon hade kronisk lymfatisk leukemi 2003. Lena Ulvaeus, hustru till Björn Ulvaeus, har obotlig leukemi. Jag och Björn packade båda ihop. Vi fattade varandra helt enkelt. Vi blev chockade när vi lämnade platsen. Processen med att analysera nyheterna har varit lång. Du kämpade till en början för att acceptera det som verklighet. Lena Ulvaeus sa till Hälsoliv: “Då låg du förtvivlad, kunde inte sova och trodde att du skulle dö.”

Samma dag tillade Björn Ulvaeus: Det är fruktansvärt. Vi har sjukdomen, och jag tänker på den varje dag. och att det inte finns något du kan göra för att stoppa det. De bästa tiderna är när du kan lägga det bakom dig. Läkarna kan inte ge någon information om hennes prognos. Lena kan bli sjuk och gå bort om ett halvår eller tolv år.

Det är tydligt att familjens liv har förändrats sedan sjukdomen avslöjades. Björn Ulvaeus beskrev hur hustrun betedde sig under coronaepidemin för Dagens Nyheter. Lena kan bli smittad till följd av sin sjukdom. Min fru tar på sig ansiktsmask och gummihandskar innan hon beger sig upp till Konsum, som ligger strax intill, för att handla långt ifrån andra människor. Vi ägnar oss bara åt det. När barnbarn och barn hälsar på sitter vi ibland ute på balkongen.

Lena Ulvaeus har tvingats ta ett svårt beslut om framtiden till följd av diagnosen. försöker hantera sjukdomen med värdighet. även om det verkade lockande, att helt motstå att ge efter. Jag är hjälplös. Björn Ulvaeus uppgav att hans fru inte uppvisar några symtom i nuläget i en intervju med Dagens Nyheter.

Att ha en begränsad tid kvar gör dig till en annan person. Lena Ulvaeus själv anmärkte till Hälsoliv: “Du får inte vara elak mot någon, du blir nog snällare och mer sanningsenlig.” Efter 41 års äktenskap bestämde sig Björn och Lena Ulvaeus abrupt för att skiljas åt. Även om paret har upplevt många lyckliga tider i sitt äktenskap har det också varit svåra tider.

Drygt två månader har gått sedan chockbeskedet att Björn Ulvaeus, 77, och Lena Ulvaeus, 72, skiljer sig nådde media. Efter 41 års äktenskap fick paret två vuxna barn och verkade ha ett trevligt, harmoniskt äktenskap. Vi fortsätter att vara nära och underbara vänner, och vi kommer att fortsätta att dela i familjetillfällen som våra barnbarns födelsedagar, uppger paret i ett uttalande som släppts genom Ulvaeus talesman.

Björn avslöjade för DN första gången för två år sedan hur han och Lena först träffades under ett nyårsfirande hemma hos Benny och Frida 1978, strax efter att hans äktenskap med Agnetha Fältskog splittrades. Vi hade en sann kärlek vid första ögonkastet-ögonblick. Det är konstigt att du plötsligt blir kär efter att ha varit singel i en vecka. Ulvaeus informerade oss då om att det måste ha varit rätt beslut eftersom vi fortfarande är lyckligt gifta efter alla dessa år.

Efter att ha tillbringat många år i England köpte Björn och Lena sitt idealiska hem på sin egen halvö i Djursholm när de återvände till Sverige 1990. Björn kastade sig in i nya ansträngningar; han var bland annat involverad i skapandet av ABBA-museet, Mamma Mia! festen, musikaler och hotell. Dessutom skapade han och Benny helt ny musik för ABBA, vilket resulterade i betydande nya ansträngningar som “Abbatar”-showen, som gör sin debut i London den 26 maj.

Även om Björn och Lena insisterade på att de var glada hela tiden, har de under lång tid plågats av osäkerhet. Lena fick diagnosen kronisk lymfatisk leukemi, ofta känd som latent leukemi, 2003. Sjukdomens inverkan på äktenskapet framgår tydligt av deras personliga kommentarer om det.

Björn och jag packade båda saker. Vi fattade varandra helt enkelt. Vi blev chockade när vi lämnade platsen. Processen med att analysera nyheterna har varit lång. Du kämpade till en början för att acceptera det som verklighet. Efter det låg du vaken hela natten och kände att du skulle dö. När vi fick reda på det verkade det som om det skulle hända imorgon. Vi hade ingen aning om att det skulle gå så långsamt för tillfället. Hon är för närvarande symptomfri.

Björn utbrast “Det är underbart” till DN i maj 2020. I samma intervju avslöjade Björn också att han hade slutat dricka. Jag gav upp för kanske tolv eller tretton år sedan. Jag hade avslutat min dryck. Mitt liv påverkades för mycket. Han informerade mig då om att jag var alkoholist, eller att du är en alkoholist som är nykter. Hänt får veta av en insider hur skilsmässnyheterna påverkade samhället.

Lena Ulvaeus Sjuk
Lena Ulvaeus Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!