Marcus Schenkenberg Ung

Marcus Schenkenberg Ung
Marcus Schenkenberg Ung

Marcus Schenkenberg Ung – Den svenska skådespelaren, författaren och första manliga supermodellen Marcus Lodewijk Schenkenberg van Mierop föddes den 4 augusti 1968 i Solna, Stockholms län. Schenkenberg föddes av föräldrar av holländsk härkomst. Han tävlade i Let’s Dance 2012 och blev trea totalt.

I början av 1990-talet blev Schenkenbergs kropp, särskilt den så kallade “tvättbrädan”, känd. Marcus Schenkenberg har krönikat sina erfarenheter som fotomodell i sin memoarbok Nya regler. Efter trettio år i Big Apple flyttade han till den svenska huvudstaden Stockholm. Marcus Schenkenberg var länge den mest omtalade killen i Sverige och världen.

Tillsammans med Emma Andersson och Victoria Silvstedt var Marcus Schenkenberg, nu 52, en stor del av den svenska modellexporten utomlands under 1990-talet. Hans relation med Pamela Anderson, som han delade hem med i början av 2000-talet, skapade internationella rubriker. Pamela ville utöka sin familj genom att få ytterligare ett barn med Schenkenberg, trots att han inte var intresserad av faderskap.

– Hon tog mig på allvar. Hon längtade efter ett syskon. Marcus Schenkenberg har sagt, “Jag visste inte om det skulle hålla resten av mitt liv, och små barn är ett 24-timmarsjobb.” Spekulationer om romantiskt engagemang med fantastiska kvinnliga kändisar har nu ersatt de med Pamela Anderson. Marcus Schenkenberg ska ha haft en relation med medkandidaten Pernilla Wahlgren 2012, och han var tidigare kopplad till Victoria Silvstedt och kronprinsessan Victoria.

Så tillbringar Marcus Schenkenberg sina dagar nu. Schenkenberg har inte setts i svenska medier på länge, men det betyder inte att han är bortglömd; han har helt enkelt flyttat till Tyskland. Efter att ha lämnat Hollywood gick Linda Evans med i en sekt. Marcus Schenkenberg diskuterade sin roll i den tyska adaptionen av Den maskerade sångaren, ett programformat som nu spelas in i Sverige, i en intervju med Expressen sommaren 2020.

I showen tävlar A-lists för att avgöra vem som kan sjunga bäst samtidigt som de döljer sina identiteter för publiken. Det krävdes mycket ansträngning. Det var inte lätt att sjunga live i en ekorrdräkt som var ganska het. Men enligt vad Marcus Schenkenberg sa till Expressen gynnade publiken ekorren.

Längtar du efter svensk kärlek?

52-åringen vill bilda familj och ta sig an fler modell- och skådespelarspelningar i Tyskland, och hon är redo att börja nu när hon har hittat sitt livs kärlek. Hans mamma tycker att han borde hitta en svensk tjej och tillbringa resten av sitt liv med henne.

Björn Borg var mitt livs kärlek, Mariana Simionescu

Min mamma har varit på mitt fall för att dejta en svensk tjej istället för en Hollywood-stjärna. Hon hoppas att jag ska hitta någon lika grundad som Pamela, och jag måste säga att hon var det. Men jag håller med mamma. Sverige har några fantastiska kvinnor, enligt mig. Enligt svenske journalisten Marcus Schenkenberg i Expressen är svenska kvinnor mer typiska.

Marcus Schenkenberg Ung

I somras jobbade tyskstudenten Marcus Schenkenberg…som ekorre. Den svenska supermodellen berättade nyligen om sin upplevelse av showen, som fyllde 50, och sin önskan om kärlek och familj. Han tycker att svenska kvinnor är riktigt fantastiska. Både domarna och publiken i “The Masked Singer” vet inte vilken kändis som gömmer sig bakom varje kostym när de lyssnar på dem uppträda live. I våras castades 51-årige Marcus Schenkenberg i den tyska uppsättningen av det sydkoreanska tv-formatet, som har svept över världen.

När jag först fick förfrågan undrade jag: “Vem ska kontrollera detta?” eftersom idén är så där ute. Men min tyske manager övertygade mig, och jag gav efter. Det var svårt, fortsätter han. Det var inte lätt att sjunga live i en ekorrdräkt som var ganska het. Allmänheten ställde sig i alla fall på ekorrens sida. Marcus Schenkenberg erkändes för sitt deltagande i fem av programmets sex avsnitt. Jag kunde försörja mig på det, säger han.

Svenska Schenkenberg Island

Efter att ha medverkat i en Calvin Klein-annonskampanj 1991 blev Marcus Schenkenberg berömmelse och blev en av branschens främsta manliga modeller. Sedan dess har han varit stationerad i New York, även om han fortfarande gör täta resor till Stockholm för att träffa sin familj. Till förmån för mina nära och kära har jag även ett boende i Stockholm. Han beskriver det som en liten ö mitt i havet.

Marcus Schenkenberg fyllde 50 år förra året. Han är nu ungkarl, men han överväger alltmer att gifta sig och skaffa familj. Tiden är nästan ute. Till skillnad från Hugh Hefner har jag inget intresse av att bilda familj vid 72 års ålder. Det skulle vara väldigt roligt att ha ett par små kopior av dig själv som springer omkring. Han hävdar att det enda som behövs är att träffa rätt person.

Marcus Schenkenberg har dejtat ett antal svenska kvinnor genom åren, men modellen Cathrine Hardenborg, nu 49, var den han umgicks med mest i slutet av 90-talet. Bland de många svenska kvinnor han varit kopplade till tidigare är 40-åriga tv-värdinnan Emma Zetterberg, 44-åriga modellen Victoria Silvstedt, och 42-åriga kronprinsessan Victoria.

Vill gärna lära känna en svensk tjej

Marcus Schenkenberg tror att han skulle vara öppen för att dejta en svensk kvinna på grund av hans tidigare framgångar med det. Min mamma har varit inne på mitt fall om hur jag skulle dejta en svensk tjej istället för en Hollywood-stjärna. Hon hoppas att jag ska hitta en tjej som Pamela (Anderson reds anm.) som är verklighetsförankring. Men, fortsätter han, “Jag håller med mamma, jag tycker svenska tjejer är fantastiska, de är väldigt vackra.” I Sverige är honorna mer typiska. De har ofta den beundransvärda egenskapen blygsamhet.

Marcus Schenkenberg har haft flickvänner med väldigt varierande fysiska egenskaper eftersom han lägger stor vikt vid kompatibilitet. Mina ex har spänner över det fysiska spektrumet, så att säga, från blond till rödhårig till lång till kort till stor till liten bröst. Jag tror inte på “typer”, utan snarare på “kemi” och “klickning”.

I likhet med den 51-åriga artisten Pernilla Wahgren uppträdde Marcus Schenkenberg i “Let’s dance” 2012. Och så började de hångla. Vår kemi var utmärkt. Pernilla är underbar; hon är charmig och rolig. Hon har en positiv syn på livet och en torr humor. Vi tappade kontakten efter “Let’s dance”, tillägger han, eftersom han återvände till USA, men då och då ser han henne på “Wahlgrens värld”, som han tycker är “väldigt underhållande”. När Pernilla och hennes familj träffas har de det jättetrevligt och kan göra narr av sig själva. Det är en nyckelfaktor för deras prestation.

Beteendeförändring efter 50 års ålder

51-åringen fortsätter att utföra modellarbete och håller sig som ett resultat i toppform. Han hade en uppenbarelse som inspirerade honom att börja leva hälsosammare innan han fyllde 50. Jag ägnade 15 timmar per dag åt studier, varav en del ägnades åt hälsa och kost. Jag gjorde nyligen den utmärkta investeringen i en grönsaksjuicer. Det har gått fem år sedan jag först märkte mitt första gråa hår, och plötsligt är alla borta. Jag tvivlar allvarligt på att du kan bli sjuk om du regelbundet konsumerar färskpressad grönsaksjuice. Han insisterar: “Jag har inte varit förkyld.”

Det finns skådespelarmöjligheter och andra tv-satsningar i framtiden. Herr Kuhlmann, min tyska chef, pressar mig alltid att studera språket. Marcus Schenkenberg skämtar om att det finns massor av andra tv-program han kan göra där, men publiken återstår att övertyga sig om. Kolla in några av Marcus Schenkenbergs personliga snaps i galleriet nedan.

Marcus Schenkenberg är nu en stolt pappa. Han skryter om sitt lyckliga liv på Instagram. Den tidigare modellen skriver: “Välkommen till världen min underbara lilla pojke Collin Han lägger ut sina goda nyheter på Instagram när han är i Stockholm. Den stolta pappan tillägger: “Välkommen till världen min underbara lilla pojke Collin!” följt av en sträng emojis. Flera beundrare och vänner, inklusive Michael Bindefeld, Anitha Clemence och Victoria Silvstedt, har skrivit sina hjärtliga gratulationer nedan.

Schenkenberg avslöjade sin återkomst till Stockholm för ett år sedan i en intervju med Expressen och sa att han tillbringat många “vilda modellår” borta från staden. Han var obunden och hade svårt att fortsätta romantiska relationer på grund av pandemin. Saker och ting borde återgå till det normala inom kort, så att du kan komma ut på dejtingscenen igen och, vem vet, kanske till och med träffa någon att bilda familj med.

När jag var yngre var att ha en familj det enskilt viktigaste mål jag kunde sätta upp för mig själv. Men jag har kommit att acceptera att vad som än händer händer. Det skulle vara bra för mig om jag aldrig fick barn eftersom mitt liv är så okomplicerat som det är. Enkel egenvård från din sida. Men jag känner att tiden är nära. Det är bara naturligt att alla mina gymnasiekompisar nu har en egen familj. Jag är lite sen, varnade han mig.

Marcus Schenkenberg Ung
Marcus Schenkenberg Ung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!