Niclas Wahlgren Sexköp

Niclas Wahlgren Sexköp
Niclas Wahlgren Sexköp

Niclas Wahlgren Sexköp – Niclas Wahlgren, artist och högprofilerad personlighet, har erkänt att ha betalat för sexuella tjänster. När Paolo Roberto köpte sex var det ganska högt, men när Mark Wahlgren köpte en bil blev det radiotystnad. Niclas Wahlgren hade fått sexuella tjänster av en 27-årig dam på en thaimassageverksamhet på Östermalm i centrala Stockholm i januari 2020.

Det har varit fullständig radiotystnad i frågan, trots Wahlgrens medgivande av sexköpet och hans kopplingar till några av Sveriges numera mest framstående personer i det offentliga livet. Han är syskon till Pernilla Wahlgren, en populär tv-personlighet vars framträdanden har setts i program som Skansen. Han är också släkt med Benjamin Ingrosso, en musiker, och Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända sociala medier-influencers. Om kungens kusins unge gick ut och köpte sex, skulle dock rubrikerna finnas över det hela.

När Paolo Roberto betalar för sex är det inte coolt

En av medierna som inte bestämt sig för att namnge Niclas Wahlgren är Expressen, vilket är ovanligt med tanke på att samma tidning i maj 2020 valde att hänga ut Paolo Roberto med hans namn och bild när han köpte sex på Östermalm. På samma sätt som Wahlgren bestämde sig Roberto för att säga ifrån om sitt sexköp och offentligt be om ursäkt för sin del i att stödja kriminella företag inklusive människohandel och narkotikahandel. Kort efter att Roberto presenterats i media, blev han uppsagd från sina jobb och försvann från allmänhetens syn.

Båda är kycklingar, men bara den ena är en frigående sort

Mediernas bevakning av Paola Roberto och Niclas Wahlgrens sexköp är polära motsatser, trots deras anmärkningsvärda paralleller. Media kan inte röra Wahlgren eftersom han kommer från en känd familj och har kopplingar överallt. Roberto har varit högljudd i sitt motstånd mot feminism och stöd för traditionella manliga värderingar.

Många människor kan se att när han greps på bar gärning hoppade mainstreammedia på chansen att bli av med honom för gott. Hur media bestämmer sig för att täcka över en kontrovers som involverar en medlem av kändisfamiljen som de ständigt hyllar och främjar är ännu mer upplysande nu. Under sin polisförhör avslöjade Niclas Wahlgren, 58, att han hade betalat för en sexuell tjänst på ett thaimassageföretag i stermalm, Stockholm.

https://youtu.be/8JpzKiUzvPo
Niclas Wahlgren Sexköp

Åklagaren kräver att Wahlgren ska betala 18 000 kronor, därmed kommer rättegången mot kändisen med det enorma straffet snart. Det har fått återverkningar i Niclas Wahlgrens liv på grund av den påstådda sextransaktionen. Stoppa Pressarna har tidigare uppgett att nättroll har trakasserat och hotat hans mamma, Christina Schollin, 85. Tog den drastiska åtgärden att radera några gamla inlägg

Flera av skådespelerskans fans har bråkat henne för att göra slut med sin son offentligt. Den före detta Dramaten-skådespelaren var tvungen att ta bort över 400 bilder och filmer från sitt Instagramkonto under helgen. Kommentarer av notoriskt slag strömmar in och Christina Schollin har svårt att hänga med alla.

Niclas Wahlgren lämnade Sverige när han offentligt anklagades för sexbrott. Stopp Enligt rapporter besökte musikern/skådespelaren sin mamma i Nerja, Spanien. På uppseendeväckande bilder syns Niclas Wahlgren äta lunch på restaurang Bruxelles i Nerja – bara ett dygn innan åtalet kom. Den 12 januari förra året observerade polisspioner Niclas Wahlgren på bordellen på stermalms.

Mellan oktober 2021 och 16 januari 2022 tros omkring 400 män ha betalat för sexuella tjänster. I början av oktober månad kallades Niclas Wahlgren till polisstationen Norrmalms i Stockholm för förhör. Niclas Wahlgren avslöjade inledningsvis att han hade besökt salongen, men hävdade att han kommit enbart för att få massage.

Den före detta radiovärden misstänks ha betalat massören “Dena” kontant för att genomföra en sexuell tjänst på kändisklienten efter att ha stulit 400 kronor från salongen för en timmes massage. Niclas Wahlgren tog ut 1 000 kronor från en bankomat i köpcentret Fältörsten i stermalm, bara 600 meter från stermalmbordellen, 24 minuter innan han kom till massagesalongen.

hoppade över “dubbelsvepningen”

Det finns flera “dubbel swished” misstänkta i nätet av sexköpare. Niclas Wahlgren undvek “dubbelsvepningen” genom att betala kontant, men salongens egen bokföring och polisen som upptäckte hans bankomattransaktioner kastade misstankar mot honom. Niclas Wahlgren bröt ihop under en paus i förhöret och erkände att ha betalat för sexuella tjänster.

Att Niclas Wahlgrens 55-åriga syster, Pernilla, ägnade ett helt podcastavsnitt åt sin 54-årige bror Paolo Robertos sexköp när det var lägligt gör frågan inte mindre rolig. Flera av sångerskans fans vädjar nu om att hon offentligt ska skilja sig från sin brors kontroversiella beteende. Det var sunt att fördöma Paolo som han var. En av Pernillas följare på Instagram frågade när nästa kritikomgång skulle börja whon marknadsförde sin podcast där

Liksom sin mamma, Christina Schollin, försöker Pernilla Wahlgren ta bort de kommentarer som strömmar in i hennes Instagram-flöde. Det finns dock i dagsläget ett antal personer som offentligt säger emot Niclas Wahlgren. Den svenska kändisen som ringde till Stoppa Pressarna krävde att deras bild med Niclas Wahlgren inte skulle publiceras. Stoppa Pressen har beslutat att följa uppmaningen eftersom den strävar efter att alltid vara respektfull i sin rapportering.

kämpade för överlevnad

En informatör med Stoppa Pressarna hävdar att musikern med det ljusa håret är stressad sedan en vän till honom greps. Efter Niclas Wahlgrens slip fick “Kicken” panik. Men i verkligheten har båda kompisarna några ganska negativa åsikter om kvinnor och har mycket att svara för. Enligt källan backar “Kicken” fortfarande Niclas bakom stängda dörrar men kommer inte att synas på några fler offentliga bilder tillsammans.

Christian “Kicken” Lindqvist står nära Olof Röhlander, en “mental tränare” som fick djupa problem efter att ha serverat sin svärfar Lasse Berghagen en alkoholiserad kräftskiva medan han sövdes och kämpade för sitt liv. Röhlander är 47 år gammal. Det är förnyad upprördhet riktad mot “mentalcoachen” eftersom Olof Röhlander just nu är på en påkostad Europaturné ombord på Orientexpressen inför Lasse Berghagens begravning.

Stoppa Pressarna har inte kunnat bekräfta om “Kicken” planerar att sluta medverka på bilder med Olof Röhlander på grund av hans påstått känslolösa och hjärtlösa uppträdande. Christian “Kicken” Lindqvist, Niclas Wahlgren, och Niclas advokat har alla förföljts av Stop Pressarna utan framgång. Situationen har blivit ohanterlig. Pernilla Wahlgren försöker just nu begränsa nedfallet från sexskandalen.

Stoppa Pressarna har fått veta att hon, efter att Niclas Wahlgren anklagats för sexbrott, träffat honom vid flera tillfällen. Den 58-årige Niclas Wahlgren är misstänkt för sexköp på ett stermalmmassageföretag. Den 12 januari förra året observerade polisens detektiver kändisprofilens hemliga inträde på en bordell. Niclas Wahlgren kom 11:46.

Jättestor, oorganiserad bordell

Polisen håller på att avslöja en massiv bordelloperation. Man tror att Niclas Wahlgren och över 400 andra män betalade thaisalongen för sexuella tjänster som samlag och sexuell njutning. Niclas Wahlgren bröt så småningom ihop och erkände för polisen i förhör. Han använde pengarna han tog ut för att betala massören “Dena”, som masserade honom efter att ha fått betalning.

Niclas Wahlgren riskerar en eventuell böter på 18 000 kronor om han befinns skyldig i domstol. Trots hans erkännande beslutade åklagaren att gå vidare med ärendet. eller kändisstatus, anklagelser om sexbrott är skadliga. Han och hans 55-åriga syster, Pernilla Wahlgren, var tidigare tillsammans med programledare för ett framgångsrikt barnprogram.

Som “Nicke & Nilla” i TV4 var duon omtyckt av barn. Niclas Wahlgren är inte den enda som denna sexskandal har skadat. Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat att 85-åriga Christina Schollin, 28-åriga Bianca Ingrosso, och 61-åriga Pernilla Wahlgren alla får mycket fanmejl och kommentarer på sina respektive konton i sociala medier.

I podden ignorerade Niclas sexförsäljare dem totalt. Ett fan kommenterar att Pernilla Wahlgren försöker “sopa den under mattan” när hon skriver om livesändningen som hon och hennes 57-åriga parhäst, Sofia Wistam, nyligen spelade in i Göteborg. Många av Pernilla Wahlgrens lyssnare är missnöjda eftersom hon nyligen diskuterade sin storebror Niclas i sin podcast men har varit tyst om sin radiogäst Paolo Roberto, 54.

Bianca Ingrosso har hållits ansvarig för sin morbrors agerande i kommentarsfältet, medan Christina Schollin har varit tvungen att radera över 400 inlägg efter att hennes följare grott åt Niclas Wahlgren. Misstankarna mot Niclas Wahlgren är utan tvekan fruktansvärda ur ett varumärkesperspektiv för Pernilla Wahlgren och hela nöjesgruppen Wahlgren.

Det är en framgångsrik affärskvinna Pernilla Wahlgren väl medveten om och hon håller redan på att ta fram en plan för hur Niclas och resten av nöjesfamiljen Wahlgren ska hantera sexköpsfrågan. Sedan detta började har Pernilla och Niclas haft flera samtal. De är ganska nära. En nära vän till familjen Wahlgrens hävdar att Pernilla alltid vill vad som är bäst för Nicla, men hon måste också se upp för sitt eget hem eftersom hon fruktar att förlora miljontals kronor på hans hemska massage.

Niclas Wahlgren Sexköp
Niclas Wahlgren Sexköp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!