Patrick Sommerlath Fru

Patrick Sommerlath Fru
Patrick Sommerlath Fru

Patrick Sommerlath Fru – Patrick Sommerlath, brorson till drottning Silvia, är särskilt nära kungafamiljen eftersom han växte upp med dem. Svensk Damtidning var först med att avslöja att han skiljer sig från Maline Sommerlath, hans fru sedan åtta år. Kungafamiljen har varit tyst om saken. Enligt Margareta Thorgren, hovets informationschef, kom beskedet att de var skilda.

Patrick Sommerlath, 49, skiljer sig från sin fru, entreprenören Maline Sommerlath, 43, efter att de varit gifta i åtta år. Svensk Damtidning var först med att rapportera att skilsmässan gått igenom, trots att ansökan lämnats in den 13 april 2018. Förutom Patrick Sommerlaths son, som är sexton år, ex-makarnas två flickor, som är elva år. år gamla, är tvillingar.

Kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prins Carl Philip är alla kusiner till Patrick Sommerlath, som har starka band till den svenska kungafamiljen. Drottning Silvia har en nära relation med sin brorson och uppges vara upprörd över skilsmässan. Pater Sommerlath var medlem av kungafamiljen under sin barndom. Familjen anser också att hans exfru är en älskad medlem.

Dold sin uppväxt från födseln

Som en följd av föräldrarnas skilsmässa reste femtonårige Patrick Sommerlath till Sverige. Som liten pojke tog drottning Silvia emot systersonen och uppfostrade honom i kungafamiljens vård på Drottningholms slott. Ryktena säger att kung Carl Gustaf och drottning Silvia var närvarande vid Sommerlath-parets bröllop 2011 i Paris. Det var ett nytt bröllop samma år i Sverige kvällen före Valborgsmässan.

Prinsessan Madeleines dotter, prinsessan Leonore, har Patrick Sommerlath som gudfar. Prinsessan Madeleine och prins Carl Philip är gudföräldrar till Patrick och Maline Sommerlaths döttrar. Den äldste sonen till Patrick Sommerlath har kronprinsessan Victoria som gudmor. Inga anmärkningar kommer att göras angående skilsmässan av Margareta Thorgren, hovets informationschef. Kungafamiljen har varit tyst om saken.

Patrick Sommerlath Fru

Att de inte längre är gifta har varit känt sedan en tid tillbaka. Enligt Margareta Thorgren är det nu ett offentligt register med rättslig verkan. 2016 etablerade Maline Sommerlath och Malin Nyhlin hudbehandlingskliniken Sommerlath Nyhlin på Stockholms Hotel Diplomat. Expressen hörde av sig till Maline Sommerlath, men hon valde att inte kommentera.

Patrick Sommerlath är efterlyst av Expressen. Han ansökte om upplösning av sitt äktenskap med Maline Sommerlath förra året och som vi nämnde i går har Patrick Sommerlath varit bosatt i kronprinsessan Victorias tidigare hem, det lilla fristående 1700-talshuset Nedre Sjöflygeln på Drottningholm, som ligger nära slottet. .

Patrick Sommerlath föddes till Walther Sommerlath och Michele, som var drottning Silvias mellanbror. Efter föräldrarnas skilsmässa reste han till Sverige för att vara hos sin moster Silvia när han var 16 år på jakt efter stabilitet. Sophie, som var åtta år äldre och känd för att vara brudens piga vid kungaparets bröllop, var tjugofyra år gammal och fortfarande i Paris vid den tiden.

Bandet mellan Patrick Sommerlath och gängbarnen

Så Patrick Sommerlath uppfostrades av kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine; nu har han gått ett steg längre och engagerat sig fullt ut i Sverige. Skådespelerskan Camilla Lundén väntar barn i sommar. Hans farbror är drottning Silvias brorson, Patrick Sommerlath.

Enligt Patricks pappa, Walther Sommerlath, har de varit på besök. I Siena, Italien, där den blivande farfaren bor, kontaktar Aftonbladet honom. Han har bekräftat ankomsten av ett nytt barnbarn och har redan flera. Camilla Lundén, 34, och hennes son Patrick, 31, väntar barn. Enligt Walther Sommerlath, ja, det är korrekt. Den berömda svenska skådespelerskan har bara träffat honom en gång i sitt eget liv.

Har erfarenhet av att spinna skivor på inomhusnattklubbar

I augusti tillbringade de en vecka eller tio dagar hos oss. Sedan mitten av 1980-talet har Patrick Sommerlath kallat Sverige för hem. Han har varit resident DJ på Stockholms inomhusklubbar. I filmaren Rikard Hoberts filmsvit om de sju dödssynderna, som innehåller den första filmen Glädjekällan och den sista Födelsedag, blev Camilla Lundén känd för sin roll som Catti. Hon har utnämnts till Sveriges enda riktiga filmstjärna.

På Cirkus i Stockholm finslipade hon sina komiska kotletter för den engelska komedin Girls’ Night Out, och 2000 var hon en del av tv-adventskalendern Ronny & Julia. Hon porträtterade en gravid kvinna där. Hon kliver nu officiellt in i det jobbet. Camilla Lundéns graviditet närmar sig sitt slut. Hon ska beräknas i juni, så hon har varit mammaledig de senaste månaderna.

Vanligtvis utvidgas till att omfatta rättstvister i domstol

Graviditeten har fortskridit i sju månader. Hon säger: “Jag mår bra”, men hon vill inte säga något mer. Även om Patrick Sommerlath är återhållsam med att diskutera den förestående förlossningen, Elisabeth Tarras-Wahlberg, hovets presschef, har bekräftat att kungafamiljen väntar ett nytt barn snart. Även om han håller en låg profil säger rykten att drottning Silvias brorson ofta bjuds in till hovtillställningar.

Jag tror på hans förmåga att bli pappa. Enligt Elisabeth Tarras-Wahlberg hörde hon av sig för ungefär en månad sedan. En gång i tiden var drottningens brorson känd för sina vilda fester, men de dagarna är förbi. Nu när han är äldre föredrar Patrick att koppla av och varva ner. Han har också en liten Jack Russel-hund som han regelbundet tar på promenader i Djurgårdens parktrakter.

Släkt och vänner till Patriks exfru säger att deras relation är fantastisk; detta är särskilt viktigt när barn är inblandade. I sin nuvarande roll hjälper Patrick Sommerlath flygbolag som upplever förseningar i sina flygningar. För Silvia är hennes brorson som ett barn för henne. Nu, på grund av sin sjukdom, måste Patrick Sommerlath genomgå en stor operation på Sophia-hemmet.

Enligt en källa som pratat med Stoppa Pressarna var drottningen naturligtvis oerhört orolig. Den 48-årige brorsonen till drottning Silvia, som en gång var ganska oregerlig, har haft ett tufft år. Nyheten om Patrick och Maline Luengo Sommerlaths (43), förestående skilsmässa, kunde ha avslöjats redan i januari förra året av Stoppa Pressarna.

Paret har tvillingbarn, Anaïs och Chloé, som är 11 år gamla. Ja, vi har redan packat alla flyttkartonger. Den som lämnar parets gemensamma bostad är Maline. Enligt källor som citeras av Stoppa Pressarna är Silvia ganska orolig för sin älskade brorson Patrick, som är lång och har lidit vånda ganska länge: Riskerna för ryggoperationer är höga, och om du inte har tur kan resultaten kanske vara förödande.

Drottningen var förståeligt nog ganska orolig. Drottning Silvia följde noga när Patrick genomgick ingreppet på Stockholms exklusiva sjukhus Sophiahemmet i början av året. Patrick delade med sig av en grov ritning av den invecklade processen i februari. Han rapporterar följande på Facebook: tre ryggrader som har smält ordentligt, sex nervkanaler som har skurits loss och ryggmärgen är nu fri från tryck:

Till neurologerna på Sophiahemmets RKC, ni har min djupaste tacksamhet och största beröm. Vilken fantastisk tid vi lever i! Livet börjar nu… 2.0! Han flyttade sedan till Sverige. Han är ganska nära hela kungafamiljen, efter att ha vuxit upp med drottning Silvia och kungen. Tvillingdöttrarnas gudföräldrar är prinsessan Madeleine (36 år) och prins Carl Philip (39 år), medan Patricks son Léopold (17 år) är fadderbarn till kronprinsessan Victoria (41 år) och skådespelerskan Camilla Lundén (51) år gammal).

Patrick Sommerlath, 46, och Maline Sommerlath, 46, ansökte till Stockholms tingsrätt om upplösning av deras äktenskap i förra veckan, fredagen den 13 april. Margareta Thorgren, som är bokföringsansvarig, har valt att inte kommentera fallet. ansökan om skilsmässa. Det är inget domstolen väger in, säger hon till Expressen.

Efter att Patrick Sommerlaths föräldrar skilde sig ryckte han upp sitt liv och begav sig till Sverige när han var sexton år gammal. Han växte upp på Drottningholms slott med kungafamiljen och togs om hand av drottning Silvia. Han knöt knuten med sin långvariga partner Maline i Paris, kärlekens stad, 2011. Patrick och Maline började dejta 2003, vilket är femton år sedan. Patrick Sommerlath, brorson till drottning Silvia, och Maline Sommerlath ska skiljas.

Fredagen den 13 april fick Stockholms tingsrätt handlingarna. Patrick Sommerlath har mycket starka relationer till den svenska kungafamiljen då han är kusin med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prins Carl Philip. När han var femton år gammal reste han till Sverige som en del av föräldrarnas skilsmässa. Han växte upp på Drottningholms slott med kungafamiljen och togs om hand av drottning Silvia.

Patrick Sommerlath Fru
Patrick Sommerlath Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!