Peg Parnevik Ex

Peg Parnevik Ex
Peg Parnevik Ex

Peg Parnevik Ex – Ex-älskaren Peg Parnevik har gått vidare. Hon anger inte vems ex hon pratar om, men artisten har definitivt träffat sin nya låga tidigare. Peg har fått rätt, utbrister hon i sin podcast, och ni vet alla vem jag pratar om. Det händer mycket i Peg Parneviks , 28, liv just nu. I år har hon släppt flera singlar och uppträtt på Lollapalooza-festivalen i Stockholm. Det ser med andra ord upp professionellt.

Det privata livet har inte heller varit utan sin del av drama den senaste tiden. Födelsen av hennes yngre syster Penny Parneviks son Akilles i augusti gjorde att hon blev faster för tredje gången. Och musikern berättade i våras att hon och Jesper Nicklasson hade gjort slut och gjort henne tillgänglig igen.

Efter Pegs allmänt publicerade split från Let’s dance-vinnaren Filip Lamprecht, 26, började de två dejta ungefär sex månader senare. Peg och Pennys senaste podcastavsnitt är en retrospektiv på tidigare romantiska partnerskap; i den tar Peg upp bland annat ett otrohetsrykte som cirkulerade under ett av hennes tidigare förlovningar.

Kritiken mot exets nya partner är hård: “Kännde mig inte alls ledsen”

Det var därför Peg Parnevik fick reda på att hennes ex och personen som orsakade spänningar mellan dem dejtar. Nyheten har väckt intensiva känslor hos skaparen. Jag fick veta av min kusin att de är tillsammans och det bekräftades av en familjevän att de är tillsammans och då kände jag; ja det visste jag. Det var inte ens sorgligt; snarare kändes det ganska behagligt. Det kändes som en enorm lättnad.

Penny tror att detta bevisar för Peg att hennes intuition var korrekt och att hon inte var “galen som misstänkte någonting”. Peg Parnevik kom ut med nyheten att hon har en ny älskare tidigare i sommar. Det verkar som att hon och Sebastian de la Vega utvecklar romantiska känslor för varandra. Det mångåriga paret Filip Lamprecht, 26, och Peg Parnevik, 27, bestämde sig för att separera 2021. Båda parter har tagit upp orsakerna till uppbrottet sedan dess.

Peg Parnevik Ex

På grund av detta sa Filip Lamprecht och Peg Parnevik upp

I Peg och systern Penny Parneviks, 26, före detta podcast Pillowtalk, pratade Peg sedan om varför förhållandet upphörde mellan de två. Filip skulle vilja att det noterades att han inte var otrogen, närmare bestämt att han inte var otrogen mot Linn. Han avslutade saker med mig, men inte av den anledningen. För att vara helt uppriktig hävdade Peg att uppbrottet inte var det hon gjorde.

Filip har även diskuterat uppbrottet i sin podcast Two Meters of Stupidity. Beslutet påverkades av Filips framträdande på Let’s dance. Det var förmodligen planerat till den tidslucka. Å andra sidan tror jag att det skulle ha hänt så småningom. Man har liksom sina egna grejer och det var något som skulle komma ändå. Filip påpekade att programmet troligen satte dem i en position där de kunde validera lite av vad de hade känt när de hade mycket tid ifrån varandra.

Peg Parneviks uppbrott från Filip var på gränsen till infektion

I det senaste avsnittet av systrarna Parneviks podcast, “Peg & Penny”, utvecklar Peg sin historia tillsammans. Jag förväntade mig att vara gift och bilda familj med Filip för han var min bästa vän och vi gjorde allt tillsammans. Han hade inte blivit helt avskuren. Enligt Peg spelade han rollen som matchmaker.

Peg har tidigare sagt att Filip var den som bestämde sig för att göra slut

Jag hatar att använda frasen “smittad”, men tyvärr är det så det är. Vi är oupplösligt förbundna och oumbärliga för varandra. Det är infekterat nu. Det här är min familj och mina kompisar, och vi måste göra slut. Av den enkla anledningen att vi inte kan ta med oss vår gemensamma miljö.

I slutet av juni 2021 var det mycket uppenbart att Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht inte längre var tillsammans. Filip och Peg startade ett par 2017, men deras relation var allt från enkel. Mycket kaos, splittringar, parrådgivning och rykten kring det. Med hjälp av ett sms dumpade Filip Kaspersen Lamprecht Peg Parnevik.

Filip dansade med Linn Hegdal i våravsnittet 2021 av Let’s Dance. Filip och Linns förhållande blev genast föremål för rykten. Efter att ha fått rasistiska och sexistiska kommentarer tvingades Peg och Filip båda att göra offentliga uttalanden. I april 2021 skrev Filip på Instagram: “Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber dig att om du inte har något trevligt att skriva, håll det för dig själv.”

Peg fortsatte med att säga hur mycket hon avgudade Filip. Men så publicerade hon ett inlägg på Instagram där hon förklarade att hon “gråter och kan inte gå upp ur sängen” och slutar följa Filip. Peg kritiserade både Let’s Dance och produktionen och hävdade att de gjorde narr av henne.

Produktionspersonal, både på tv och i manus, gör narr av mig. “Kommer de, eller hur?” skämt angbevakar Filip och Linn är en löpargag. Alternativt, “är det verkligen sant?” . Peg säger “Men mitt hjärta förstår inte”, på deras syster Penny Parneviks och deras podcast Pillowtalk.

Par: Peg Parnevik och hennes ex, Jesper Niklasson

Några veckor efter uppbrottet med Filip 2021 kom bilder på Pegs Instagram som föreställde en ung, mystisk blond man. Det visade sig vara Jesper Niklasson, en Uppsalabaserad musikproducent. Precis som Peg, som har samarbetat med Chimi Eyewear och danska Elle, framstår Jesper som ett kreativt geni.

Peg och Jesper Niklasson tillbringade midsommar tillsammans och under semestern lade Peg upp en serie Instagrambilder från ett bröllop de båda var på. I april 2023 avslöjade dock Peg på sin podcast att hennes förhållande med Jesper officiellt hade avslutats. Kanske spelade hans ungdom en roll i deras beslut att skiljas åt.

Även om det är pinsamt att ta upp, är min biologiska klocka ur tiden. Peg anmärkte på showen, “Men ja, jag ska åtminstone sluta dejta yngre killar nu.” Om du undrade så heter Peg Parneviks nya beau Sebastian de la Vega. Under de senaste veckorna har Peg gett sina Instagram-följare en inblick i deras dagliga liv tillsammans via Instagram.

Linkedin hävdar att Sebastian de La Vega har varit anställd av CHIMI, en populär tillverkare av solglasögon, sedan 2019. 2003 tog han examen från St Petri Läroverk i Malmö, där han studerade samhällsvetenskaplig läroplan. Under sin långa karriär har han också samarbetat med exklusiva modehus som Kenzo.

Peg Parnevik sa nyligen i sin podcast att det är första gången i ett förhållande där hon kände sig helt tillfreds. Peg avslöjade för tittarna i samma show att åldersskillnaden mellan henne och Sebastian är tio år. Det fyraåriga förhållandet mellan 25-åriga Peg Parnevik och 24-årige Filip Lamprecht avslutades den sommaren 2021.

Filips seger på Let’s Dance efter veckor av intensiva romanspekulationer mellan honom och hans danspartner, 25-åriga Linn Hegdal. Både Filip och Peg avvisade ryktena, och ingen av dem har sagt varför de bröt upp. Ändå är det säkert att säga att Peg har gått vidare. För närvarande dejtar hon den 24-årige musikproducenten Jesper Niklasson. Och nu får vi se pojkvännen ännu mer.

Peg Parnevik stoltserar med sin man, Niklas, för kameran

I den redan nedlagda podcasten “Pillowtalk” har Peg pratat mer om uppbrottet med Filip. I de diskussionerna blev det tydligt att de förblir vänner trots att avslutningen av deras förhållande var extremt utmanande för båda parter. Jag ska inte gå in på för mycket detaljer, men låt oss bara säga att det var riktigt mörkt ett tag. Jag vill inte låta dramatisk, men jag fruktade verkligen för mitt liv. Men tidvattnet har vänt, och nu är Peg djupt förälskad i en man som heter Niklas från Uppsala.

Peg Parnevik Ex
Peg Parnevik Ex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!