Renaida Braun Föräldrar

Renaida Braun Föräldrar
Renaida Braun Föräldrar

Renaida Braun Föräldrar – Renaida Braun, född i Tanzania, har inte alltid haft en sagotillvaro. Hennes ursprungliga mamma kunde inte ta hand om henne efter att ha varit med om en bilolycka, och hennes pappa dog i malaria när hon var liten. Helen Braun, en humanitär arbetare i Tanzania, träffade Renaidas födelseföräldrar genom en gemensam bekant och hon adopterade den unga flickan när hon var fyra år gammal. Konstnären Renaida Braun kommer från Sverige. Lär dig mer om hennes berömda syster, inklusive detaljer om hennes sjukdom och det förslag hon gjorde till sin partner.

Vad är Renaida Brauns faktiska ålder?

Renaida Braun fyller 26 år sommaren 2023; hon föddes den 14 augusti 1997. Hon har Lejonet som stjärntecken. Renaida är ett namn för en tjej som alltid ler.

Rena Braun Rena Stature – Hur lång är hon?

Renaidas längd är för närvarande okänd, men att döma av bilder tagna under fotograferingar verkar hon vara längre än några av de andra kvinnorna i Let’s Dance.

När adopterades Renaida Braun från Tanzania, och varifrån kom hon ursprungligen?

I januari 1998 försökte Helena Braun skaka om och fick reda på att en skola i Tanzania var i behov av några ovanliga lärare. Hennes dotter Erica Braun, då 17 år gammal, sa åt henne att gå, men varken hon eller Erica hade någon aning om att Helena skulle komma tillbaka med en nyfödd flicka som de döpte till Renaida. När Tanzanias högsta domstol officiellt erkände Helena som Renaidas mamma var hon bara två år gammal. Försändelsen kom till Sverige ett och ett halvt år senare.

Vad hände med Renaida Brauns syster Erica?

Renaida är en känd syster, men det är inte alla som vet det. Närmare bestämt Erica Braun, som har medverkat i filmer som Beck och Heartbreak Hotel.

Hur gick Renaida Brauns framträdande i Idol?

I sitt första försök att provspela för American Idol var Renaida Braun bara 16 år gammal. Mamma Helena visste från tiden att lilla Renaida var en knut att hon hade en vacker sångröst. Hon åkte efter den senaste auditionen och provade aldrig igen. Det inträffade dock inte. Efter att ha väntat några år gjorde hon provet igen och fick en sexa. De tävlande på “Idol” igår hade “This is me” som ämne och flera av dem rörde publiken och domarna med personliga erfarenheter.

Renaida Braun Föräldrar

Renaida Braun, 19 år gammal, hade en mycket övertygande redogörelse. Hon förklarade i “Idol” hur hon kom att bo i Sverige med sin svenska mamma, Helen Braun, trots att hon föddes i Tanzania. Ärligt talat, det var bara en slump. Din mamma flyttade till Tanzania för att hon lärde sig att du kunde utföra humanitärt arbete där. Hon fortsätter med att förklara hur mycket hon tycker om att prova nya saker:

Tack och lov var det min pappa som skulle måla hennes hus. De slog till och det slutade med att hon plockade upp swahili från honom. Från henne tog han upp engelska. Renaida Brauns pappa blev vän med Helen Braun och bjöd till slut henne på middag. Under den tiden var “Idol”-deltagaren bara en bebis.

Sedan tog allt en tragisk vändning därifrån. Min ursprungliga mamma blev överkörd av en lastbil, och sedan fick min pappa malaria och blev väldigt sjuk. Min mamma lever fortfarande, men hon kunde inte ta hand om mig då, förklarar hon. Trots att jag och min mamma hade planerat att tillbringa de kommande tre åren i Tanzania slutade vi med att vi flyttade hit istället. Renaida Braun flyttade in hos sin svenska moster Helen Braun efter att hennes riktiga mamma inte kunde ta hand om henne. Vi gör ofta resor dit. Det kändes bra att äntligen dela detta med er.

När brukar du prata med din riktiga mamma?

Vi kontaktar ofta varandra via telefon och besöker ofta.

Är hon en “Idol”-tittare?

Ärligt talat har jag ingen aning. Renaida Braun, konstnär baserad i Nyköping, är född i Tanzania. Hennes riktiga mamma är bosatt i Tanzania. Här uttrycker hon sin tillfredsställelse med sin dubbelfamiljsuppställning. Renaida, en sprudlande och mycket skicklig artist, tävlade på “Idol” 2016 och kom på sexa.

Hon tävlade sedan i Melodifestivalen 2018 med låten “All The Feels”, som slutligen placerade sig på nionde plats. Här är några fler dåliga nyheter från 22-åringen: Väntade aldrig att jag som 22-åring skulle skriva att jag har cancer, men det har jag. Jag vet att jag kan klara den här utmaningen. Hon råder sina Instagram-följare att “ta hand om dig själv” nu när de vet. Hon har också inkluderat ett videoklipp där vi kan se henne berätta historien från hjärtat vid sidan av det skrivna ordet. Jag ska förklara varför det var så länge sedan jag loggade in på Instagram. Detta beror på att jag nyligen har blivit sjuk. Det stinker att jag har cancer.

Renaida Braun Föräldrar
Renaida Braun Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!