Var Maria Montazami Som Ung

Var Maria Montazami Som Ung
Var Maria Montazami Som Ung

Var Maria Montazami Som Ung – Maria Brigitte Anita Montazami är en svensk tv-personlighet. Hon föddes den 13 november 1965 i Västers som Maria Brigitte Anita Grundmann Westphal. Hon anslöt sig till rollistan i TV3-serien Swedish Hollywood Wives 2009 och har förblivit stammis under efterföljande säsonger. Hon har också varit upptagen i svenska medier, medverkat i reklamfilmer, varit programledare och gjort gästspots. Kosmetika har också skapats av Montazami.

Biografi

1987 tog hon en semester till Los Angeles, Kalifornien, för att träffa sin syster. Hon blev au pair i Los Angeles och blev så småningom servitör. Där träffade hon den iranske ägaren Kamran Montazami, som hon så småningom skulle gifta sig med. Kamran Montazami började arbeta som mäklare och familjen flyttade till Laguna Niguel i Orange County efter ett par år där. Paret har nu en barnkull på fyra. Väskor från Montazami finns separat.

TV3:s nedläggning av varietéen “Svenska Hollywoodfruar” skulle komma som en chock för många svensktalande i mars 2020. Många fruar har kommit och gått från showen genom åren, men Gunilla Persson och Maria Montazami framstår som två av de mest minnesvärda .

Erika Persson, Gunillas dotter, är nu vuxen

Men genom att följa makarna och deras barn medan de levde överdådigt i Los Angeles kunde man lära sig mycket om dem. Sedan senast Erika Persson sågs i sin mamma Gunillas hem har hon växt en hel del, enligt Nyheter24.

Efter seriefinalen, vad har syskonen Montazami på gång nu?

Men Maria Montazami var också mor till fyra barn som gjorde frekventa framträdanden i programmet. De har mognat och etablerat sina egna liv sedan programmet sändes första gången. Idag är detta Montazami-hushållet för Emma, Sara, Hanna och Nicholas.

Var Maria Montazami Som Ung

För närvarande ser Sara Montazamis liv ut så här

Sara Montazami är äldst av sina syskon. Hon förlovade sig med Diego Valdivia, en grafisk designer, i september 2020, och det lyckliga paret har sedan dess etablerat sig i ett liv i lycksalighet i Laguna Beach. Modellen, influencern och mäklaren Sara Montazami arbetar tydligen i branschen tillsammans med sin pappa, Kamran Montazami, som också gör inlägg om sitt yrke på Instagram. Nyfikna shoppare kan hänga med i sina senaste erbjudanden och framtida evenemang genom att följa @thekamranteam på Instagram.

Detta är moderna Hanna Montazamis sätt att leva

Hanna Montazami är en modell och influencer som, precis som sin syster, gör sitt hem i Laguna Beach-området. De firade precis fyra år av dejting på nyårsafton, och från alla framträdanden gör hon och hennes pojkvän Adam Rudy Andrews några ganska spännande saker tillsammans.

Maria Montazami, en älskad figur som är älskad av alla i Sverige. 2009 trädde Maria in i allmänhetens ögon som skådespelare i dokusåpan Svenska Hollywoodfruar. Hon blev en fansfavorit direkt, och har sedan dess dykt upp i varje säsong. Maria är den enda permanenta Hollywoodfrun.

Nystart i USA

Maria hade alltid velat se jordklotet efter gymnasiet. Hon tog ett tåg över Europa, men hennes slutdestination var Amerika. Eftersom hennes syster redan var där hjälpte hon Maria att få en tjänst som au pair. Detta var dock ett märkligt hushåll och droger var inblandade. På grund av detta bestämde sig Maria för att göra ett karriärsteg och börja arbeta som servitris.

Sju år senare mördades sonen till familjen som Maria hade arbetat för, vilket bevisade att Maria hade fattat rätt beslut. Marias nuvarande man, Kamran, var tidigare restaurangchefen där hon först började arbeta. Efter att ha blivit tillsammans gifte sig Maria och Kamran så småningom och bosatte sig med fyra barn.

Marias uppfostran

Marias födelseort är Västers. Efter att hennes föräldrar separerade när hon var sex år flyttade hon och hennes mamma och syster till Skne. Hennes pappa stannade kvar och gifte sig igen. De skildes gradvis från varandra. Marias föräldrar slutade kommunicera med henne när hon var 13 år. Det gjorde intryck på Maria, men hon kan äntligen gå vidare.

Marias pappa såg henne sällan eftersom hans nya fru var avundsjuk på hans gamla liv och barnen. Christian är Marias bror; hon fick ytterligare ett barn efter att hennes mor gifte om sig. När Christian besöker Maria på hennes herrgård i USA får vi ofta en skymt av honom med sina svenska Hollywoodbrudar.

Maria Montazamis upplösning

Maria och hennes man Kamran har varit med om en del svårigheter. Maria har varit ärlig mot henne i sina tankar och synpunkter i frågan. Men de hittade alltid tillbaka till varandra, och deras relation är lika stark som alltid. Maria var en tävlande i Let’s Dance, och hon blev snabbt populär bland publiken och domarna. Den privata sektorn klarade sig dock inte så bra vid den här tiden.

Maria och hennes danspartner Kristjan anklagades för flirt av Kamrans mamma. Kamrans mamma kan ha misstänkt detta eftersom flirt hade förekommit tidigarey på Let’s Dance. Lyckligtvis blev allt okej för paret. Nu när barnen har flyttat har de mer tid för varandra och är lyckligare än någonsin tidigare.

Vad är Maria Montazamis längd?

Maria står på en smal och imponerande 6 fot. Hon har burit ett livslångt komplex om just denna fråga. Under sin tonårstid hade hon väldigt svårt för det. Maria är nu van vid sin höga kroppsbyggnad och klär sig ofta för att framhäva sin längd. Maria är 5 fot, 8 tum lång. Hon är 1,80 m lång, eller 5 fot och 11 tum om du är i USA.

Jag behöver veta Maria Montazamis adress

Maria är med i programmet Svenska Hollywoodfruar, men hon är faktiskt bosatt i Sverige. Hon är ungefär en timmes bilresa från Hollywood-skylten, Walk of Fame och resten av de berömda landmärkena i Hollywood. Hon har ett hem i Laguna Niguel, en stad i Orange County som är känd för att vara miljön för The OC.

Flera gånger har vi hjälpt Maria att fixa hemmet som hon och hennes familj kallar hem. Saker och ting har hänt under åren både inom och utanför. Under de första säsongerna av Swedish Hollywood Wives var Maria ökänd för att hon bara bar tofsar, eller tofsar som de är mer kända på engelska. Dessa tofsar verkade finnas överallt. Örngott, duschdraperier, badrumsväggar och plånböcker drar alla nytta av dekorativa tofsar. Det blev en signatur “Maria-grej”, och hon satte den till och med på sina egna viner.

Maria Montazamis ålder

Marias 54:e år (när detta skrivs; hennes 55:e är 2020) började den 13 november 1965. Kamran är fyra år äldre än Maria, efter att ha fötts den 6 september 1961. Sara föddes 1991, Hanna 1994, Emma 1997, och Nicholas 1998 är deras fyra barn som ett par. Alla fyra barnen föddes inom en tidsperiod av sju år, vilket gör dem något nära i ålder. De försökte länge uppfylla Marias önskan att skaffa sex barn men gav till slut upp. Början av klimakteriet för Maria gjorde att det var omöjligt att få fler barn. Maria och Kamran är överlyckliga med sina fyra barn, och de är en sammanhållen, kreativ enhet.

Nicholas Montazami, Maria Montazamis yngsta barn, var bara elva år när programmet Swedish Hollywood Wives sändes för första gången. Han har vuxit upp nu, med en fru och en karriär. Det här är Nicholas Montazami just nu; det här är hans liv. Den mest omtyckta Maria Montazami har medverkat i svenska Hollywoodfruar i hela tretton säsonger, och hon har lämnat en effekt på programmet som inte liknar någon annan skådespelare.

I snart elva år har svenska tittare kunnat se realitystjärnan och förundras över hennes glittriga livsstil, stora familj och förkärlek för tofsar (eller “tofsar”). Till en början bodde Maria och Kamrans fyra barn – den äldsta Sara, mellanbarnet Hanna och den yngsta Nicholas – alla i familjens rymliga hem i Orange County, Los Angeles. Parets fyra barn är alla vuxna och ensamma nu. Sara är nu 32 år gammal; Hanna är 30, Emma är 26 och Nicholas, den yngsta, är 25.

Nicholas Montazami är närvarande just nu

Maria Montazamis son Nicholas, eller “Nicho” som han också kallas, har varit en del av svenska Hollywoodfruar från programmets start. Ja, ända sedan han var tonåring (särskilt 11 år). TV3 deklarerade 2020 att programmet skulle avslutas efter sin trettonde säsong, men då hade fansen sett Nicholas Montazami, parets son, mogna och ta sina första steg mot självständighet.

Innan produktionen avslutades såg tittarna Nicholas slå sig ner för att studera och följa med Maria till hans sovsal, där hon blev chockad av smutsen och oordningen. Inte alla Montazami-fans är uppdaterade om Nicholas upptåg nu för tiden eftersom hans familjs liv inte längre sänds på tv. Du behöver inte vänta länge för att ta reda på om du också är nyfiken på det lilla barnets aktiviteter idag. Nicholas Montazami har anslutit sig till arbetskraften och får stora framgångar i sitt valda yrke idag. Han har rönt stora framgångar på fastighetsmarknaden i Los Angeles.

Holly Scherner, Nicholas Montazamis flickvän

Nicholas Montazami har också hittat kärleken de senaste åren. Hans flickvän, Holly Scherner, ser också ut att vara en driven ung proffs, eftersom de ofta ses tillsammans på Instagram. För tillfället sköter hon sociala medier för ett stort amerikanskt klädmärke.

Var Maria Montazami Som Ung
Var Maria Montazami Som Ung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!