Allan Svensson Sjuk

Allan Svensson Sjuk
Allan Svensson Sjuk

Allan Svensson Sjuk – På grund av sjukdom kommer älskade artisten Allan Svensson inte att kunna ta med sig “Herr Farfar” på vägen i höst. Han stukade foten idag. På den producerande byrån uttrycker Karin Thorsson sina djupaste kondoleanser. Bjarni Thorsson, filmens regissör och manusförfattare, har beslutat att boka om de två föreställningarna som är planerade till helgen i Göteborg.

Produktionsfirman hävdar att Allan Svenssons fot har besvärat honom ett tag och det har nu förvärrats till den grad att han inte kan agera i höst. Enligt Karin Thorsson, Thorsson Productions publicitetsansvarig, har han träffat en läkare och avrådts från att uppträda.

Allan Svenssons “Herr farfar” är inställd

De två föreställningarna som är planerade till helgen på Lisebergsteatern i Göteborg har skjutits upp och regissören och manusförfattaren Bjarni Thorsson tar över för de återstående 19 föreställningarna runt om i Sverige. Finns det något sätt att gottgöra att missade Allan Svenssons framträdande? Om så är fallet så lovar Karin Thorsson att vi ska reda ut det.

“Mr Morfar” spelar Allan Svensson som en pensionär som anpassar sig till livet med sina barnbarn. Under hela hösten skulle skådespelaren Allan Svensson framföra sin enmansföreställning “Mr Morfar” i flera städer. Nu måste han dock ställa in på grund av sjukdom. Enligt producenten Karin Thorsson är han inte vid tillräckligt bra hälsa för att uppträda på scen. Skådespelaren Allan Svensson, 68, har bestämt sig för att dra sig ur solospelet “Mr Morfar”.

Hans fot och ben hade gett honom besvär ganska länge. I våras fick vi skjuta upp en föreställning i Norrköping på grund av detta. Någon försöker komma på vad det är. Han gick på en tid hos läkaren och röntgen och prover togs. Han har varit sjuk ett tag nu. Hans hälsa är inte tillräckligt bra för att han ska kunna prestera utan assistans.

Producenten Karin Thorsson sa till Nöjesbladet, “Han har varit sjukskriven och vi måste ta ett beslut. Vi är så klart väldigt ledsna över detta.” Det här är inte shower vi kan köra. Han är för närvarande i kritiskt tillstånd. Han lät riktigt besviken. Morfar”-lopp på grund av hälsoproblem. Nu diskuterar skådespelaren de svåra tiderna. Mina ben skulle börja skaka om jag stod i mer än 30 sekunder.

Allan Svensson Sjuk

Han förklarar, “Jag var tvungen att sätta mig ner annars skulle jag ha svimmat.” Allan Svensson har varit sjuk sedan en tid tillbaka. Han är mest känd för sin roll som pappan Gustav i tv-serien “Svensson, Svensson” och filmatiseringen. Han förklarar för Expressen att svårigheterna först uppstod 2017 och bara har förvärrats sedan dess. Hans föreställning av “Herr farfar” i Göteborg blev till sist inställd. Otroligt så. Jag var tvungen att ta time out för sjukdom för några månader sedan. Det innebar att jag var permanent begränsad till en sittande position.

Allan Svensson fick tyvärr ställa in

Sedan dess har Allan Svensson gjort en kärlundersökning för att fastställa exakt vad som är på gång. Cirkulationen i min kropp är dock bra. Gnid över hela mig. Förlåt, jag var tvungen att backa. Grandfather”, och mina ben verkar aldrig återhämta sig. Jag har aldrig under hela min karriär behövt ställa in en show. Därför tyckte jag att det var riktigt dramatiskt.

Det här är en tuff sådan. Men nu accepterar jag resultatet av att gå så ofta som möjligt. Jag känner inte för att gå eftersom mina ben gör så jäkla ont. Kvaliteten fortsätter dock att stiga. Allan Svensson har blivit medicinskt frikänd och har fått spela in för filmserien “Maria Wern” sedan en tid tillbaka.

Hyresvärd-hyresgäst kärlek vid första ögonkastet

Det är vad det är. Hon har gjort mig väldigt nöjd. Är hon någon du kan stödja dig på under den här tiden?Ja, utan tvekan till hundra procent. Enkelt sagt, det var verkligen utmanande. Jag har aldrig ställt in en spelning tidigare, men jag hade för ont för att fortsätta uppträda. Så småningom kom hon till Stockholm.

Delar ni hem tillsammans?

Till skillnad från mig i Stockholm finns hon i Göteborg. Vi är fortfarande relativt nya för varandra, så vi får vänta och se vad som händer. Skådespelaren Allan Svensson, 68 år, har fått höga betyg för sin roll i “Mr Morfar” av både åskådare och recensenter. Den isländska dramatikern och regissörenr Bjarni Thorsson debuterade sin enmansshow på Stockholms Intiman. Allan Svensson tog sin enmansshow på vägarna i hela Sverige i våras.

Premiären hölls den 5 september på Göteborgs Lisebergsteatern. Allan Svensson tog dock ledigt dagen efter på grund av sjukdom. När GP hittar Allan Svensson på hans hotell i Göteborg svarar han: “Sh*t, det är vad det är.” Annars behöver jag aldrig ställa in shower. Men nu lider jag av obehag och mår ganska dåligt. Jag tog ledigt en månad på grund av sjukdom och kommer att äta mycket medicin.

Du kan inte höra mig klaga på att “det inte är kul just nu”

Skådespelaren kommer sedan att delta i rörelseterapi. Det har stört mig sedan i våras, och det är en kronisk skada. I somras har det blivit bättre, men nu är det dåligt igen. Allan Svensson medger, “Det är inte kul just nu, men jag ska göra mitt bästa för att komma tillbaka på rätt spår.” Lisebergsteaterns föreställningar som är planerade till den 6 och 7 september har skjutits upp. Nästa vecka, den 12-14 september, tillträder Bjarni Thorsson som chef för Lorensbergsteatern i stället för Allan Svensson. Dessutom avslutar han turnén i stället för Allan Svensson.

Tillhandahöll en återbetalning

Karin Thorsson, programmets producent, kallar förra fredagen “en svindlande dag”. Igår på premiären hade Allan väldigt ont så idag tog vi honom till doktorn för att röntga foten. Det ser ut som att han blir borta ett tag med sjukdom. Hon menar att Allan Svenssons fot- och benproblem är så svåra att han har svårt att ta sig fram. Vi var oroliga och han fick skjuta upp sin tidigare Norrköpingsframträdande.

Vi ber om ursäkt för besväret, men Allan måste prioritera sin hälsa och vila just nu. Biljetterna till monologen “Mr Morfar” på Lisebergsteatern är inställda, men besökare kan få tillbaka pengarna eller använda dem till en annan föreställning. Allan Svensson, skådespelaren, skulle ha ägnat hela hösten åt att turnera med sin enmansföreställning Mr. Morfar. Tyvärr hindrar sjukdom honom från att uppträda på fredag; istället kommer regissören Bjarni Thorsson att inta scenen på Kulturhuset tio14.

Bjarni säger: “Han är ledsen över allt, men han mår bättre nu.” Allan Svensson, bara fem månader gammal, drabbades av en förödande diagnos av leukemi. Allan hade varit cancerfri efter en stamcellstransplantation och andra terapier. Familjen har beslutat att ge tillbaka till sjukvården genom att starta en insamling till Barncancerfonden.

Moa Svensson insisterar på att alla barn ska få en chans i livet. Moa Svensson och Anton Svensson, föräldrar till en fem månader gammal pojke vid namn Allan, upptäckte först att något var fel på honom i november månad 2020. Moa Svensson hävdar att han från en dag till en annan blev så utmattad att ingen man kunde identifiera honom.

De kommunicerade med 1177 och barnjouren under de närmaste dagarna. Allan fördes över till barnintensiven den tredje dagen av sin vistelse. De samlade in prover och vi såg snabbt att något inte stod rätt till. Jag fick veta att de hade anledning att tro att Allan led av leukemi. Allt frös till. Det var mycket märkligt; tiden flög iväg. Nästa sak han visste var att han var fruktansvärt utmattad, och två dagar senare fick han diagnosen ett terminalt tillstånd. Chocken var påtaglig.

Allan fördes med ambulans till Linköping där aggressiv behandling inleddes. Allans initiala svar på behandlingen var uppmuntrande, men de långsiktiga resultaten var inte så positiva som sjukvårdspersonalen hade hoppats på. Den efterföljande proceduren var en transplantation av stamceller. När det är möjligt är det idealiskt att hitta ett kompatibelt syskon, men det gjorde inte Allans storasyster. Sedan tog de beslutet att skörda stamceller från Allans pappa.

Allan fick en framgångsrik stamcellstransplantation sex månader efter att han fått sin leukemidiagnos. Det har varit en ganska lång period av återhämtning efter transplantationen. Det har gått ett år sedan hans cancerbehandling avslutades, men vi har fortfarande regelbundna kontroller. Det pågår fortfarande mycket bearbetning, och medan vissa dagar känns bra, verkar andra dagar ganska tunga. Vi måste försöka behålla vårt fokus på nuet, där han nu mår bra.

Allan Svensson Sjuk
Allan Svensson Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!