Anders Bagge Längd

Anders Bagge Längd
Anders Bagge Längd

Anders Bagge Längd – Den 16 januari 1968 trädde Anders Bagge in i världen. Han är född i Stockholm. Janet Jackson, Celine Dion, Madonna och Jennifer Lopez är bara några av de sångare vars låtar han har skrivit eller producerat. Han var med och etablerade Murlyn Music Group AB, ett globalt musikproduktionsbolag.

Han var tidigare gift med den svenska Idoldomaren Laila Bagge Wahlgren. Som 17-åring blev han producent och vid tjugoårsåldern upptäckte han ny talang. Janet Jackson, Celine Dion, Madonna och Jennifer Lopez är bara några av de sångare vars låtar han har skrivit eller producerat. Han var med och etablerade Murlyn Music Group AB, ett globalt musikproduktionsbolag.

På BMI London Awards tog han hem pokalen för bästa poplåt för sitt arbete med Janet Jacksons “All Nite (Don’t Stop).” Hans filmproducent pappa, Sven Olof Bagge. 2010 knöt han ihop säcken med Sarah Johansson.Välkände kompositören Anders Bagge. Han kom in i denna värld den 16 januari 1968 i Stockholm, Sverige.

Den svenske kompositören Anders är särskilt uppmärksammad för sitt arbete med Peer Astrom som hälften av den musikaliska duon Bagge & Peer. Janet Jackson, Celine Dion, Madonna och Jennifer Lopez är bara några av de sångare vars låtar han har skrivit eller producerat. Han var med och etablerade Murlyn Music Group AB, ett globalt musikproduktionsbolag.

Den 50-årige Anders Bagge är inställd på att fullfölja sitt nyårsmål. “Idol”-domaren har gått ner mycket i vikt sedan jul och är på väg att nå sin målvikt till bröllopet. Han skriver på Instagram, “Avsikt att välja hälsa och liv.” Den musikaliska profilen visar samtidigt sitt nya mål. Anders Bagge, 50, friade till sin 46-åriga flickvän och före detta “Fröken Sverige” Johanna Lind i november förra året.

Efter att ha tackat ja delade “Idol”-domaren nyheten på Instagram. Underbar måltid på Vadstena Klosterhotel, och hon tackade ja. Som vanligt gick han ner på ett knä och friade med en ros och en ring. Vi började gråta båda två. Han vädjade om “mer kärlek till världen” i ett brev han skickade ut.
Han sa att han skulle göra stora förändringar i sitt liv snart efter förlovningen.

Anders Bagge Längd

Anders Bagge har varit på en viktminskning den senaste tiden

50-åringen siktar på att gå ner 26 kilo, eller 50 pund, i maj i år. “Tja, för helvete, jag ska göra det!!! Han sa att pizzan skulle vara slutsåld efter ikväll på Instagram. Och det ser ut som att Anders Bagge kommer att vara i fin form för att snart knyta ihop säcken. Anders Bagge delade nyligen på Instagram att han nu är 106,1 kilo efter att ha gått ner 6 kilo under semestern. “Jag är verkligen glad. Var snäll och lyd mig mellan 1 och 25 år, och olydig mig mellan 25 och 50 år. Med tanke på hälsa och livsalternativ mellan 50 och 75 år”, skriver han.

Anders Bagge kommer att representera Weight Watchers i officiell egenskap

Anders Bagge meddelade också samtidigt att han skulle representera Weight Watchers under ett helt kalenderår. Han tillkännagav sitt nya viktminskningsmål i ett pressmeddelande: 90 kilo vid bröllopet med Johanna Lind i augusti. Jag är utmattad och hjälplös. Jag vill inte känna så vid denna glädjeperiod i mitt liv.

Fokus måste nu ligga på att utveckla hållbara, hälsosamma rutiner med stöd av professionella. Jag planerar att förbättra min kost och börja träna regelbundet. Även om detta är ett stort skifte, försäkrar han allmänheten att han är helt engagerad i den nya rollen. För att tillsätta Anders Bagges tjänst har Expressen lämnat in en formell ansökan. Hittills har “Be Well with Wellobe” hjälpt Anders Bagge att gå ner 13 kilo.

Den här veckan har han och hans fru diskuterat de positiva effekterna på deras hälsa. Johanna Lind Bagge varnar för att försummelse av sin hälsa tvingar dem att prioritera sjukbehandling. Avsnitt 5 av “Be well with Wellobe” är nu tillgängligt på Wellobes IGTV, som du kan komma åt på länken nedan.
Använd Anders Bagges strategi.

Wellobe* hälsade Anders Bagge välkommen i början av sommaren. Efter åtta veckor hade han tappat 10,2 pund och 11 tum från midjan. Efter att ha tagit fyra veckors sabbatsår under sommaren återvände han till att filma höstsäsongen av ‘Be well with Wellobe’ 13 kilo lättare. Anders tror att det har varit det svåraste att etablera vanliga vanor, så de har behövt lite strukturpoliser som Johanna.

Johanna har alltid önskat att de ska äta bättre och träna mer tillsammans, så hon håller med om att deras vistelse i Wellobe har varit underbar hittills. Jag har alltid gjort det för att det gör mig glad. Hon menar att det är viktigt att prioritera sin hälsa eftersom man annars kommer att tvingas prioritera sitt tillstånd.

Förvärvade enrikedom av kunskap

Anders säger att de första åtta veckorna spenderades i en intern kamp för att bryta hans långvariga, destruktiva beteenden. Nu äter han hälsosammare, mer konsekvent och i lämpliga mängder. Ännu viktigare är att jag nu vet hur man mellanmål på ett sätt som är mindre skadligt för min hälsa. Det är aldrig olämpligt att tugga på en morot eller tomat, till exempel.

Anders säger sig också ha upptäckt ett hälsosammare sätt att äta som han tycker är tillfredsställande. För att undvika såsen när man äter kött eller fisk, till exempel, så att han kan fokusera på de oförfalskade smakerna av köttet eller fisken i sig.

Johanna: Det har hjälpt oss båda att sova bättre

Allt kunde dock inte ha gått perfekt. Vad tycker du är svårast med att vara partner? Ganska mycket, faktiskt, ha ha ha… Faktiskt, nej, det har inte varit så illa som jag förväntat mig. För Johanna har det inte varit annat än givande att bevittna början på en livslång hälsoväg. Jämfört med Anders, vilken är den mest anmärkningsvärda kontrasten? I verkligheten en bra affär. En fördel med hans massiva viktminskning är att hans kläder nu kommer att passa honom.

Han är ändå på sin högsta vakenhetsnivå först på morgonen. Han hade varit utmattad tidigare. Tanken på att gå så långt var för mycket för honom att ta. Till sist har jag något positivt att rapportera: hans snarkning har minskat mycket. En stor fördel, enligt min mening, är att jag inte längre behöver använda öronproppar när jag sover.

Jag är nu redo att börja min träning

Så hur går det med träningen? Anders har varit för trög för att göra mycket mer än att strosa på grund av sin senaste viktuppgång. Men nu när han har gått ner 13 kilo känner han sig redo att anstränga sig mer på det här området. Det första skedet av viktminskning ser ut som en hessiansäck fylld med skvalpande vatten. Men jag har gjort några utmärkta övningar som jag lärt mig av Mrten (en Wellobes träningsexpert, reds anm.) och det börjar försvinna. Du klarar dig med bara tio och en kvarts minut om dagen.

Har tappat förmågan att känna sedan dess

För Johanna är en av de mest betydande förbättringarna av Anders hälsa att han inte längre uppehåller sig lika mycket vid sitt eget inre tillstånd: – Förut kände han väldigt mycket för hur han mådde, och då var det inte så bra. Men han mår väldigt bra nu, så han har inte ont. Att ha en ande inom sig är inte dödligt. Det var vad jag trodde tidigare. Och ändå, att väga så mycket mindre än jag gör… Det är väldigt bekvämt att jag inte behöver släpa den vart jag än vill…! Det är vad Anders hävdar.

Hälsan för Anders Bagge har aldrig varit bättre. Nu förklarar han vändpunkten i sitt liv. “Jag har tvingats tänka på vad som verkligen är viktigt och hur jag vill leva resten av mitt liv”, tillägger Idol-deltagaren. Det är fantastiskt att ha Anders Bagge tillbaka på den lilla skärmen. När ‘Idol’ vrålade in på TV4 i höstas blev det en omedelbar betygsuccé. Showen sänds på vardagskvällar klockan 20.00.

I år tävlar Bagge mot Idol-deltagarna Kishti Tomita, Alexander Kronlund och Nikki Amini, som alla har drabbats av coronaepidemin. Medan detta händer förändras också Bagges liv utanför skärmen drastiskt. Den nu berömda tv-personligheten informerar oss om att han genomgick en stor livsstilsförändring, vilket resulterade i hans viktminskning.

Många av oss har haft ett utmanande och tragiskt år. Bagge säger på Instagram att “pandemin har gett mig tid för reflektion och har tvingat mig att tänka på vad som verkligen är viktigt och hur jag vill leva mitt liv framåt.” Han säger att han anmälde sig till ett viktminskningsprogram för att bättre ta hand om sig själv.

Ändå, på bara 12 veckor, har jag lyckats gå ner nästan 12 kilo, och min glädje är tydlig. Jag har genomgått en fullständig metamorfos. Hans nya foto visar hur han strålar från öra till öra när han säger: “Visst, det här inlägget är sponsrat, men jag menar verkligen vad jag säger: hela mitt liv har blivit lättare och jag har aldrig mått bättre.”

Anders Bagge Längd
Anders Bagge Längd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!