Andrev Walden Fru

Andrev Walden Fru
Andrev Walden Fru

Andrev Walden Fru – Svensk journalist och konstnär Andrev Igor Walden. De första åren tillbringade han i Bergström, medan han föddes i Karlsson. För Dagens Nyheter (den svenska motsvarigheten till “The New York Times”) har han skrivit. Där Walden tillbringade sin barndom. Han började på Bona folkhögskola med avsikt att studera journalistik men hoppade till sist av.

Aftonbladet anställde honom som redaktör efteråt. Med tiden steg han i graderna för att bli tidningens chefredaktör. Han lämnade tidningen efter 13 års tjänst. Efter det redigerade och var han programledare för tv-program som “Sociala monster” på SVT och “Breaking News” med Filip och Fredrik. Walden återupptog sin krönikörsroll på Aftonbladet 2016.

Innan han började på Dagens Nyheter vid årets slut bidrog han till publiceringen. Café är där han skriver mycket om mat. Använd en kavel för att slå en tom mjölkkartong i en långknuten papperspåse. Så länge inget hissas över hinken blir det oenighet om vem som ska knyta väskan och lägga den i hallen.

Fru Andrev. Walden

Hon ska använda socknålar för att säkra väskan så att den inte försvinner. Mjölkkartongen öppnade sig som en deprimerad Transformers-leksak för en bråkdel av en sekund. Än en gång har jag misslyckats. Du måste fira de små vinsterna när du har små barn. Väskans knut kan knytas relativt lätt. Den främsta anledningen är att de kontinuerligt tappar bollen i avgörande konflikter. Eftersom de båda är övertygade om att de förlorar den lågintensiva kampen om vem som gör mest i huset.

Det mesta av det obetalda arbetet utförs av mig. Och det gör de också. Då nästan 70 procent av befolkningen. Handla om. När du har frågat henne. Det betyder dock inte att kampen är avslutad. Oavsett om det är kläderna, disken eller golvet i korridoren, finns det alltid något som måste göras. Precis som att du inte kan lita på din magkänsla för att fatta ett beslut.

Andrev Walden är född i Linköping men har tillbringat större delen av sitt liv i Stockholm. Han började sin karriär inom media när han skrevs in på Ljunkangymnasiet. Tyvärr fanns det inget medieprogram tillgängligt när jag gick i gymnasiet och bestämde mig för att jag ville bli journalist. Andra års läroplan inkluderade tre timmar medietid varje vecka i en session som heter Reklam och dekoration.

Andrev Walden Fru

Den här spelningen på tre timmar i veckan var det närmaste någon kunde komma riktig journalistik. Jag jobbar på inredningsavdelningen. I ett nafs kan jag piska upp lite textskyltar för återförsäljare. Trots att han är född i Stockholm tillbringade han sina uppväxtår i Norrköping, där han började sin karriär på sportredaktionerna på NT och Folkbladet.

Med tiden blev han ett bekant ansikte i huvudstadens tidningsbransch. Berättelser han har skrivit för Aftonbladet, Café och Dagens Nyheter har fått stor uppmärksamhet de senaste åren. Tillvägagångssättet är som följer: Även om han har blivit stämplad som en av de bästa författarna i landet, har han också kritiserats för att vara för rädd för att sätta pennan på papper.

Jag har hört rykten från Norrköping om att stergötland är fullt av monster, men jag har inte sett det själv än. Komiker som försöker framstå som österlänningar tenderar att bomba. De avfärdar det som en fråga om dialekt, men frågan är faktiskt mycket mer innehållsrik än så. Du måste hela tiden backa upp det du säger med en inre oro och en känsla av självtvivel.

Ja, jag gick ut och köpte en valp. Införandet av “har jag” visar på tvivel i det föregående uttalandet. Det är kärnan i sthgötska, för att uttrycka det på ett annat sätt. Under köksfläkten morrade han åt sin mamma. Det var alltid nyanlända, och några av dem hade styvpappor av olika slag. Andrev Walden undvek att behöva oroa sig för dem genom att bestämma sig för att aldrig anpassa sig till deras sätt.

Han hade planerat att slutföra journalistskola på Bona folkhögskola, belägen vid Göta kanals strand, men det gjorde han till sist inte. Trots det sökte han sig till Aftonbladet. Andrev Walden ger intrycket av att vara en kompetent redaktör under hela sin intervju, vilket är tillräckligt för att ge honom positionen. Sant, men inte ens i närheten av vad han tänkt sig.

Vid 24 års ålder gjorde Walden kvällstidningen och han stannade. Tretton år senare ledde han tidningens annonsavdelning. Jag organiserar mina hemuppgifter i tabeller. Jag tog fram ett poängsystem där olika aktiviteter fick poäng beroende på deras relativa varaktighet och svårighetsgrad. Jag tar med mig en Excel-fil till förhandlingarna som räknar ut hur mycket pengar vi har till förfogande.

“Jävla karlar” är Andrev Waldens memoarer om att växa upp med flera styvfäder, manlig aggression och en generation föräldrar som agerade mer som långa barn än vuxna. Han insisterar på att om ett uttalande verkar osannolikt, så är det förmodligen det. Medan du smuttar på kaffe i förlagets 1700-talsträdgård. Enligt Andrev Walden är det den här typen av situation där människor tenderar att sakna snus mest. Han unnar sig dock inte längre lyxen av snuffande.

För att säga det rakt ut är romanskrivande inget särskilt lukrativt yrke. Det är långt utanför min prisklass. Ekonomiskt kanske man önskar att man hade strävat efter andra mål i livet, säger han. Tidningarna DN och Aftonbladet har publicerat spalter och artiklar som hyllar hans språkkunskaper. Han tycker att hans skrivande är hans mest imponerande skicklighet. Det tog debutförfattaren tills han var 47 år för att uppfylla en livslång ambition att skriva en roman.

Jag har också skjutit upp att börja producera artiklar ganska länge. Jag var för blyg för att börja skriva. När du börjar fokusera på dina primära färdigheter finns det ingen återvändo. Han varnar för att om du inte gör det kommer din tid att gå till spillo. Om jag inte hade använt pulvret kan jag föreställa mig ett annat förlopp för mitt liv. Men de höll fast vid det som en älskad dröm.

En intim komediklubb

Uppvuxen i Norrköping är “Jävla karlar” en memoarbok från Andrev Waldens uppväxtår. Sju styvpappor på lika många år är mycket att ta i. Angående hemlöshet och extrem fattigdom. Syftar på narkotika och ett mordförsök. Angående vansinne och vuxnas oduglighet i deras vuxna ansvar. Boken var utmanande att skriva. När det gäller byggkvalitet, alltså. Walden har problem med fokus och efterbehandling av uppgifter. Känslomässigt var det enklare. Han säger att när han skrev försökte han identifiera de lättsamma ögonblicken bland de dystra.

En liten humorklubb bildas när vuxna syskon förlåter sig över sin uppväxt och sina föräldrars egenheter. Bandet mellan syskon stärks av deras förmåga att få varandra att skratta, och jag siktade på att fånga det i berättelsen. Vänligen acceptera min inbjudan till en privat klubb. Som ung, kanske runt tio års ålder, började jag se vuxna som långa barn och mådde hemskt för dem.

Moderskapet är tufft

Den gröna rörelsen, bourgeoisin och arbetarklassen representeras alla av styvfäderna med titlar som “Växtmagikern”, “Prästen” respektive “Mördaren”. Mamman verkar alltid vara i behov av pengar. Unge Andrev är lika desorienterad som alltid. Andrev Walden garanterar att nästan allt i boken är verkligt, trots att männen i den ofta verkar osannolikt galna.

För att göra det mer trovärdigt har han till och med dragit ner vansinnet lite. Om något verkar osannolikt så är det förmodligen det. Du behöver inte hitta på något utöver det vanliga, eftersom det exceptionella tenderar att komma ihåg. Han hävdar att det geniala ligger i sömmarna mellan de saker som är lättast att komma ihåg.

Hans mamma är ännu mindre av en förebild, men han har inte för avsikt att utöka rollen hon spelar i den här historien. Även om vi hade flera samtal bestämde jag mig för att inte ta med min mamma i den här diskussionen. Även om hon tyckte att det var utmanande att läsa boken gav hon aldrig upp.

“Ihållande känslomässig upphetsning”

Han förklarar hur det verkade som om världen delades på mitten. Mödrar och barn var på ena sidan och spred värme och tillgivenhet. Fäderna stängde sig under tiden med raseri och förstörelse. Andrev, ungen, kunde inte förstå varför hans mammor släppte in dem. Berätta om övergången från “pojke” till “man” som du upplevde.

Det verkar nästan omöjligt att misslyckas när jag tänker på min egen far och de styvfäder jag hade, med undantag för den sista som åtminstone försökte älska och uppfostra mig. Enkelt uttryckt, låt inte ditt eget sinne lura dig. På spel är också det faktum att normer för faderskap och föräldraskap som helhet har förändrats. Han tror dock att önskan om säkerhet har gjort intryck på honom.

Andrev Walden Fru
Andrev Walden Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!