Pontus Platin Sjukdom

Pontus Platin Sjukdom
Pontus Platin Sjukdom

Pontus Platin Sjukdom – Pontus Peter Jonas, född den 7 oktober 1954, är bosatt på Hrdvallsgatan 32 i Stockholm. För sex år sedan, den 19 juni 2017, flyttade han in i sitt nuvarande hem. Här bor han och hans fru Marzena. På jakt efter: Pontus Peter Jonas. Hittills den här månaden har vi delat nyheter om honom 192 gånger. Han delar trapphus med tjugoåtta andra personer. Förutom Pontus Peter Jonas bor fortfarande elva andra personer i hyreshuset som han ursprungligen flyttade från. Stockholms stad har den högsta koncentrationen av människor som söker Pontus Peter Jonas.

Pontus Peter Jonas Platin kallar den svenska huvudstaden Stockholm, där det finns 52 739 miljonärer, hem. Den genomsnittliga årsinkomsten i hans riktnummer är 587 300 kronor och andelen av befolkningen med utestående sedlar är 6,3 %. I detta postnummer tjänar kvinnor i genomsnitt 73 % lika mycket som män ekonomiskt, jämfört med 73,90 % i hela Sverige.

Pontus Peter Jonas Platins officiella adress i Stockholms stad är Hrdvallsgatan 32, lägenhet 1601. Där bor han i Engelbrekts församling. 68-åriga Pontus Peter Jonas Platin och 54-åriga Marzena Doberhof Platin anges som boende. En Chinese Crested Dog från 2010 och en blandras från 2008 är de två hundinvånarna i detta hem.

Pontus Platin Sjukdom : Diabetes

Pontus Peter Jonas Platin föddes i Sverige under ledning av Tage Erlander från Socialdemokraterna. Samma år som det svenska mästerskapet i fotboll för herrar bytte namn till GAIS, toppade vår befolkning på 7 234 664. Han kom in i världen på hösten, under tecknet Vågen (det kinesiska horoskopets häst). Han är en medelålders man. Jonas är en grekisk bearbetning av det hebreiska namnet Jonathan, som betyder “duva”, eller en förkortad version av namnet Johannes. Om 238 dagar firar vi hans namnsdag och om 64 dagar fyller han 69. Nu har han en fru.

I näringslivet spelar Pontus Peter Jonas ingen roll. Christer Lindarw har varit ett starkt ljus i den svenska underhållningsbranschen i snart fyrtio år. Hans memoarer beskriver en missgynnad barndom, en längtan efter romantisk tillfredsställelse och en hård social hierarki inom gaygemenskapen. Svenske sångaren, skådespelaren, programledaren och målaren Pontus Peter Jonas Platin föddes den 7 oktober 1954 i Stockholm.

Platin började sin karriär på scen i Fattighusabarén, och karriären som dansare och koreograf i After Dark följde hans tid i kabarén AlexCab. Under två år var han värd för den populära svenska ungdomsföreställningen Häftig Fredag. 1981 spelade han på Nya Teatern i Göteborg som Frank N. Furter i den första skandinaviska uppsättningen av The Rocky Horror Show. Make someone happy (som slogs ut i den första omröstningen, oavgjort på sjätte plats) plats).

Pontus Platin Sjukdom

Jag har omvandlat det till en relationsföreläsning som är engagerande och tankeväckande, och den är lämplig för båda könen. Min år av expertis på scen och min ohämmade inställning till att underhålla en publik skiljer mig åt. Jag kan tala öppet och fritt om mina personliga erfarenheter. Hur man attraherar och behåller en kvinnlig följeslagare av hög kvalitet. Metoder för att förebygga och åtgärda vanliga misstag. Detta är helt baserat på mina och andras personliga erfarenheter av kvinnligt sex.

Jag har ingen examen i psykologi, men jag är en fantastisk lyssnare och person som vet hur man lär känna andra. Jag försöker bara hjälpa dig undvika alla pinsamma fallgropar som män är benägna att stöta på. Vad man bör och inte bör göra för ett sunt relationsbeteende. Han har en mängd karriärminnen, och han tycker att bokförlagen är oemotståndliga. Christer Lindarw kände sig äntligen redo att göra det efter år av oförmögen.

Tjugo år har gått sedan folk först föreslog att jag skulle skriva ner mitt liv och händelserna i After Dark. Men hallå, resonerade jag, du har ett levande liv innan du skriver om det. Tiden är dock just nu. Till hösten kommer After Dark att sätta upp sin sista stora pjäs för att hedra sina 40 år som scenkonstkompani. Jag säger inte att detta är slutet på min artistkarriär, men showen känns som en passande avslutning på min tid på scen.

Livssammanfattningar är unika på sitt sätt. Den nedåtgående spiralen jag befinner mig i är uppenbar för mig nu. Att jag inte längre är på toppen av mitt yrke. Som jag inte bråkar om med barns långsiktiga mål. Att jag har kommit fram till min destination på något sätt.

Känd artist i dragscenen

Tidigt kunde After Dark locka till sig en ansenlig fanskara. Christer och hans medarbetare var de som förde dragshowen till den svenska publiken. Den svenska allmänheten blev så småningom förtjust i kändisarnas glittriga stil, underhållande uppträdanden och humoristiska parodier. Den här boken berättar inte bara om After Darks historia, utan spårar också HBT-kulturens utveckling över tid. För några korta decennier sedan fanns inte hbt-rättsrörelsen, och inte heller Jonas Gardell, Pridefestivalen eller Efva och Eva.

Du har en stor fanbas som har funnits med dig i flera år. Vad, om något, med boken tror du att läsarna kommer att tycka är förvånande? Det är inte alls en tabloidläsning. Det blir inte många överraskningar. Det finns inte mycket jag kan berätta för dig. Boken innehåller dock några köttiga avsnitt som inte har reviderats i stor utsträckning. Åren av hiv/aids, känd som “Never Dry Tears”-eran, var svåra. Det var ett stort slag att förlora flera medlemmar i gruppen. Jag sköt bort tanken just då för jag ville inte vara ensam efter att alla hade gått.

Njöt av en lycklig barndom

Christer Lindarw beskriver sin mamma med tillgivenhet; hon uppmuntrade honom i alla hans kreativa ansträngningar, inklusive konst, sömnad, sång och skådespeleri. Jag gick i en liten skola med min mamma, mormor och några vänner och hade en underbar uppväxt. Jag gjorde det riktigt bra för en man som har konstiga hobbyer och intressen. Ingen har någonsin trakasserat eller hotat mig.

Flytten till Stockholm var också en stor upplevelse. Med alla kläder, shower och underhållning Beckmans kunde ge, hade jag det jävligt bra. Som ett resultat fick jag njuta av att vara gay. Min karriär har också blomstrat. Det jag tänkte göra har jag lyckats med. Jag fick unna mig mina teatraliska fantasier och klä ut mig för publik.

Även om du bröt mot vissa regler hade du det bra. Vi stannade aldrig upp för att fundera över hur modiga vi faktiskt var. Så vi fortsatte köra. Min mamma och jag delade ett rum och ett köksskåp, som vi utrustade med en bäddsoffa, ett matbord och en bokhylla. Det fanns bara en toalett i huset; vi fick hälsa på mormor och morfar om vi ville duscha eller tvätta håret.

När jag var yngre hade jag ingen aning om hur lite pengar vi faktiskt hade. Enligt min mening hade vi en riktigt bekväm livsstil. Jag kände att vi uppnådde våra mål och hade en fantastisk tid. Och mamma uppmuntrade mig alltid att följa mina drömmar.

Pappans historia

Min bortgångne pappa, Bert Lindarw, var en racinglegend. Bert var en glasssensation när han tävlade på Vallen i Eskilstuna eftersom speedway var en populär sport på den tiden. Bert Lindarws berömmelse hade spridit sig vida omkring. Jag har ingen aning om hur han och mamma träffades 1952, men det gjorde de, möjligen på en dans i Folkets park. Mamma hade träffat en dålig pojke, och han hade fått tag på Elizabeth Taylor från Eskilstuna. En underbar kvinna, enligt vad han brukade säga om mamma.

Bert friade till mamma det året, men bröt förlovningen när han fick reda på att hon bar mig. Jag frågade dock inte om anledningen. Jag var alltid bitter och upprörd över att han lämnade min mamma för en annan kvinna. Jag har dock inte lyssnat på hans konto.

När det gäller ekonomiska resurser

Men ingenting har förändrats sedan dess. Unga individer som gjorde det. inte växa upp i välbärgade hem har ofta inget annat val än att bo i pensionat, studentkvarter eller slitna lägenheter. Jag har ett bekvämt liv, men mina fötter är stadigt planterade i min mammas lilla kök och mitt eget rum med en garderob för en garderob. Vissa människor frågar mig hur jag kan vara socialdemokrat när jag har en så bekväm livsstil och en framgångsrik karriär.

Även om jag har det ganska bra, så slipper jag inte mitt sociala ansvar och bidrar gärna med en betydande del av min inkomst i skatt till värdiga välgörenhetsorganisationer. Min mammas liv var svårt när jag var liten, och jag minns hur dagen hon fick sitt bostadsbidrag på 75 dollar förändrade allt. Det är lätt för mig att bli arg på de få privilegierade som behandlar alla som om de är på samma nivå.

Pontus Platin Sjukdom
Pontus Platin Sjukdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!