Ant Wan Längd

Ant Wan Längd
Ant Wan Längd

Ant Wan Längd – Antwan Afram, född 1 januari 1998, i stadsdelen Hammarby i Västers, är en svensk rappare och musiker av syrisk härkomst mer känd under sitt artistnamn, Ant Wan.

Yrke inom musikbranschen

Medan han fortfarande var gymnasieelev, började Ant Wan finansiera sina musikaliska ansträngningar vid 18 års ålder. Vid den tiden släppte han musik under namnet Rby. De första låtarna släpptes 2016, men han märktes inte förrän i november samma år. 2017 bestämde han sig för att ta sin musikaliska karriär på större allvar, så han bytte lagligt namn till Antwan Rby. Under våren och sommaren släppte han en rad singlar, inklusive det nu raderade “Bitch”-samarbetet med 10. Singlarna “Sativa” och “Legend” av Ant Wan släpptes hösten 2018 och blev snabbt virala hits.

Wow, en EP av den tidigare Ant Wan, släpptes i januari 2019. Hans andra EP, Kapitel 21, släpptes den 21 november, samma år som Wow, och den toppade som etta på de svenska listorna vecka 48. Ant Wans debutalbum, GHETTOSTAR, släpptes i september 2019. Det finns totalt åtta spår på albumet, varav två (“Mama” och “Ikon”) tidigare släppts som singlar. På de svenska albumlistorna toppade den som fyra.

Ant Wan etablerade hiphop-kollektivet och skivbolaget Bando Kids Music i december 2019. Ant Wan valde att värva barndomsvänner 10an och 2M. Skivbolaget lades ner i mars 2021 efter att de två signerade rapparna hade gripits och slutligen dömts för betydande brott. Ant Wans andra album, 724, släpptes i april 2020 och heter postnumret på Västers, staden han växte upp i.

Även samma månad släppte han en specialutgåva av 724 som heter 724 Deluxe. Det blev totalt 10 låtar, varav fem var helt nya och fem var hämtade från bandets tidigare album. 724 Deluxe debuterade som nummer 4 i de svenska albumlistorna, men den och efterföljande Ant Wan-släpp är inte längre tillgängliga någonstans lagligt förutom för bootleg-speglar på sajter som YouTube och SoundCloud.

Ant Wan lanserade sitt album Leylas World den 25 februari 2021, följt av en musikvideo till albumets huvudsingel “1942” följande dag. Låten “Marbella” publicerades av Ant Wan sommaren 2021 och det slutade med att det blev det sjätte spåret på hans femte album Wow 2, som kom ut på hösten samma år. Albumet exploderade listorna, och låtarna “Marbella”, “Wenak”, “Heartbreaker” och “Marbella” var de mest spelade.

Ant Wan Längd

Även om han har spelat in några låtar med rapparna i Bando Kids Music, anses Ant Wan allmänt vara en soloartist. Ant Wan finns dock med på ett antal 2019-släpp, som “Designer” med Lamix och “MS FASHIONISTA” med Ozz6y. Tillsammans med den amerikanske rapparen Dave East och svenske producenten Matte Caliste släppte Ant Wan “ROD” den 22 maj 2020. Producenten Woesum lade ner “Blue Summer” i april 2021, inklusive “Pray for me” av Ant Wan och Yung Lean.

Han går nu in på sitt tjugonde år

Malaika, Leylas World och Mama är tre av hans mest kända inspelningar som rappare och hiphopmusiker. 2021, när den förra låten släpptes, var den bland de mest spelade låtarna i Sverige. Det här inlägget innehåller all information du behöver veta om Ant Wan. Alla dina frågor om Ant Wans livshistoria, förmögenhet, yrke, färdigheter, relationer och drama kommer att besvaras.

Innan Ant Wan blev känd, han

Stenbocken (havsgeten) är Ant Wans astrologiska tecken, medan 1998 är Tigerns år i den kinesiska kalendern. Det var 2016 som han först uppträdde som Antwan Rby.

Framgångssaga: Ant Wan

Han har släppt tre album i år. Han hade cirka 400 000 vanliga Spotify-lyssnare i maj 2021.

Relationer, äktenskap och barn i Ant Wans familj

Antwan Afram är hans riktiga namn. Västerås, Sverige är där han kom in i världen. På mindre än ett år har den unga svenska rapparen Ant Wan höjt sig till framträdande plats. Den mystiske Västeråsrapparen lockade både svenska folket och dess spellistor när han släppte hits som “Sativa” och “Soldat”. Den okonventionella stilen på hans sång och det råa, ibland provocerande innehållet i hans sånger väckte heta diskussioner och förödmjukade en ansenlig del av hans publik.

Ett känt namn i Sverige sedan släppet av sin debut-EP WOW 2019, har Ant Wan visat sig vara en seriös utmanare i den svenska musikbranschen med framgången med sin singel “Kall”, som toppade listorna när den släpptes. Populära låtar som “Drip” och “Mama” och själva albumet GHETTOSTAR släpptes under de följande åren.

Flera album, inklusive “Leyla’s World”, “Wow 2” och “The Only Wan”, som toppade som nummer 5 på Sveriges topplista för streamingalbum 2022, har släppts av Ant Wan efter hans första framgång.

Hur är det med Ant Wan och Rbys identiteter?

Ant Wans ursprungliga artistnamn var “Rby.” Kvarteret “Rby” i Västers är inspirationen till detta. 2018 bytte Antwan namn till Ant Wan och började experimentera med en ny musikstil, och flyttade bort från det mer våldsamma Rby-soundet. Ant Wan har aldrig tecknats på ett skivbolag utan har istället opererat självständigt. Innan det lades ner drev han skivbolaget Bando Kids Music.

Även utan stöd från ett större bolag har Ant wan etablerat sig som en framgångsrik musiker. Han blev allvar med musik under hela gymnasietiden i Rby, Västers, där han växte upp. Under loppet av många album och singlar har hans popularitet vuxit och vuxit tack vare hans sorgliga förortsporträtt och innerliga interpersonella dramer.

Efter att den svenska rapparen bara nominerades till “årets hiphop” för sina minialbum “Wow 2” och “Leylas world” förra året och inte i de ännu mer prestigefyllda kategorierna “årets artist” och “album årets”, tog han till Instagram för att uttrycka sin besvikelse. “Grammy”-vinnare “Grammy”-författaren “Grammy” önskade att han aldrig hade vunnit ett pris.

Kvällens evenemang var ursprungligen planerat att äga rum på Hovet men byttes till Avicii Arena efter att biljetterna sålde slut samma dag som de släpptes. Refrängen i inledande “Malaika” kämpar med den skrikande basen för att vara den mest bedövande. Varje sittplats går hela vägen upp till kronan, från golvet till toppen av stolen.

Den unga kvinnan, cirka 25, står ensam på en scen som har en vit skulptur av änglavingar. Lätt framåtlutad rappar han i fiskarmössa och svart kostym. Vid enstaka tillfällen anländer fiktiva sjukvårdspersonal och lägger honom försiktigt på en bår medan de utför en dans som kulminerar med en vit flygel som rullas ut.

Soundtracket innehåller montagesegment som spelas mellan låtarna. Att prata med skaparen: en intervju. Bilder på Antwan när han var liten. Uppladdning före framförande. På sin arenadebut rör han sig oerhört bra med en lugn naturlighet som han inte skulle ha gjort annat än att prestera inför åskådare.

Fansen rappar med till varje låt, skriker refränger i varandras dåliga öron och håller om varandra medan 13 628 telefoner kontinuerligt sänder konserten live. Det är alltid kul att se en artist så beundrad, men det här är något speciellt. Mottagandet av “Dum”, “Habiba”, “Loyal”, “Marbella”, “En till dans” och “Komplicerat” var bättre än för konserter av världsomspännande stjärnor som jag har sett på samma plats under det senaste decenniet eller så. Det är ett extranummer efter varje låt.

Efter en knapp timme sätter sig Ant Wan på trappan och undersöker de branta våningarna i Globens läktare från ovan. Han verkar försöka suga in upplevelsen. Sedan flyttar han in i den socialrealistiska rappen “En”, som handlar om att få dina ambitioner krossade av livets omöjligheter. I kväll ger han efter helhjärtat för sina önskningar.

FÖRMÅNDA: 100 000 $ – 1 000 000 $

Skivartist mest känd för sina rap- och hiphopsinglar “Malaika”, “Leylas World” och “Mama”. 2021, vid sin första release, gick den tidigare låten in på topp 20 på Sveriges populäraste musiklistor. 2016 dök han upp offentligt för första gången under artistnamnet Antwan Rby. Han har släppt tre album i år. I maj 2021 har han över 400 000 vanliga Spotify-lyssnare.

Ant Wan Längd
Ant Wan Längd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!