Är Lasse Berghagen Sjuk

Är Lasse Berghagen Sjuk
Är Lasse Berghagen Sjuk

Är Lasse Berghagen Sjuk – På söndag hyllas Lasse Berghagen, 78, i “Vilket liv!” Dottern diskuterar nu valet att sända showen trots den välkände artistens medicinska tillstånd. Efter samråd med TV4 bestämde sig familjen för att lägga om programmet. Flickorna samtycker nu till söndagssändningen av avsnittet. Även om pappa fortfarande ligger i sängen tror vi att han kommer att njuta av att se den här hyllningen till honom på TV:n i hans rum.

Och han behöver all hjälp han kan få”, skriver Malin Berghagen, hans dotter, på Instagram. Familjen uppskattar särskilt all hjälp de fått sedan Lasse Berghagens sjukdom offentliggjordes. Vi uppskattar alla pappas supportrars tankar och böner för honom och resten av familjen. kram till Malin, Eva och Maria.

avslutar säsongen av programmet

TV4 har bekräftat att helgens sändning av programmet är planerad. Caroline Norrby, exekutiv producent för “Vilket liv!”, skriver i ett mejl till Aftonbladet, “Efter samråd med familjen har vi bestämt oss för att avsluta säsongen av ‘Vilket liv!’ med Lasse Berghagens avsnitt.” På grund av hälsoproblem fick Lasse Berghagen skjuta upp ett antal offentliga framträdanden och engagemang i somras.

Han genomgick en betydande hjärtoperation i början av september. Pappa upplevde en infektionsliknande känsla när han checkade in på sjukhuset förra gången, och det upptäcktes att klaffen hade bakterier. Han fick antibiotika då klaffen också var av låg kvalitet. Han har suttit en tid i fängelse som ett resultat. Men efter en tid upptäckte läkarna att bakterierna hade skadat en del av ventilen och att den fortfarande behövde bytas ut. Som ett resultat av detta, sa Malin Berghagen till Aftonbladet, “det var nödvändigt att öppna upp för att också rensa bort allt”.

“Myra steg i rätt riktning”

Efter svårigheter under ingreppet sattes Lasse Berghagen under sedering på Karolinska sjukhuset. Enligt Malin Berghagen är pappan i en svår situation. Familjen gav en bra statusuppdatering om honom i mitten av september. Trots sina stora skor sa tjejerna på Instagram “Men stegen är som sagt små.” “Vilket liv!” sändes klockan 20:00 på söndagen i TV4. Att Lasse Berghagen genomgick en omfattande hjärtoperation kan du få veta av Aftonbladet.

Är Lasse Berghagen Sjuk

Tyvärr uppstod problem och den välkände artisten har varit medvetslös i cirka sju dagar. Malin Berghagen, pappans dotter, tycker att det är ett hemskt scenario. På grund av sin försämrade hälsa fick Lasse Berghagen, 78, skjuta upp ett antal offentliga framträdanden och engagemang i somras.

Den kände musikern har fått läkarvård på ett sjukhus sedan några veckor tillbaka och enligt döttrarna Malin och Maria Berghagen i en exklusiv intervju med Aftonbladet fick han förra helgen ett betydande hjärtingrepp. Det var en mycket formell procedur som krävdes. Pappa lät installera en ny hjärtklaff för sju år sedan. Hans hälsa har inte varit bra den här våren och han har besökt sjukhuset några gånger. Efter det undersökte de hans lucka och diskuterade om de skulle byta ut den. De sa dock senare att de inte skulle gå vidare, enligt Maria Berghagen.

varit medvetslös sedan i lördags

Hon fortsätter: Man upptäckte att det fanns bakterier i klaffen när pappas tidigare sjukhusvistelse berodde på en infektionsliknande känsla. Han fick antibiotika då klaffen också var av låg kvalitet. Han har suttit en tid i fängelse som ett resultat. Men efter en tid upptäckte läkarna att bakterierna hade skadat en del av ventilen och att den fortfarande behövde bytas ut. Det var därför viktigt att vara transparent för att få bort allt.

Tyvärr uppstod svårigheter under ingreppet och Lasse Berghagen har sedan dess varit under sedering på Karolinska sjukhuset. Det har inneburit att den här veckan för oss alla har varit extremt ostadig och utmanande. Pappa har varit sövd sedan i lördags på grund av problem, eftersom hans kropp och organ kräver vila. Men en ny lucka fick honom tillsammans med ersättningen av den gamla. Malin Berghagen tillägger att det känns underbart att alla mikroorganismer har eliminerats.

skulle få utmärkelser på söndag i TV4

Tar över Maria Berghagen: Det har varit några upp- och nedgångar de senaste åren. Pappa hade också blodförgiftning tre år tidigare, efter ett armsår. Sedan tillbringade han en ansenlig tid inne. Det var faktiskt en press i sig, även om de kom undan med allt. Vi önskar och hoppas att pappa ska vara vaken och förberedd, kunna se programmet personligen. Just nu är det också känsligt för hans vänner och familj. Malin och Maria Berghagen vädjar just nu till allmänheten och media att låta familjen gå igenom denna svåra tid i fred.

Ändå kände vi att det var viktigt att agera nu för att låta andra veta. Det är inte bara vår far; det är Lasse i hela Sverige. Lasse Berghagen, 78, har tillbringat de senaste två veckorna på sjukhuset. Men när Expressen ringer honom är han fortfarande pigg. Det är inte för hemskt. Det avslöjades i måndags att Lasse Berghagen hade återvänt till sjukhuset på grund av bröstbesvär.

Telefonsvarare på torsdag middag Lasse är en hostande man. 78-åringen fortsätter: “Det känns okej. Jag har en del bakterier i kroppen som har satt sig på luftstrupen, vilket är tungt.” Jag ser mig själv som en introvert nu. Jag är inte särskilt sällskaplig när det är kallt ute. Det är svårt. Det har redan kommit rapporter om sångarens hälsa. På grund av hjärtproblem fick han skjuta upp några föreställningar under hela sommaren. I söndags avslöjades att han opererats för kärlkramp. Det är nu OK. Över telefon förklarar Berghagen: “Jag får medicin som får mig att må bättre.”

Det finns ingen förutsägelse

Han hostar och låter bakfull, men han är pigg trots att han inte vet hur länge han kommer att vara på sjukhuset. Jag har verkligen ingen aning. Han säger att du måste vänta och titta eftersom det är en infektion och du kan inte säga något vid det laget.

Hur uttrycker läkarna det?

Det är inte för hemskt. Jag mår inte hemskt eftersom jag inte har feber, men den här infektionen måste försvinna. Jag får medicin, inklusive penicillin. Så förhoppningsvis får de reda på det. Lasse Berghagen har låtit familjemedlemmar besöka honom ofta medan han har varit på sjukhuset. De närmar sig och hälsar dig. Han säger: ‘De är närmast.

Malin Berghagen, hennes dotter, gav sina fans en uppdatering om sin pappas status på sin blogg i torsdags. Hon förklarar i början av sitt stycke att livet ofta avslöjar sin mest sårbara sida precis innan det når sin höjdpunkt. “Vi möts av en ny körledare som är lite oärlig men har stora drömmar när vi besöker honom. Hans höga stomme får knappt plats i sjukhussängarna, men han ger inte upp först och är motiverad att komma hem så snart som möjligt. som möjligt. Det ger oss hopp. Det är avgörande att kroppen känner av pappas uppmuntran att sträva efter hälsa, säger Malin Berghagen.

Lasse Berghagen hade ett betydande hjärtingrepp. På grund av problem har han varit sövd i ungefär en vecka sedan dess. Dottern Malin Berghagen berättar nu om vad läkaren sagt. På grund av hälsoproblem fick populärmusikern Lasse Berghagen, 78, skjuta upp ett antal offentliga framträdanden i somras.
På grund av den senaste tidens hjärtproblem lades Lasse in på sjukhuset ännu en gång i slutet av augusti, enligt Aftonbladet.

“Allt kan hända”, säger Lasse Berghagen, sövd efter hjärtoperation. Aftonbladet fick på fredagseftermiddagen veta att Lasse legat sövd på Karolinska sjukhuset i över en vecka efter ett stort hjärtingrepp på grund av problem. Det har inneburit att den här veckan för oss alla har varit extremt ostadig och utmanande.

Pappa har varit sövd sedan i lördags på grund av problem, eftersom hans kropp och organ kräver vila. Men en ny lucka fick honom tillsammans med ersättningen av den gamla. Malin Berghagen, dottern, berättade att de också eliminerade alla bakterier, vilket känns fantastiskt.

Är Lasse Berghagen Sjuk
Är Lasse Berghagen Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!