Aras Lindh Föräldrar

Aras Lindh Föräldrar
Aras Lindh Föräldrar

Aras Lindh Föräldrar – En kille som heter Aras, han föddes den 4 juli 1987 och är för närvarande bosatt på Karahavsvägen 48 i Vega. För fem år sedan, den 27 juni 2018, flyttade han in i villan eller radhuset där han för närvarande bor. Han och Lelav kallar denna plats för närvarande hem. Efterfrågan på aror har ökat. Hittills denna månad har vi gjort 70 tillkännagivanden om honom. Hans utbildningsbakgrund består av en grundexamen och en magisterexamen i statsvetenskap från Stockholms universitet.

Hans magisterexamen är inriktad på europeisk integration. Aras är ägare till ett företag eller en organisation där han är aktivt involverad. Stockholms stad har den högsta koncentrationen av människor som söker efter Aras.Aras Lindh började på University of Iowa 2014 som Mellanöstern- och Nordafrikaprogrammets (pensionerade) programkoordinator och analytiker.

Huvudämnena för de pågående forskningsinitiativen inkluderar Turkiet, Europeiska unionen, mänskliga rättigheter och demokrati. Aras Lindh har en bakgrund inom Mellanöstern- och Nordafrikastudier, internationell rätt och mänskliga rättigheter och har en magisterexamen i statsvetenskap från Stockholms universitet med inriktning mot europeisk integration. Han var professor i internationell rätt vid Bangkoks Stenden Rangsit University innan han började på UI-fakulteten.

2020 var han utrikesministeriets sekreterare för en utredning om utländsk forskning. Programledare och analytiker för organisationens program i Nord- och Centralafrika, Aras Lindh tog examen från UI 2014. Nu genomförs studier om demokrati, kvinnors rättigheter, Europeiska unionen och Turkiet. Stockholms universitet gav Aras Lindh en magisterexamen i statistik med en europeisk integrationskoncentration.

Han har också studerat folklore och kvinnors och mäns rättigheter i Mellanöstern och Nordafrika. Han tog en examen i folklore från Bangkoks Stenden Rangsit University innan han registrerade sig vid UI. 2020 var han sekreterare för ett miljöstudieprojekt från State Department. För att skapa en “säker zon” i norra Syrien har Turkiet hotat med en miljöoperation.

USA ger Turkiet fria händer och kommer inte att störa operationen, enligt ett meddelande som jag fick från president Donald Trump. Den lokala kurdiska befolkningen ser den senaste händelsen i USA som ett svek. Representanter som arbetar med USA i kampen mot Islamiska staten. Den kurdiska autonomin är i fara till följd av Turkiets planer på att skapa en buffertzon i norra Syrien “för att krossa kurdiska terrorister”.

Aras Lindh Föräldrar

Nedfallet från Trumps implosion har nått djupt in i det republikanska partiet, och tillståndet för USA:s Mellanösternpolitik försämras snabbt. Läs mer om vad som händer mellan Turkiet och Syrien just nu genom att klicka här. Utrikespolitiska institutets analytiker Aras Lindh hävdar att det inte finns något som tyder på att situationen i Syrien är på väg att explodera.

Utrikespolitiska institutets analytiker Aras Lindh förklarar det svenska rättssystemet för Svenska Yle. För närvarande, vad händer? – Det har inte kommit några rapporter om stelhet under en väldigt lång period. Turkiet har skickat trupper till gränsen och säger sig vara beredd att gå till offensiv när som helst.

USA har dragit sig ur regionen på grund av ökande spänningar med Turkiet, kurderna och de demokratiska krafterna i Syrien. För att förhindra en framtida turkisk militär operation har SDF bett USA om hjälp med att skapa ett säkerhetssystem. De har kommit tillbaka från den turkiska gränsen med militära affischer i handen, redo för en förestående operation.

Men hur är det med den här buffertzonen?

Turkiet har offentligt uttalat sin avsikt att utöka en säkerhetszon i anslutning till gränsen till Syrien på det territorium som för närvarande innehas av SDF. Turkiet planerar att flytta två miljoner människor till en region som redan är hem för en miljon människor. Om ordet “etnisk rensning” undviks finns det möjlighet till en befolkningsförskjutning. Författare: Aras Lindh Turkiet ser syrier, särskilt de från andra delar av Syrien, som en “börda” och försöker därför utvisa dem.

Därför kompliceras situationen ytterligare av det faktum att ett stort antal kurder, assyrier, turkmener och några arabiska stammar bor i det område som för närvarande är utpekat som en säkerhetszon. Om termen “etnisk rensning” inte används är en befolkningsförskjutning möjlig. Målet, enligt Erdogans taleskvinna på Twitter, är att uppdatera regionens demografi.

Turkiet har varit ansvarigt för utvandringen av cirka 3,6 miljoner syriska flyktingar från 2012–2013. Det har skett en ökning av anti-syriska flyktingretorik i Turkiets politiska diskurs. Bland dessa inkluderar ett frisläppande av turkisk arbetskraft och viljan att arbeta för lägre lön. Det finns en utsiktsposition som kan användas för att “terminera” syriska flygplan till detta område, även om de inte kommer att nå dit dag ett.

Vart tar de lokala kurderna vägen härifrån?

SDF har varnat för totalt krig i händelse av en militär attack lt. Man bör göra allt de kan för att skydda sig själva och sina domäner. Och om du tänker tillbaka två och ett halvt år på när Turkiet kom in i Afrin, en region i Syrien som också har en stor kurdisk befolkning, kommer du ihåg att många kurder tvingades evakuera sina hem, och fler människor har flyttat dit någonsin eftersom. Det finns inga bevis som stödjer påståendet att fientligheter i Syrien inte har upphört.

Det är vad jag skulle ha sagt, men sättet som Syriens president al-Assad har kommit hit är mycket rimligt. Möjligheten för en invasion av Turkiet har blivit sekundär till frågan om al-Assads nuvarande vistelseort. Ryssland, i sin nuvarande form, har kopplat sig till al-Assad, så det är rimligt att anta att Turkiet har förbindelser med Ryssland.

Vad som händer efter en militär aktion kan alltid ses för vad det är. Den “syriska oppositionen”, en lös koalition av partier som inkluderar alla från liberala aktivister till hårdföra islamister, kommer sannolikt att överväga att inte heller i Syrien någon gång planera en attack mot al-Assad. Om Turkiet inte tar kontroll kan detta territorium inkluderas i Syrien.

Kommer terrorgruppen IS att kunna kliva in om det går överstyr här?

Det går bara inte att göra. Det utdragna kriget i regionen hotar att upphäva mycket av de framsteg som gjorts inom SDF och USA:s samarbete i kampanjen mot IS. Med tanke på att det berömda Hol-lägret ligger nära där IS-operativa är stationerade, är detta förmodligen inte bra för stabiliteten. Syriska IS-celler kan göra allt de kan för att till exempel utvisa IS-medlemmar om det blir konflikt och våld här.

Det som kommer att hända är bra, men det här är inte nödvändigtvis ett recept för sinnesfrid. USA har redan hotat att ekonomiskt skada Turkiet så länge det fortsätter att handla med länder som är associerade med USA. – Det är ett ämne ni två kan diskutera. Grafiken skildrar ett djupt splittrat USA. – Efter att Trump i december 2018 meddelade att USA planerar att invadera Syrien utstod han interna trakasserier och förlorade till sist sin stabschef.

Nu, i sitt mest ökända brev till Syrien, hävdar han att Ryssland, Iran och islamiska länder är Trumps främsta politiska prioriteringar. Detta återspeglar de djupa splittringarna i det amerikanska samhället. Att Syrien är i krig motbevisar Trumps påstående att USA inte har några politiska eller ekonomiska långsiktiga intressen där.

Är USA:s ståndpunkt i denna fråga kristallklar vid denna tidpunkt?

Både allierade och fiender kommer att höra ett högt och tydligt budskap från detta: “USA står vid dess sida så länge det kan, och det kan vända när det behöver, oavsett konsekvenserna av dess handlingar.” På tisdagen uppgav Ciudadanos, det spanska vantepartiet, att riksdagen den 4 juli inte kommer att hållas.

Efter de fantastiska resultaten av lördagens kommunalval verkar det som om partiet inte kommer att stödja något annat parti inom överskådlig framtid. Republikaner som brukade stödja Ciudadanos har i stort sett hoppat av till det mer konservativa Partido Popular. På lördagen släppte partiet ett ganska rakt uttalande där det stod “I dag ser vi oss inte som ett alternativ till politik.”

Aras Lindh Föräldrar
Aras Lindh Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!