Åsa Vesterlund Pojkvän

Åsa Vesterlund Pojkvän
Åsa Vesterlund Pojkvän

Åsa Vesterlund Pojkvän – När Sa Vesterlund, nu 40, första gången träffade den charmiga mannen som skulle bli hennes partner var hon drygt 30. Han representerade den ideala prinsen. Hennes vänner älskade honom för att han var charmig, humoristisk och hövisk. Sa upplevde en passionerad kärleksaffär. Han var mitt livs kärlek, och jag var så kär i honom. Jag var över månen, hävdar hon.

Men efter ett tag började varningsindikatorer dyka upp. tecken som tydligt indikerar ett problem. Plötsligt var Sa överviktig, oattraktiv och bar felaktig klädsel. Hon kunde inte prestera bra. Han sa till mig att jag var för tjock, att jag hade gått upp i vikt, att jag hade “åska lår”, och att han inte skulle låta mig ha vissa outfits. Rädsla var närvarande. Tillsammans med Vesterlund flyttade han utomlands och hans krav på kontroll blev allt starkare. Hennes vardag blev en mardröm till följd av kommentarerna, som kulminerade i hot, övergrepp och grovt våld.

“Slängde ut mig naken”

När han kom in kunde han ha sagt: “Jag känner för att slå ditt huvud mot marmor.” Han kunde ha sagt: “Jag skulle inte känna mig säker där om jag var du, jag kan lägga ner vad som helst där”, medan jag låg i badet. Han slet mig ur sängen, tog tag i mitt hår och slängde mig ut, naken. Han liknade Mr. Hyde och Dr. Jekyll. Hon hävdar att du aldrig visste vad som skulle hända.

Sa började oroa sig för sin säkerhet. Till slut sov jag med en sax på mitt nattduksbord. Tre år spenderades i förhållandet. I slutändan räckte det med en exceptionellt allvarlig händelse i Las Vegas för att tillfredsställa Vesterlund. Hon lämnade mannen där och då. Jag var tvungen att lämna landet i spillror för att jag sprang för mitt liv, och jag har inte varit tillbaka sedan dess.

Romanen “Happy go lucky” av Sa Vesterlund, som kom ut 2011, innehåller en beskrivning av misshandeln, men hon har aldrig tidigare pratat om terrorn. Hon vill nu hjälpa andra. För att varna andra tjejer gör jag det. Det är inte som att bara en viss typ av kvinna förstår det. Vem som helst kan uppleva det. Det är värt besväret om jag kan stötta någon genom detta.

Hon lägger stor vikt vid värdet av att stödja varandra och uppmärksamma tidiga signaler om relationer. Det är avgörande att unga flickor känner igen varningsindikatorerna. Dessutom måste du hjälpa till och hantera det med tunga handskar om en kompis agerar misstänkt. Tvinga henne att gå och ring polisen för att anmäla mannen. Hon saknar befogenhet att vidta åtgärder på sin nuvarande plats.

Åsa Vesterlund Pojkvän

Vilka råd har du till kvinnor och tjejer som går igenom det du gjort? Ut, ut, ut! En kärleksfull man kommer att behandla dig med vänlighet. Han borde inte kontrollera och tvinga ner dig. Han kommer att tvinga dig att utvecklas personligen. Hur mycket du än är kär kommer ingenting att förändras.

På Sergels torg deltog tidigare idag sa Vesterlund i en tyst protest mot våld i nära relationer och mäns aggression mot kvinnor. Fredrik Berne och Sa Vesterlund är ett gift par. Hollywood-makan till Hänt har verifierat detta, men hon vill inte avslöja om paret också tänker bo tillsammans. Säger Sa Vesterlund till underhållningswebbplatsen, “Vi måste ha något för oss själva”. Den kommande säsongen av “Svenska Hollywoodfruar” bjuder på återkomst för Sa Vesterlund.

Hollywoodfrun är i Sverige inför debuten. Sa Vesterlund deltog nyligen i Pride, ett firande av kärleken, och använde tillfället för att meddela att hon hittat en ny kärlek. Stoltheten är avgörande, därför reste vi från Göteborg och bor bland annat på hotell. Det betyder mycket för mig om du visar ditt stöd. Oavsett färg, kön eller något annat så älskar jag kärlek. Vem bryr sig? Kärlek är underbar i alla dess yttringar! till Hänt, säger Sa Vesterlund.

Min kille, bekräftar Hollywoodfrun

Hollywoodfrun och Fredrik Berne, som hon den senaste tiden har promotat hårt på sociala medier, gjorde ett framträdande tillsammans under Pride. När frågan om Sa Vesterlund och Fredrik Berne är ett par först togs upp ville hon inte svara; ändå låter frågan nu annorlunda. Nej, men det är min pojkvän, säger sa Vesterlund till Hänt och beskriver Fredrik som extremt intelligent, välmående, med tre fina barn, omtänksam och ordningsam.

För närvarande, eftersom Sa bor i Los Angeles och Fredrik i Göteborg, upprätthåller paret ett långdistansförhållande. Paret hävdar nu att de är trötta på fram och tillbaka, men de är inte redo att officiellt meddela om de kommer att bo tillsammans. I hemlighet säger Sa Vesterlund till underhållningswebbplatsen, “Vi måste ha något för oss själva.

Innan hon skilde sig 2015 gifte sig Hollywoodfrun med den amerikanske plastikkirurgen Darrin Frye. Den 48-åriga svenska Hollywood-makan, sa Vesterlund, har fastnat i en mardröm. Hon blev illa behandlad av sin ex-pojkvän, en kirurg, medan de var dating. Efter att Sa opererats av den välrenommerade svenske kirurgen började de dejta. Sa berättar hur roligt de hade tillsammans och hur romantiskt allt var i en intervju med Expressen. Kirurgen utvecklade sedan svartsjuka och kontrollproblem. Han var bland annat intresserad av hennes telefon.

Sa Vesterlund blev piskad av kirurgen med sin paljettklänning

Kirurgen började misshandla henne fysiskt i slutet av 2019. I december 2019 sparkade han Sa och slog henne med en fjärrkontroll. Han sparkade ut Sa ur en hotellsäng i mars 2020 efter att ha pressat henne så hårt att hon slog henne i huvudet i januari. Hotellet där händelsen ägde rum var bland de mest överdådiga i Stockholm.

Sista droppen för henne var när kirurgen slog henne i ansiktet i början av 2021. Kirurgen piskade Sa i ansiktet med sin paljettklänning, enligt den dom som Expressen tagit del av. Sa, som var i chock, trodde att hon skulle förlora synen. Direkta slag mot hennes huvud och ögon gavs med kraft och precision. Hon försökte skydda sitt ansikte från slaget eftersom hon fruktade att bli blind, enligt beslutet.

Under rättegången hade Sa Vesterlund en livvakt

Sa anlitade sin egen vakt, som var vid hennes sida under rättegången, av oro för kirurgen.
Trots sitt nekande har kirurgen nu fått ett års fängelse för grov fredskränkning. Expressen rapporterar att kirurgen upplever att hon ljugit om allt och är missnöjd med beslutet. Hovrätten kommer att pröva hans överklagande.

Sa Vesterlund uppskattar uppmuntran på Instagram

Efter inläggen i Expressen och Aftonbladet tackar hon nu alla för deras stöd och de vänliga direktmeddelanden hon har fått på Instagram. Som svar på ett foto av sig själv med en söt liten hund, “Jag försöker svara er alla”, säger sa. Swedish Hollywood Wives-profilen Anna Vesterlund tog beslutet att flytta till Sverige för några år sedan efter att ha bott i USA i mer än tio år.

Hon bodde där med sin pojkvän Fredrik Berne när hon plötsligt tog beslutet att återvända till USA efter uppbrottet med sin ex-pojkvän. Hon förklarar varför nu. Sa erkände först att hon hade upptäckt kärleken runt början av 2018. Kirurgen Fredrik visade sig vara den lyckliga, och när deras romans blev offentlig kunde man följa deras kärlek och lycka på sociala medier.

Hollywoodfrun avslöjade dock plötsligt i slutet av sommaren att parets kärleksaffär var över. Jag kan bekräfta att jag tog beslutet att lämna. Jag kanske avslöjar mer när tillfället är lämpligt. Hon sa då till Hänt “Men nu väljer jag att fokusera på framtiden och den kommande hösten med spännande nya projekt.”

För oss alla har föregående år inneburit många förändringar. Men i fallet med Sa Vesterlund, en Hollywood-skådespelerska, har mer än bara förutsättningarna förändrats. Hon försökte bo i Göteborg ett tag innan hon återvände till USA i mars förra året. Samtidigt tog hon beslutet att satsa på en helt annan karriär.

om ensamheten med Asa

En betydande del av sa:s arbete sattes på paus när pandemin började. Hon skulle bland annat ha medverkat i en amerikansk serie. Men utöver det har det senaste året också inneburit mycket mer ensamhet än vad de flesta av oss är vana vid. Men i Sas situation har det egentligen inte haft någon större inverkan på henne.

Jag har aldrig kämpat med att vara ensam, vilket kan tyckas konstigt. Hon hävdar, “Jag tycker om att spendera tid ensam, och jag har också två hundar som springer runt.” Men hon har också utnyttjat sin tid ensam för att åstadkomma en rad saker. Hon informerar nu Hänt om den plötsliga yrkesförändring hon påbörjat.

Oväntat skifte i karriären

Sa har tagit beslutet att investera i något nytt eftersom saker och ting i världen inte är exakt som de brukar vara just nu. Hon har börjat studera vid sidan av att förbereda lanseringen av egna varor.
Jag har också börjat mina studier till mäklare. Jag känner att eftersom du fortfarande är ensam bör du dra fördel av att göra dessa saker som du normalt inte skulle göra.

Hon hävdar att även om hon började sina studier förra året var hon tvungen att sätta dem på paus på grund av sin styvfars bortgång. Men nu när hon är igång igen berättar hon för Hänt varför hon bestämde sig för att satsa sin framtid på att vara mäklare. Det verkar alltid vara roligt för mig. Dessa TV-program är de du känner till. Det finns några verkligt fantastiska bostäder. Det är också ett riktigt roligt yrke.

Åsa Vesterlund Pojkvän
Åsa Vesterlund Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!