Bingo Rimér Förmögenhet

Bingo Rimér Förmögenhet
Bingo Rimér Förmögenhet

Bingo Rimér Förmögenhet – Svenske fotografen Björn Oluf “Bingo” Rimér föddes i Hällaryd den 23 juni 1975. Rimér började sitt yrkesliv som fotograf efter att ha tillbringat två år på Studio Magnus Reed efter sin examen 1994. Han har tjänstgjort som personalfotograf för flera svenska tidningar, inklusive Slitz, Magazine Café och Playboy.(Citat krävs)

Utöver sitt arbete i glamourbranschen har Rimér samarbetat med företag som Levi’s, Universal Music, Warner, Panos, EMI, Playboy, Zomba Records, Hachette, Leo Burnett, TBWA, BMG och MTV. Swedish Blonds (New York, 1998), Havanna Rules (Stockholm, 2000) och Sexy by Sweden (New York, 2006) är bara några av hans utställningar. (Citat krävs) Han har också målat porträtt av sådana anmärkningsvärda figurer som Carmen Electra , Steven Tyler, Peter Stormare och Lambretta, förutom att ställa ut sina verk.

Hotness Från Sverige

TV6, ett svenskt nätverk, gjorde en biopik om Rimér 2006. Den 3 oktober 2006 hade pilotavsnittet av “Being Bingo” premiär. Rimérs damkollektion, Sexy By Sweden, och tillhörande hemsida debuterade på mässan. Under de sju avsnitten fick svenska tittare följa Rimér när han arbetade med att introducera varumärket på marknaden.

Modeller för bingo

Castingbyrån girls.se skapades 1997 av Rimér och en kollega. Modellbyrån är nu känd som Bingo Models.

Sveriges Moore

Moore Magazine och Pause Magazine är båda produkter från Rimérs förlag Lejon Media Gruppen AB. Han tillträdde rollen som Moore Magazines chefredaktör i augusti 2003. Moore visade upp några av Sveriges mest populära glamourmodeller. (Citat krävs) Rimér har bidragit redaktionellt till tidningen sedan han slutade 2005. Han har nu flyttat från sin tid på tidningen för att koncentrera sig på andra ansträngningar, inklusive grundandet av sexy.se, en svensk underklädeswebbplats.

LMG: Lejon Media Group

Han grundade Lejon Media tillsammans med Svante Tegnér redan 2001. Den svenska medie- och kommunikationsbyrån Lejon Media Gruppen producerar, administrerar och utvecklar material för sina olika online- och tryckta publikationer, samt evenemang, innehåll i sociala medier, varumärkesambassadörer med mera . Enskilt vänder sig tidningarna till svenska kvinnor och män i åldrarna 15–45, men deras samlade läsekrets spänner över hela landet.

Bingo Rimér Förmögenhet

Privata angelägenheter

Våren 2006 gifte han sig med Angelica Rimér (född Bremert), en tävlande i svenska Big Brother. Angelica berättade att hon och hennes man hade separerat den 14 september 2007. Den 28 augusti 2008 ansökte Angelica om skilsmässa med hänvisning till oöverstigliga meningsskiljaktigheter. Från sitt tidigare förhållande med Erika Moen har han en dotter som heter Nova, som föddes 2003.

Han dejtade Katrin Zytomierska från 2009 till 2015, och de två hade två söner: Ringo (född 2010) och Rambo (född 2013). Rimér var tvungen att försätta sig i konkurs och lägga ner sitt företag “Vinst” den 13 juni 2020 på grund av COVID-19-situationen. Bingo Rimér, en 46-årig berömd fotograf, har utan tvekan nått professionella framgångar.

Han har startat underklädesbutiker, etablerat Moore Magazine och är för närvarande VD för ett antal blomstrande företag inklusive mediekonglomeratet Lejon Mediagruppen AB. Bingo Rimérs långvariga flamma, realitystjärna och sociala medier-guru Julia Franzén, 31, har precis fått in några miljoner dollar och har nu möjlighet att kräva en rejäl lön. Frågan är om Bingo har samma framgång eller inte.

Bingo Rimér tjänar så mycket per år

Många av Bingo Rimérs Instagram-följare har frågat om fotografens ekonomiska situation, så han har öppnat en Q&A-session för att ta itu med deras oro. Bingo tvekar inte att svara på frågor. Jag får en månadslön på ungefär 50 kr. Bingo noterar dock att det inte varar länge. Det verkar som att detta var fotografens inkomst under en tid när han arbetade med en känd person.

Nyheter24 har inhämtat uppgifter från Skatteverket som tyder på att Bingo Rimér år 2020 betalades ut närmare 50 000 kronor i månaden i lön. Han fick in en konsekvent månadslön på cirka 48 200 kronor tack vare sin fastställda årsinkomst på 578 500 kronor. 2020 gick han dock med ett kapitalunderskott på 116 365 kronor.

Bingo Rimérs miljontalsregn

Bingo Rimér är dock en del av ett antal verksamheter som utan tvekan erbjuder fotografen en stor avkastning på investeringen. Enligt Allabolag var de sammanlagda intäkterna för Bingos bolag Bingo Rimér Enterprise AB, Lejon Media Gruppen AB och B3 FASTIGHETSTEKNIK AB 3 543 000 kronor 2021. Det här är inga skämtsamma summor på något sätt.

Bingo Rimér sitter i styrelsen för Gällöberget Resort AB, men bolaget har inte offentliggjort sin bokslut till allmänheten. Deföretag där Bingo arbetar, Revsunds Prästgrd AB, förlorade 103 000 kr det året. Det är dock ingen överraskning att Bingo Rimér har blivit så populär. Bingo hävdar att han ofta lägger på övertid och anser sig ha turen att han tycker om sitt yrke så mycket att det inte känns som en uppoffring. Alla de där miljonerna på Bingo Rimérs bankkonto? “Ska spendera pengarna på…”

Bingo Rimér har andra mycket betydande tillgångar utöver sin lön och engagemang i bolagen. I sin Instagram Q&A gör han avslöjandet. När det till exempel är dags för honom och Julia Franzén att köpa ett hus tillsammans berättar Bingo att hans hus i skärgården är värt cirka 15 miljoner kronor och att han även äger ett hus i Jämtland och en lägenhet i Marbella som han kan sälja till ett högt pris.

Bingo erkänner också att man äger fastigheter som det byggs nya bostäder på i Blekinge. Bingo uppskattar att mellan tjugo och trettio bostäder kan byggas på tomterna, med ett potentiellt försäljningspris på fem miljoner svenska kronor (SEK) vardera. Därför kan du tjäna mellan 100 och 150 miljoner kronor på att sälja dem.

Men det är inte allt! Bingo tillägger att han kan få minst 30 miljoner kronor från försäljningen av två ansenliga öar. Han och hans ex-flickvän, den 44-åriga Katrin Zytomierska, är också båtägare. “Jag kommer att spendera alla pengar på krypto och cannabis,” säger Bingo i sina Instagram-berättelser. Trots sitt vanligare rykte som skandaldrabbad tjejfotograf har Bingo Rimér registrerat och sålt så många domännamn att han tappat koll. Han såg tidigt en möjlighet på marknaden.

I mitten av 1990-talet var.se-adresser föremål för stränga regler. Före 2003 var det bara organisationer som fick registrera domännamn. Istället behövde du ha ett befintligt företag vars namn var identiskt med den domän du sökte registrera. Eftersom,ä,ö inte förekommer i domänen, började jag använda dem när jag bildade egna bi-bolag. En verksamhet känd som Spört & Nytt fanns. Bingo Rimér kommenterar, “Sportnytt blev extremt irriterad.” Han tycker att det är tufft att hitta fräscha domännamn av hög kvalitet nuförtiden.

“Det finns en betydande kontrast. Det verkar som att alla bra lösenord på fiveletters.com redan har tagits. Eftersom det var väldigt billigt att registrera a.com-domänen skulle det vara en lönsam investering att sälja en värdefull för miljontals dollar. Dagens marknad är Det kunde ha varit betydande rivalitet om namnen även för tjugo år sedan.

“Domäner som eftersöktes av flera användare sattes i karantän och gjordes tillgängliga igen vid midnatt. En sekund efter midnatt hade jag en advokatfax i en domänregistrering. Bingo Rimér hävdar att domänen tilldelades det första faxet som mottogs kl. midnatt.

Redan nu handlar Bingo Rimér med domännamn. Registrering av domännamn har alltid varit en viktig del av min affärsstrategi. Till exempel satte jag upp domännamnet tv7.se så att vi kunde sända online, men vi var ungefär ett decennium för tidiga. Istället skaffade TV4-konsortiet URL:en och den visuella identiteten. Det var en jättebra affär, enligt Bingo Rimér. Försäljningen av bingo.se till Mariabingo var dock hans i särklass mest framgångsrika kommersiella satsning.

Innan vi sålde det, “byggde vi upp en hel spelportal”, förklarar han. Han kommer inte att avslöja hela priset för transaktionen. Men jag tror att vi nu äger domänposten.se. Las Vegas gav mig mycket njutning för pengarna. Han är särskilt stolt över domännamnet pau.se, som han skaffade i början av 2000-talet. Jag var fixerad vid att få domänen att sluta på.se för vår nya tidningssatsning.

Jag kände mig som Steve Jobs när han presenterade iPhone efter att ha kommit till Pause. Nästa gång jag gick ut sa folk, “Åh, vad roligt att du startade den här tidningen pau punkt se.” Före explosionen.com, när webbadresser inte var lika populära som gatuadresser, var detta fallet.

Bingo Rimér Förmögenhet
Bingo Rimér Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!