Bonde Söker Fru Hedemora

Bonde Söker Fru Hedemora
Bonde Söker Fru Hedemora

Bonde Söker Fru Hedemora – En 27-årig man från Hedemora vid namn Jens Lundin deltar i årets Bonde söker fru. Han dyker upp i Farmer Seeks Wife 2023 som en av bönderna. Jag har aldrig känt något liknande. Hans råd är att gå från dunkel till stjärnstatus på ett ögonblick. Farmer Seeks Wife, ett populärt dejtingprogram på TV4, sänder sin 18:e säsong i år. Hedemoras kött- och spannmålsbonde Jens Lundin är en av de bönder som fansen förhoppningsvis kommer att bevittna finner kärleken i sommar.

Hedemorabonden Jens medverkar i TV4:s “Bonde söker fru” i år. Han anses vara “en riktig sötnos” av programledaren Linda Lindorff. Hans vänlighet motsäger hans storlek och styrka. Hon säger sig vara precis som Bamse. Den 27-årige Jens är snickare och spannmåls- och köttbonde. Jens hjälper till med familjens gård och snickrar även en del tillsammans med sin pappa. Jens tog beslutet att börja arbeta på familjens gård vid 15 års ålder.

Så länge någon kan minnas har det varit ett självklart mål att bli bonde och ärva släktgården. Nästa steg för Jens är att träffa en kvinna som han kan lita på tillräckligt för att svika sin vakt och vara sårbar med. Jens berättar att längtan efter kärlek har intensifierats med tiden. I nyhetsmeddelandet från TV4 står det att Jens har det mest lugn i Dalarna och att han knappast lämnar Hedemora.

Även om han aldrig har sovit på ett hotell, är hans livslånga mål att ta med sin framtida älskling på en världsturné där de kan smaka på hans aptitretande köttgryta. Klockan 20.00 den 6 april kan tittarna titta på TV4 och TV4 Play för att se premiären av Bonde söker fru – casting 2023.

Flickornas ankomst till Jens Lundins gård i “Bonde söker fru” skapar förutsättningar för snabba konflikter

De andra brevskrivarna reagerar starkt på beskedet att Anna har fått en extra natt hos bonden. “Jag fick en liten klump i magen” när Sabina hörde att hon varit här sedan igår, minns hon. “Bonde söker fru” följer den 27-årige bonden Jens Lundin när han gör sig redo att välkomna fem unga tjänstefolk. En av dem får ändå en betydande fördel. En dag före alla andra får 27-åriga Anna besöka Jens gård i Hedemora.

Bonde Söker Fru Hedemora

Eftersom Anna har lite problem med att anpassa sig till gruppinställningar bjöd jag in henne dagen innan. Efteråt tänkte jag att det kunde vara trevligt att tillbringa dagen ensam med henne”, förklarar showens bonde. Med Annas speciella inbjudan kan hon besöka Jens gård en dag tidigt. När Anna kommer till Jens egendom är det en omfamningsfest. Med Annas speciella inbjudan kan hon besöka Jens gård en dag tidigt. I Annas försiktiga uppförande tror Jens att han ser mycket av sig själv. Han tror att ensamtid med Anna kommer att hjälpa honom att förstå henne bättre.

Dejtkväll med Jens och Anna

Under sin intima kväll tillsammans delar de två personliga berättelser. Anna tillskriver sin blyghet till en barndomsupplevelse av socialt utanförskap i skolan. Hon berättar att rädslan för att bli avvisad har gjort det svårt för henne att sätta sig ner och vara sig själv som vuxen. Enligt Jens hade han också en svår skolgång, under vilken han tillbringade mycket tid ute och ensam.

Värsta någonsin. Jens och Anna reflekterar över sin en-mot-en-dejt dagen efter den avslutas med känslor av glädje och belåtenhet. Hon säger att det var en trevlig överraskning att ha den här tiden med dig eftersom du inte förväntade dig det.

“Bonde söker fru” Enligt Jens “tuff”

Samtidigt stiger hennes ångestnivåer när de andra brevskrivarnas ankomst närmar sig. Även om jag redan är på plats har de ingen aning. Om det inte kommer att bli en obehaglig stämning kan jag förstå varför du kan vara orolig över deras reaktion. Jens är inte den enda som är orolig över de andra tjejernas reaktioner. Det är den mest utmanande aspekten, förutsatt att det var konflikt från början. Han hävdar att det skulle bli svårt.

Som tjejerna visar där omfamnas Jens av alla utom Anna som står tyst i bakgrunden. Folk vill veta hur länge hon har jobbat där. Hon hävdar att hon kom igår. Budskapet är förödande. Efter vårt första möte delar flickorna sina känslor när de hörde nyheterna. Chock och besvikelse var mina självklara reaktioner, tillägger Alexandra.

“Jag fick en liten klump i magen” när Sabina hörde att hon varit här sedan igår, minns hon. Vilka är Jens och Anna? Det har Aftonbladet frågat. Du kan se “Bonde söker fru” varje onsdag kl 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Jens, bonde specialiserad på kött och spannmål

Säsong 2023 av Farmer Seeks a Wife går just nu i TV4 och 27-årige Jens Lundin från Hedemora är en av de som längtar efter kärlek. När Jens var femton år gammal hade han fått nog av skolan och fick möjlighet att börja jobba på en gård istället för att komma in på gymnasiet. Så började hans liv som bonde. Det kändes som om de blå plaggen han bar för första gången aldrig skulle tas bort; han hade vetat sedan han var en liten pojke att han skulle växa upp och blien bonde.

Att vara bonde ger dig den största känslan av självständighet. I programmets introduktionsvideo konstaterar Jens: “Du kan anpassa dagen så att den passar dig själv. Det finns inget schema för vad du ska göra. Det är bara att gå ut på gården och börja med en vårdgård. Sedan lägger du plogen i backen och börja harva.” Han fortsätter med att förklara att detta förmodligen är det bästa alternativet som finns.

“Trött på att vara ensam”

Livet på gården börjar bli ensamt för Jens, så hon bestämde sig för att gå med i programmet i hopp om att upptäcka sann kärlek. Jens ger sig sällan ut ur Hedemora och känner sig mest hemma i Dalarna. Även om han aldrig har sovit på hotell är hans livslånga mål att ta med sin framtida älskling på en jordglobsturné.

Jag har varit kär en handfull gånger, och varje gång har jag varit ensam; men jag har också aktivt sökt den ensamheten. Att arbeta har alltid varit roligt för mig och jag har alltid haft ett starkt intresse för jordbruk, men på sistone har jag bara velat ha en livskamrat. Att träffa den ena skulle vara en enorm välsignelse. Jag har fått nog av att vara ensam och älta mina problem. Jag känner att jag har mycket kärlek att ge, och jag vill tänka på någon annan istället. I öppningsvideon argumenterar Jens för att det finns mycket kärlek att ge till andra människor.

Söker perfekt följeslagare under rusningstid

I den kommande säsongen 2023–2024 av Bonde söker fru i TV4, träffa 24-årige Alexander Stenklyft från Ramsele, en köttbonde som trots sin ungdom hoppas få träffa sitt livs kärlek. I 2023 års version av Bonden vill ha brud, det här är Alexander Stenklyft. Årets Farmer Seeks a Wife presenterade en av många svenska bönder som letade efter kärleken under höstsäsongen.

Året 2023 tillhör ingen mindre än Alexander, en 24-årig nötboskapsbonde från Forsnäs, strax utanför Ramsele. Alexander tycker om snowboard, skidåkning och ridning, men hans kärlek till lastbilar kommer först. Den årliga lastbilsträffen i Ramsele börjar i september och är Alexanders favoritdel på året. Jag har mycket känslor för Ramsele och den här regionen. Som Alexander förklarar i programmets öppningsvideo, “Jag känner mig verkligen hemma här” på grund av skogen och omgivningen.

“Inte lätt att träffa någon”

Trots sina ömma år är Alexander ivrig att hitta en livslång kamrat. Eftersom han har haft svårt att hitta en passande kompis i det lilla samhället på egen hand är det inte så förvånande att han tog till TV4 för kärleken. Det kanske inte är så vanligt att träffa någon sådan här på den här platsen. Om jag hade träffat den ena så hade det varit jättekul. Att uppleva kärlekens väsen. Nu känner jag att det finns ett hål inom mig. I programmets introduktionsvideo säger en skrattande Alexander: “God morgon, vad ska det bli för frukost?” Det är något man drömmer om varje morgon.

Försök att hitta en hantverkare

Joel, en pigg 23-åring från Valbo utanför Gävle, som är sugen på att träffa kvinnan som ska bli hans fru, är den yngsta tävlande i “Bonde söker fru” 2023.

Joel från “Bonde söker fru” är hästbonden

Joel, hästbonde, är en av de kärlekssugna bönderna i säsongens Bonde söker fru, som går i TV4 till hösten. Energipaketet Joel, som är 23 år och söker ett livslångt engagemang, är den yngsta tävlande i år. Joel letar efter en hantverkare som är intresserad av att bilda familj med honom. Min idealiska livspartner är någon som du kan dela dina djupaste känslor med. I sin introduktionsvideo till programmet nämner Joel att man naturligtvis skulle känna sig lite rädd på grund av den ökade sårbarheten.

Bonde Söker Fru Hedemora
Bonde Söker Fru Hedemora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!