Carl Stanley Längd

Carl Stanley Längd
Carl Stanley Längd

Carl Stanley Längd – Hans kanal har cirka 56 000 följare och 8 miljoner visningar från och med 2021. Hans två första framträdanden som medlem i det röda partiet i komediprogrammet Parliament sändes båda hösten 2016. Han gav sig ut på sin första ståuppkomedi-turné, med titeln “Ärligt talat”, hösten 2017. Tillsammans med komikerkollegan Marcus Berggren är han värd för podden Tombola Podcast.

Våren 2023 kommer Akta Huet, Carl Stanleys kritikerrosade standup-turné, tillbaka till Sverige för andra gången. Två säsonger av utsålda föreställningar runt om i landet har kulminerat i dessa sista extraföreställningar, och turnén kommer snart för första gången utomlands, inklusive stopp i Finland och Norge.

Kiruna, Kalix och Haparanda låter som väldigt roliga och jag tycker att det är roligt att så många städer vill att vi ska återvända. Även om jag tycker om att se andra städer, har jag aldrig varit så här långt norrut på en turné tidigare. Carl Stanley känner att han äntligen är i Sverige på sin turné. Carl Stanleys “Akta Huet” är hans tredje soloshow efter “rligt Talat” (2017) och “Fdd 1996” (2019), som alla var kritiska och kommersiella framgångar.

Nu är det dags att se så många pjäser och konserter han kan i Sverige. Det här är en stand-up-rutin som kanske eller kanske inte utvecklas när vi reser, men för nu kommer det att handla om hundar, inspiration, svårigheter, förtvivlan, trasor och Carls mest förödmjukande upplevelse. Carl delar med sig av sina tankar om vad som har hänt under perioden sedan de senast talade. Toppen av öppen, vänlig kvickhet. Allt är flytande och formbart, men det kan sammanfattas som: en jävla njutningskväll.

Den 26 februari 2022 var det världspremiär för “AKTA HUET” på Lunds stadsteater. Två säsonger av utsålda föreställningar över hela landet har kulminerat i dessa sista extranummerföreställningar, och för första gången har turnén expanderat internationellt till Finland och Norge. Kiruna, Kalix och Haparanda låter som väldigt roliga och jag tycker att det är roligt att så många städer vill att vi ska återvända. Även om jag tycker om att se andra städer, har jag aldrig varit så här långt norrut på en turné tidigare. Carl Stanley känner att han äntligen är i Sverige på sin turné.

Även Norge och Finland har sina coola poäng. Jag spelade några intima klubbshower i Finland några gånger för några år sedan, och det var stor glädje båda gångerna. Bara en gång, när jag var femton och utförde magi i Norge, fick jag någonsin en stående ovation. Showen blev en katastrof eftersom skeppet gungade och välte all min rekvisita. Det kan åtminstone inte bli värre än vad det redan är den här gången eftersom jag inte har någon rekvisita och föreställningen utspelar sig på land.

Carl Stanley Längd

Efter succén med deras show på Sparbanken Skne stadion i Lund har de lagt till ytterligare en Sknestadion till sitt schema. Helsingborg, Carls hemstad, är värd för arenan i vår. Rädsla genomsyrar arenan. Du vill inte skämma ut din familj genom att misslyckas inför sina kamrater hemma. Detta kommer att ge ett tillräckligt utbud av arenor under en tid. Även om jag tycker om att gå på bio tvivlar jag på att jag skulle kunna göra det.

Carl Stanley, bara 20 år gammal, har redan vuxit fram som en av Sveriges mest lovande komiska talanger. 2016 blev han den yngsta panelmedlemmen i TV4:s “riksdagen”, framförde 232 standup-evenemang, fick flera miljoner visningar för sina komedi-vloggar och korades till Årets nykomling på Svenska Standup-galan.

Carl Stanley fick först stor uppmärksamhet 2016 efter att han postat vloggen “Sverige är fullt!” till hans kanaler. I videon går han omkring i ett öde Stockholm och söker i högtidlig ton efter tecken på den “systemkollaps” som var på topp då. Två miljoner människor har redan sett filmen kort efter att den laddades upp. Carl Stanleys framsteg har skjutit i höjden sedan dess.

2016 ökade han sina besök på komediklubbar för att vässa sina kunskaper och utveckla sitt material. Med “Erligt talat” tar Carl Stanley sin solokarriär till nästa nivå. Tankesmedjan-programledaren Marcus Berggren och Carl Stanley programleder en podd tillsammans. Helgerna på Hilton Stockholm Slussen har en känsla av Sin City. Platserna i vår plyschteater är alla upptagna, men det hindrar inte publiken från att skratta tills de gråter.

RAW är dock inte bara en samling roliga komedierutiner. Det är en helkväll, så allt från middagspaketen till cocktails till de bokade DJ:s görs med stor omsorg och precision för att skapa den där unika känslan av ren glädje. Våren 2023 kommer Akta Huet, Carl Stanleys kritikerrosade standup-turné, tillbaka till Sverige för andra gången.

Två säsonger av såld-Ut-föreställningar runt om i landet har kulminerat i dessa sista extraföreställningar, och turnén kommer snart att bege sig utomlands för första gången, inklusive stopp i Finland och Norge. Man kan inte låta bli att beundra deras talang.Den kritikerrosade stand-up-föreställningen “Born in 1996” av komikern Carl Stanley kommer att göra sitt sista spel i höst. Över 25 000 personer har sett Carl Stanleys standup-akt “Born in 1996” sedan den hade premiär 2019. Showen har spelats 53 gånger över hela landet. Den unga komikern är tillbaka på turné för tredje och sista gången och ger sin kritikerrosade stand-up-show till en ny publik.

Carl Stanley kommer att förmedla sina subjektiva, känslomässigt drivna idéer och övertygelser i “Born in 1996” med samma auktoritet som om de vore etablerade fakta baserade på rigorös forskning. Den täcker ett brett spektrum av ämnen, från arten av deras förhållande till hans generations fräckhet. En samling av Carl Stanleys aktuella funderingar, gnäller och tjafsar. En period där han kunde växa och mogna.

Carl Stanley Längd
Carl Stanley Längd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!