Theoz Pojkvän

Theoz Pojkvän
Theoz Pojkvän

Theoz Pojkvän – Theoz är bara en pseudonym. Personens egentliga namn är Theodor Haraldsson. Den 17 juli 2005 trädde Theoz in i världen i Linköping. Theoz avslöjade att många individer var grymma mot honom på grund av hans berömmelse i en intervju med Nyheter24 2018. Hans föräldrar, Emma och John Haraldsson, gav Theoz hans namn. Theoz tillbringade sina uppväxtår i Linköping med sina föräldrar och storebror Axel.

Jag undrade hur många gånger Theoz har tävlat i Melodifestivalen. Theoz, en stigande figur i sociala medievärlden, var nyligen värd för den tidigare Mello-musikern och influencern Viktor Frisk på sin YouTube-kanal. Inför deras Mello-bidrag 2018 med samma namn fick han i uppdrag att lära Viktor och musikpartnern Samir Badran att blanda.

Det måste ha gått smidigt, för Theoz fick en huvudroll i Melodifestivalens video av gruppens framträdande. Theoz må vara ung, men han har varit aktiv på sociala medier ganska länge. Theoz har varit aktiv i olika medier sedan han var en ung pojke på åtta år. Det fanns miljoner av Theoz fans på den numera nedlagda musikappen “Musical.ly” fyra år efter hans debut, och hundratusentals fler på YouTube och Instagram. Han var dock inte en av klassens favoriter.

Theoz och hans bror Alex tillbringade sina uppväxtår i Linköping. När han var åtta år gammal 2013 hade han redan en Youtube-kanal och en följare på över en miljon tittare online. Theoz gick på Folkungaskolan, en svensk grundskola, i Linköping.

Karriär

Theodor Haraldsson började ladda upp filmer till det som då hette Musical.ly men heter nu Tiktok när han var elva år i augusti 2016. Han började gå som “Theoz” på nätet och ladda upp videor på sig själv när han dansade och mimade. Han samlade omedelbart en fanbas på 50 000, och efter att ha hedrats med en krona (skänkt till de mest inflytelserika “Musers”), lockade han ytterligare 100 000 följare. Theozs Musical.ly-popularitet skjutit i höjden till 1 miljon inom ett år efter hans kontos lansering och till 1,9 miljoner inom ytterligare några månader.

Theoz Pojkvän

Både Samir Badran och Viktor Frisk fick lära sig att “shuffla” av honom under hans gästspel på deras respektive YouTube-kanaler i oktober 2017. Detta var början på Theozs framträdande roll i Samir och Viktors “Shuffla”-framträdande i Melodifestivalen. Samtidigt utökades Theozs Instagram- och YouTube-följare, vilket ledde till nomineringar för “Årets profil” och “Årets Musical.ly” vid årets Guldtuben-prisutdelning.

Efter att ha hjälpt Warner Records med att publicera karriärerna för några av sina skivartister. Theoz fick i uppdrag att skapa låtarna ensam. Theoz debutsingel “Lately” publicerades våren 2018, och deras andra spår “Het” blev den näst mest spelade svenska låten på YouTube det året. Theoz släppte sin debut-EP i somras och i november tillkännagavs att han skulle gå med på Diggiloo-turnén som artist 2020. Theoz kommer att spela med Robert Gustafsson och andra i 2020 års film “Space Travel”. Christer Fuglesang, en verklig astronaut, skrev boken som filmen är baserad på och gör en cameo-framträdande.

Han gav konsert på Lotta i Liseberg det året (2021). Theozs “Som du vill” gick in i Melodifestivalen 2022. Han tog sig till semifinal (det gamla namnet för andra chansen) efter att ha gjort bra ifrån sig i den preliminära omgången , och sedan till finalen, där hans låt placerade sig som sjua av totalt tolv. 2023 deltog han i Underdogs, ett program som visades i SVT. 2023 gick han in i Melodifestivalen med låten “More of you”, som slutligen placerade sig på femte plats. Theoz följer upp sitt genombrottsframträdande från förra året med en ny, sexig singel om att vilja ha mer av en partner.

Konstnären insisterar dock på att hans verk inte är riktat till någon speciell samtidigt som det förmedlar ett kärleksbudskap. Theoz hävdar, “Jag har ganska mycket att göra.” Theoz, vars riktiga namn är Theodor Haraldsson, gick vidare till finalomgången förra året via semifinalen med sitt framförande av “As you want”, som slutligen placerade sig på sjua.

17-åringen återkommer i år med singeln “Mer av dig” och uppträder i hemstaden Linköping för första gången. Theoz hävdar att du blir orolig och känner större press att göra din bästa prestation på grund av detta. I lördagens livesändning samlas många nära och kära i Saab-arenan för att se vad som händer. Theoz uppskattar att det är fyrtio deltagare. Det är tröstande att veta att du har folks rygg när du går på scenen.

Frasen “lite flirtig”

Theoz uttrycker sin önskan om mer tid med en speciell person i kärleksballaden “More of you” tills natten är slut. Sångaren tänker dock inte på någon speciell. Låtens ämne är riktat mot en specifik individ, men jag känner ingen koppling till den personen. Det är en lekfull låt, så reta gärna din publik a little.

Har det flörtats mycket med dig sedan din seger förra året?

Ja, men det finns fortfarande ett spår. Enligt mig är det också underhållande. Däremot känner jag att jag inte har tid för någon kärlek just nu eftersom jag har mycket arbete att göra, jag reser mycket och jag är borta nästan varje helg på spelningar. Så du har ingen signifikant annan? Jag är för närvarande inte involverad med någon.

Theoz, å andra sidan, hävdar att låten var så svår att han var tvungen att träna på ett löpband medan han sjöng. Det är ännu mer utmanande sång och dans. Du kommer att behöva mycket uthållighet, men du kommer att känna dig föryngrad efteråt. Theodor Haraldsson, mer känd på sin scen som Theoz, kommer att tävla i Melodifestivalen 2023 för tredje gången. Fler av er är hans bidrag till årets tävling; den har författarskap av Axel Schylström, Jakob Redtzer, Peter Boström och Thomas G:son.

Theoz, hur gammal är du? Skaparens ömma år

Theozs unga utseende har lett till frekventa spekulationer om konstnärens faktiska ålder. Den 17 juli 2005 gick Theoz in i denna värld.

Theozs längd har avslöjats

Inför Melodifestivalen träffar Hänt Theoz och ger svaret på en fråga många har: Hur lång är han?
Till viss del, ja. Theoz säger sig stå på en höjd av 179–180 centimeter.

Sociala medier-stjärnan Theoz finns över hela Instagram och TikTok

Theozs sociala medier är de som oftast nämns när han diskuterar honom. Musikern blev först populär på TikTok (tidigare känd som Musical.ly) när hon bara var 11 år gammal. Han laddar kontinuerligt upp innehåll till Tiktok och har samlat på sig 1,9 miljoner följare och 445 miljoner likes. Theozs TikTok-handtag är @theozofficial om du är intresserad av att följa honom där. Instagram (där hans handtag är @theozofficial och där han har 188 tusen följare) har också regelbundna uppdateringar.

Han ger bland annat Melodifestivalen-relaterade uppdateringar på sitt Instagramkonto. Theoz Haraldssons mamma, pappa och lillebror Theoz växte upp i Linköping av sina föräldrar, Emma och John Haraldsson. Dessutom har han ett syskon som heter Alex.

Vem dejtar Theoz? Träffar han någon just nu?

Fans undrar ofta om 17-åringen har en flickvän för tillfället. Vad vi vet är att Theoz ofta föreställs gosa med en speciell tjej – hans hund, Zoe. Bortsett från det verkar han inte ha några speciella passioner i sitt liv.

Melodifestivalen 2023: Theoz är tillbaka!

Theoz har, trots sin ungdom, varit runt Mello ganska länge. Med hjälp av bidraget Som du vi ll gick han med i aktionen 2022. Bidraget gick vidare till mästerskapsomgången men placerade sig till slut på en åttonde plats. Theoz gjorde sin Mello-debut som sångare i låten “Shuffla” av Samir Badran och Viktor Frisk 2018. Theoz sågs sedan dansa i bakgrunden medan paret fortsatte att uppträda.

Men nu har artisten själv kommit tillbaka för en tredje gång för att lägga till en egen twist. Utmärkt tid, och det var ett privilegium att få vara med igen. Theoz sa till Hänt, “Det gick väldigt bra förra året, så jag är väldigt glad över att få vara med igen, med ett ännu bättre nummer och en ännu bättre låt.”

Finns det något mer du kan säga om figuren?

Precis som förra året var det mycket dans. Mer av er är vad låten handlar om, och jag håller med om titeln. Det är så mycket jag bryr mig om det här. Den 11 februari 2023 kommer Theoz att dyka upp i Melodifestivalen 2023-finalerna. Hans hemstad Linköping kommer också att stå värd för hans konsert.

Theoz Pojkvän
Theoz Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!