Carolina Klüft Gravid

Carolina Klüft Gravid
Carolina Klüft Gravid

Carolina Klüft Gravid – SVT:s nyaste varieté, “Duellen”, medverkar 34-åriga Carolina Klüft. Detta blir det andra barnet för Carolina och hennes 40-åriga partner, Patrik Klüft. Den gravida idrottsstjärnan gick ut offentligt med sin bula för några veckor sedan, men hon vill fortfarande inte prata om det. Hon förklarar varför nu. När det kommer till mina nära och kära, mina barn i synnerhet, tenderar jag att hålla mina tankar för mig själv. Jag känner mig obekväm att diskutera saker öppet så. Men det blir en ny resa, det vet jag, säger Carolina Klüft i programmet “Livets hjul”.

Stjärnan erkänner att det är en betydande livsförändring att utöka sin familj från ett barn till två. Carolina Klüft tror dock inte att det är över hennes förmåga. Jag är inte rädd för de svårigheter jag möter. Även om jag ofta tar på mig stora svårigheter känner jag mig sällan överväldigad av dem, och jag förväntar mig inte alltid att livet ska vara en bädd av rosor.

Carolina Klüft tillägger: “Jag förväntar mig inte att det bara är roligt att ha barn, jag förväntar mig också att det är tufft och svårt ibland.” Med två barn på väg vet Carolina att det kommer att bli fullt. Hon är dock optimistisk om hur framtiden ser ut. Så har det varit under hela min idrottskarriär, och det fortsätter att vara så för närvarande.

Det fluktuerar i höjdled. Som jag redan har nämnt finns det tillfällen då du känner dig arg, deprimerad, besviken och otålig. Allt du kan göra är ditt bästa. Du bör komma ihåg att du fortfarande är människa. Än i dag tycker jag om en bra utmaning. Carolina Klüft har hållit födelsen av sitt barn en noga bevakad hemlighet. Anna Hegestrand, programledare för Livshjulet, frågar när bebisen ska komma och hon ger ett vagt svar. Den 36-åriga Carolina Klüft väntar barn.

Den före detta banstjärnan och hennes man, Patrik Klüft, hoppas på löneförhöjning. Carolina Klüft bekräftar att familjen snart kommer att utökas i höst. Efter en framgångsrik friidrottskarriär har 36-åriga Carolina Klüft synts i olika framstående tv-scenarier. Hon har varit programledare för bland annat “Duellen” och “Wild kids” för SVT och nyligen medverkat i “Mästarnas mästare” där hon tävlade om titeln Svensk Supermodell.

Klüft är just nu aktuell som analytiker i SVT:s sportprogram. Hon debuterade för säsongen i samband med gårdagens Bauhaus-gala. Klüft, som fungerar som Generation Peps verksamhetschef till vardags, säger: “Jag tycker det är väldigt roligt att få bidra med den erfarenhet jag skaffat mig genom åren och försöka förmedla den till tittarna.” väntar sitt tredje barn; de har två små döttrar, Laleh, 4, och Amie, 1,5. Jag håller med. Enligt Carolina Klüft blir det en uppgång till hösten.

överger Stockholm

Familjen Klüft ryckte upp från Stockholm för ett år sedan och bosatte sig istället i Järvsö, Hälsingland. Vi hade en fastighet i Järvsö länge och skulle tillbringa tid där då och då, men vi gjorde nyligen flytten permanent och älskar den där på grund av lugnet och det enkla i livet, som Klüft förklarade i en intervju med SportExpressen .

Carolinas Klüft har ett imponerande rekord som sjuidrottare, med OS-guldet hon vann i Aten 2004 samt tre VM-guld och två EM-guld. Klüft gjorde övergången från sjukamp till längdhopp innan hennes friidrottspensionering 2012. Det väcktes oro under hela redigeringsprocessen av SVT-serien “Duellen” på grund av Carolina Klüfts graviditet. Carolina Klüft hävdar att hon planerar att föda barn om några veckor medan hon täcker över magen. Förfallodatumet för Carolina Klüfts (34 år) och maken Patriks andra barn närmar sig med stormsteg.

Programledaren och sportpersonligheten i kvällens sändning av “Duellen” växlar mellan att visa tecken på graviditet och att framstå som helt trista. Det finns inga tecken på graviditet när hon kör ett tunnelbanetåg i en duell. Det är dock direkt uppenbart i studion att Klüft hoppas på en uppgång några sekunder senare. Duellerna från i våras fångades på band. Carolina Klüft hävdar att flera dueller dokumenterats.

Kollapsade mellan tagningarna

Men det tog ett par månader till att spela in studiosegmenten av showen. Detta gjorde att magen kunde expandera också. I början av juli månad upphörde produktionen. Carolina Klüft säger till Nöjesbladet under SVT:s tv-höstpresentation att hennes mage var mindre förr än nu. Hon sa att nedstigningen är planerad till någon gång i slutet av september eller början av oktober.

Gå med i rekryteringsteamet “Master of Champions

Hon är ledare för “Duellen”, som hon bildade med Micke Leijnegard, 53, som använde tillfället för att övertala henne att delta i “Mästarnas mästare”. Jag har lagt ner många timmar i hopp om att hon en dag bestämmer sig för att följa med. Men hon har blivit lite ur form på sistone. Han skrattar och säger: “Där

Det måste vara något med de djupa magmusklerna.” Jag tänkte att han skulle försöka prata in mig lite vettigt först. Och enligt Klüft är programmet fantastiskt. Hon lägger handflatan över magen för att visa att hon tydligt inte vill något. Till slutet av säsongen. Efter att ha gått i pension från friidrotten har Carolina Klüft gjort flera uppmärksammade TV-framträdanden. Hon har varit värd för program som “Duellen” och “Wild kids” på SVT, samt presenterat Viasats bevakning av OS i Sotji och Rio. Klüft deltog i förra årets “Master of Masters”-turnering, som ägde rum på vintern.

Carolina Klüft Gravid

Den före detta sjukampstorheten har också dykt upp som expert vid flera tillfällen för SVT:s friidrottsprogram. Carolina Klüft var dock inte på plats vid rutan för friidrotts-VM i Doha eftersom hon väntade. Carolina och Patrik Klüft, redan två föräldrar, välkomnade nyligen sitt tredje barn. Återigen föddes en flicka. Enligt Patrik Klüft, som döper oktoberbarnet till Nova, är familjen Klüft nu en trippel. Planen fungerade bra och ingen kom till skada. Som familj trivs vi och är nöjda. Familjen Klüfts döttrar, Laleh, 5, och Amie, 2, är redan en del av deras familj.

Stockholm har sett den sista av Klüfts

Familjen Klüft ryckte upp från Stockholm för ett år sedan och bosatte sig istället i Järvsö, Hälsingland. Vi hade en fastighet i Järvsö länge och skulle tillbringa tid där då och då, men vi gjorde nyligen flytten permanent och älskar den där på grund av lugnet och det enkla i livet, som Klüft förklarade i en intervju med SportExpressen .

Fyra VM-titlar och en OS-titel

Carolinas Klüft har ett imponerande rekord som sjuidrottare, med OS-guldet hon vann i Aten 2004 samt tre VM-guld och två EM-guld. Klüft gjorde övergången från sjukamp till längdhopp innan hennes friidrottspensionering 2012. Patrik Klüft, tidigare känd som Patrik Kristiansson, har nu ett framstående friidrotts-cv som inkluderar en bronsmedalj i stavhopp från 2003 års världsmästerskap. Tidigare tävlade han i friidrott men har nu gått över till att träna ishockey.

Vid 34 års ålder har Carolina Klüft redan etablerat sig som en av sportens genom tiderna storheter. Under sin fantastiska karriär har hon samlat ihop totalt 32 guld-, 15 silver- och 9 bronsmedaljer. Inget kan dock jämföras med den sensation hon upplever just nu. Hon väntar sitt andra barn med sin 40-åriga make, Patrik Klüft. Jag håller med. Hon säger till Expressen att vi kan förvänta oss en löneförhöjning till kommande höst. Paret gifte sig i Skottland 2007 och är redan föräldrar till tvååriga Laleh.

Caroina Klüft har sysslat med lite olika saker sedan hon gick i pension från sin idrottskarriär. Hennes meriter är bland annat att författa boken “Livet er en sjukamp” och vara värd för OS-bevakningen på Viasat. Det betyder att hon snart blir mamma! Carolina Klüft, svensk friidrottare och tv-värd, har bekräftat sin graviditet för Expressen.

Carolina Klüft berättade för pressen att de är överlyckliga och har det jättebra. Carolina Klüft sa till Expressen att hon och hennes sambo är överlyckliga över hur det har gått hittills. Det betyder att hon snart blir mamma! Carolina Klüft, svensk friidrottare och tv-värd, har bekräftat sin graviditet för Expressen. Carolina Klüft berättade för pressen att de är överlyckliga och har det jättebra.

Carolina Klüft sa till Expressen att hon och hennes sambo är överlyckliga över hur det har gått hittills. Hon förklarar att målet med organisationen är att alla ska ha tillgång till hälsosamma livsstilsval som balanserad kost, regelbunden motion och mycket fysisk aktivitet. Målet är att successivt införliva mer fysisk aktivitet i det dagliga livet. Vårt yttersta mål är att göra det så att alla barn kan njuta av ett långt och hälsosamt liv.

Carolina Klüft Gravid
Carolina Klüft Gravid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!