Céline Dion Dödsorsak

Céline Dion Dödsorsak
Céline Dion Dödsorsak

Céline Dion Dödsorsak – I decennier har kanadensiska Céline Dion, nu 51 år gammal, uppträtt inför utsålda publik i Las Vegas. René Angélil, hennes man och chef, gick bort i cancer för tre år sedan och slog sönder hennes värld. Han fyllde 74 och uppåt. Céline var bedrövad över förlusten av René Angélil, hennes man, trots åldersskillnaden mellan dem.

De hjälpte mig att fortsätta. Céline Dion säger till den amerikanska nöjeswebbplatsen Extra att hon kan hålla sina barn i närheten eftersom de alla får sin utbildning hemma, enligt Expressen. Céline Dion är nu på turné; sångerskan tvingades ta ledigt efter hennes mammas död för tre år sedan.
Det tog mig ungefär tre år innan jag fick lusten, kraften och energin att fortsätta, förklarar Céline Dion.

Hon tror på de glada minnen de delade och den kärlek hon kände för sin bortgångne make.
Musikern och hans partner hade en lugn natt under stjärnorna eftersom han vet att Rene är där med dem. Den kanadensiska sångerskan Céline Dion avslöjade på fredagen att hon skjuter upp resten av sina turnéer 2019 och 2024 på grund av hälsoproblem. Inklusive den den 30 september på Stockholms Friends Arena.

I december meddelade Dion, då 55 år gammal, att hon hade fått diagnosen en sällsynt neurologisk störning. Datumet den 2 juni har satts som deadline för arrangören att meddela biljettköpare om eventuella återbetalningar. René Angélil, make till Céline Dion, dog i januari efter en utdragen sjukdom.

Hans kropp var redo att föras bort i en likbil när den plötsligt gick sönder. René Angélil, Céline Dions 73-årige make, ringde henne från sin sjuksäng i deras hem i Las Vegas den 13 januari för att berätta för henne att han älskade henne och önska henne lycka till innan hon uppträdde på Caesars Palace. Parets sista samtal tillsammans var deras sista.

Céline ville inte väcka sin cancersjuka man när hon kom hem. På morgonen den 14 januari 2019 väcktes hon av sin mans medicinska team med beskedet att han hade gått bort natten innan. Magazine People har nyligen publicerat Célines redogörelse för morgonens prövningar.

Céline Dion Dödsorsak

För att barnen inte skulle bli misstänksamma låste jag in honom på hans rum.Det var det kallaste jag någonsin känt, men det var otroligt. Med låg röst bad jag honom lova mig att han inte skulle göra mig orolig. Vi ska klara det; barnen och jag är okej. Ingen mer smärta bör tillfogas dig. Lämna mig ifred.

Céline kunde hålla sina känslor för sig själv. Men när bilen skulle lämna efter att ha hämtat sin mans kropp förlorade hon den. Jag försökte springa undan bilen som tog bort honom, hävdar hon. Det påminde mig om första dagen i skolan för mina egna barn. När Celiné först fick framgång i slutet av 80-talet var René Angélil hennes manager.

De knöt ihop säcken 1994 och uppfostrar nu René-Charles, 15, och Nelson och Eddy, tvillingar på 5 år, som en familj. Celiné förlorade sin kära bror Daniel Dion i cancer bara två dagar efter sin makes död. Eftersom Celiné har ett lukrativt avtal med Caesar Palace har hon och barnen flyttat till Las Vegas. Hon åker till Europa i slutet av juni för att spela tio shower i städer som Antwerpen, Belgien och Paris, Frankrike.

Du känner fortfarande Celine Dions ondskefulla närvaro på vinden även om hon inte har gjort något nyligen för att dra uppmärksamhet till sig själv. Det är cancer och… det bara finns där. Efter att ha hört nyheten om att den ljumna bältaren hade gått bort, verkade hela världen andas ut en lättad suck.

Okej,? En annan kändis vars karriär avslutades med ett ondskefullt rykte är Celine Dion. Oönskade kändisar kan dödas mer effektivt av skottlossning, sjukdomar, droger, mord, knivar och övergrepp på vilda björnar än genom rykten, som bekant. På torsdagen fick misstankarna om att sångerskan gått bort ett uppsving när hashtaggen “RIP Celine Dion” trendade världen över på Twitter.

Vi önskar att vi hade hittat på historien om att Celine Dion dog i en bilolycka på väg 80, och en annan att hon omkom i en privatjetkatastrof. Tyvärr kom sångarens publicist och sa att det var det. Säkerligen inte! och Celine är frisk och mår bra. Sanningen är mycket värre än sanningen. Sanningen är att Celine nyligen blev sjuk i en allvarlig virusinfektion, vilket tvingade henne att skjuta upp eller ställa in många föreställningar i Las Vegas. Så hon kan aldrig sjunga igen?

Nej. Hon återhämtar sig från det också. Nu verkar det som om vi önskar Celine Dions död. Läsare kan koppla av med vetskapen om att vi ofta sträcker ut sanningen eller förskönar språket för humoristisk effekt. Nej, inte den här gången. Céline Dions man, René Angélil, gick precis bort efter en lång kamp mot cancer. AFP rapporterar att hennes äldre bror Daniel Dion också dukade av för samma sjukdom.

En släkting citeras som familjens talesman av nyhetsorganisationen. Enligt rapporter dog 59-årige Daniel Dion av halsen, tunga och hjärncancer. Efter sin mans bortgång har Céline Dion beslutat att skjuta upp sina planerade framträdanden. Det fanns sjukdom och död, men det fanns också denna kontroversiella kärlekssaga.

Céline Dions långa karriär och liv har definierats av både glädje och sorg. Kändis har själv lidit en stor förlust efter att ha upplevt flera förödande förluster inom sin egen familj. Céline Dion har upprepade gånger sagt att hon anser sig vara “extra lycklig” närhelst hon kan umgås med sina tre söner.
Nu ska hon idag avslöja en bild på killarna. Den kanadensiska sångerskan Céline Dion, 54, publicerade ett foto på sig själv med sina tre söner – René-Charles, 21, och tvillingarna Nelson och Eddy, 11 – på sociala medier för att hedra Mors dag i USA.

Dion visar stolt upp sina tre söner

Jag anser mig vara mycket välsignad över att få fira Mors dag med mina barn i år. Det är vad jag önskar för alla sörjande mödrar i Ukraina och på andra håll. Jag anser att mammor vars sinnen alltid är på uppgiften att hålla sina barn säkra. Jag betraktar alla mammor som offrar allt för att försörja sina familjer, in i minsta detalj. Hon proklamerar på sociala medier, “Dessa mammor är de modigaste.”

Céline Dion, talar om sin mans död. René Angélil, make och chef för Céline Dion, och pappa till hennes två barn, gick oväntat i januari 2016 efter en tapper kamp mot strupcancer. Han nådde den mogna åldern av 73 år. Att se någon du bryr dig om kämpa så hårt för sitt liv förändrar dig djupt. Det finns dock alternativ här.

Antingen kan du behålla ditt lugn när du tittar på din sjuka man, eller så kan du låta situationen bli det bästa av dig. Jag förstår om du tittar på din sjuka man och tänker “jag ska ta hand om dig.” Här är jag. Céline Dion sa efter sin mans död, “Det kommer att bli bra”, som rapporterats av People.

Céline Dions man, René Angélil, gick precis bort efter en lång kamp mot cancer. Nyhetsbyrån AFP rapporterar, med hänvisning till en talesperson för familjen, att även hennes äldre bror Daniel Dion har gått bort i cancer. Beskedet om hans bortgång kom bara några dagar efter att det hade stått klart att brodern hade en mycket begränsad livslängd.

Det gör väldigt ont. Claudette Dion, sångerskans syster, hade tidigare sagt till Journal of Montreal att hennes brors sjukdom var dödlig. Céline Dions läkare: “Kroppen attackerar sig själv” Den tidigare planerade Europaturnén av den globala superstjärnan Céline Dion i februari 2023 har flyttats upp ett år på grund av ett känslosamt tillkännagivande. Stiff person syndrome, en autoimmun sjukdom, har påverkat Dion. Hör vad detta tillstånd innebär från överläkaren Per Svenningssons mun.

Céline Dions läkare: “Kroppen attackerar sig själv” Den tidigare planerade Europaturnén av den globala superstjärnan Céline Dion i februari 2023 har flyttats upp ett år på grund av ett känslosamt tillkännagivande. Stiff person syndrome, en autoimmun sjukdom, har påverkat Dion. Hör vad detta tillstånd innebär från överläkaren Per Svenningssons mun.

Céline Dion Dödsorsak
Céline Dion Dödsorsak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!