Cherrie Pojkvän Pontus

Cherrie Pojkvän Pontus
Cherrie Pojkvän Pontus

Cherrie Pojkvän Pontus – Sherihan Hersi, även känd som Sherihan Abdulle, född Shiriihan Mohamed Abdulle den 16 juni 1991 i Oslo, Norge, är mer känd under sitt artistnamn, Cherrie. Genom sitt arbete med den engelska rapparen Stormzy och den amerikanska sångaren Kehlani har hon försökt lyfta svensk R&B på en global skala. Lokala influenser kan höras i hela Cherries musik också. Sherihan, hennes första album, fördjupar sig i ämnen som kvinnlig solidaritet, stadsliv och artistens rötter i Rinkeby.

Peter Jöback, Cherrie och Melissa Horn är bara några av de stora namnen som har dykt upp i den här säsongen av familjefavoriten Så mycket bättre. Men hur känner artisterna egentligen för sina romantiska liv? Det har Nyheter24 fått veta. Så mycket bättre har gett leenden och tårar hittills i år. De artister som TV4 tog med till Gotland i somras är som vanligt riktigt bra. Både etablerade veteraner och stigande stjärnor är representerade här. Men hur ser artisternas dejtingscen ut i verkligheten? Nyheter24 har upptäckt programdeltagarnas romantiska parstatus.

Partner till Thomas Stenström

33-åriga Rebecca Hedén, 34, är Thomas Stenströms fru. Thomas och hans partner har varit tillsammans en tid, men han håller kontakten hemlig. De delar lägenhet i Stockholms förort. 30-åriga Sherihan “Cherrie” Abdulle finner berömmelse i TV4:s Så mycket bättre. Hennes partner och producent, Pontus Persson, ansvarar för översättningarna.

Det här är all information vi har om honom. Cherrie, en framstående artist inom R&B, gjorde sin debut 2015 med hitlåten Tabanja. Dikten målar upp en dyster bild av livet i en Stockholmsförort, där gängvåld och hög ungdomspessimism har fått många unga att vända sig till kriminell verksamhet som ett sätt att säkra sin egen framtid.

Rader som “Please just give him a chance, he’s not going anywhere” finns i låtarna hon sjunger för sin yngre bror. Tabanja finns i hela staden. Att “beväpna” sig är att använda en tabanja. Cherrie vann två Grammys 2017 för bästa nya artist respektive hiphop/soulalbum för sitt första album S herihan, som publicerades året efter.

Cherrie tog hem priset Hip-Hop/Soul of the Year på P3 Gold Gala samma år. Hon hedrades av Stockholms stad två år senare. Ovationerna har hållit i sig och nu skördar sångerskan frukterna av förra årets “Så mycket bättre”-fenomen. Personligen ser Cherrie upp till sin partner och exekutiva producent Pontus Persson i både deras professionella och privata liv.

Cherrie Pojkvän Pontus

Utspelade sig under pandemin

Cherrie upplevde stor oro efter utbrottet av coronapandemin. Hon kände sig avskuren från världen efter att ha bosatt sig i sin nya lägenhet. I maj 2020 träffade Cherrie en producent för att börja skriva ny musik. Pontus Persson, 25, producenten, flyttade från Kristianstad till Stockholm för tre år sedan för att göra karriär inom musikbranschen. Enligt en intervju han gav till P4 Kristianstad flyttade han till Stockholm för att han skulle kunna producera fler låtar.

Idag är Cherrie och Pontus Solnabor i Stockholm. Cherrie har pratat om hur deras första möten blommade ut till kärlek i en tidigare intervju med ELLE. Vi blev förälskade i din studiotid och att du stannade där flera dagar i sträck. Det har vitaliserat mig; hon säger att det är att föredra att hitta kärleken i sin egen fristad än någon annan miljö. Hon berättar vidare att han aldrig har spelat in solomusik utan har spelat i band och producerat för andra.

Kombineras för en ny release

Det nyförlovade parets insatser gav äntligen resultat tidigare i år. På Instagram forsade Pontus, “Första gången jag är exekutiv producent på ett album och jag är så stolt över vad det har blivit!” Where I should be (med Pontus) är en duett som dyker upp på den slutliga versionen av Naag Nool.

Jag gillade låten han skrev bara för mig. Det är min favoritlåt genom tiderna, och jag brukade lyssna på den ofta när jag körde bil och grät. Cherrie säger till ELLE att det är uppfriskande att ha en kamrat som delar dina intressen. Förutom sina egna versioner har Pontus släppt sin flickväns tolkningar av låtar som “Stockholm by Night” och “Mamma er lik sin Mamma” i albumet Så mycket bättre.

Han har även covert musik av världsomspännande stjärnor som K-popgruppen Red Velvet och amerikanska som Molly Sandén, Danny Saucedo, Sabina Ddumba och Darin. 2017 toppade Red Velvets You better know Billboard-listorna. Se Så mycket bättre på TV4 varje lördagskväll klockan 20.00. och online på TV4 Play och C More.

Cherrie blev kär i en kollega. Sångerskan avslöjar nu vad som hände under hennes möte med producenten. Hon förklarar i Nyhetsmorgon att studion låg “där vi blev kära, där det fanns kärlek, där det fanns musik.” Liksom många andra har 30-åriga Cherrie haft svårt att återställa sig till livet mitt i en pandemi. I en intervju för TV4:s Nyhetsmorgon berättar hon hur ansträngande det är var, särskilt till en början, att vara begränsad till sitt hem och inte kunna träffa sina vänner och familj eller gå till jobbet. Men så uppstod plötsligt en ljuspunkt i hennes liv.

Sedan introducerades jag för Pontus Persson, min exekutiv producent. Det fanns kärlek och musik i studion, och Cherrie förklarar: “Jag hade äntligen något säkert och vackert att dela min ensamhet med.”Att arbeta med Pontus Persson var en fantastisk upplevelse. Pontus och Cherrie samarbetade på hennes nya album, som nyligen publicerades. På grund av honom upptäckte hon en ny dimension i sin musikaliska identitet.

Han växte upp i en familj av professionella musiker, så han har omfattande klassisk utbildning och kan spela vilket instrument som helst. Jag är känslomässigt sofistikerad och en person med djup känsla och syfte. Därmed har vi kunnat producera musik som inte bara går över genregränserna, utan också har betydelse.

“Min största kärlek,” sa Cherrie

Att ha en vän som delar sin passion för musik har varit en välsignelse för Cherrie. Hon hävdar att praktiskt taget alla i hennes närmaste familj antingen har avslutat college eller hittat något som inte kräver fantasi. Detta gör hennes njutning av sin musikerpartner ännu mer djupgående. Det är en sällsynt och underbar sak att kunna dela min enda sanna kärlek med dem.

Och det är första gången jag verkligen har kunnat dyka in i hjärtat av det som får ett par att ticka. Cherrie beskriver det som “magiskt”, och lägger till: “Det har varit en fröjd och jag har växt i det.” Cherrie, en artist, blev helt betagen av sin producent Pontus Persson. Vad är det med Pontus och hur träffades de ens? TV4 har meddelat vilka artister som deltar i Så mycket bättre 2021, och en av dem är Cherrie, 30. Sångerskans förnamn, Shiriihan Mohamed Abdulle, är gömd bakom artistnamnet Cherrie.

Cherries stora kärlek, Pontus Persson, är någon hon träffade för ett tag sedan. Vem är den här killen förresten? Fem år yngre än Cherrie, född 1991, föddes Pontus Persson den 4 mars 1996 och är nu 25 år gammal. Paret delar en lägenhet i Solna, Stockholm. Cherrie uppträder under pseudonym. Även om Pontus är en känd förare är hans mellannamn, Erik, mindre känt.

En kollegas “älskar dig” till Benjamin avslöjar sanningen om hans förhållande till Benjamin. Vad fokuserar Pontus Persson sina insatser på? Pontus Persson är en musiker och producent som arbetar i branschen. Han lägger ut många låtar på sin Instagram där han har en hand. Ta körsbär som exempel. Dessa två låtar, “Mama er lik sin mamma” och “Stockholm Tonight”, är ligor bortom resten. Ändå är både They should know och Bigger Molly Sandéns dängs.

Vad är Instagram-handtaget för Cherries pojkvän, Pontus Persson? Pontus är inte bara en passiv lyssnare; han deltar också aktivt i skapandet av musik. Säkert på Instagram, där han går i handtaget pontusperssonn. Han har lite över 3 000 följare och gör ofta inlägg om sitt liv med sin flickvän Cherrie. Många kända personer, som Danny Saucedo, Hanna Ferm, Emma Igelström, Rickard Olsson, och Eurovision-stjärnan Robin Bengtsson, är fans av Pontus.

Cherrie och hennes älskare Pontus Persson träffades på vilket sätt? Cherrie och Pontus korsades först när de gjorde musik tillsammans mitt i pandemin. Sedan introducerades jag för Pontus Persson, min exekutiv producent. På lördagar klockan 20.00 kan du se Så mycket bättre på TV4, och du kan även se den online på TV4 Play och C More.

Cherrie Pojkvän Pontus
Cherrie Pojkvän Pontus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!