Christopher Wagelin Sjuk

Christopher Wagelin Sjuk
Christopher Wagelin Sjuk

Christopher Wagelin Sjuk – Som barn och vuxen har Christopher Wagelin haft stor nytta av användningen av humor. Även hans lust att spela verkar aldrig upphöra. Då är skådespeleri och faderskap kompletterande yrken för dig. Christopher Wagelin är en mångsidig skådespelare som har arbetat i 10 år på Dramaten förutom att ha medverkat i en lång rad filmer och tv-program. Han vill dock inte uppmärksamma något särskilt arbete. Förklaringen är elementär: alla har sina favoriter.

Rakel Wärmländder har varit gäststjärna i den populära svenska komediserien Sommaren på Kanal 5 de senaste fem somrarna. Även om det ännu inte är klart, förväntas hon tillbringa lite tid med sitt eget Släken under kommande sommar. Lars, en 40-årig Skee-Ball-spelare, bjuder in sin Sambo-partner, en 20-årig Skee-Ball-spelare, till en fest för att bedöma hur allvarlig den nuvarande pandemin är. Den 29 februari 2020 kommer hon att friges.

Om du frågar Rakel: “Jag brukar vara lite traditionell”, säger hon till dig. Den historiska skotska traditionen att fira en kvinnas frihet på hennes femtonde födelsedag kallas en skotsk dag. Vi har varit tillsammans i flera år och vi kan fortfarande inte bestämma oss om vi ska börja byta julklappar. Lars, hävdar hon, blev häpen eftersom ämnet inte hade kommit upp i samtalet mellan de två på ganska länge. Jag lyckades hålla käften stängd och spillde inte ut bönorna till någon.

När aktieloppen hålls utomhus blir det bara ännu en dag i stan. Jag hoppas att det blir bra idag med fint väder. Om det höll i sig hela dagen skulle det vara väldigt oroande. Eftersom pandemin med största sannolikhet fortfarande pågår kommer vi att vara extremt långt hemifrån. Jag ber att Lars ska säga “ja” och att ingenting står i vägen för ett glädjefyllt firande med våra gemensamma vänner och familjer. Efter det är allt annat grädde på moset, hehe.

På Dramaskolan träffade Rakel Wärmländer sin drömman. Mellan 2002 och 2006 var de två klasskamrater på Scensskolan, även de i Malmö. Under det första kvartalet kom vi nära mycket snabbt. Att behöva tillbringa fyra år i samma klassrum med samma människor var inte precis en picknick. Vi var alla så unga att vi fyllde arton på exakt samma dag. Vi har varit gifta i 17 år och tillsammans i 19.

De har det både bättre och sämre för att de har samma styrka. När det gäller ärenden som dagis och långvarig frånvaro från hemmet delar vi stor sympati och förståelse. Dessutom ger det dig ett stort spelrum när det gäller tidsförpliktelser. Som Rakel uttrycker det, “Hugga av min högra hand” och låt mig ha en lugn kväll med familjen.

Christopher Wagelin Sjuk

Skådespelare gör ofta inte om sina roller i samma film eller tv-serie. Den enda andra gången det har hänt var i Kanal 5-programmet Gosmamman. Men vi hade ingen illvilja mot varandra utan såg istället saker från samma vinkel. Jag tvivlar i alla fall inte på att vi bevittnade två separata händelser efter varandra. Även om SA och jag fortfarande är ganska olika människor, så minskar gapet mellan oss jämfört med första säsongen.

Hon bar sommarkläder och antog en mer “mamma”-persona medan hon observerade Jens sysselsättningar. Hon är fortfarande en sucka, men hon tar mer och mer för sig själv nu. Rakel konstaterar det mer sarkastiskt: “Till skillnad från dem ger jag inte upp eller backar när det blir tufft.” Skådespelarna och besättningen njuter av en fantastisk tid tillsammans medan de filmar serien i Värmdöparken i Stockholm.

Innan jag arbetade med Christine Meltzer hade jag nöjet att samarbeta med Anki Lidén och Krister Henriksson. Vi har i genomsnitt några telefonsamtal och sms varje vecka. Anki och jag kan ha långa samtal om vad som helst. Medan Rakel erkänner att seriens mysterier kan gissas ibland, tycker hon att programmets inställningar är mycket njutbara ändå. Målet är att publiken ska trivas utan att inse att de skrattar.

Situationsteorin är det aktuella ämnet. Vanligtvis kan vi förutsäga vad som kommer att hända men inte hur. Med tanke på att Anki och Krister Bägge är i 70-årsåldern passar denna behandling för en kröning. De hade sin egen släpvagn full av masker och kostymer som vi andra inte fick komma in i, och kaos var praktiskt taget inbyggt i herrgården.

Vi har också ett mycket större utbud av scener som involverar dem än vad som är vanligt. Man kan säga att i just detta projekt samarbetar vi med Corona snarare än att tävla mot dem. Jag poppar inte precis några popcorn och bjuder in hela familjen till vardagsrummet för att se mig in action på tv. Jag gillar inte att sitta och titta på mig själv i spegeln. Serien är dock omtyckt av barn, och humorn är tillräckligt enkel för att tittare i alla åldrar ska tycka att den är humoristisk.

Det faktum att jag är på tv tenderar att locka fram ljumna reaktioner från allmänheten. De har äntligen nått en bra storlek, och det märks. När jag var programledare för SVT barns series Philofix klagade vuxna över att jag var för upptagen för att prata med alla barn som kom förbi. De insisterade på att jag var deras enda mamma, och jag har alltid behandlat dem som det. Och det är bara rättvist att de inte vill följa alla mina rörelser.

Trots oredan planerade Rakel att åstadkomma en rad saker under 2020. Trots slutet av sommaren hann hon med i ett antal filmer, som Doobidoo, Ur SPR och SPR, och de kommande filmerna Morden i Sandhamn, dancing queens , och Eva & Adam. Lars flyttar sin familj till Samboing, inklusive sina två döttrar, Anita, 11, och Vivianne, 7. Jag har en fastighet i Stockholm som jag hyr och ett andra hem i Dalarna som jag äger.

Hobbyer och intressen är bland annat att umgås med nära och kära i Dalarna, träna, läsa, titta på tv, sköta växter och läsa. Den kommande biografin UR SPR (premiär i slutet av januari) och den kommande komediserien SOMMAREN med Släken (strömmar på DPlay och sänds på Kanal 5 i sommar) är bara två exempel på vad som har hänt den senaste tiden. Jag tror fortfarande att jag kommer att spela i min egen dramaserie som en av huvudkaraktärerna. Det här är härligt att skriva; snälla fortsätt med det i framtiden.

Gick till ett polskt universitetsområde

Rakels senaste diagnos med Coronavirus och efterföljande behandling har fått henne att reflektera över meningen med livet i kölvattnet av hennes senaste fyrtioårsdag. Även om jag kom nära ett sammanbrott för några år sedan när jag ifrågasatte min identitet och om jag alltid skulle möta samma utmaningar eller inte, har jag ännu inte upplevt en fullständig kris. Istället har vi gått vidare till diskussioner om dödlighet och hur snabbt livet kan ta slut.

Jag är glad att ingen jag bryr mig om skadades i det som hände förra året. Hennes mamma, Dorotea Wärmländer, fyllde 75 år samma år som hennes far, målaren och saxofonen Tom Zacharias, gick bort vid 62 års ålder. Det vore oärligt av mig att inte erkänna att min sjuka mamma, som bara är ett fåtal, år äldre, orsakar mig viss oro. Ibland korsar vi vägar med varandra, men vi har alltid närmat oss med extrem försiktighet och reserveradhet.

Efter att ha diskuterat om hon skulle fortsätta sin skridskokarriär eller inte, skrev Rakel in på polska studier vid det närliggande universitetet. När hon var yngre skrämde utsikten att arbeta som polis henne. Det har alltid slagit mig som ganska spännande och spännande. Jag tycker mycket om att samarbeta med andra och jag är angelägen om att ge hjälp där det behövs. Använd dina resurser på ett konkret sätt.

Jag hade alltid vetat att jag hade talang, men det var inte förrän jag försökte skriva in mig på en polsk gymnasieskola som jag insåg hur mycket. Lars tar med sig Rakel Wärmländers döttrar Anita och Vivianne till röda mattan av Sune vs. Sune-premiären. Pinterest. Med Lars ger fru och deras två döttrar, Anita och Vivianne, och Rakel Wärmländer. Rakel kan slappa av på inspelningsplatsen eller i trafiken kl. leker polis. På samma sätt som hon höll ett öga på ungdomarna, mormor och Alex.

Och så vill jag utföra så många av mina stunts jag kan, inom rimliga gränser förstås. Att få möjligheten att gestalta rollen som en dam som blivit misshandlad av sin man i spelet Morden i Sandhamn var en intressant och krävande upplevelse. På frågan om farorna med att gå till toppen svarade Rakel Wärmländer “Du sitter på kanten och är omgiven av blå himmel, men att komma lite på toppen är ingen stor risk från min sida.”

Rakel Wärmländer H., åtta korta frågor

NÅ jag har ingen aning. På sommaren upptäckte jag att jag kunde slappna av ganska bra. Detta är helt logiskt för mig, men det är förmodligen för att jag är en ganska logisk tänkare. Sedan vandrade jag runt på Vansbrosimet i en timme; är det också en talang? Jag hade planerat att donera till en välgörenhetsorganisation som Läkare utan gränser. Resterande medel kommer att användas till att en trädgårdsmästare och hantlangare besöker vårt Dalarnas hus. Det är något jag sällan gör. Vid det här laget kommer jag att anta att det har hänt två gånger.

Christopher Wagelin Sjuk
Christopher Wagelin Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!