Diana Baban Pojkvän

Diana Baban Pojkvän
Diana Baban Pojkvän

Diana Baban Pojkvän – Som ett resultat av hennes framträdande på säsongen 2018 av Ex on the Beach har Diana Baban blivit en välkänd influencer. 2019 deltog hon igen, men efter det ägnade hon sig uteslutande åt sin influencerkarriär. Diana Baban dejtade tv-personligheten och påverkan på sociala medier Ben Mitkus. Diana Baban har börjat lägga upp videor på sin nya pojkvän på Instagram.

Videon föreställer paret som håller hand och gosar på sanden. Diana Baban, en populär influencer, och Ben Mitkus, en populär YouTuber, avslutade sitt förhållande abrupt i september 2021. En bomb för fansen och för Diana själv, eftersom splittringen inträffade under deras efterlängtade romantiska semester. Diana Baban har avfärdat rykten om att hon har en ny pojkvän efter hennes senaste uppbrott på Instagram. Och allt hände av en anledning.

Diana Baban stängde av samtalet om ett förhållande och sa

Det sades att Diana kommer att dejta en välkänd brottsling. Diana utsattes för en lynchmobb på nätet när historien spreds om hennes förmodade pojkvän. På grund av detta var hon tvungen att stänga ner många konton. Diana utvecklade allt i en videoblogg. Det har sagts att jag har setts ut och röra på mig med en välkänd persons rika pojkvän.

TikTok-innehåll har skapats om vår relation. Det är ett foto på oss två. Enligt bilderna är hon tillsammans med en person som hon inte känner. Någon har kommit in i mitt liv. Inte han dock. Definitivt inte han. Enligt Diana Baban är det en helt annan man. Diana fortsatte med att säga att personen hon träffar har föreslagit att de laddar upp ett foto på sig själva på nätet för att få slut på rykten om deras förhållande.

Diana har hållit sin nya pojkväns identitet en noga bevakad hemlighet. Nu har hon dock bestämt sig för att filma paret gosa på sanden. Diana undviker att avslöja några personliga detaljer om sin följeslagare. De kanske försöker dölja det faktum att de är kära, men det kommer inte att fungera.

Diana Baban Pojkvän

Diana Babans pojkvän tog henne över hela världen. Han är en välkänd figur i den kriminella undre världen, och han har blivit utropad i sociala medier som sådan. Nu har det osanna ryktet tagits upp av Diana Baban. Diana Baban, en 30-årig stjärna i sociala medier, har utan tvekan haft sitt livs tid under de senaste månaderna. Italien, Turkiet, Grekland, Zanzibar, Dubai och Maldiverna är bara några av de platser hon har besökt under sina världsresor.

Hennes fans drog omedelbart slutsatsen, och hon bekräftade, att hon inte gav sig ut ensam. Diana har hållit sina Instagram-följare uppdaterade med många fotografier från hennes resor, men i slutet av augusti började ett rykte cirkulera för att hedra hennes födelsedag.

Ryktet om Diana Babans pojkvän utlöste en eldstorm av övergrepp på nätet

Det sades att Diana kommer att dejta en välkänd brottsling. Diana har tvingats ta bort fula kommentarer efter att ha mottagit en störtflod av övergrepp på nätet på grund av felaktig information om hennes förmodade älskare. Hon har också blockerat ett stort antal användare. Aldrig i mitt liv har jag varit måltavla för så mycket onlinefientlighet. Människor kan vara så grymma. Diana Baban beklagar situationen i sin senaste videoblogg.

Diana utvecklar historien som har cirkulerat om henne i videobloggen. Det har sagts att jag har setts ut och röra på mig med en välkänd persons rika pojkvän. TikTok-innehåll har skapats om vår relation. Det är ett foto på oss två. Jag är tillsammans med någon jag inte ens känner, hävdar Diana Baban.

Diana Baban tar upp spekulationerna

Diana avslöjar att hon faktiskt har träffat mannen som har porträtterats som hennes älskare. Det hände på en resa med en stor grupp kompisar. De två stötte senare på varandra på samma restaurang, där de poserade för en bild. Deras förhållande har dock inte kommit längre än så långt. Det är många människor på det här fotot eftersom det togs under vår tid i Turkiet. Diana hävdar i sin vlogg, “Jag hade ingen aning om vem den här killen var.”

Medan Diana träffade en kille och tog en resa med honom, är han inte mannen som har blivit allmänt identifierad som Dianas älskare online. Någon har kommit in i mitt liv. Inte han dock. Definitivt inte han. Enligt Diana Baban är det en helt annan man. Diana nämner också att hennes pojkvän har föreslagit att hon ska dela ett foto av de två online för att slå ner rykten om deras förhållande.

Diana Baban och Ben Mitkus är officiellt över. “Han tror att vi har mer av en vänskapsrelation än en kärleksrelation, så det finns det.” 2019 tillkännagav Youtubern Ben Mitkus, 26 år, och “Ex on the beach”-användaren Diana Baban, 29 år, offentligt att de var ett föremål.

Diana Baban har nu meddelat sin splittring på Instagram, där hon också säger att hon är på jakt efter en ny plats att kalla hem. Jag saknar ord, så snälla stå ut med mig när jag komponerar något riktigt grundläggande. Min relation med Ben haskickade. “Det ska inte vara mycket spekulationer och prat, så jag skriver som det är”, skriver hon för att sätta tonen för stycket.

“Super ledsen”

Snälla vet hur ledsen jag är och hur svårt det här kommer att bli för mig; Jag uppskattar ditt tålamod och din förståelse. De är båda i Grekland just nu, vilket framgår av deras Instagram-konton. Romansen mellan Ben Mitkus och Diana Baban har tagit slut. I sitt senaste Instagram-inlägg hävdar Diana Baban att det var Ben Mitkus som slutligen gjorde slut med henne.

Diana Baban säger, “Det här är väldigt svårt”, på sitt Instagram-inlägg. Dejtingrykten mellan “Ex on the Beach”-stjärnan Diana Baban, 29, och YouTubern Ben Mitkus, 26, lades officiellt till vila 2019. Nu skriver Diana Baban i ett Instagram-inlägg att hon är “krossad” över att paret har gjort slut. Hon avslöjar också den påstådda motivationen för hennes ex-pojkväns uppbrott.

Han ser vårt förhållande som platoniskt snarare än romantiskt, så det är det. Hon skriver: “Jag är superledsen.” Hon fortsätter med att säga att allt hände plötsligt och att hon avslöjar detta av flera anledningar. Både Ben Mitkus och Diana Baban har delat bilder från sin nuvarande semester i Grekland.

Både Ben Mitkus och Diana Baban har blivit kontaktade av Expressen. Efter nästan tre år tillsammans skildes influencern Diana Baban, 29, och YouTube-personligheten Ben Mitkus, 27, oväntat i september. Både fansen och Diana blev häpna över uppbrottet, som inträffade under parets smekmånad på den grekiska ön Kreta.

Diana avslöjade separationen i ett uppriktigt Instagram-inlägg och sa att Ben initierade det för att han trodde att deras förhållande hade blivit platoniskt snarare än romantiskt. Allt förändrades för tre år sedan, när Iggesundsborna Diana Baban dök upp i MTV-serien Ex on the Beach. Hennes följare på nätet växte och hon erbjöds ytterligare säsonger att filma.

Nu när hon är en influencer har 28-åringen inga planer på att ändra vem hon är för att hålla sig uppdaterad. 2021 Efter att ha gjort slut med Ben bjöd Diana Baban in honom på en speciell Alla hjärtans dag-utflykt till Norrland. Diana, efter mycket sökande, upptäckte platsen där de gick och firade sin kärlek; faktiskt, de planerade att åka dit i vinter om Ben inte hade avslutat förhållandet.

Om du inte heter Ben Mitkus bör du förmodligen inte ta med dig dina vänner om du och din partner går till ett riktigt coolt ställe. Han är i Norrland för tillfället med sin nya flamma Cj, och skulle du tro det? De gick till samma restaurang på Alla hjärtans dag för ett år sedan som Diana tog med honom till.

Diana Baban Pojkvän
Diana Baban Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!