Dusan Umicevic Fru

Dusan Umicevic Fru
Dusan Umicevic Fru

Dusan Umicevic Fru – SVTs profiler Det blir det andra barnet för Dusan Umicevic och Rebecca Randhawa. Detta är vad paret hävdar på Instagram. Det är en fantastisk känsla. För Dusan Umicevic är “barn är livet”, det är kommentaren han lämnade för Expressen. Paret, som är kända för program som “Morgonstudion” och “Utrikesbyrån” på SVT, blev föräldrar för första gången i maj förra året. Återigen anar de en uppgång.

Drygt två år efter sonens födelse kommer det lyckliga paret att välkomna en dotter i april. Enligt Umicevic har det varit en fantastisk upplevelse att bli pappa. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig den enorma kärlek och glädje som ett barn skulle ge in i ditt liv tills jag blev förälder. Vilket mirakel det är att se vår son mogna till vuxen.

Det är omöjligt att sätta ord på de första stegen han tog eller det första ordet han sa, vilket naturligtvis var far. Även den minsta detalj kan förvåna. Han förväntar sig att det är dubbelt så svårt att få ett andra barn – och dubbelt så mycket glädje. Att vi är ett arbetarklasspar med två små barn saknar motstycke. Det finns tillfällen då det är svårt att blanda arbete och familjeliv, men vi har klarat oss eftersom vårt företag är flexibelt och förstående.

Han nämner i sitt skrivande det överflöd av stöd de fick från nära och kära. Till sist säger han: “Det löser sig alltid!” Tidigare programledare för SVT:s ikoniska sportprogram “Hockeykväll” och “Morgonstudion” inkluderar Dusan Umicevic. Han börjar sin roll som programledare för nästa veckas Junior-VM ishockeyturnering på tisdag.

Med erfarenhet från SVT Nyheter Stockholm och Sveriges Radios “Studio Ett” är Rebecca Randhawa nu programledare för SVT:s Utrikesbyrån. Det är en liten fördröjning för SVT-profilerna. Det första barnet i Dusan Umicevics och Rebecca Randhawas äktenskap är på väg. I ett mejl som Umicevic skickat till Expressen konstaterar författaren “Vi är väldigt glada”.

Dusan Umicevic Fru

Dusan Umicevic, en 38-årig sportjournalist, meddelade sin graviditet på Instagram i veckan med ett foto på sin 35-åriga fästmö Rebecca Randhawas växande babybula, enligt Expressen. I ett mejl till tidningen delar Umicevic glädjen över parets första barn. Utsikten att bli föräldrar för första gången fyller oss med glädje och förväntan.

Dusan Umicevic och Rebecca Randhawa är programledare för två sportprogram på SVT: “Hockey Night” och “Utrikesbyrån”, varav det senare sänds på tisdagar i SVT2. Dusan Umicevic, profilare för SVT, har precis blivit pappa. Han fortsätter sedan med att skryta med Aftonbladets fantastiska förmögenhet.

Han håller hela min uppmärksamhet. På grund av sitt arbete på “Hockey Night” är Dusan Umicevic ett bekant ansikte för sportfans. Däremot har han tagit över som sommarersättare för legendariska Ann-Britt Ryd Pettersson som programledare för “Morgonstudion” från och med idag, måndag.

Han har också blivit förälder till en son med sin sambo Rebecca Randhawa, som jobbar på “Utrikesbyrån” på SVT, vid sidan av det. Jag är lite yr från mitt första morgonpass på Morgonstudion. Allt annat är OK. Att bli pappa är ändå fantastiskt. Enligt vad Umicevic säger till Aftonbladet “sover jag inte på många minuter”, men det räcker med synen av honom för att göra dig lycklig.

Det är bara fantastiskt. Som många föräldrar kan jag inte hålla blicken borta från honom; han är bedårande. Naturligtvis är det inte lätt; Rebecca är mammaledig och får ta det mesta av ansvaret och jag har precis börjat jobba. Leveransen var en succé, enligt Dusan Umicevic. Det fanns inget hak. När han föddes via planerat kejsarsnitt, var både Rebecca och jag förkrossade över ljudet av hans skrik. En hel del känsla var närvarande.

Enligt den nyblivne pappan var pojken av “medelstor” trots Dusan Umicevics höjd på 2,6 meter. Han stod på en hög femtiotvå centimeter och vägde cirka fyra kg. Karelin var inte närvarande. Jag hade samma mått när jag föddes en gång i taget, det kan man tro när man ser mig, säger han och skrattar.Ett namn som passar båda föräldrarna har redan bestämts av de nya föräldrarna.

Tennisspelaren heter Novak, även om det inte har något med honom att göra; vi tyckte bara att det var ett vackert serbiskt namn. Att Umicevic tillbringar sommaren på “Morgonstudion” är ingen hemlighet. Det var faktiskt min handledare, Åsa Edlund Jönsson, som frågade om jag kunde tänka mig att köra bil över sommaren.

Innan jag helt förstod dess betydelse, knaprade jag och trodde att det skulle bli underhållande.Efter att precis ha blivit pappa känner jag redan tyngden av ansvaret. Om vi ska vara ärliga mot varandra, undrade jag hur i hela friden. Nattskiftet börjar med att gå upp och jobba och dagpasset avslutas med att göra sig redo för morgondagens föreställning. Men tack vare insatserna från forskarna som omger brodernreklam, allt går bra.

Kommer den här sommaren att vara ett uppehåll för dig på något sätt?

Efter hans ankomst den 27 maj tog jag ledigt en månad. Rebecca kommer att återgå till sin tjänst på “Foreign Agency” när jag slutar jobba tills året är slut. Då antar jag att det är dags för mig att backa. Från och med nyår eller kanske senare blir jag pappaledig. Vilket lyckligt spädbarn! Dusan Umicevic, en kändis profilerad av SVT, och Rebecca Randhawa väntar just nu sitt första barn som ett gift par.

Paret är överlyckliga och ivriga att bilda familj, skriver Umicevic i ett mejl hon skickat till Expressen. Den här veckan fick sportjournalisten Dusan Umicevics Instagramföljare goda nyheter. En bild på kärleken och Rebecca Randhawas SVT-profil medan hon är gravid.

Många har skickat sina lyckönskningar till Dusan och Rebecca Randhawa, enligt ett mejl som Umicevic skickat till Expressen. Utsikten att bli föräldrar för första gången fyller oss med glädje och förväntan. “Våra vänner och kollegor har varit helt överväldigande med sina lyckönskningar och lyckönskningar”, tillägger han i mejlet.

Kommer på potentiella namn

Paret har ännu inte bestämt något namn på sin ofödda pojke, som väntas i maj. I ett inlägg på Instagram frågade tv-personligheten: “Men vad ska pojken heta?” De tre föreslagna namnen var Srboljub, Bogdan och Dusan jr. Namntävlingen på Instagram var en fars. Namnet på pojken har inte bestämts ännu, men det kommer garanterat inte att vara Dusan Jr., skämtar Dusan Umicevic i ett mejl.

Dusan Umicevics värdspelning i SVT:s vintagesportshow “Hockey Night” tillkännagavs i slutet av året.
Omvänt är Rebecca Randhawa programledare för SVT:s utrikesprogram “Utrikesbyrån” som sänds i SVT2 på tisdagar. Studio Ett på Sveriges Radio och SVT Nyheter Stockholm är bland hennes tidigare arbetsgivare.

På grund av sitt arbete på “Hockey Night” är Dusan Umicevic ett bekant ansikte för sportfans. Däremot har han tagit över som sommarersättare för legendariska Ann-Britt Ryd Pettersson som programledare för “Morgonstudion” från och med idag, måndag. Han har också blivit förälder till en son med sin sambo Rebecca Randhawa, som jobbar på “Utrikesbyrån” på SVT, vid sidan av det.

Jag är lite yr från mitt första morgonpass på Morgonstudion. Allt annat är OK. Att bli pappa är ändå fantastiskt. Enligt vad Umicevic säger till Aftonbladet “sover jag inte på många minuter”, men det räcker med synen av honom för att göra dig lycklig. Det är bara fantastiskt. Som många föräldrar kan jag inte hålla blicken borta från honom; han är bedårande.

Naturligtvis är det inte lätt; Rebecca är mammaledig och får ta det mesta av ansvaret och jag har precis börjat jobba. Leveransen var en succé, enligt Dusan Umicevic. Det fanns inget hak. När han föddes via planerat kejsarsnitt, var både Rebecca och jag förkrossade över ljudet av hans skrik. En hel del känsla var närvarande.

Enligt den nyblivne pappan var pojken av “medelstor” trots Dusan Umicevics höjd på 2,6 meter. Han stod på en hög femtiotvå centimeter och vägde cirka fyra kg. Karelin var inte närvarande. Jag hade samma mått när jag föddes en gång i taget, det kan man tro när man ser mig, säger han och skrattar.

Ett namn som passar båda föräldrarna har redan bestämts av de nya föräldrarna. Tennisspelaren heter Novak, även om det inte har något med honom att göra; vi tyckte bara att det var ett vackert serbiskt namn. Att Umicevic tillbringar sommaren på “Morgonstudion” är ingen hemlighet. Det var faktiskt min handledare, Åsa Edlund Jönsson, som frågade om jag kunde tänka mig att köra bil över sommaren.

Innan jag helt förstod dess betydelse, knaprade jag och trodde att det skulle bli underhållande. Efter att precis ha blivit pappa känner jag redan tyngden av ansvaret. Om vi ska vara ärliga mot varandra, undrade jag hur i hela friden. Nattskiftet börjar med att gå upp och jobba och dagpasset avslutas med att göra sig redo för morgondagens föreställning. Men tack vare insatserna från forskarna som omger sändningarna går allt bra.

Kommer den här sommaren att vara ett uppehåll för dig på något sätt?

Efter hans ankomst den 27 maj tog jag ledigt en månad. Rebecca kommer att återgå till sin tjänst på “Foreign Agency” när jag slutar jobba tills året är slut. Då antar jag att det är dags för mig att backa. Från och med nyår eller kanske senare kommer jag att vara pappaledig.

Dusan Umicevic Fru
Dusan Umicevic Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!