George Michael Sjukdom

George Michael Sjukdom
George Michael Sjukdom

George Michael Sjukdom – George Michael, älskad för sina bidrag till popkanonen med låtar som “Last Christmas” och “Faith”, kämpade mot missbruk och dålig hälsa. Hans pojkvän Fadi Fawaz upptäckte honom död i sängen den 25 december 2016. Efter hans död hade Fawaz ingen plats att bo och inga pengar. Lär dig om de tragiska händelserna som utspelade sig efter döden av en av världens största målare.

George Michael, då bara 18, bildade bandet Wham!, som skulle fortsätta med singlar som “Wake me up before you go-go” och “Last Christmas”. George Michael pratade om musikbranschen när gruppen sålde över 25 miljoner skivor världen över mellan 1982 och 1986. 1984 började han sin solokarriär parallellt med Wham! med släppet av Careless Whisper. Efter att gruppen upplöstes 1986 fokuserade han enbart på sin solokarriär; 1987 släppte han albumet Faith, som innehöll titelspåret. Albumet i fråga sålde också i 25 miljoner exemplar.

Medan deras karriär och albumförsäljning var oöverträffad, lurade en djup dysterhet bakom kulisserna. Tragedier, missbruk och lidande var konstanter i George Michaels liv. Konstnären träffade och blev kär i modedesignern Anselmo Feleppa när de båda var 27 år gamla. Feleppa fick dock diagnosen hiv inte långt efter deras första möte; han dog 1993, bara tre år senare.

Omständigheterna hade en djupgående inverkan på denna ovanliga första kärlek. Det var min första sanna kärlek. George Michael började rådgivning på grund av hennes pojkväns terminala tillstånd, men han fortsatte att falla nedåt i droganvändning och destruktivt beteende. Under det nya millenniet fängslades han flera gånger för saker som att slumra bakom ratten och innehav av narkotika. Konstnären fick åtta veckors fängelse 2010 för att ha kört in i en butik med en bil.

Beroende och andra hälsoproblem

George Michael dejtade och bodde med frisören Fadi Fawaz under sina sista år. Den 25 december 2016 upptäckte Fawaz kroppen av kvinnan han älskade. Jullunch stod på agendan, men när Fawaz kom in i sovrummet för att väcka honom den morgonen stod det klart att det inte skulle hända. George Michael hade redan gått bort i sömnen när ambulanspersonal tillkallades.

Överdosering var en möjlighet eftersom artisten har en historia av missbruksproblem. Men med tiden skulle det stå klart att han hade dött av naturliga orsaker, särskilt hjärtsvikt. George Michaels hälsosvårigheter började 2011, när han fick lunginflammation så allvarlig att han var tvungen att behandlas på en specialiserad klinik, och fortsatte till sin död 2016.

George Michael Sjukdom

Det fanns inget hopp för hans lungor. Efter ett riktigt allvarligt fall av lunginflammation, som den George hade, kan detta hända. Ärrbildning eller skador på lungorna kan ibland göra andningen svår eller till och med omöjlig. En av hans kompisar förklarade för The Sun att hans lungor inte längre fungerar korrekt.

Efter George Michaels bortgång uppstod en tvist mellan hans familj och Fadi Fawaz. Frisören hävdade att Michael hade garanterat honom rätten att flytta in i den delade lägenheten, medan artisten anklagade Fawaz för att ha utnyttjat honom för pengar. George Michaels miljoner dollar delades upp mellan några vänner och familjemedlemmar 2,5 år efter hans död, och Fadi Fawaz fick ingenting.

Totalt rev den dyra herrgården

Fawaz var tvungen att ge upp Londonlägenheten på fem miljoner pund efter att George Michaels sista testamente och testamente offentliggjordes. Han skulle dock inte gå ut på det sättet. Istället gjorde han omfattande skador på herrgården innan myndigheterna kunde ta bort honom. Allt George lämnade efter sig, inklusive möbler, dekorationer, dörrar och fönster, har utplånats.

Det finns trasiga toaletter och handfat också. Det är betydande skador på väggar och tak. Han ska sakta och metodiskt ha rivit upp huset under en längre tid. En granne till George sa till The Sun, “Det är så synd, för George älskade verkligen det hemmet, och det brukade vara så vackert.” Fawaz skrev förbittrat på Facebook att han blev vräkt från sitt hem och var tvungen att sova i kylan.

Två månader har gått och jag har fortfarande inte hört något om de saknade nycklarna. Jag fängslades för ett par dagar sedan när jag var på ett hotell. Vilken snål ikon han är, den här George Michael. Den brittiske sångaren George Michael gick bort i december förra året. Det är nu klart vad som hände som orsakade döden.

Den officiella obduktionsrapporten drog slutsatsen att den brittiske musikartisten George Michael dog av dilaterad kardiomyopati och fettlever. BBC har bekräftat detta. George Michael, 53, gick oväntat bort i sitt hem i Oxfordshire, England, på juldagen den 25 december 2016. Den initiala misstanken om att hjärtproblem var skulden till dödsfallet visade sig vara korrekt. Hans bortgång ansågs bero på naturliga orsaker.

Att kalla någon “kär vän” Nyheten om hans död eväckte utbredda, känslomässiga reaktioner runt om i världen. Jag är i stor chock”, skrev Elton John bredvid ett foto på sig själv med den berömda sångaren på Instagram. Jag har förlorat en underbar vän, en generös, begåvad artist som alltid fanns där för mig. Jag är ledsen för honom och för hans skull. alla hans fans.

Sådana som “Careless Whisper” och “Last Christmas” säkrade hans position i popmusikhistoriens annaler, och han var en global superstjärna. Men bakom hitsarna fanns ett liv som är ärrat av sorg, när Wham-sångaren kämpade mot sjukdom, missbruk och ångest fram till sin död. George Michael, 53, upptäcktes död på juldagen 2016.

Fadi Fawaz hade ingen aning om att juldagen 2016 skulle visa sig bli den värsta dagen i hans liv. Jullunchdejten med sin pojkvän George Michael gick igenom när frisören gick in i sovrummet för att väcka honom. 53 år gammal hade George Michael somnat i sin säng. Till en början var det oklart vad som orsakade dödsfallet. Det var inte förrän flera månader senare som konstnärens död officiellt bedömdes som naturlig.

Fans över hela världen var förkrossade av nyheten att en av 1980-talets mest ikoniska figurer hade dött. Medan hans låtar “Faith”, “Freedom” och “Careless Whisper” kommer att leva för evigt, var sångarens personliga liv kantat av sorg och smärta. George Michael, då 27 år gammal, mötte först Anselmo Feleppa, en modedesigner, i en hotellobby i början av 1990-talet.

Det var omedelbart kärlek vid första ögonkastet för Wham! sångare. När de äntligen gjorde det, bekräftades Anselmo Feleppas hiv-status, och paret hade mindre än tre år tillsammans innan han dog av AIDS-relaterade sjukdomar 1993. Omständigheterna hade en djupgående inverkan på denna ovanliga första kärlek. Det var min första sanna kärlek.

Utbildad på behandlingsplanen

George Michael berättade för Robert Börjesson på Expressen 2007 att han började med rådgivning 1993 efter sin flickväns död. Sedan min första make, Anselmo, dog, har jag varit i rådgivning. Det var till stor hjälp för mig. George Michael noterade då, “Och det hjälper mig fortfarande enormt.” Trots terapi kämpade konstnären ändå för att hantera det dagliga livet, och han fängslades flera gånger på 2000-talet.

2006 greps han för att ha slumrat till vid ratten och 2008 greps han för narkotikainnehav. George Michael fick åtta veckors fängelse 2010 för att ha kört in sin bil genom en skyltfönster. I en intervju med Mirror 2018 sa Simon Napier-Bell, tidigare från Wham!, att hans tidigare vän och kollega inte mådde bra.

Jag är medveten om att det fanns ett överflöd av droger tillgängliga; men jag vet också att avsiktlig överdosering av droger är en form av självmord. Du leker med idén. Det är som att försöka navigera 100 km i stockar under påverkan av alkohol. De försöker inte aktivt avsluta sina liv, men en kall analys av deras nuvarande sinnestillstånd tyder på att de skulle bry sig mindre.

Nära döden av lunginflammation

Sångaren i “Faith” led av sjukdom, olyckor och missbruk under sina sista år. 2011 lades konstnären in på en intensivvårdsavdelning i Wien i en månad efter att ha drabbats av ett allvarligt fall av lunginflammation som nästan visade sig dödlig. Michael hade dock pågående lungsvårigheter som i slutändan visade sig vara dödliga.

Hans lungor skadades permanent. Efter ett riktigt allvarligt fall av lunginflammation, som den George hade, kan detta hända. Ärrbildning eller skador på lungorna kan ibland göra andningen svår eller till och med omöjlig. En av hans kompisar förklarade för The Sun att hans lungor inte längre fungerar korrekt.

George Michael Sjukdom
George Michael Sjukdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!