E-Type Dansare

E-Type Dansare
E-Type Dansare

E-Type Dansare – Den svenska dansaren och musikern Dilnarin “Dee” Demirbag föddes den 14 november 1973 i Kirwan, Elâz-provinsen, Turkiet.

Biografi

Dilnarin Demirbag är en kurd som föddes i Turkiet och flyttade till Sverige med sin familj när han var ung. Hon är syster till Dilsa Demirbag-Sten, en författare och journalist, och Dilbahar “Dilba” Demirbag, en konstnär. Dilnarin tycker om kampsport och har tränat i en mängd olika stilar, inklusive kickboxning.

Rörelse och rytm

“Dee” har varit E-Types trogna följeslagare ända sedan bilen byggdes första gången 1994. Hon lämnade 2001 ett tag, men kom tillbaka året därpå för att åter gå med i E-Type i deras dansrutin. Hon är känd för sina imponerande svåra danssteg. Hon gjorde en piruett kring Staffan Ling under E-Types framträdande 1998 i TV4-programmet Stadskampen. NileCity har också Dee.

Både hennes debutlåt “All The Way Up” (2000) och hennes uppföljare “Want You To Go” (2001) var kommersiella framgångar. E-Type är känd för sin högenergiska dansare, Dee Demirbag. Hon lägger nu sin energi på ett nytt arbete: att trimma framgångsrika killar. Dilnarin “Dee” Demirbag intervjuades av Realtid.se 2008 för att diskutera hennes liv. Riktningen mitt liv är på väg åt är precis där jag vill att det ska vara. Jag har möjlighet att ta E-Type till Sverige, Ryssland eller Marbella för olika aktiviteter.

Jag blev tillfrågad för att göra koreografin för melodifestivalen, men jag tackade nej eftersom artisten inte är någon jag tycker om att se uppträda. Men en man frågade nyligen om jag skulle vara intresserad av att göra hans koreografi, och jag har precis avslutat den. Komikern Mns Möller har rätt. Dee Demirbag är tacksam för de olika alternativen som finns tillgängliga för henne.

E-Type Dansare

Dee informerar oss om att hon tillfälligt har lagt sina egna konstnärliga sysslor på is. Musiken jag har skapat har glömts bort. Idag tjänar man pengar som artist på olika sätt. Även om du jobbar på ett album i två år kanske det inte blir framgångsrikt. Att dejta en etablerad musiker blir bekvämare. Tyvärr finns det inga kommande E-Type-turer.

Vi kan inte fortsätta att samarbeta som vi brukade. Då och då, som i somras, ringer han och vill göra en spelning. Den enda anledningen till att jag följde med på den turnén var för att jag behövde pengarna. Vi hade redan spenderat tid tillsammans, så samtalet var naturligt. Men förutom det tycker jag att dans är mycket mer underhållande. Och sedan, som Dee uttrycker det, får jag testa mig själv på ett helt nytt sätt.

Detta är en del av hennes nya arbetslinje. Dee gör nu affärsmäns hår. Jag kan inte ge några namn just nu. Inför intervjun kontaktade jag tre potentiella referenser, som alla svarade negativt. Åtminstone är hon medveten om hur många av Dees kundkrets som är affärsmän. Det blir cirka 12–13 stycken totalt. Och så finns det ytterligare ett halvdussin eller så som inte skulle köpa så mycket som ett par strumpor utan min inblandning.

Personlighet kan visas i kläderna du bär. Frasen “klä mig inte upp” är förmodligen den mest stereotypa manliga reaktionen på mode. Du behöver inte följa Marc Jacobs råd och ha korta byxor för att han säger det. Eller när Jil Sanders rekommenderar en kostym med marmormönster. Det finns nu många människor som är oroliga över vad som kan finnas inombords. Men sättet som plaggen kombineras på är det som verkligen definierar mode. Enligt min åsikt ska mode användas som vägledning, inte som en uppsättning regler.

Jag missade mitt flyg till Milano häromdagen. Min klient var på ett möte där och kommer att vara där i två dagar. Så han föreslog att vi skulle åka till Milano för två dagars återförsäljarterapi. Men jag kunde inte ta vara på chansen den dagen. Snart ska jag resa till New York för att shoppa lite affärsmansrelaterat.

Dee har en passion för mode. Jag tycker också om att skapa föremål för eget bruk. Precis som just nu, när jag sydde en pennkjol till mig själv. På frågan från Realtid.se om exempel på välklädda män, kämpar Dee för att komma på någon. Min inre kritiker har dykt upp, och jag måste säga att jag minns att jag såg George Clooney i en härlig outfit under en intervju. Följande gång har han på sig något som inte alls passar. För att vara rättvis är USA märkligt. De där killarna har ingen stil. Då kommer du att älska att bo i Sverige.

Men Dee kan inte komma på en enda svensk hane som är väldigt dapper. Hmmm. Det är något jag ofta ser på gatan, men namnet undgår mig för tillfället. Men naturligtvis ser jag attraktiva, höftande och groovande män. Dee är också starkt åsikter om ämnet dammode. Tvillingarna Olsen och Kate Moss är två av mina kvinnliga favoritkändisar. De kan se riktigt hippa ut om de klär sig lämpligt för sitt arbete. Varje A-lista i Hollywood har en briljant stylist. De har sitt eget unika sätt att lägga saker på och kopierar inte bara idéer ur tidningen.

Enligt min mening bör fokus ligga på att göra det tilltalande för kvinnor. Tyvärr upplever jag att svenska kvinnor inte är särskilt brpå att bära höga klackar. Vi har världens mest fantastiska honor, men av någon anledning vägrar de att ha klackar. Sedan hennes genombrott med E-Type känner Dee att hennes egen personliga stil har utvecklats.

Sedan en tid har gått hoppas jag verkligen det (skratt). Jag vill verkligen inte återgå till mitt utseende på 1990-talet. Din känsla för stil utvecklas tillsammans med din karaktär när du lär dig mer om dig själv. Sedan njuter jag av att klä mig till eventet. Jag strävar efter att vara hemma oavsett om vi är på en hiphopfest, seglar utanför Capris kust eller delar en romantisk middag.

En man som kan anpassa sin garderob efter händelsen är grym i min bok. Manlig på golfbanan och vid cookouten. När han ska på dejt eller en båttur i skärgården. Att hitta en balans mellan att klä sig för tillfället och att uttrycka sin individualitet genom saker som frisyr kan vara utmanande. Dagens män skulle inte drömma om att välja sin egen frisyr.

Dee ringer dagen efter intervjun. En välklädd man har skapats av den skickliga stylisten. Law, enligt Jude. Han har oklanderlig klädsmak och ser alltid skarp ut. Tror du att han inte har en stylist som klä honom innan han lämnar huset? En ny dansare behövs på E-Type och kompaniet har vänt sig till Aftonbladets annonsavdelning för att hitta en. Det finns problem med den uppdaterade E-Typen som för närvarande är under utveckling. Dilnarin “Dee” Demirbag har dansat i mitten av scenen sedan början av sitt yrke. Detta lämnar E-Type utan dansare när “Dee” gör en solokarriär.

Vi måste hitta en lämplig kandidat omedelbart. Det är dock på gång. Den 13 november kommer E-Type att uppträda på en massiv fotbollsextravaganza som sänds på SVT. med dansare. E-Type spekulerar i att det finns gott om glada svenska kvinnor som delar hans åsikt men som inte kan delta eftersom de inte har lätt tillgång till platser som Sophie’s och Spy Bar på grund av att de inte bor i Stockholm.

En eller två “jävligt bra på att dansa” kvinnor är idealiska, men han nöjer sig med minst en. Att ha förmågan att sjunga är förstås en bonus. De borde vara underhållande att titta på och kunna göra svåra rörelser. Vackra brudar som är snabba på fötterna och tror att det är stor glädje att dansa är vad jag är ute efter, inte fotomodeller.

“Vi är ett jätteroligt band”

Den som får tjänsten kommer att gå med i E-Types band och uppträda med dem på turné och vid andra event, vilket kommer att vara både krävande och givande. Under sommaren är det inget som slår att komma ut på vägen. Många människor har konstiga förbud, men inte jag, säger E-Type; vårt band är väldigt roligt.

Han planerar att spela in ytterligare ett album under kommande vinter. Det är därför E-Type tar chansen och annonserar efter kompetenta kvinnliga förare. Eftersom jag har röstomfånget som en kråka, behöver jag några utmärkta bakgrundssångare till CD:n. Jag har också två eller tre tjejer i kören vars enda ansvar är att sjunga när jag uppträder. De kan dansa om de vill, men det är inget krav.

Inspirationen kom från en E-type Jaguar

E-Typen fick sitt namn från en bil, en Jaguar E-type för att vara exakt. Musikern föddes som Martin Eriksson, men han använde namnet E-Type som ett sätt att urskilja. Namnet spreds snabbt, och i början av 90-talet var han en populär figur på klubbkretsen. Framgången med E-Types släpp “Set the world on fire” från 1994 är obestridlig. Tillsammans ställde dansarna från E-Type upp för publiken. Nanna Hedin, “kvinnan med den gyllene strupen”, sjöng refrängerna och E-Type lade till lite snabb rappning och elektroniska effekter.

Så E-Type blev ett autentiskt vikingaskepp

Kärleken till historien som E-Types far hade fördes vidare till hans son, som hade en särskild fascination för vikingarna. E-Type utvecklade en sådan passion för de gamla norrlänningarna att han öppnade en restaurang med vikingamotiv. Aifur hette restaurangen och den fanns i Stockholms Gamla stan. Namnet på ett legendariskt vikingaskepp, Aifur, som betyder “den alltid våldsamma”.

Både inredningen och maten på Aifur påminner om vikingatiden, som går tillbaka till 1100-talet. För att uttrycka det på ett annat sätt, en resa till Aifur är kul för hela familjen. Förutom att de anställda klär sig i tidstypiska dräkter, förser Aifur även gästerna med ansenliga långbord där man kan äta i grupp, precis som de skulle ha gjort på vikingatiden.

E-Types breda utbud av sysselsättningar inkluderar att öppna ett matställe med vikinga-tema. Birka, en historisk vikingaboplats på Björkö i Mälaren, är föremål för en E-Type reseguide. Tack vare E-Types expertkunskap ser Birka nu ut som en femstjärnig attraktion, och företagets hemsida erbjuder reseråd för att få ut det mesta av din tid i den antika vikingastaden. Det rekommenderas i E-Types guide att du tar en guidad tur i Birka och tar det lugnt medan du är där.

E-Type Dansare
E-Type Dansare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!