Hans Fahlen Sjuk

Hans Fahlen Sjuk
Hans Fahlen Sjuk

Hans Fahlen Sjuk – Hans Fahlén var en av de mest kända programföretagen i Sverige i decennier tack vare program som När och fjäran och Fngarna p foret. Hans Fahlén har dock försvunnit från allmänhetens synvinkel och slagit in på en ny karriärväg på den korta tiden sedan hans mycket omtalade splittring från Kristin Kaspersen.

Hans Fahlén sa till Expressen att det sannolikt är många som är förbittrade och förvirrade över sin brist på berömmelse. Fästmön Kristin Kaspersen var ledare för cancergalan i går. Hans Fahlén, programledaren, har nu öppnat för sin kamp med sorg efter sin mammas död i cancer.

Han finner tröst i att alla frågor ställdes. I går kväll tog Kristin Kaspersen in ytterligare miljoner till cancerforskningen i TV4:s cancergala “En natt för livet”. Samtidigt befinner sig fästmannen Hans Fahlén på andra sidan jorden i norra Australien. Inspelningen av TV4:s kommande äventyrsserie “Camp Molloy” börjar idag. Aftonbladet pratade med Hans Fahlén först i morse, men hans tankar var hemma i Sverige.

“Inga frågor kvar”

Det här har varit ett år av stora förändringar. Hans Fahlén berättade för Aftonbladet att han samtidigt som han sörjde förlusten av sin mamma fann tröst i att han och hans syskon hade varit nära vänner med henne. Sjukdomen spred sig snabbt när den först identifierades. Tidsram: sex månader. Hans Fahlén hävdar att det upptäcktes för sent.

Karin blev 75 år gammal. Men eftersom hon var så frisk och aktiv antog vi att hon skulle överleva oss. Enligt Hans Fahlén såg det upp senast. Det fanns aldrig någon rädsla, även om vi naturligtvis var ganska ledsna. Det fanns inga fler frågor att ställa eftersom vi redan visste svaren.

Hans Fahléns medvetenhet om behovet av mer medel för cancerforskning har vuxit i och med hans mammas död. Budgeten måste ökas. När allt kommer omkring saknar vi ofta effektiva behandlingar för denna sjukdom. Kristin Kaspersens moster gick bort i cancer förra året. Paret hade ett långt samtal om sina upplevelser inför cancergalan.

Hans Fahlen Sjuk

Det är uppenbart att vi diskuterade varför det är avgörande för henne att agera på det här sättet. Hon förlorade två nära och kära i sjukdomen. Enligt Hans Fahlén ger det hennes programledarskap ett nytt perspektiv. Han hade en framgångsrik karriär som tv-värd under många år. Hans Fahlén har sedan en tid övergett sitt TV4-yrke till förmån för andra intressen.

Stjärnan gör dock en abrupt återkomst till ringen inte långt efter. När jag fick frågan vad som pågick sa min unge: “Lägg ner den!” “Ska du vara med?” frågar han Aftonbladet. Profiler på tv har kommit och gått genom åren. Stjärnor har kommit och gått under hela vår livstid, eftersom många framstående figurer frivilligt har dragit sig tillbaka från offentligheten. För långvarigare kommer utan tvekan att känna igen namnet Hans Fahlén.

Han var länge stammis i TV4 häftklamrar som “När och Fjärran” och “Sprlöst”. Många människor lade märke till presentatörens personliga liv efter hans bröllop 2003 med Kristin Kaspersen, med vilken han hade en son som heter Leo. Ett av de mest omtalade paren i landet har inte alltid fått stor press. Hans avslöjade i en tidigare intervju hur nyheten om hans och Kristins bröllop skapade internationella rubriker.

När Kristin och jag knöt ihop säcken blev vi plötsligt mindre kändisar. Redan då var allt annorlunda, med nya händelser till synes varje vecka. Nyckeln för mig var att inte låta det störa mig för mycket”, sa han till Expressen då.

Det gjorde att Hans Fahlén försvann från rampljuset

Paret meddelade dock sin separation efter sex års äktenskap. Förhållandet mellan Hans Fahlén och Kristin Kaspersen tog slut. Kristin Kaspersen har sedan dess bland annat setts leda Idrottsgalan och även varit värd för hela Let’s dance 2019 tillsammans med Calle Sterner. Däremot har Hans Fahlén blivit mindre vokal på senare tid. Programledarens offentliga profil sjönk efter hans skilsmässa från Kristin Kaspersen.

Hans bestämde sig för att lämna TV4 efter 18 år på grund av kreativa skillnader. Kändis ville satsa på ett annat resultat. Visningarna “ID” och “Mullvaden” på Kanal 5 var också platser där jag jobbade. Två andra program som aldrig hängde med. Även om det alltid är olyckligt när tragedin inträffar, överraskar det dig sällan.

Du sitter inte fast som en groda bakom en vagn; du inser varför utvecklingen går långsamt. Sedan dess har jag inte tagit för mycket, sådana enorma produktioner står och faller inte med programledaren, säger Hans Fahlén till tidningen. Hans sista framträdande på skärmen var 2015, för Fahléns Matäventyr på TV4. Efter mycket förväntan verkar dock stjärnans återkomst till skärmarna vara nära förestående.

Hans Fahléns återkomst till din TV

Säsong 3 av “Over the Atlantic” kommer att innehålla Hans Fahlén och en skådespelare av kända ansikten när de seglar över Atlanten. Och han ser fram emot att ta sig tillbaka in i tv-apparaten. ThI profilen nämns en intervju med Aftonbladet där han beskriver hur en anhörig applåderade när han fick förfrågan. När jag fick frågan vad som pågick sa min unge: “Lägg ner den!” Han frågar tidningen “Ska du gå med?”, vilket visar att han godkänner programmet.

Han hävdar att även hans sambo Anna, som är 13 år yngre för Hans, upplevde svartsjuka när frågan ställdes. Han förklarar, “Jag förstår att alla är avundsjuka, men jag är till och med avundsjuk på mig själv.” Hans Fahlén uttrycker lika delar spänning och oro över att ge sig ut på öppet hav. Har jag en chans? Verkligen, jag har ingen aning! Men jag är övertygad om att allt kommer att ordna sig och att jag kommer att lära mig mycket om mig själv under processen. Kristin Kaspersen har äntligen berättat om sina kamper i ett uppriktigt inlägg på Instagram.

Någon som står dig nära behöver omedelbar läkarvård. Instagram-inlägget lyder: “Jag visste inte vart jag skulle ta vägen av oro.” Detta är ett citat från Kristins inlägg. Kristin Kaspersen , 52, har varit känd sedan hon föddes. Hon är dotter till den berömda Barbro Margareta “Lill-Babs” Svensson, vilket gör henne till ett känt namn i Sverige. Hon har gjort det stort som tv-värd och programledare nu.

Familjeliv med Kristin Kaspersens två pojkar, Filip och Leon

Kristins exman, 58-årige Hans Fahlén, hittade henne genom sin anställning inom tv. Vid ett kändisspäckat bröllop på Gamla kyrka 2003 träffade två av Sveriges mest kända tv-personligheter äntligen varandra. Hans och Kristin välkomnade sin son Leon Fahlén året därpå. Efter fem års samvaro bestämde sig Hans och Kristin för att gå sina egna vägar, men de förblir nära vänner.

Det visade Kristin nyligen när hon talade öppet om sin exman. Kristin har också en 24-årig son, Filip Kaspersen Lamprecht, från ett tidigare förhållande. Kändisaren har gjort karriär på att vara i rampljuset och hans framträdande i Let’s Dance 2021 på TV4 blev en stor hit i Sverige. Filip vann tävlingen föregående år tillsammans med sin partner Linn Hegdal.

Kristin har precis som sin son tävlat i Let’s dance, och även hon har kommit i topp. Kristin och Calle Sterner vann år 2019. Sedan dess har Kristin haft starka vänskapsband med flera av Let’s dance-profilerna som hon blev bekant med under sin tid i showen. Kristins Instagram visar dem ibland.

Personliga reflektioner kring stressen orsakad av Minoo hundens sjukdom

Men först nyligen lade Kristin upp en mindre humoristisk historia på Instagram. Det har varit en sjukdom i familjen. “Jag var helt livrädd! Minoo blev sjuk och kräktes förra veckan. När det inte blev bättre tog vi henne till veterinären för att få röntgen. Nästa steg var ett ultraljud, lite blodprov och ett IV-dropp. innehållet i magen behövde tid för att sönderfalla, så vi väntade.

Men det gick inte så. Istället fastnade den i tarmen och krävde operation för att få bort den. I ett tillstånd av panik visste jag inte vad jag skulle göra,” utvecklar Kristin sitt skrivande och säger, “Tanken att en så liten valp kunde erbjuda så mycket kärlek och betyda så mycket blev oerhört påtaglig. Det blev en succé överlag.

Kristin Kaspersen tillägger att hon upptäckte hundbajs inklusive babyservetter och att hunden hade ätit upp dem. Minoos aptit kom tillbaka efter två dagar på veterinärkliniken. Även om plåstret är borta och Minoo mår mycket bättre kommer det att dröja ytterligare en vecka innan hon är helt återställd och kan springa och leka som vanligt. Kristin säger: “Men hon är på rätt väg!” i slutet av inlägget.

Länge var det omöjligt att se TV4 utan att se Hans Fahlén, som nu är 57 år. Efter att ha startat sin tv-karriär på ZTV bakom kameran hamnade han äntligen i reseprogrammet Reslust , som 1997 bytte namn till När och fjeran . Efter ett år var han en regelbunden värd i programmet som sågs av miljoner, och hans popularitet ökade bara därifrån. Uppmärksamheten i media var stor när han och hans dåvarande fru Kristin Kaspersen, som han arbetat med i Fngarna p foret, bestämde sig för att skiljas 2009.

När Kristin och jag knöt ihop säcken blev vi plötsligt mindre kändisar. Redan då var allt annorlunda, med nya händelser till synes varje vecka. Min inställning till det var att inte låta det störa mig. Hans Fahlén sa till Expressen, “Jag tycker att jag klarade mig ganska bra från att låta det påverka mig, även om det säkert var några halvsanningar som skrevs.”

Hans Fahlen Sjuk
Hans Fahlen Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!