Eddie Eriksson Dominguez Föräldrar

Eddie Eriksson Dominguez Föräldrar
Eddie Eriksson Dominguez Föräldrar

Eddie Eriksson Dominguez Föräldrar – Den svenska skräckfilmen “Andra sidan” har “Bonusfamiljen” som interagerar med spektrala husvarelser. Filmskaparna satte sig för att göra en bild där det till synes normala vardagslivet tar en skrämmande vändning. Som om det inte var tillräckligt utmanande att vara en bonusmamma, nu måste du ta hänsyn till ett potentiellt hemsökt hus.

“Andra sidan” följer Shirin (Dilan Gwyn) och Fredrik (Linus Wahlgren) när de bosätter sig i ett typiskt förorts-parhus. Konstiga ljud hörs från byggnadens väggar, även om den delen har stått tom ganska länge. Eddie Eriksson Dominguez’ unge Lukas gör snart en hemlig bekantskap. Linus Wahlgrens karaktär märker att något är fel mellan sonen och hans nya flickvän när han jobbar på en annan plats.

Avstod från att närma sig

Han byggde ett starkt band med den femårige skådespelaren innan inspelningen började. Barnets trassliga förhållande till Dilan Gwyns karaktär fick honom att göra raka motsatsen. Redan från början ansträngde jag mig för att hålla avstånd till honom så att han inte skulle känna sig bekväm runt mig. Hon hävdar att jag blev en nära vän efter att först ha tagit avstånd mellan oss.

2017 års semesterkalender “Jakten på tidskristallen” var ett av flera projekt där regissören och manusförfattaren Tord Danielsson och Oskar Mellander hade arbetat tillsammans. Resultaten av de två showerna, som innehåller övernaturliga element och barnskådespelare, kunde inte vara mer olika. Av vilken anledning som helst, den här gången ville de verkligen ha sjöfarare hemifrån. Enligt Oskar Mellander visste man redan från början att det behövde finnas en hyfsad svensk skräckbild.

Ljud på avstånd

Berättelserna som de två har hört ligger till grund för handlingen, som i sin tur påverkas av Tord Danielssons personliga omständigheter. Själv bor jag i ett parhus; Ändå märkte jag några oroande ljud som kom från grannhuset, även om det var tomt. Även om det troligen bara var en granne som hade glömt något, tyckte han det var skrämmande.

Eddie Eriksson Dominguez Föräldrar

Deras resa började med vad de uppfattar som obehagligt och slutade i skärningspunkten mellan det skrämmande och det vardagliga. John Ajvide Lindqvists verk jämförs av Tord Danielsson. Den socialrealismen finns, eller åtminstone har sitt ursprung i gångbron jag korsade som liten eller gräsmattan jag kan se från mitt hus. Dessa berättelser, förklarar han, utspelar sig i Sverige och vi ville ha med dem.

Perfekt för skrämmande

Enligt Dilan Gwyn är det olyckligt att Sverige inte producerar fler skräckfilmer med tanke på att landet praktiskt taget är skräddarsytt för genren. Atmosfären är dyster och olycklig, till skillnad från någon annanstans på jorden. Hon fortsätter med att påpeka att hon är förvånad över att det inte gjorts mer åt det.

Linus Wahlgren tycker att den här typen av film inte har fått tillräckligt med uppmärksamhet tidigare, men han hoppas att det förändras. Sverige är, enligt Linus Wahlgren, känt för sina “köksdisk-realismdramer” och “polisfilmer”, snarare än sitt genreutbud. Premiären av “Andra Sidan” är satt till den 23 oktober. Oskar Mellander och Tord Danielssons svenska skräckfilm 2020 The Other Side är både skriven och regisserad. Den 23 oktober 2020 hade filmen svensk debut och NonStop Entertainment släppte den.

Vad ska man göra

Fredrik köper hus, flyttar ihop med sonen Lukas och hans nya flickvän Shirin och bestämmer sig för att börja ett nytt liv efter att hans fru dött i cancer. Konstiga händelser börjar hända runt huset strax efter att Lukas flyttat in, och det verkar som om någon eller något är ute efter honom.

När den svenska skräckfilmen “Andra sidan”-stjärnan såg den blev hon rädd. Mitt livslånga mål har varit att regissera skräckinslag. Det vill säga jag godkänner genrens premiss. Ändå kämpade jag för att få fram detaljerna. Dilan Gwyn konstaterar, “Jag blev väldigt påverkad”, i en stor intervju med Jan-Olov Andersson, filmjournalist på Aftonbladet.

Den svenska skräckfilmen “Andra sidan” visar att “Bonusfamiljen” möter hemsökta bostäder. Filmskaparna satte sig för att göra en bild där det till synes normala vardagslivet tar en skrämmande vändning. Som om det inte var tillräckligt utmanande att vara en bonusmamma, nu måste du ta hänsyn till ett potentiellt hemsökt hus.

“Andra sidan” följer Shirin (Dilan Gwyn) och Fredrik (Linus Wahlgren) när de bosätter sig i ett typiskt förorts-parhus. Konstiga ljud hörs från byggnadens väggar, även om den delen har stått tom ganska länge. Eddie Eriksson Dominguez’ unge Lukas gör snart en hemlig bekantskap.

Som någon som gillar filmer i allmänhet och skräck i synnerhet, försöker jag alltid hitta nya släpp och klassiker som jag kanske har missat. Andra sidan var en svensk skräckfilm som jag bestämde mig för att se i början av 2021 efter att ha hört bra saker om den. Endra sidan är säkert en av de bästa svenska skräckfilmerna, även om landet inte gör många av dem. Det är lätt att räkna antalet bra svenska skräckfilmer.

Berättelsen följer livet för Fredrik, spelad av Linus Wahlgren, hans son Lukas, spelad av Eddie Eriksson Dominguez, och Shirin, hans fästmö, spelad av Dilan Gwyn. De köper ett nytt hus och flyttar såklart ihop sedan Fredriks före detta mamma och Lukas mamma båda dog för ett tag sedan och de vill börja om igen. Under loppet av att slutföra husaffären accepterar Fredrik ett nytt jobberbjudande, vilket kräver att han tillfälligt lämnar stan för att Shirin ska kunna ta hand om Lukas ensam.

Till en början går allt i luften. Konstiga händelser börjar dock äga rum i huset allt eftersom tiden går. Trots att ingen bor i huset bredvid börjar Lukas ändå prata med pojken när han hör en knackning på väggarna. Efter att ha lärt sig mer om de tidigare invånarnas berättelse blir Shirin alltmer övertygad om att huset är hemsökt och att någon eller något är ute efter att få tag på dem.

Bilden kan ha några klichéer, men de är tolererbara. Handlingen tjocknar och tunnas ut och de spektakulära effekterna är imponerande, särskilt med tanke på filmens svenska ursprung. Både Linus Wahlgren och Eddie Eriksson Dominguez är solida val som skådespelare, men det är Dilan Gwyn – som också var bra i den amerikanska skräckfilmen Dracula Untold – som stjäl showen.

Ha också hennes namn i åtanke; Jag är villig att satsa på att hon har en framgångsrik och fruktbar karriär framför sig. En dåligt utförd imitation av bättre skräckfilmer om hemsökta hus där en ungdom är den första att interagera med den onda anden, “The Evil Next Door” är toppen av generiskt och oinspirerat berättande.

Den onda andens önskan att bortföra barnet är, föga förvånande, inte förvånande. Några filmer som framgångsrikt använde denna idé var “Poltergeist” (1982) och “The Babadook” (2014). Handlingen i “The Evil Next Door” är dock original och oinspirerad, och filmen slösar bort sin speltid på trista, klyschiga karaktärer som beter sig irrationellt och ineffektiv skrämseltaktik.

Efter en lång karriär inom svensk tv markerar “The Evil Next Door” långfilmsdebut för författarna och regissörerna Tord Danielsson och Oskar Mellender. Filmen “The Evil Next Door” påstås vara baserad på den sanna historien om “en familj som påstod sig ha upplevt något väldigt skrämmande och paranormalt 2014”, som Danielsson säger i filmens produktionsanteckningar.

Danielsson hävdar att han och Mellender “kom i kontakt med” den icke namngivna familjen, som hävdar att en utomstående styrka försökte bortföra deras barn. Det verkar dock som om filmskaparna inte tog några kurser om hur man skriver en fängslande berättelse som återspeglar verkliga individers handlingar i ett liknande scenario.

Den första scenen utspelar sig i ett dystert hus som ser ut att höra hemma i en skräckfilm. Kim, spelad av Hilma Alm, är kanske fem-sex år och hennes mamma, Jenny Lindvall (Karin Lithman), letar desperat efter henne. Jenny skyndar in i det lediga rummet efter att ha sett Kim fången skrika in i det, men det finns bara en flyktig glimt av det.

I följande scenario ser vi en familj på tre på väg till den plats som skulle fungera som deras permanenta bostad. (Huset är identiskt.) Med på åkturen är Linus Wahlgrens änkeman Fredrik, Eddie Eriksson Dominguez lilla unge Lucas (runt 5 eller 6 år) och Dilan Gwyns ganska oroliga karaktär, Shirin…

Det här är ett stort steg för Shirin och Fredrik, därför är hon nervös. De köper inte bara en fastighet tillsammans, utan det blir också första gången paret bor tillsammans. Omfattningen av åtagandet är känd även för Lucas. När Fredrik kliver ut för att fylla bensinen går Lucas fram till Shirin och frågar om hon skulle vara villig att bli hans mamma om de skulle bo tillsammans.

Motvilligt säger Shirin nej. “Kommer du också att dö?” frågar Lucas henne, vilket får henne att känna sig ännu mer orolig. Så småningom i filmen får vi veta att Lucas mamma – vars namn aldrig nämns – gick bort i cancer, även om filmen aldrig specificerar när detta inträffade. Fredrik och Shirin bestämmer sig för att köpa huset efter att ha fått en kort rundtur från fastighetsmäklaren.

Den är planerad till den 26 september 2014. Den snigeltempofulla “The Evil Next Door” fortsätter att presentera datumen för varje scen, vilket gör att tittarna kan dra slutsatsen att hela dramat utspelade sig under en enda månad. Berättelsens sanna tragedi utspelar sig inte på några dagar. Även om den knappt kliver in på 87 minuter, lyckas filmen få tiden att flyga iväg.

Eddie Eriksson Dominguez Föräldrar
Eddie Eriksson Dominguez Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!